Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1500 on: March 22, 2010, 13:53:51 »
Τον πουλο τραβα να πινεις  κρασια στη βοσνια οχι για το γκολ που εχασες που μεχρι και ο γιασεμακης θα το εβαζε αλλα γιατι ρε μαλακα κρεμασες το γκαρσια και ολοκληρη την ομαδα στη φαση του τραυματισμου του χανουμιου.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1501 on: March 22, 2010, 14:01:52 »
Musli δεν το κρυβω οτι δεν μου παει καρδια να σε βρισω. αφενος αναγνωριζω οτι με το γκολ σου στο βαζελο εσυ ησουν που μας δημιουργησες υψηλες προσδοκιες, αφετερου χθες το βραδυ αναπολησα τον Γιασεμακη που γυρισε απο 0-2 σε 2-2 το ματς με το χανουμι στην Τουμπα.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1502 on: March 22, 2010, 14:11:34 »
έχω τόσα μέσα μου γιαυτον τον παίχτη. Που να αρχίσω k που να τελειώσω. Ένα μονο θα πω :Ο παίχτης αυτός είναι μακράν η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη που πέρασε. Περιμέναμε παρα πολλά από σένα ρε....παρα πολλά. Αλλα το πολύ για resident dj σε κάνα club κανεις....άντε στο καλο...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1503 on: March 22, 2010, 15:22:47 »
Δν έχω πει κάτι τέτοιο ποτέ για παίκτη...διωξτε τον βοσνιο τοργκελε κανει κακό στην υγεία μας....ντροπή σου ρε ξεφτίλα που την καλύτερη μας χρονια μετά από 25 χρόνια παιζαμε χωρίς φορ ολόκληρο πρωτάθλημα..κ επειδή κάποιοι αρθρογράφοι υπερπαοκτσηδες μας λοιδορουσαν μετά το παιχνίδι με τον βαζελο για την γκολαρα που έβαλε τότε θυμίζω τα εξής ματς:ΠΑΟΚ-οσφπ,Τρίπολη-ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ-αεκ, αεκ-ΠΑΟΚ όλα αυτά τα
ματς έχει ευθύνη το πουλεν...χωριά στο ότι παίξαμε τα2/3 του πρωταθλήματος με σεντερ φορ τον Παπάζογλου και τον ιβιτς.αλλά ξέχασα για ολα φταίνε τα χαφ που δν μπορεί αυτός να σκοράρει κάτω από την καμαρα..ΜΈΓΑ λάθος η μη ανταλλαγή με τζιμπουρ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1504 on: March 22, 2010, 16:26:11 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14U324BIG&extLang=

Άμα έχεις καλό μάρκετινγκ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1505 on: March 22, 2010, 17:14:14 »
Δν έχω πει κάτι τέτοιο ποτέ για παίκτη...διωξτε τον βοσνιο τοργκελε κανει κακό στην υγεία μας....ντροπή σου ρε ξεφτίλα που την καλύτερη μας χρονια μετά από 25 χρόνια παιζαμε χωρίς φορ ολόκληρο πρωτάθλημα..κ επειδή κάποιοι αρθρογράφοι υπερπαοκτσηδες μας λοιδορουσαν μετά το παιχνίδι με τον βαζελο για την γκολαρα που έβαλε τότε θυμίζω τα εξής ματς:ΠΑΟΚ-οσφπ,Τρίπολη-ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ-αεκ, αεκ-ΠΑΟΚ όλα αυτά τα
ματς έχει ευθύνη το πουλεν...χωριά στο ότι παίξαμε τα2/3 του πρωταθλήματος με σεντερ φορ τον Παπάζογλου και τον ιβιτς.αλλά ξέχασα για ολα φταίνε τα χαφ που δν μπορεί αυτός να σκοράρει κάτω από την καμαρα..ΜΈΓΑ λάθος η μη ανταλλαγή με τζιμπουρ...

Γραψε οτι θες, αλλα αν αναφερεσαι σε μενα, υπερΠΑΟΚτση δεν θα με λες.
Επισης επειδη λες και για "αρθρογραφο", αρθρο για το ζλαταν δεν θυμαμαι να εγραψα.

Τελος ο ζλαταν ειναι το καλυτερο cf που εχουμε αυτη την στιγμη στην ομαδα ετοιμοπολεμο.

Συνεχιστε να τα φορτωνετε στον γαιδαρο. Και εγω τον εκραζα χθες οπως ολος ο κοσμος, αλλα δεν ειπα πως φταιει και για τα γιουβαρλακια της καλης μου που δεν μου αρεσαν χθες το μεσημερι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1506 on: March 22, 2010, 17:20:31 »
λιγη ψυχραιμια οι αντιζλατανικοι

εχουμε αλλους 9 αγωνες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1507 on: March 22, 2010, 17:22:25 »

Άμα έχεις καλό μάρκετινγκ...

