Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 119750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1840 on: June 06, 2010, 19:13:50 »
Cirillo Bruno
Muslimovic Zlatan
Αυτοι θα μεινουν σιγουρα, και μαλιστα ισως παρει και ανανεωση ο Βοσνιος με ιδιες ή κατα κατι μικροτερες απολαβες.

Δικαιωσε με παικταρα μου! Μεινε στον ΠΑΟΚ για παντα!

giannis80

• Guest
« Reply #1841 on: June 06, 2010, 19:38:10 »
Στις συγκεκριμένες αποφάσεις, η διοίκηση έχει ένα μεγάλο ατού. Την συμμετοχή είτε στους ομίλους του Τσ. Λ. είτε του γιουρόπα. Δηλαδή, θα μπορεί να προτείνει στους παίκτες μπόνους επίτευξης τέτοιων στόχων. Και πάνω κάτω, στο τέλος τελικά αν επιτευχθεί κάποιος στόχος, να πάρουν τα ίδια λεφτά.

Callahan

• Guest
« Reply #1842 on: June 06, 2010, 23:46:18 »
Θα μειώσουν τα φράγκα του Μούσλι, και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ο κοντός. Άρα θα είναι και καλύτερος του Μούσλι;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1843 on: June 07, 2010, 00:07:28 »
Καλα ειπαμε... για αλλο λογο δεν θελουμε τον Μουσλι, οχι γιατι ειναι κακος παικτης... Δεν συγκρινονται οι 2 παικτες αγωνιστικά
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1844 on: June 07, 2010, 12:16:20 »
Για παντα στον ΠΑΟΚ τρελακι...

Ραμπιτ πουλα τα παπαρια μου τωρα  :P

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1845 on: June 07, 2010, 12:29:46 »
Τελικά άλλοι έχουν τον ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα και άλλοι όπως το πουλέν στη καρδιά. Κάποιοι θα βρούνε ΚΑΙ γι' αυτό να πούνε "πού θα έπαιρνε περισσότερα"  "60 χιλιάρικα το γκολ" "χαζός είναι να αφήσει τα γούστα" αλλά πλέον στερεύουν από επιχειρήματα σιγά-σιγά  ;D.  Έμεινε ένα τελευταίο που θα καταρριφθεί πανηγυρικά του χρόνου, όταν θα γελάμε με το υποτιθέμενο "αντίπαλο δέος" του παιχταρά, τον Στάθη Ψάλτη, που γύρισε στη ξαδέρφη για να διασκεδάζουμε βλέποντας τι "χάσαμε". Αν και το χειμώνα τα παλτά είναι πολύτιμα...

Εβίβα ρε τρελαμένε Βόσνιε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1846 on: June 07, 2010, 12:31:51 »
Cure, το καλυτερο ειναι οτι πηραν τον πουρτουκαλαδα για κραχτη για τα διαρκειας  :'( :'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1847 on: June 07, 2010, 12:36:25 »
Και το ακόμα καλύτερο ότι δεν το θεώρησαν κοροϊδία, αλλά έπιασε ο κράχτης και χάρηκαν   :D
Ε ρε ξαδέρφες. Φτάσατε εκεί που ανήκετε. Καλό ανταγωνισμό με τον ρούλη και το νιόνιο για τη τετράδα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1848 on: June 07, 2010, 13:45:37 »
Εσεις οι Ζλατανικοι, κατι μπυρες χρωστατε απο τα πλεηοφ, μην ξεχνιομαστε, ε?  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1849 on: June 07, 2010, 18:07:02 »
σε καθε ευρωπαικη ομαδα οταν εχουν ενα παικτη στα 29 που ληγει το συμβολαιο του σε ενα χρονο κανουν 2 πραγματα... τον πουλανε ή του το ανανεωνουν

εγω προσωπικα με τους συνεχεις τραυματισμους του, την ελλειψη ευκολου γκολ, τις μεγαλες μεταπτωσεις και το μεγαλο του κασε θα προτιμουσα να πουληθει.. διεθνης ειναι, απο 900.000 εως 1.500.000 ευρω βαρια τα πιανει αν πουληθει και μαζι με τα 700.000 του συμβολαιου του ειναι αρκετα λεφτα για να μπαλωσει τρυπες η ομαδα αλλα και να παρει ενα αλλο ψηλο σεντερ φορ (και δεν εννοω τον σαλπιγγιδη) που να εχει το γκολ πιο ευκολα

