Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 120143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1760 on: May 10, 2010, 13:42:26 »
Στο χθεσινο ματς ολοι οι παιχτες με την προσπαθεια τους φερανε τη νικη

και ο Μουσλιμοβιτς εκανε τη δουλεια του σαν επιθετικος και εβαλε το γκολ

τοσο απλα
no goal , no τριποντο

Ουτε εγκαθετοι, ουτε υπερπροστατευτικοι, ουτε αυστηροι, ουτε τιποτα

mpougatsas

• Guest
« Reply #1761 on: May 10, 2010, 13:52:06 »
Ζλάταν αλάνι γάμα το λιμάνι (2 φορές), αν και νομίζω οτι είναι η σειρά του φιλομένο να τους το καρφώσει....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1762 on: May 10, 2010, 13:53:08 »
Fatal.. γαμησε μας ρε μαλακα.. και εσυ και ο rabbit.. ολοι προσπαθουν και ο μαλακας ο Βοσνιος τεμπελιαζει..  δεν βλεπω αναλογα ποστ για τον παθιαρη σεξυ Ιταλο που μου ρθε για την γκομενα Ελλαδα και τσιμπαει 400.000.. να μην μιλησω για τον αρχηγο της Ναπολι που γελαει ολη η Σικελια μαζι του.. αυτοι παιξαν με παθος χτες ε?

Η να μας πεις για τον Εντινιο.. που βγηκε Πεμπτη βραδυ και ακομα τωρα Δευτερα μεσημερι μπορει να ναι σε κανα πατσατζιδικο..

Και στην τελικη ρε rabbit ποιος σου πε οτι πρεπει να τον βλεπεις σαν Ντρογκμπα? Μηπως νομιζεις εγω ετσι τον βλεπω? Αντε με την καραμελα.. ειπαμε χιλιες φορες τα 600 που περνει ειναι παρα πολλα σε σχεση με αυτα που εχει προσφερει φετος.. αλλα απο αυτο μεχρι να τον βγαλουμε τεμπελη αδιαφορο και Σολακη παει πολυ!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1763 on: May 10, 2010, 14:00:23 »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εσείς που κράζετε τον Μουσλίμοβιτς αυτή τη στιγμή πιστεύετε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν παίζει το 101% από αυτό που μπορεί;
Εγώ βλέπω μία βελτιωμένη έκδοση του Τόργκελε, που χτυπιέται, προσπαθεί να βάλει γκολ με κάθε τρόπο, τόσο μπορεί, τόσο παίζει.
Έχει προσφέρει στην ομάδα, σε αντίθεση με άτομα τα οποία πληρώνονται κανονικά και δεν έχουν παίξει ΤΙΠΟΤΑ (βλ. Βερόν, Μουν)
Δηλαδή αυτά τα δύο συμβόλαια της ξάπλας γιατί δε σας εξοργίζουν και τρελαίνεστε κάθε φορά που βλέπετε τον Ζλάταν;
Για μένα ο Μουσλίμοβιτς δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να τον δω στην ομάδα μου και του χρόνου, είναι χρήσιμος, νιώθει την ψυχολογία του παοκτσή, και με έναν επιθετικό δίπλα του που θα είναι πιο γρήγορος και τεχνίτης θα ανεβεί ακόμη περισσότερο.
Αναφέρθηκε το θέμα της δαιμονοποίησης του σέντερ φορ της ομάδας. Εγώ ονομάζω το φαινόμενο αυτό ΒΡΥΖΟΠΟΙΗΣΗ και οι παλιότεροι θα θυμηθούν πολλά....

mpougatsas

• Guest
« Reply #1764 on: May 10, 2010, 14:10:32 »
Οντως μόνο ο Βρύζας μπορεί να καταλάβει τον άμοιρο τον βόσνιο, που ακόμα κι αν σκοράρει και σου δίνει την πιο πολύτιμη νίκη της χρονιάς ως τώρα, όπως και την προηγούμενη με β'αζελο, πάλι τα ακούει απ τον αχόρταγο ΠΑΟΚσήδικο λαό...
γι αυτό και θα τον κρατήσει τον παιχταρά και του χρόνου....  :P