Τώρα το κατάλαβες ρε egoist;Αφου μας έχουν πάρει χαμπάρι να πούμε.Έρχεται το κάθε παλτό κάνει μερικές δηλώσεις για τον τεράστιο λαό του ΠΑΟΚ τρέχει και στην τέσσερα αν βάλει κανένα goal και γίνεται συμπαθητικός στον κόσμο.Αν είχε το προφίλ του σνάουτσερ με τις κλοτσιές θα την είχαν διώξει την γούνα.

Φτάνει ρε δεν θέλω άλλες δηλώσεις που υποτιμάνε την νοημοσύνη μας για το πόσο μεγάλος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ,μιλήστε στο γήπεδο παλιοπαλτά, λες και χρειαζόταν να το πείτε εσείς δεν το ξέραμε.
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1508 on: March 22, 2010, 17:47:27 »
Ο Ζλάταν πάιζει να είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των play off.
stay tuned
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1509 on: March 22, 2010, 18:01:11 »
των περσινων?........τι να πω ρε παιδια και γω τον γουσταρω αλλα δεν το εχει...ο τυποσ ειναι ΧΑ ΣΟ ΓΚΟΛΗΣ.......εκεινο ομος που με πειραζει ειναι οτι ολες οι μεταγραφες οι φετινες, εκτος του βιτολο ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ στο ελαχιστο...απλα συμπλυρωναν 11αδα.
 Φωτακης, Κουτσια, παπαζογλου, σαβινι, μουν, τσιριλο, Αμπουμπακαρι, φιλομενο, κριστιανο, εντινιο...........10 πεχτες....και δεν εχεις μπακαπ στο cf.
φετος εχς να πω οτι δεν του βγηκαν του βρυζα οι πεχτες...δυστυχως

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1510 on: March 22, 2010, 19:10:08 »
για τον φιλο μου τον rabbit

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1511 on: March 22, 2010, 19:30:29 »
μπορει να μπαινουν και να χανονται ολα αλλα ρε βλαχοβοσνιε στο 43 καθυστερησεις και φερπλευ γιατι ενας χανουμας επεσε κατω κι εκανε τον πεθαμενο και σηκωθηκε μολις πεταξες την μπαλα εξω?ακυρωνοντας τον γκαρσια που συνεχισε την φαση? :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1512 on: March 22, 2010, 19:58:38 »
Το θέμα είναι οτι με την περίπτωση του συνέχεια όλα χάνονται..
Πάντως η αλήθεια είναι οτι έχει βελτιωθεί λίγο.Πιο παλιά όταν έπερνε την μπάλα 3 πράγματα μπορούσαν να συμβούν.
1. Να πέσει κάτω
2.Να την χάσει και μέσα σε 2 δεύτερα θα είχε κάνει φάουλ στην προσπάθεια να την ξαναπάρει
3.Να τραυματιστεί

Ε ρε κάτι παλτά που παίζουν στον ΠΑΟΚ.Για μένα φέτος το πρωτάθλημα το χάσαμε επειδή δεν είχαμε επιθετικό
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1513 on: March 22, 2010, 21:33:13 »
Ρε φιλε

Πες ενα ματς που δεν πηραμε βαθμους λογω επιθετικης ανικανοτητας. καθαρα ομως λογω ανικανοτητας των επιθετικων, οχι να μην επαιζε ολη η ομαδα ή να γαμηθηκε η διαιτησια

Μην υπερβαλλουμε κιολας

Μην ξεχνας οτι με νικες στα τελευταια δυο ματς θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Για να ειμαστε μαλιστα σε θεση να διεκδικουμε τον τιτλο πριν δυο ματς, μαλλον καλα πηγε και η επιθεση και η αμυνα και ολα

οσο για τα 1,2,3, οσο πικροχολα και να ακουγονται, δυστυχως πλησιαζουν, εστω και σε ενα βαθμο υπερβολης, την πραγματικοτητα.....

