Ανυπαρκτος, οπως συνηθως. Αν και δεν θελω να κανω καμμια συγκριση με κανεναν, ειναι τραγικο να εχεις σεντερ φορ που δεν μπορει κανει γκολ απο κλασσικες θεσεις, δεν εχει κεφαλιά, δεν μπορει να τριπλαρει, δεν εχει σουτ. Δεν πιεζει καθλου ή πιεζει σπανια σωστα τον αμυντικο ή τον τερματζη να κανει λαθος. Ασε οτι τραυματιζεται καθε βδομαδα. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΛΠ. Δηλαδη τι κανει? τι αξια εχει ως σεντερ φορ, ποια ειναι τα προσοντα αυτου του ακριβοπληρωμενου συμβολαιου? Και ξαναλεω: δεν θελω να πω αν ειναι καλυτερος ή χειροτερος του θερμοσιφωνα που ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος, ουτε με Παπαζογλου, Κλαους κλπ. Μιλαω για εναν σεντερ φορ που ειναι τρια χρονια στην ομαδα, βασικος, διεθνης, καμμια τριανταρια χρονων, με καμμια εξακοσαρα συμβολαιο. Ειλικρινα και σοβαρα απορω αν η Ζλατανικοι περα απο την προσωπικη γκαβλα και αδυναμια τους δεν βλεπουν οτι αποθεωνουν εναν πολυ λιγο σεντερφορ. Κοιταζω να ειμαι κοσμιος και ηπιος με τους χαρακτηρισμους.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
Νομιζω το παληκαρι δεν μπορει και δεν εχω πλεον να περιμενω καμμια ανασταση, βασικα δεν εχω να περιμενω ΤΙΠΟΤΑ πλεον απο αυτον.Ισως μονο ως αναπληρωματικος/αλλαγη (?) να εχει να προσφερει κατι.
ΥΓ: ΝΑΙ, ΜΟΥΣΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