chiltsid

• Guest
« Reply #1765 on: May 10, 2010, 14:54:04 »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εσείς που κράζετε τον Μουσλίμοβιτς αυτή τη στιγμή πιστεύετε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν παίζει το 101% από αυτό που μπορεί;
Εγώ βλέπω μία βελτιωμένη έκδοση του Τόργκελε, που χτυπιέται, προσπαθεί να βάλει γκολ με κάθε τρόπο, τόσο μπορεί, τόσο παίζει.
Έχει προσφέρει στην ομάδα, σε αντίθεση με άτομα τα οποία πληρώνονται κανονικά και δεν έχουν παίξει ΤΙΠΟΤΑ (βλ. Βερόν, Μουν)
Δηλαδή αυτά τα δύο συμβόλαια της ξάπλας γιατί δε σας εξοργίζουν και τρελαίνεστε κάθε φορά που βλέπετε τον Ζλάταν;
Για μένα ο Μουσλίμοβιτς δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να τον δω στην ομάδα μου και του χρόνου, είναι χρήσιμος, νιώθει την ψυχολογία του παοκτσή, και με έναν επιθετικό δίπλα του που θα είναι πιο γρήγορος και τεχνίτης θα ανεβεί ακόμη περισσότερο.
Αναφέρθηκε το θέμα της δαιμονοποίησης του σέντερ φορ της ομάδας. Εγώ ονομάζω το φαινόμενο αυτό ΒΡΥΖΟΠΟΙΗΣΗ και οι παλιότεροι θα θυμηθούν πολλά....
πολυ σωστο ποστ αδερφε,συμφωνω στα περισσοτερα!
ας μεινει και του χρονου,αλλα οχι με τοσα φραγκα!
απλα εμεις (εγω) που ουτε κομπλεξικοί ειμαστε με την παρτι του,ουτε πιστευουμε πως αυτος μονος του θα μας στειλει τσ.λ,επιτρεπεται να του ασκούμε κριτικη?ή θα μας παιρνει και μας η μπαλα και θα μπαινουν ταμπελες?
τεσπα δεν γαμεις,για μενα ολοι οι παικτες αυριο ειναι,μεθαυριο δεν ειναι!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1766 on: May 10, 2010, 15:58:58 »
Συγγνώμη ρε μάγκες που έχουμε απαιτήσεις και δε μας αρέσουν οι μούρες και οι φιγούρες.
Συγγνώμη που έχουμε απαίτηση το cf που παίζει στον ΠΑΟΚ μας να ξέρει το βασικό ενός ποδοσφαιριστή.Το Κοντρόλ.
Συγγνώμη που δε μπορώ να βλέπω τους άλλους να πιέζουν και κάποιοι να τεμπελιάζουν.
Συγγνώμη που εκφέρουμε και άποψη στη τελική.

Για κάνα ματσάκι με κάνα λιβαδιά καλός είναι.Για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι ούτε 3ο παγκίτης.

Ναι petrov πιστεύω ότι δε δίνει το 101%.Όταν το έδωσε άκουσε και μπράβο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1767 on: May 10, 2010, 16:00:30 »
ειναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και ΧΥΔΑΙΟ εν ωρα παιχνιδιου να ακουγονται βρισιες εναντιον αυτης της ΨΥΧΑΡΑΣ....ειναι ανεκδιηγητο ενω λιγο πριν εχει ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ κηπουρο και τον γκευ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ θωλομενος απο τις κοκκινες φανελες αμεσως μετα να τρωει καταρες απο τον ΛΑΟ....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1768 on: May 10, 2010, 16:17:24 »
Fatal.. γαμησε μας ρε μαλακα.. και εσυ και ο rabbit.. ολοι προσπαθουν και ο μαλακας ο Βοσνιος τεμπελιαζει..

ρε μλκ Biv ο τεμπελης ειναι τιτλος τιμης,τι χαλιεσαι?

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1769 on: May 10, 2010, 20:01:15 »
ειναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και ΧΥΔΑΙΟ εν ωρα παιχνιδιου να ακουγονται βρισιες εναντιον αυτης της ΨΥΧΑΡΑΣ....ειναι ανεκδιηγητο ενω λιγο πριν εχει ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ κηπουρο και τον γκευ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ θωλομενος απο τις κοκκινες φανελες αμεσως μετα να τρωει καταρες απο τον ΛΑΟ....