Συνεχιζω να πιστευω οτι σαν σεντερ φορ δεν ειναι πιο αχρηστος απ τα υπολοιπα ταγαρια της σουπερμπιχλας, (μιλαω για "σεντερ φορ" σε συστημα σαν του σαντος και οχι γενικως για επιθετικους)
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1514 on: March 22, 2010, 21:35:53 »
ο ΜΟΥΣΛΙ ειναι παικταρας.....οσοι τον κρινετε σαν αχρηστο ειστε ασχετοι.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

ive4

• Guest
« Reply #1515 on: March 22, 2010, 21:40:05 »
να μη ξεχάσουμε επίσης τα χουνέρια που του έχουν κάνει όλοι οι διαιτητές. Στην παραμικρή επαφή τον σφύριζαν επιθετικό φάουλ. Όλα αυτά μειώνουν την μαχητικότητα, σε βγάζουν από το παιχνίδι σου και σίγουρα δε κάνεις τόσο καλά και όσα ξέρεις να κάνεις.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1516 on: March 22, 2010, 21:44:39 »
σαν ένας ακόμη άσχετος που είμαι και γω, άντε αγόρι μου στο καλό, μπας και μας κάτσει κανένας καλός.
Αλλά πριν φύγεις δικαίωσε όσους ακόμη σε πιστεύουν, 9 παιχνίδια έμειναν, 3 γκολ φτάνουν, υπέρβαση θα είναι.
άντε γιατί καταντήσαμε αλκοολικοί.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1517 on: March 22, 2010, 21:58:32 »
Καλό θα είναι τον συγκεκριμένο παίκτη να τον στηρίξουμε τουλάχιστον μέχρι τέλους της σεζόν, αν μπορέσει να κάνει 4-5 καλές εμφανίσεις και βάλει 2-3 γκολ μπορεί να βρεθεί κάποιος και να δώσει κάνα φράγκο να τον παρει. Αν τον απαξιώνουμε και τον κράζουμε τζάμπα θα φύγει, γιατί νομίζω δύσκολα να μείνει και το χρόνου. Εκτός κι αν δεχτεί με τα μισά λεφτά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1518 on: March 22, 2010, 22:51:47 »
Αξιοθαύμαστο το με πόση ανυπομονησία περιμένουν κάποιοι το πρώτο κακό παιχνίδι του Μουσλίμοβιτς για να βγάλουν τα απωθημένα από μέσα τους. Ποιος ξέρει γιατί... Ένας παίχτης που σε κάθε ματς σκίζεται για την ομάδα και δίνει όσα έχει, εισπράττει μίσος κανονικό. Και δεν λέω μόνο για όσους γράφουν εδώ μέσα. Γνωρίζω πολλούς που τον μισούν κυριολεκτικά! Απίστευτα άρρωστο πραγματικά
Αφού λοιπόν έγινε ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που βρίστηκε επειδή τραυματίστηκε, τώρα κατηγορείται πως έχει καλές δημόσιες σχέσεις επειδή μπήκε εξώφυλλο στο περιοδικό της ΠΑΕ, εκεί που έχουν μπει όλοι εκτός του Γιασέρ!

Δικαίωμά σας βέβαια και καλά κάνετε να λέτε όσα λέτε. Εγώ πάντως θα μισούσα μόνο παίχτη του ΠΑΟΚ που είναι αδιάφορος. Αλλά ποιος χέζεται για το τι θα έκανα εγώ και κυρίως για την άποψή μου για την ποδοσφαιρική του αξία. Πες πως είμαι τυφλός και αυτή τη στιγμή ο Εντίνιο ή ο Παπάζογλου είναι καλύτεροι και θα έπρεπε να παίζουν αυτοί. Ή ότι αυτός έφταιγε χθες που χάσαμε. Δεν γαμείς, οι απόψεις άλλωστε είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...

Ας συνεχίσουμε να κλάνουμε λοιπόν όλοι μαζί στο παρών topic με την ελπίδα των μεν να κάνει χατ τρικ στο επόμενο ματς για να εξυμνύσουμε τον παίχτη-φαινόμενο, των δε να χάσει στο μεθεπόμενο δύο γκολ σε άδειο τέρμα και να τραυματιστεί για να τον βρίζουν ακόμη περισσότερο και τέλος κάποιων άλλων μυστήριων, να ζήσουν την ονείρωξη, την ίδια εκείνη μέρα ο κοντός να κάνει χατ τρικ και να μπούνε να γράψουν 10 posts για το κοντό τους είδωλο και μετά να στείλουν από 2 sms ο καθένας σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό για να περάσει η ανάγκη επιστροφής του ασώτου.

(αφήστε να γκρινιάζω... κατά βάθος γουστάρω κάργα την όλη φάση, γιατί είμαι κι εγώ ψυχάκιας σαν όλους σας)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1519 on: March 22, 2010, 23:15:38 »
μετα το παραπανω ποστ ειμαι αναγκασμενος να συνεχισω τον αγωνα στο πλευρο του ζλαταν, ειναι πουλεν τι να κανουμε ? ζλαταν αντε αγορι μου καθαρισε το τυρογαλο σε παρακαλω ο μεγαλος βατιγκολ μαζι σου...