Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2960 on: May 25, 2011, 23:38:57 »
Ειναι καποιοι παικτες που τους γουσταρεις μολις τους πρωτοδεις να ακουμπαν το τοπι
Τετοιος ηταν και ο ζλαταν για μενα(οπως και ο αντελινο)
Δυστυχως οι πολλοι τραυματισμοι και η μη συνεπεια στο σκοραρισμα εκαναν ολοι αυτη την εικονα του να γυρισει αναποδα..
Εβαλε μεγαλα γκολ,οπως με φενερ με βαζελο με κουλα,εχασε ακομα μεγαλυτερα οπως πχ με βαζελο προχθες
Εναν ζλαταν παντως με 250.000 θα τον γουσταρα πολυ
Με 600.000 ομως ας παει στο καλο..

Ζλαταν αλανι!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #2961 on: May 26, 2011, 00:12:16 »
Α ρε Ζλάταν αλάνι πάνε γάμα άλλα λιμάνια τώρα, και άλλα σπίτια.... Αρκεί να μην ξεχάσεις ποτέ αυτόν τον λαό που σε λάτρεψε και σε μίσησε χωρίς όμως κακία, απλά από αγάπη για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.... Να 'σαι καλά ρε Αλάνι.... Σε ευχαριστούμε.... :lalalalala:  :05a:

zagorakis

• Guest
« Reply #2962 on: May 26, 2011, 00:13:32 »
«Η καρδιά και το μυαλό μου, θα είναι πάντα εδώ»

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Βόσνιος επιθετικός μπορεί να έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ, αλλά στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να αρθρώσει με ευκολία τις λέξεις.

«Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολα. Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι που θύμιζε ταινία. Δεν πίστευα ότι θα είχε μια τόσο συναισθηματική εξέλιξη. Εζησα πολύ σημαντικές στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας, αυτού του κλαμπ. Οπως έγραφε κι η μπλούζα, είμαι ένας από όλους αυτούς, τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να περιγράψεις αυτούς τους φιλάθλους. Ενδεχομένως να μπορούσα να δώσω περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο. Πάντως είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Οποτε με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ, θα είμαι εδώ».

Σε ερώτηση για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ, επισήμανε:

«Η πρόκριση επί της Φενέρ και το γκολ που πέτυχα. Εζησα μεγάλες στιγμές, ήταν ένα ξεχωριστό σημείο στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα μεγάλη αγάπη από τους φιλάθλους».

Ο Βόσνιος προσπάθησε πολύ να μην βάλει τα κλάμματα μπροστά στις κάμερες...

"Μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι φεύγω. Δεν θέλω να μιλήσω για ους λόγους, μπορείτε να ρωτήσετε τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό, που θέλω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να βρω πουθενά αυτή την αγάπη, που βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί που πρόσφερε τρία απίστευτα χρόνια. Θα φύγω, αλλά η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι πάντα εδώ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, το κινητό μου θα χτυπά πάντα με τον ύμνο του", είπε, λίγο πριν χαθεί στις αγκαλιές των φιλάθλων, που τον περίμεναν...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8586

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2963 on: May 26, 2011, 00:18:56 »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8584&t=1

http://www.youtube.com/watch?v=kXGls892GdY&feature=mfu_in_order&list=UL (Embedding disabled, limit reached)

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #2964 on: May 26, 2011, 00:35:03 »
Aναμεικτα τα αισθηματα

apostolos

• Guest
« Reply #2965 on: May 26, 2011, 00:47:11 »
Εντάξει έφαγε όσο μπινελίκι του έπρεπε, οι αποχωρισμοί είναι πάντα δύσκολοι όμως. Είναι το πρώτο μέλος που αποχωρεί μιας ομάδος που είτε το θέλουμε είτε όχι, ήταν ΠΑΟΚ για τουλάχιστον μια 2ετία, που τη γουστάραμε όλοι με τα στραβά της και τα πάντα της.

Γεια σου Ζλάταν....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2966 on: May 26, 2011, 00:47:29 »
Αφήνω έξω το αγωνιστικό, γιατί η προσφορά σου ήταν πανθομολογουμένως αποκαρδιωτική.
Σήμερα, πάντως, ενώ είχαν ήδη πέσει οι τίτλοι του τέλους προ πολλού, έδειξες ότι είσαι σπαθάτος και ότι ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΑΟΚ. Ότι δεν ήσουν δημοσιοσχετίστας με το λαό, αλλά ότι όντως κουβαλάς την τρέλα μας. Δε θυμάμαι παίκτη του ΠΑΟΚ να αποχωρεί τόσο συναισθηματικά φορτισμένος από την ομάδα και να μη θέλει με τίποτα να κατέβει στα αποδυτήρια. Καλή συνέχεια ρε παλαβέ όπου κι αν πας. Μακάρι να είχες προσφέρει περισσότερα αγωνιστικά, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκες. Αντίο ρε βόσνιε τόργκελε- Αντίο Ζλάταν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2967 on: May 26, 2011, 01:03:23 »

Εβαλε μεγαλα γκολ,οπως με φενερ με βαζελο με κουλα,εχασε ακομα μεγαλυτερα οπως πχ με βαζελο προχθες
Εναν ζλαταν παντως με 250.000 θα τον γουσταρα πολυ
Με 600.000 ομως ας παει στο καλο..

