Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2680 on: March 08, 2011, 19:20:16 »
Οι μεγάλες αλήθειες να λέγονται...

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Εδώ μπορείς να κάνεις έως και επτά μήνες απλήρωτος, αλλά έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν σχεδιάζω να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μα πάνω απ 'όλα διότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Μπουντεσλίγκα"

Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα να ενισχυθεί για να χτυπήσει τίτλο

Δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία να θέλουν να επενδύσουν ώστε να κερδίσουν κάτι.

Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Είμαι 29 ετών και με χαρακτηρίζουν νέο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει νέους σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον σύλλογο

Οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι, θα έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο

Άντε ο τελευταίος (που θα είναι πρώην συνδεσμίτης και νυν δημοσιογράφος) να κλείσει την πόρτα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2681 on: March 08, 2011, 19:37:49 »
ενώ κράζει την παε ...πως μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι αυτές οι δηλώσεις βολεύουν καλύτερα στην παε...βλέπεις δεν μιλάει μονο στο world  ,μιλάει και σε άτομα που θαυμάζουν τον κοντό και τον εχουν για καλο παιδι(90% περίπου)...άντε..."σκατοπουστας" -τραυματίας-ουισκάκιας -παίρνει πολλά και μας τη λέει κιόλας...το μπούλο...άλλωστε έχουμε τον παικταρά τον παπάζογλου που τον μοιάζει στη φάτσα και θα ρίξει και τα σκουλήκια σε 2 εβδομάδες στην φυσική τους θέση ,τον ρωσοποντιο και τον πιτσιρικο,θα παρουμε και κανα σλοβακο επιθετικο με 300000 που δεν θα τραυματιζεται,γιατι η παε εχει χρεοι-αφου ειναι ωραιοι...δεν ακούω ραδιόφωνα...αλλα κάπως έτσι το φαντάζομαι το επιπεδο...εχω λαθος?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2682 on: March 08, 2011, 22:35:34 »
Εγω λογω κρισιμοτητας της καταστασης, δεν θα σχολιασω τις δηλωσεις του Ζλαταν. Ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ κι αν μου δινει συνεχεια πατηματα για κραξιμο, προς το παρον την πνιγω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2683 on: March 09, 2011, 21:27:22 »
kung fu πάντα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2684 on: March 09, 2011, 22:22:31 »
παρα λίγο να την βγάλεις πάνω απ την 7 και να κυνηγάμε την μπάλα στα σοκάκια....

ive4

• Guest
« Reply #2685 on: March 09, 2011, 22:44:36 »
Προκλητικά κακός σήμερα και προκλητικότατος στην τελευταία φάση. Μου έδωσε την εντύπωση ότι επίτηδες την έστειλε άουτ. Με τη λογική έλα μωρέ κερδίζουμε και άρα δε τα δίνουμε όλα το πολύ πολύ να του κάνει πρόταση η Μπάτε Μπορίσοφ. Στην Αγγλία θα μπορούσε να πουλάει σκουφάκια έξω από τα γήπεδα. 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2686 on: March 09, 2011, 22:49:58 »
την ασσίστ πάντως την έβγαλε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #2687 on: March 09, 2011, 22:52:36 »
Ναι οντως.
η ασσιστ βγηκε ομως γιατι ενας παικτης απο το πουθενα εκανε καθετη κινηση  στον χωρο κατι που οι τυπικα σεντερ φορ σου κανουν 2-3 φορες τον χρονο.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2688 on: March 09, 2011, 22:55:04 »
επειδή ομάδα δεν πρόκειται να βρεις το καλοκαίρι, και ας λένε οι μανατζαιραίοι τα παραμύθια τους, σου προτείνω
να το γυρίσεις στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

ξέρω οτι σου αρέσει και η ηθοποιία, βλέπε και καλά τραυματισμοί, αλλά ούτε για εκεί κάνεις.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2689 on: March 10, 2011, 03:32:39 »
RABBIT...θελω τα 50ευρω μου.. ειναι δυσκολοι οι καιροι ξερεις :P..