Διαχρονικά αυτή είναι η αρρώστια του παοκτσιδικου κόσμου Zouvale.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kite-surf

• Guest
« Reply #1770 on: May 10, 2010, 20:18:30 »
Ο Εντινιο ο Σορλεν και ο Τσιριλο ειναι αααααλλα παδια...δεν πειραζει και μια μαλακια να κανουνε...

Ζ Λ ΑΤ Α Ν ! ! !

υ.γ:ε οχι ρε πουστη κ τεμπελης ο Ζλαταν...εμπαθεια...

Callahan

• Guest
« Reply #1771 on: May 10, 2010, 23:54:20 »
Για να δούμε τι λένε και οι φίλοι μας... ;D ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1772 on: May 11, 2010, 00:01:54 »
θα τρελαθω ο King και ο biv κανανε λογαριασμους σε γαυρικο φορουμ για να κανουνε και εκει προπαγανδα  :'( :'( :'(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1773 on: May 11, 2010, 09:12:01 »
έλα εντάξει είμαστε εγκάθετοι και τίποτα άλλο.

biv όπως για σένα ο Cirilo είναι το ιταλικό βιζόν και το φωνάζεις και το γράφεις, ο Σαβίνι το ίδιο και δε ξέρω ποιος άλλος, χωρίς κανείς να σε πεί εγκάθετο, ή κομπλεξάρα έτσι και για μένα ο Βόσνιος δεν υπάρχει ρε φίλε τι να κάνουμε? ! φτάσαμε στο σημείο να τον αναγάγουμε σε λυτρωτή του ΠΑΟΚ επειδή που και που θυμάται να βάλει κανα γκολ? και προσωπικά στα @@ μου αν είναι τεμπέλης ή άσχετος ή ότιδήποτε άλλο TETOIO CF ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!
 και όχι για το ότι χάνει μερικά γκολ, αυτό μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε όσο γιατί στα δικά μου μάτια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Τέλος! διαφώνήστε μέχρι αύριο μεθαύριο δε ξέρω πότε, θα κάνει (μαθηματικό το μοντέλο) καμία κουλαμάρα πάλι και θα αρχίσουμε τα: χάσαμε αλλα κερδίσαμε την υπέροχη γεύση του DOlca...και δεν πειράζει αφού το παιδί προσπαθεί! Αν προσπαθεί να του βάλουμε 19 στο τρίμηνο ρε...μην τον βάζουμε να παίξει.

κατάφερε να κάνει ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΡΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΟΥ με σουτ απο το πέναλτυ και έγινε ο MVP. τι να πω! μετά εγώ είμαι ο κομπλεξικός. Το τι έκανε προχθές δε σβήνει το τι δεν έκανε όλη τη χρονιά! όποιος δεν θέλει να το καταλάβει αυτό, αυτός είναι ο κομπλεξικός.

ας βάλει και 2 και 3 στο τηγάνι! ΜΑΚΑΡΙ! και θα τα πανηγυρίσουμε ΟΛΑ!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1774 on: May 11, 2010, 14:11:10 »
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_963.html

Το γκολ του ΠΑΟΚ, ο... Κονσεϊσάο!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1775 on: May 11, 2010, 21:04:15 »
Κάποιος αναφέρει πως δίνει το 101% από αυτό που μπορεί.. Δεν αμφιβάλω μπορεί να είναι και έτσι.. αλλά αυτό το 101% του Ζλάταν είναι πολύ λίγο για τον ΠΑΟΚ.. Τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε ορισμένοι.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1776 on: May 11, 2010, 21:22:12 »
 για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε  ??? ας τους διώξουν όλους λοιπόν ... εκτος και αν πιστεύεις ότι παίρνει το διασυλλογικό ,το υλικό που έχουμε :P
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1777 on: May 11, 2010, 21:23:17 »
ναι ρε παιδια....δεν το χει το κοντρολ...γμαει τισ φασεις...ειναι ενα τσαφ πισω στισ φασεις......εχω ομως να πω οτι αυριο εχω την αισθηση οτι ο,τι βαραμε θα πηγενει μεσα....τελικο 1-3. ουτε ονειρα ουτε τιποτα.απλα προαισθημα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1778 on: May 13, 2010, 00:41:54 »
 :prosk:

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1779 on: May 13, 2010, 14:49:03 »
Θέλω αναφορά για το πόσο ουίσκι ήπιε χθες ο Ζλάταν... Άραγε έμεινε κανά Jameson στην κάβα του μαγαζιού;  :P :P