Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 120291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2620 on: February 23, 2011, 00:35:40 »
με το παπάρι το κάρφωσε ο αλήτης
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2621 on: February 23, 2011, 00:41:16 »
Υπο αλλες συνθυκες θα ειχα ορεξη για πολυ χαβα σε μερικους!!!ξερετε εσεις

αλλα τι να κανεις που ο πουτανας γιος δεν σε αφηνει να χαρεις
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2622 on: February 23, 2011, 01:09:47 »
Εγω και τωρα εχω ορεξη.. ντροπη σου ρε ξυδακια, μπουζουκοβιε,κινητε τραυματισμε, ορθιο ξυλο να χασεις 2 τοσο ευκολα γκολ και να μας γαμησεις τις ελπιδες για προκριση σημερα.. και κλαιν το 1 που εβαλες δωρακι ηταν απο τον αρκουδιαρη Ρωσο τερματζη.. εδω και τωρα αμα θες να μεινεις μειωση αποδοχων στις 200-250χιλιαδες οπως καποιοι σοφοι προτεινουν εδω και χρονια.. και αμα θες.. αμα δεν θες εχουμε και Σαλπιγγιδη αμα λαχει ναουμε να μας ξελασπωνει...

ΔΟΚΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..και στο σουτ του Ζλαταν και στο πεναλτυ μας γαμησες καταραμενο!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2623 on: February 23, 2011, 01:13:20 »
φίλε biv  τα είπες όλα ;D και αν δεν γουστάρεις να μείνεις με λίγα φύγε για να πληρώνουμε τον άλλον που μας ξελασπώνει πιο εύκολα.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2624 on: February 23, 2011, 13:58:07 »
Τα ζλατανοσκυλα εςχουν ενα λογο να χαιρονται σημερα,

επιτελους ας το παραδεχτητε και οι υπολοιποι,αυτος ειναι ενα πραγματικο CF.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2625 on: February 23, 2011, 14:10:55 »
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ..!!!!
Μαστούρα και ΖΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ στην Τέσσερα την Άλφα..!!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2626 on: February 23, 2011, 22:56:15 »
ο ζλαταν ειναι ο καλυτερος επιθετικος που ειχαμε τα τελευταια χρονια και απορω μαζι σας γιατι εχει φαει τρελο κραξιμο ολο αυτον τον καιρο.παλευε με 3 σημερα συνεχεια και ηταν ο καλυτερος τηςομαδοςελπιζω απλα να τον ξεκιναει ο χαβος στα επομενα ματς

Γιατί είναι όποτε του καπνίσει... Αν ήταν σταθερός ή σχετικά σταθερός πιστεύεις πως θα τον κράζαμε όσοι το κάνουμε;; Το να παίζει μία φορά το τρίμηνο όπως ξέρει (ας υποθέσουμε) να παίζει και όλο τον άλλο χρόνο να είναι οτι νάνε τι να τον κάνεις;;
Μας έχει σκοράρει στα πιο κρίσιμα ματς αλλά τι να το κάνεις όταν δεν μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος για αυτόν;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2627 on: February 24, 2011, 00:15:32 »
Σε ευχαριστω μωρη αρρωστια που δικαιωσες ολα τα βουντου μου.
Εισουν ενας απο τους καλυτερους χτες. Φρεσκος φρεσκος και καυλιαρης σαν τοτε που πρωτοπατησες το ποδι σου στην ελλαδα.
Τα σπασιματα που εκανα μολις το καρφωσες θα τα θυμαμαι και εγω και οι γειτονες για παντα τρελακι μου.
Ευχομαι η μεγαλη δοση βουντου που τραβιξε η ψυχουλα σου εχτες και προχτες, να κρατησει εστω μεχρι το τελος της σεζον.
Εγω signature δεν ξαναλλαζω φετος. Εκει, θα σε μπρυζωνω μεχρι να σε πουν drogba.

Respect αλανι μου.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2628 on: February 24, 2011, 00:50:17 »
Drogba, ε; Τσικνοπέμπτη αύριο, θα τον πω. Αρκεί να βάλει λίγο φούμο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2629 on: February 24, 2011, 01:04:29 »
Μάγος της μπάλας. Γκολτζής. Παικτρόνι.

Δεν χρειαζεται να ειναι Τσικνοπεμπτη.. :P :P

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2630 on: February 24, 2011, 01:07:25 »
 :'( :'( :'(

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2631 on: February 24, 2011, 01:08:23 »
Είχα μάθει σε Σάλμον, το ομολογώ... :-*

Αλήθεια, στοιχηματίζει κανείς σας ότι δεν θα λείψει από κάποιο από τα επόμενα τρία παιχνίδια λόγω τραυματισμού;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2632 on: February 24, 2011, 01:17:07 »
Εμενα γκολτζης μου ειχε φανει και ο Γιασεμακης ενα φεγγαρι, για να πω την αμαρτια μου  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2633 on: February 24, 2011, 01:35:01 »
εγω δεν εχω ορεξη να πω πολλα για το ματς, για παιχτες κλπ. ο μουσλι ηταν πολυ καλος, αν ηταν τετοια η αποδοση του με συνεπεια δε θα τον εκραζε κανεις οπως λεει κ ο θασος. ειναι καλος ομως σε λιγα απο τα λιγα ματς που αγωνιζεται 3 χρονια τωρα και δυστυχως οση συμπαθεια και να σου βγαζει η τρελα που κουβαλαει, κρινεται απο μενα συνολικα σαν παιχτης-συμπληρωμα με πολυ χαμηλοτερη αμοιβη