Οσο για σενα πουλεν.. 3 τον πουτσο κλαιγανε.. κανε δηλωσεις καλυτερα..

ειδες μλκ και πλερωνεις και τον κραζω :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2690 on: March 10, 2011, 08:37:43 »
Μπραβο του για την πολυ καλη ασσιστ στον Τσουκαλα.Οσο για το χαμενο του στα περιστερια ας μας πουν τα Ζλατανοσκυλα, αλλα μετα το τελος της σαιζον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2691 on: March 10, 2011, 09:36:46 »
θα σου δώσω το στοίχημα σου biv...γιατί μερικοί φοράμε παντελόνια. παραδέξου ότι πήγε η ψυχή σου την κούλουρη στο 90 νομίζωντας ότι τραυματίστηκε και έχασε αυτό το τετ α τετ.
αν και θα έπρεπε σαν sportsman να παραδεχτείς γενναία μείωση τιμήματος μετά από αυτό που έχασε του poylen σου στο 90... εγώ θα ντρεπόμουν να ζητήσω λεφτά.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2692 on: March 10, 2011, 10:36:57 »
μπραβο για την ασσιστ αλανι  ;)

με γαυρο αναμενω γκολ-νικης οπως μονο εσυ ξερεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2693 on: March 10, 2011, 14:07:16 »
Προφανως το ειχε παιξει under...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2694 on: March 10, 2011, 14:15:37 »
kung fu πάντα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2695 on: March 10, 2011, 14:17:05 »
ακριβως απο την ιδια θεση καποιος τσουκαλας καρφωνει τη μπαλα στο ταβανι της εστιας κ το cf τη στελνει εξω. εχουμε σοβαρο προβλημα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2696 on: March 10, 2011, 14:18:00 »
Μπραβο του για την πολυ καλη ασσιστ στον Τσουκαλα.Οσο για το χαμενο του στα περιστερια ας μας πουν τα Ζλατανοσκυλα, αλλα μετα το τελος της σαιζον.

Καλά έκανε και δεν το έβαλε. Το είχα παίξει 2-0 ! Αμαρτία στο 90 να το έχανα !   :P
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2697 on: March 10, 2011, 16:29:57 »
θα σου δώσω το στοίχημα σου biv...γιατί μερικοί φοράμε παντελόνια. παραδέξου ότι πήγε η ψυχή σου την κούλουρη στο 90 νομίζωντας ότι τραυματίστηκε και έχασε αυτό το τετ α τετ.
αν και θα έπρεπε σαν sportsman να παραδεχτείς γενναία μείωση τιμήματος μετά από αυτό που έχασε του poylen σου στο 90... εγώ θα ντρεπόμουν να ζητήσω λεφτά.

Οκ οντως ντρεπομαι για αυτο που εχασε..στειλε 49 αντι για 50 :D
Επισης παραδεχομαι οτι σε κανα 2 στιγμες που επεσε και εκανε τον πεθαμενο τα χρειαστηκα λιγο.. αλλα ειναι γερο σκαρι.. απεδειξε οτι βγαζει 5 σερι ματς :'(  :P

ive4

• Guest
« Reply #2698 on: March 10, 2011, 22:02:03 »

Καλά έκανε και δεν το έβαλε. Το είχα παίξει 2-0 ! Αμαρτία στο 90 να το έχανα !   :P

Σσσσσ δε πιστεύω να μη μπορείς κι εσύ να ελέγξεις τους ρουμάνους και τους τσετσένους και να απειλείς τον παίκτη μας  :P

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2699 on: March 13, 2011, 21:36:33 »
περπάταγες προκλητικά άμπαλο μοσχάρι σήμερα... ελπίζω να περπάταγες με προορισμό ΜΑΚΡΥΑ από την ΤΟΥΜΠΑ μας... τράβα γαμήσου και φύγε να μη σε ξαναδώ...
όταν φοράς τη φανέλα  σαπάκι (που νοιώθεις άλλωστε) απαγορεύεται να περπατάς... 70 λεπτά  σου πήρε να κινηθείς προς τη μπαλα...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΜΙΝ