Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 119102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1680 on: April 21, 2010, 22:55:33 »
Σαν συνέχεια του από πάνω σχολίου: http://www.youtube.com/watch?v=LpuAtIWy97g

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1681 on: April 21, 2010, 23:17:46 »
Αμα ο Μουσλιμοβιτς βαλει 4 γκολ στα πλεηοφφ αυτο συνεπαγεται οτι:
α) οι αλλοι μεσοεπιθετικοι Ιβιτς-Βιερινια θα εχουν βαλει μαζι καμμια δεκαρια.
β)Ο παπαζογλου θα εχει βαλει κανα δυο, μπορει και ο Κουτσιανικουλης αλλα τοσα
γ)Αρα η ομαδα σιγουρα θα εχει 6χ3=18 ποντους, επομενως Τσου Λου, επομενως...
δ)...εγω θα σας κερασω το στοιχημα!

ο-δευτερος-αντιζλατανικος-μετα-τον-εγκοιστ-και-κερναω-ολους-4

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1682 on: April 22, 2010, 00:20:15 »
Κοιτα δεν σε περνει να τα βαζεις με τον biv.. ο Ιβιτς εχει 8 γκολ γιατι εβαλε το γκολ με την Χερενφεν στην Τουμπα ;) οποτε στο 8-7 ειναι.. και ετσι δενπαιζεινακερασω-4- :D
Άνοιξα τα κιτάπια μου, μέτρησα ένα προς ένα τα γκολ εκάστου και εξέτασα τις ενστάσεις σας (μου το είχε στείλει pm και ο north) και επιβεβαιώνω το τελικό αποτέλεσμα με το γκολ του πουλιού με τη Χέρενβεν. Οπότε έγραψε Ζλάταν 7 - Ίβιτς 8.

Εγώ βέβαια επιμένω πως μιλούσα και για τα play off, αλλά αφού το bet έγινε κατανοητό για κανονική περίοδο και από τον ουδέτερο, αδέκαστο και κατ' ουσίαν Ζλατανόσκυλο σαν εμάς biv, τότε αποδέχομαι την ετημηγορία του και την ήττα μου κουφάλες. Κρατώ όμως για πάρτη μου την ηθική νίκη, που είναι ακόμη μεγαλύτερη πλέον δεδομένου ότι το στοίχημα μπήκε στο 7-3 και έφτασε μέχρι το 8-7. Αν δεν μου τρώγατε τα Play off θα σας έδινα και αβάντζο :P

Βρέθηκε κι άλλος γενναίος να τολμήσει να στοιχηματίσει κατά του πουλέν. Καλά κεράσματα ΗΟΜΟ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1683 on: April 22, 2010, 01:00:34 »
Ευχαριστως να κερασω γι αυτο το λογο Κιουρ. :D

Ομως, πιο πιθανον ειναι να παρουμε αυξηση μισθου παρα να βαλει αυτος που λετε 4 γκολ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1684 on: April 22, 2010, 01:06:59 »
 :prosk: :prosk:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1685 on: April 22, 2010, 03:18:12 »
Σαν συνέχεια του από πάνω σχολίου: http://www.youtube.com/watch?v=LpuAtIWy97g

Χλωμιαζεις επικινδυνα... και μαρκετινγκ και αντι-Ζλαταν... μετα τα πλευ οφ σε βλεπω να τα γυριζεις τα φυλλα ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1686 on: April 22, 2010, 03:23:05 »
Κοιτα δεν σε περνει να τα βαζεις με τον biv.. ο Ιβιτς εχει 8 γκολ γιατι εβαλε το γκολ με την Χερενφεν στην Τουμπα ;) οποτε στο 8-7 ειναι.. και ετσι δενπαιζεινακερασω-4- :D
Άνοιξα τα κιτάπια μου, μέτρησα ένα προς ένα τα γκολ εκάστου και εξέτασα τις ενστάσεις σας (μου το είχε στείλει pm και ο north) και επιβεβαιώνω το τελικό αποτέλεσμα με το γκολ του πουλιού με τη Χέρενβεν. Οπότε έγραψε Ζλάταν 7 - Ίβιτς 8.

Εγώ βέβαια επιμένω πως μιλούσα και για τα play off, αλλά αφού το bet έγινε κατανοητό για κανονική περίοδο και από τον ουδέτερο, αδέκαστο και κατ' ουσίαν Ζλατανόσκυλο σαν εμάς biv, τότε αποδέχομαι την ετημηγορία του και την ήττα μου κουφάλες. Κρατώ όμως για πάρτη μου την ηθική νίκη, που είναι ακόμη μεγαλύτερη πλέον δεδομένου ότι το στοίχημα μπήκε στο 7-3 και έφτασε μέχρι το 8-7. Αν δεν μου τρώγατε τα Play off θα σας έδινα και αβάντζο :P

Βρέθηκε κι άλλος γενναίος να τολμήσει να στοιχηματίσει κατά του πουλέν. Καλά κεράσματα ΗΟΜΟ!