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1850 on: June 07, 2010, 19:54:29 »
Διαβάσαμε τίποτα οριστικό και δεν το πήρα πρέφα;Ή μήπως μια πηγή από το olapaok.gr σε συνδυασμό με την προκατάληψη ορισμένων είναι ικανή για να βγάλουμε συμπεράσματα;

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1851 on: June 08, 2010, 14:40:07 »
Δεν ξέρω αν το έγραψε το όλα ή το ράδιο αρβύλα fatal, αλλά τη διάθεση του Ζλάταν για να μείνει (κάνοντας και κάποιο σκόντο αν του ζητηθεί) την ξέρω από πρώτο χέρι εδώ και μήνες. Πιο πρώτο δεν γίνεται  ;)

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1852 on: June 08, 2010, 14:45:51 »
εσυ τον παρασερνεις  στην ακολασια της πολης  ?...................

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

bagos1

• Guest
« Reply #1853 on: June 08, 2010, 14:52:06 »
όλες οι μειώσεις ειναι της ταξης του 20% λόγο εφορειας και αφορά τους ξένους

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1854 on: June 08, 2010, 15:00:38 »
Δεν ξέρω αν το έγραψε το όλα ή το ράδιο αρβύλα fatal, αλλά τη διάθεση του Ζλάταν για να μείνει (κάνοντας και κάποιο σκόντο αν του ζητηθεί) την ξέρω από πρώτο χέρι εδώ και μήνες. Πιο πρώτο δεν γίνεται  ;)

εσυ τον παρασερνεις  στην ακολασια της πολης  ?...................

:lol: :lol: :lol: :lol:

Να δω PAOKcure στο ... Κοραλ και τπτ αλλο. Αλλα ο Μουσλι ξενυχταει στα του Βιολιδη οποτε ειμαστε οκ! :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1855 on: June 09, 2010, 12:09:41 »
Εμένα με βρίσκεις παντού  ;) :D

Φίλε bagos1 μην τα μπερδεύουμε. Μιλάμε για επέκταση συμβολαίου με χαμηλότερες αποδοχές. Αν δηλαδή συμφωνήσουν ΠΑΟΚ-Ζλάταν τότε για τη νέα σεζόν ο παίχτης θα χάσει κάποια στάνταρ χρήματα. Αν δεν είχε διάθεση και να μείνει και να κάνει σκόντο, τότε ο ΠΑΟΚ θα του πλήρωνε το συμβόλαιο που τρέχει. Οπότε 20% μείον ναι λόγω εφορείας όπως λες, αλλά μείον σε πλέον μειωμένο αρχικό ποσό.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1856 on: June 09, 2010, 12:16:01 »
Εγώ λέω να σταματήσουν τα γνωστά καριολο παπαγαλάκια να μιλάνε για δήθεν προτάσεις αγοράς του Ζλάταν απο την Τουλούζ υπαινισσόμενοι οτι θα πωληθεί ο παίκτης λόγω οικονομικής στενότητας. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ. Άντε γιατί προβατάκια δεν είμαστε ούτε βόσκουμε.....Φτάνει πια η προπαγάνδα. Όταν δεν έχεις, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. Όχι ΠΟΥΛΑΣ.

ive4

• Guest
« Reply #1857 on: June 09, 2010, 13:39:28 »
750.000 το χρόνο για τον Σαλπιγγίδη. Και όσους εδώ και 2-3 χρόνια στήριξαν και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ ως εδώ, τους μειώνουμε τα συμβόλαια...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1858 on: June 09, 2010, 13:47:50 »
@perseas4,

για το πρώτο σκέλος όντως είναι να τραβάς τα μαλιά σου λέμε!!!

για το δεύτερο, νομίζω ότι έκανες λάθος ρε...στο τόπικ τοθ Βόσνιου καραφλοχετά εισαι!  ;D ;D ;D ;D ;D  ::)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1859 on: June 09, 2010, 14:03:26 »
CLUB υπάρχει όντως ενδιαφέρον για το Ζλάταν και το συζητάνε όλες οι πλευρές.
Στα υπόλοιπα που λες μαζί σου. Άλλωστε εκεί είναι η ουσία κι όχι στο αν υπάρχει ή όχι πρόταση, συζήτηση κτλ