Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2940 on: May 24, 2011, 23:08:29 »
αν για εσενα το 3-0 απο αυτο το χανουμι, το δυσκολο 2-1 μεσα στην Τουμπα και ενω το χανουμι επαιζε με 10 και η ηττα απο τον βαζελο δεν ειναι ναυαγιο και ξεφτιλα τοτε παω πασο

ο ζλαταν εχασε την ευκαιρια να φυγει με ψηλα το κεφαλι αυριο.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2941 on: May 25, 2011, 00:16:17 »
ζλαταν τρελακη σε ευχαριστω για οτι εδωσες στον ΠΑΟΚ μας.

σε πιστευα και σε πιστευω σαν παιχτη παρα του οτι βαλθηκες να μας σπασεις τα νευρα!!!

καλη συνεχεια στην καριερα σου.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2942 on: May 25, 2011, 00:22:37 »
 στην καριέρα σου λέει ο kainsta...
 :'( :'( :'(

στην καριέρα σου σαν Ρούλα Βροχοπούλου,  σαν Νίκος Ξανθόπουλος, σα Μάρθα Βούρτση..., είσαι ο παναγιωτάκης γιαννάκης aka κλάψας/κλαψομούνης που ποτε δε θέλαμε στον ΠΑΟΚ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΜΠΑΛΕ. ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2943 on: May 25, 2011, 14:39:29 »
Πως τα φερε ετσι η πουτανα η τυχη να σε αποχαιρετω την μερα των γενεθλιων μου ρε τρελακι... Τι τραγικη ειρωνια ειναι αυτη ρε πστ..

Εισαι και θα εισαι για παντα στην καρδια μου μωρη ανωμαλη μπεκρουδαρα  :-* :-*

See you on mykonossssssss  :inlove:

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2944 on: May 25, 2011, 14:53:30 »
Δεν ξέρω τι λέτε οι υπόλοιποι αλλά η άποψη μου είναι ότι το παιδί όσα μπορούσε να δώσει έδωσε, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο δν νομίζω ότι είχε να δωσει κάτι παραπάνω στην ομάδα μας , ήταν λίγων δυνατοτήτων. Αυτή είναι η άποψή μου καλή συνέχεια να έχει το παιδί όπου και να πάει και αν νομίζει ότι θα πάρει τόσα λεφτά όσα έπαιρνε σε εμάς , γελιέται ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2945 on: May 25, 2011, 18:43:57 »
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς την Τετάρτη (25/5) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος θέλησε να χαιρετίσει τους φίλους του "Δικεφάλου" μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook. Και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Ο Μουσλίμοβιτς έγραψε συγκεκριμένα στον "τοίχο" του: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα και ήμουν στην ευχάριστη θέση να είμαι ένας από εσάς. Όπως πάντα λέω, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!! Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου!! Ένας από εσάς (ΠΑΟΚΑΡΑ)".

Είναι αξιοσημείωτο το πως υπογράφει σε αυτό το σύντομο μήνυμά του ο Μουσλίμοβιτς: Αλάνι 11. Είναι γνωστό ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έτσι συνήθιζαν να τον αποκαλούν, όπως επίσης είναι γνωστό και το σύνθημα για τον Μουσλίμοβιτς, το λιμάνι και το αλάνι!

http://olapaok.gr/podosfairo/mia_fora_paok_gia_panta_paok.949331.html

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2946 on: May 25, 2011, 18:57:01 »
Είπαμε...
Στα τσακίδια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2947 on: May 25, 2011, 19:14:03 »
Να ευχεστε οι μπαλαδοφατσες να φερουν καλυτερο. Δεν αποτελει δικαιολογια η κριση. Εαν ηταν ετσι ας τον κρατουσαν με 300.
Επισης να χτυπησετε και μια διαγραφη κανα 5μηνο απο το φορουμ ετσι και φτασετε σε σημειο να λετε αυτο θα το βαζε και ο χασογκολης ο βοσνιος του χρονου.
Λεω γω τωρα...

giannis80

• Guest
« Reply #2948 on: May 25, 2011, 19:37:18 »
Ποτέ δεν σε σιχτήρισα για τα γκολ που έχανες (μάλλον επειδή σε είδα από συμπάθεια από την αρχή). Εσένα, τον χοντροκώλη και τους 2 Πάμπλους, πάντα ήθελα να σας βλέπω 11αδα. Νομίζω οτι σε υποτιμούν μερικές απόψεις,αλλά παράλληλα αμοιβόσουν και δυσανάλογα για την προσφορά σου και την αξία σου. Πιστεύω, και δεν μου το αλλάζει κανείς αυτό, οτι σε αδίκησε το σύστημα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ τρία χρόνια, που μονίμως στα μεγάλα ματς έπαιζες κάτω από την σέντρα, που στα μικρά ματς έμπαινε 1 γκολ και μετά κάναμε διαχείριση του σκορ και παπαριές και δάσκαλος ο σάντος, ενώ ο κανονικός ΠΑΟΚ τουλάχιστον στην ΤΟΥΜΠΑ έπρεπε να επιτίθεται συνέχεια. Τότε θα σε έκρινα πολύ αυστηρότερα.Ελάχιστες φορές σε είδα αδιάφορο σε ματς, κι αυτό ήταν μάλλον σε παιχνίδια χωρίς σημασία.Θα ήθελα να μείνεις, με τα μισά λεφτά όμως στην ομάδα. Νομίζω οτι σου αξίζει σήμερα ένα χειροκρότημα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω, αμέσως μετά το γκολ στο Σαράτσογλου, την λαχτάρα στο βλέμμα σου να τρέξεις στην κερκίδα.   