Το αποφασισα και ας μιλαν τα τσιπουρα τωρα... κερναμε απο κοινου τον αμπαλο north που νομιζει οτι ο Καουνος και ο καθε αλλος πικραμενος ειναι ανωτερος του παιχταρα.. απλα εκεινη την μερα οσο πινει(που θα πινει και θα ειναι πολλες ωρες..) θα επαινει τον Βοσνιο killer.. αυτη θα ειναι η τιμωρια του!

Γινομαι μαλακας αλλα το ξαναλεω.. στα πλευ οφ θα τους γαμησει τα ολα τους ο Ζλαταναρας!

Υ.Γ. HOMO... καλυτερα να μην βαζεις τετοια στοιχηματα ;)

northeagle_4

• Guest
« Reply #1687 on: April 22, 2010, 04:38:21 »
7 ασσιστ μουσλι ,νορθ ,εγκο,Χομο κερδιζουν το μπετ και αποθεωνουν τον παικταρα στην υγεια του Μπιβ και Κιουρ.
 Εβιβες λεμε.  ;D ;D ;D

zagorakis

• Guest
« Reply #1688 on: April 23, 2010, 15:21:09 »
Μουσλίμοβιτς: Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο

Μέσα στο γήπεδο θα μιλήσει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, στα πλέι οφ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της 30ης αγωνιστικής.

Ο διεθνής Βόσνιος σέντερ φορ παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, γενικού διευθυντή τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σχολίασε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το βραβείο. Όλη τη χρονιά δεν έχω μιλήσει, δεν θα το κάνω ούτε τώρα, θέλουμε να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο στα πλέι οφ. Στα τελευταία παιχνίδια άρχισα να βρίσκω ένα ρυθμό. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω καλύτερα, καθώς είχα διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130910

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1689 on: April 23, 2010, 15:34:02 »
Επιτέλους και μια δήλωση παίκτη του ΠΑΟΚ που με γεμίζει περισσότερη αισιοδοξία. Μιλήστε στο γήπεδο και μόνο εκεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1690 on: April 23, 2010, 16:16:57 »
γω βαρέθηκα δηλώσεις πάντως
My Own WoRST ENeMy.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1691 on: April 23, 2010, 16:49:50 »
To ματς της τριανταετιας δεν ηταν δηλωση;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1692 on: April 28, 2010, 17:45:44 »
Εκτος τοπου και χρονου
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1693 on: April 28, 2010, 17:48:50 »
κατά τύχη στην μάπα και να πάει προς την εστία...? άντε πάμε να δούμε δεύτερο ημιχρόνιο..
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1694 on: April 28, 2010, 18:41:48 »
μουσλι παιχταρα μου εσυ σεντερ φορακλα εβαλες 2 γκολαρες με τελη κ καβαλα στα ποιο κρισιμα ματσ της σαιζον κ τρελαθηκες, ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1695 on: April 28, 2010, 18:51:58 »
Συγκινητικός πάλι σήμερα, μακάρι να συνεχίσει έτσι! Σωστές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, άπειρο τρέξιμο και πάνω από ολα καταλάβαινε τις φάσεις.  ;D ;D

Μπράβο του...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1696 on: April 28, 2010, 18:55:00 »
απαραδεκτος
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1697 on: April 28, 2010, 20:02:54 »
Πολυ κακος παικτης, πραγματικα πολυ αμπλαος. Οτι λεει ο Μπατι, ο ανθρωπος ειναι για μεχρι Λαρισα.
Δεν εχει τπτ που να ξεχωριζει πανω του, ειναι ο μειον ενας παικτης στην ενδεκαδα, ειναι αυτος που τελικα δεν ειναι οτι θελει αλλα δεν μπορει, αλλα οτι δεν ξερει καν τι πρεπει να κανει.
Παιδια δεν παμε πουθενα με αυτον τον παικτη, πρεπει να βρουμε φοραρα στην θεση του. Ειναι επικυνδινος για τον ΠΑΟΚ του μελλοντος. Ειναι ανυπαρκτος στο να κανει την φαση γκολ και ικανος να φανει μονο σε γιορτες της Τουμπας.
Μυρωδιας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1698 on: April 28, 2010, 20:04:11 »
μουφαλιμοβιτς

trelakias-4

• Guest
« Reply #1699 on: April 28, 2010, 20:40:53 »
Ψαρακι την λενε την κεφαλια, ρωτα τον Παπριτσα.
Εφαγα την ψυχη μου να σε υπερασπιζομαι.