apostolos

• Guest
« Reply #2634 on: February 24, 2011, 02:06:28 »
Καλός, χρυσός, αλλά άμα θέλει με 2-2.5 κατοσταρικάκια του χρόνου και είμαστε εντάξει, αν νομίζει οτι αξίζει παραπάνω ας πάει να τα πάρει από αλλού. Όσο για τον τάπα, αν είχε άντερα η διοίκηση, μείωση και σε αυτόνα στα μισά τουλάχιστον, είναι πρόκληση να κοστίζει με εφορίες κλπ σχεδόν ένα χαρτί το χρόνο αυτό το πράγμα. Οι επιθετικοί δεν κρίνονται ούτε από τη συνολική τους εικόνα, ούτε από τη μαχητικότητά τους, ούτε από την ομαδικότητα τους κλπ. Οι μέσοι ναι. Οι αμυντικοί ναι. Οι επιθετικοί κρίνονται από το σκοράρισμα κατα 90% και 10% από όλα τα άλλα. Και για αυτό έχουν τα συμβόλαια που έχουν. Όταν λοιπόν τα 2 σέντερ φορ σου έχουν μέσα σε μια χρονιά και οι δυο μαζί βαριά 10-12 γκολ και σου κοστίζουν κοντά στα 2 χαρτιά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο ένας έχει άγχος και ψυχολογικά και το παιδί και το παιδί όλη την ώρα δικαιολογίες, ο άλλος παίζει ένα στα 5 ματς κατά μέσο όρο και σκοράρει κάθε 3 μήνες, ε, δε γαμιόμαστε λέω εγώ? Μείωση κι άμα σας αρέσει. Αλλιώς τα δίνεις αυτά τα λεφτά σε έναν που να γαμάει και να δέρνει. Ο Σισέ στα 2.5 είναι στο βάζελο πχ. Και είναι και όνομα. Δεν χρειάζεται καν όνομα να φέρεις. Με 1.5-2 χαρτιά φέρνεις φοράρα να γίνει πανικός. Ούτε ψυχολογικά, ούτε κοιλιακοί, ούτε χάνω γκολ από τα 2 μέτρα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2635 on: February 24, 2011, 08:46:44 »
Πανω κατω συμφωνω, αν δουμε πχ περιπτωσεις ξενων που παιρνουν λογω κρισης χαμηλοτερα συμβολαια την επομενη χρονια. Τωρα με τα κολπα των μανατζερ δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να παρει ενα συμβολαιο στη Γερμανια, Ιταλια με 400. Εδω πηραν αλλοι κι αλλοι.
Ας ελπισουμε να γινει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2636 on: February 24, 2011, 09:44:48 »
η προχθεσινή εμφάνιση των CF μας απόδειξε αυτό που λέμε σχεδόν 2 χρόνια τώρα και για μένα δεν είναι δικαίωση αλλά κατάρα. Όταν δε μπορείς να κάνεις γκολ (ούτε από τα 2 μέτρα άλλοι) ούτε με αίτηση και σκάς 2 χαρτιά που λέει και ο apostolos είναι δεδομένο ότι όταν θα χρειαστεί... ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ γκολ δε θα το έχεις. αυτό έγινε και προχθές 4-5 κλασσικές ευκαιρίες και άσχετο γκολ... με τον προσαγωγό σε τυχαία φάση. και δώστου αλάνι, και δώστου μάγκα και δώστου μας δικαίωσες. (ο άλλος πάλι δε ξέρει να περπατήσει προς τη μπάλα αλλά τι να πεις). η αποθέωση της μετριότητας και αυτός και ο κοντός που πρέπει να μάθει και τη στράτα στρατούλα. 4 ματς χωρίς γκολ, βάλαμε ένα με τον προσαγωγό γιατί άλλαξε ο τερματζής και μπήκε με -18 ένας κρύος και έκανε το τσαφ. 4 ματς ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ. από 2 (θα έλεγα 3 αλλά τεσπα γιατί θέι πολύ ψωμί ακόμα) τύπους που παίρνουν κοντά στα 2 χαρτιά. αλλά "διθυραμβίζουμε" πάλι.
ντρέπομαι πλέον για την κατάντια της επίθεσης μας.
στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει γκολ. εμείς δε βάζουμε με τίποτα... δείτε τον πανικό της ομάδας όταν βγαίνει μπροστα και έχει πλεονέκτημα (θυμηθείτε πάσες ίβιτς στο πουθενά αφού έχει περάσει 3 παίκτες, σουτ του Βιερίνια από τα 30 μέτρα γιατί... δε ξέρει τι να κάνει τη μπάλα). όλα αυτά σε φάσεις που όταν ξεκινούν πιστεύω όλοι λέμε... όπα κάτι πάμενα κάνουμε εδώ! αλλά @@
η ομάδα είχει μάθει να αμύνεται καλά. το δέχομαι. δεν είχε μάθει να επιτίθεται. το δέχομαι και αυτό. Δε δέχομαι επαγγελματίες παίκτες να μην έχουν πετύχει τέρμα σε 4 ματς... και εμείς να πανηγυρίζουμε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #2637 on: February 27, 2011, 20:23:39 »
Ο πουτανασγιος στο ψηλο.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2638 on: February 27, 2011, 20:28:25 »
λόλεκ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

predrag_4_Iraklio