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2949 on: May 25, 2011, 20:31:37 »
Να ευχεστε οι μπαλαδοφατσες να φερουν καλυτερο.

ο τοργκελε αν ειχε τη στηριξη που ειχε ο μουσλιμοβιτς 3 χρονια, (δλδ οποτε ηταν υγιης ηταν βασικος) θα εβαζε σιγουρα περισσοτερα γκολ απ αυτον.

δε θα λειψεις, παρα τη συμπαθητικη φυσιογνωμια. στο καλο και καλη συνεχεια

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2950 on: May 25, 2011, 22:34:29 »
Η στιγμη με το σημαιακι στο σουκρου σαρατσογλου δε διαγραφει ποτε απο τη μνημη μας
οπως επισης και η συνολικα μικρη προσφορα σου

στο καλο ρε ΖΛΑΤΑΝ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2951 on: May 25, 2011, 22:51:18 »
Η στιγμη με το σημαιακι στο σουκρου σαρατσογλου δε διαγραφει ποτε απο τη μνημη μας
οπως επισης και η συνολικα μικρη προσφορα σου

στο καλο ρε ΖΛΑΤΑΝ

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2952 on: May 25, 2011, 22:53:51 »

Uploaded with ImageShack.us

Καλή συνέχεια..
« Last Edit: May 25, 2011, 23:05:09 by manosg4 »

ive4

• Guest
« Reply #2953 on: May 25, 2011, 22:57:06 »
κλάψες και μαλακίες. Πήρε περισσότερα λεφτά από όσα άξιζε τελικά.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2954 on: May 25, 2011, 22:58:31 »
Καλη συνεχεια ζλαταν μορφαρα!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2955 on: May 25, 2011, 23:05:28 »
Ηθελα να σου πω να πας στα τσακιδια, αλλα δεν μου ερχεται ρε γαμωτο, γιατι εισαι ΨΥΧΑΡΑ και ΤΥΠΑΡΑ και γι το γκολ στην Φενερ που το βλεπω και το ξαναβλεπω και το ξαναβλεπω και δεν το χορταινω.

Στο καλο ρε ΑΛΑΝΙ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2956 on: May 25, 2011, 23:07:32 »
δε γινόταν να το βάλεις την κυριακή? όλη η παρουσία σου (πλην φενερ) ηταν μια απάτη τελικά.ακόμα και ο επίλογος σου ηταν μια φούσκα.ανετο γκολ στην πρώτη φάση όπως ακριβώς ξεκίνησες στο φιλικό με ουντινεζε.
 περίμεναμε από εσένα τα πολλαπλάσια από οτι πρόσφερες. εμεις σου προσφέραμε πολλαπλάσια από οσα περίμενες οταν πρωτόρθες

Στο καλό λοιπόν
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2957 on: May 25, 2011, 23:14:58 »
Καλη συνεχεια Ζλαταν...

Το γκολ στην Πολη θα μεινει παντα στις μνημες ανεξητιλα...Οπως και μερικα καθοριστικα σου γκολ περυσι οπως με τον βαζελο...Τα αχαστα που εχανες φετος ομως μας γυρνουσαν τα μυαλα..

Ο πανηγυρισμος σου στην Πολη, οπως και το αντιο σου σημερα δειχνουν οτι εχεις μυρωδια και νιωθεις απο ΠΑΟΚ... Εισαι αλανι ρε χασογκολη... ;) Μακαρι να προσεφερες και περισσοτερα...

ONCE PAOK
ALWAYS PAOK

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2958 on: May 25, 2011, 23:17:25 »
Δε θα τον σιχτιρίσω ούτε θα τον αποθεώσω... Εδώ έχουμε υποστεί άλλους κι άλλους χειρότερους και λέγαμε λιγότερα.
Ευχαριστούμε για όσα έδωσες, σίγουρα όχι όσα περιμέναμε. Είχες τα καλά σου, είχες τα κακά σου.
Έκλεισε ο κύκλος σου, ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται έναν ικανότατο επιθετικό. Απλά...

Καλή συνέχεια...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2959 on: May 25, 2011, 23:37:55 »
Oύτε φωνές ούτε κλάματα ούτε τπτ άλλο. Καλη συνέχεια όπου και αν πας , άλλοι θα τον θυμούνται και άλλοι θα τον ξεχάσουν