Ζλαταν αλανι!

:thumbok:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2968 on: May 26, 2011, 01:18:39 »
Εγω μια φορά απο τον κοντό διεθνή προτιμώ το αλάνι απο την βοσνία που είχε την ατυχία να έχει τόσους τραυματισμούς και που με το γκόλ του στην Πόλη έγραψε ιστορία.
Ίσως μόνο αυτός και ο Πάμπλο θα τόλμαγε να κάνει σημαία την φανέλα του ΠΑΟΚ εκεί μέσα και τουλάχιστον ένοιωσε πραγματικά τι θα πει ΠΑΟΚ, το πως μας αποχαιρέτησε λέει πολλά, σαν άτομο άξιζε πολύ, σαν παραγωγικότητα πολύ λίγο.
Αλλά πάντα θα είναι το αλάνι.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2969 on: May 26, 2011, 01:33:47 »
ειναι κριμα να αποχωρουν απο την ομαδα τετοιοι παικτες......κριμα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2970 on: May 26, 2011, 01:35:01 »
O Μουσλίμοβιτς τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ αδίκησε τον ευατό του. Ήρθε σαν ένας καλός παίκτης, αλλά η προσφορά του ήταν ελάχιστη όχι τόσο γιατί δεν είχε την ποιότητα αλλά γιατί δεν ήταν επαγγελματίας. Και τι εννοώ, από τον ΠΑΟΚ φεύγει χειρότερος παίκτης από όταν ήρθε και αυτό είναι καθαρά δικιά του ευθύνη. Πέρα από τους τραυματισμούς που είχε για μένα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αρκεί να είχε το μυαλό του στην μπάλα και όχι στις πουτάνες τις τραγουδιάρες και τα τσίπουρα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2972 on: May 26, 2011, 02:23:19 »
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΡΕ ΑΛΑΝΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ :-\ :-\ :'( :'(

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #2973 on: May 26, 2011, 03:03:30 »
θα μου λειψει ολη αυτη η ομαδα. οπως και να το κανεις, το συναισθημα αυτο δυσκολα θα ξαναβγει
http://www.youtube.com/watch?v=XmGAxlpdOQg&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2974 on: May 26, 2011, 03:08:39 »
Από το τόπικ ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟΚ λίγο μετά το 0-1

AΛΛΟ ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ...
ΑΛΛΟ ΕΝΑ...

Η τελευταία αναλαμπή τότε. Δεν είναι ψέματα ότι στο πρόσωπό του χαιρετάμε μία ολόκληρη τριετία (αν δεν έχουμε καμία περίεργη αποχώρηση οπότε θα την ξαναχαιρετήσουμε)... Πάμε γι' άλλα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2975 on: May 26, 2011, 03:12:46 »
O Μουσλίμοβιτς τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ αδίκησε τον ευατό του. Ήρθε σαν ένας καλός παίκτης, αλλά η προσφορά του ήταν ελάχιστη όχι τόσο γιατί δεν είχε την ποιότητα αλλά γιατί δεν ήταν επαγγελματίας. Και τι εννοώ, από τον ΠΑΟΚ φεύγει χειρότερος παίκτης από όταν ήρθε και αυτό είναι καθαρά δικιά του ευθύνη. Πέρα από τους τραυματισμούς που είχε για μένα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αρκεί να είχε το μυαλό του στην μπάλα και όχι στις πουτάνες τις τραγουδιάρες και τα τσίπουρα.

Σωστός

Να'σαι καλά μεθύστακα όπου κι αν καταλήξεις...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

trelakias-4

• Guest
« Reply #2976 on: May 26, 2011, 04:43:38 »
ΑΝΤΙΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΛΑΤΑΝ...ΠΑΝΤΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2977 on: May 26, 2011, 05:17:46 »
Ήρθε, έγβαλε 1.5 μύριο και έφυγε. Πρόσφερε πολλά λιγότερα από αυτά που αμοίφθηκε. Εδώ είναι το σπίτι του και τρίχες κατσαρές. Αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ. Στο καλό
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

trelakias-4

• Guest
« Reply #2978 on: May 26, 2011, 05:38:51 »
Φιλαρακο εσυ που τα μετρας ολα τεχνοκρατικα και ξερω 'γω XXXXXXX
Αποκλειεται να ησουν σημερα, αποκλειεται να ησουνα στην πολη...
ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΜΕΙΣ, "ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ", ΟΙ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ...
ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ...(ΣΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΜΕ)
ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η XXXXXXXX ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΟΥ XXXXXXX ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
« Last Edit: May 26, 2011, 11:30:15 by Capricorn »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2979 on: May 26, 2011, 08:57:58 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  :bwflag: