Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1360 on: January 31, 2010, 14:13:41 »
Για μενα ολα τα λεφτα ητανε που εαλε το κεφαλι κατω και πατησε γκαζι να βγει αλλαγη οταν σηκωθηκε ο πινακας με το 11 αλλα του ατρομητου....Εδειξε οτι βαζεο τον ΠΑΟΚ πανω απ ολα....

Περα απο αυτο επαιξε σαν τρελος....τα δωσε ολα....!!!!! Μπραβο ρε Ζλαταν....!!!!!

Δεν μικλω για τον πανυγιρισμο.....

Δεν δείχνει ότι βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απόλα αλλά ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος στο ματς για ακόμα μια φορά.Αυτό που με χαλάει στον παίκτη είναι όταν χάνει την μπάλα τρέχει στον διαιτητή να διαμαρτυρηθεί κύνηγα την μπάλα ρε άνθρωπε τι να πω.Μακάρι να ξαναβρεί τα πατήματα του κ να βοηθήσει 9η μόλις συμμετοχή χτες στο πρωτάθλημα για εναν ακριβοπληρωμένο παίκτη(πόσα παίρνει ο μουσλι?)

kite-surf

• Guest
« Reply #1361 on: January 31, 2010, 14:47:34 »
οτι ειναι η 9η δεν φταει αυτος εκτος αν τραυματιζοτανε επιτηδες...σε 1 συμμετοχη στην ευρωπη ειχε μια γκολαρα...και σε 5 βασικος στην Ελλαδα ειχε 2 με το σκουληκι...καλα να ειναι κ κατα τα αλλα ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε...μην τρελενεστε

dimos8enis

• Guest
« Reply #1362 on: January 31, 2010, 14:54:36 »
δεν ξερω ρε παιδια, εγω εχω ψιλοξενερωσει με τον ξανθο να πω την αμαρτια μου... τον πληρωνουμε 500 χιλιαρικα για να κανει τι? την πρωτη επαφη με την μπαλα (ισως το μονο δυνατο του ατου)? σουτ σαν το χθεσινο? να ειναι μιση και πλεον χρονια τραυματιας? αν δεχτει μειωση συμβολαιου εχει καλως... εγω παντως απο φετος κραταω μονο την εμφανιση με βαλε-ρεγγα

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1363 on: January 31, 2010, 15:16:31 »
Tι ΜVP και θετικότατος ρε παιδιά; Καταρχήν 9 στις 10 φορές που του ήρθε η μπάλα στα πόδια έχασε το κοντρόλ. Το σουτ που έκανε αν δεν χτυπούσε στον Παπάζογλου έφευγε για το κόρνερ. Κανονικά έπρεπε να το καρφώσει ασάλιωτο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ζλάταν στατιστικά χρεώνεται ασίστ και ο Παπάζογλου γκολ. Γάμησέ τα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1364 on: January 31, 2010, 15:39:15 »
αδερφε απο πανω αυτο που γραφεις ειναι εμπαθεια...εγω ειδα ενα λαθος σε ολο τον αγωνα απο τον βοσνιο...σωστα σπασιματα δεξια αριστερα(αποκορυφωμα ενα τακουνακι στον σορλεν)...και κινησεις μεσα στην περιοχη περισσοτερες απο οσες μας εχει συνηθισει...

θυμαμαι μια φαση που εσπασε την μπαλα στον σορλεν,τον εβγαλε μονο του για σεντρα αριστερα και εκανε το απλο και σωστο...κινηση στο πρωτο δοκαρι...ο εντινιο στο κεντρο...σπασανε την αμυνα του ατρομητου....και ο σορλεν την σεντρα την εβγαλε στο δευτερο δοκαρι που δεν ηταν κανεις δικος μας αλλα μονο οι παικτες του ατρομητου που ειχανε χασει τους δικους μας επιθετικους...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1365 on: January 31, 2010, 15:40:24 »
δεν ξέρω αν είναι δικαιολογία αλλα ο παίχτης έχει να παίξει πολύ καιρό μπάλα και όλο και κάπως θα τον έχει επηρεάσει η απουσία
PAOK-Hersonissos (Kriti)

kite-surf

• Guest
« Reply #1366 on: January 31, 2010, 15:44:20 »
Aλλο ματς εβλεπα...

Εγω δεν ειδα ουτε μια λαθος πασα...εγω ειδα να ζηταει να παιρνει κ να σπαει μπαλες...

Εγω ειδα τον Εντινιο να μην εχει ακουμπησει μπαλα κ να κρυβεται σε ολο το ματς...

Εγω ειδα οτι γεμισε η περιοχη του Ατρομητου με το που μπηκε ο Ζλαταν...

Αλλο ματς ειδα μαλλον...

dimos8enis

• Guest
« Reply #1367 on: January 31, 2010, 15:51:46 »
και παλι, δεν ειναι για 500 χιλιαρικα. τις εμφανισεις τις κρινω αναλογα με το τι πληρωνουμε. με 500 χιλιαρικα θελω: 9-10 γκολ, 3-4 ασσιστ, καλουτσικο κοντρολ, θετικες πασες (ενταξει αυτο το ψιλοκατεχει), σωστα σουτ κι ας πανε εξω (δεν ειπαμε να εισαι σισές, αλλα οχι σαν το χθεσινο και σαν πολλα αλλα που εχει κανει),  μετρια ταχυτητα (ουτε καν). ζηταω πολλα? σημειωτεον ο Εντινιο παιρνει 280χιλ.
προσδοκω ανασταση νεκρων και πρωταθλημα του παροντος χρονου

kite-surf

• Guest
« Reply #1368 on: January 31, 2010, 16:05:36 »
280 για τρεισ μηνες...

dimos8enis

• Guest
« Reply #1369 on: January 31, 2010, 16:07:50 »
για μιση χρονια

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1370 on: January 31, 2010, 16:25:05 »
Σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει ο παίχτης, εγώ εχω ξενερώσει αφάνταστα με την πάρτη του..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

dimos8enis

• Guest
« Reply #1371 on: January 31, 2010, 16:29:39 »
σωστος. εγω λεω απλα οτι καλος μεν, αλλα οχι για 500χιλιαρικα.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1372 on: January 31, 2010, 16:45:14 »
Ε καθηστε λιγο ρε σεις..... Δεν ειναι για 500 χιλ και αλλα τετοια....μεντιουμ εισαι....

Η χθεσινη μπορει να μην ηταν για 500 αλλα να ηταν για πιο λιγα....εγω ειδα περισιο παθος και δημιουργια καταστασεων.....ειναι παρα πολυ καλος παικτης....για μενα τα αξιζει ο μεχρι πριν τους τραυματισμους ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ επιθετικος.....

Θα συνελθει...τι θα...??? εγω ετσι πως τον ειδα χθες απο τον επομενο κιολας αγωνα θα ναι για 500 και 600 χιλιαρικα παλι.....!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1373 on: January 31, 2010, 17:58:40 »
Κεφατος και ορεξατος.Θετικη επανεμφανιση.Μην το παρακανετε ομως οτι αλλαξε την μορφη του αγωνα,απλα στο πρωτο δεν υπηρχε ΠΑΟΚ στο γηπεδο και στο Β' μετα απο κατσαδα Σαντο σοβαρευτηκαμε,παλεψαμε και πηραμε το ματς.
 Το παιχνιδι χτες το πηρε ο Κοουτς.
Τα του Σάντος τω Σάντος τα απέδωσα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως αυτός πήρε το ματς.
Απλά θα επιμείνω πως ο Ζλάταν άλλαξε τη μορφή του αγώνα επειδή έκανε όλα όσα του ζητήθηκαν να κάνει και επειδή ήταν όαση σε σχέση με τους υπόλοιπους μπροστα, εκτός Βιερίνια. Έτυχε σε αυτό το ματς οι 3 από τους 4 μπροστά να είναι εντελώς λάσπη (Σορλέν, Κριστιάνο, Εντίνιο), οπότε όλοι πέφτανε πάνω στον Αντελίνο.
Ο Ζλάταν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση (άσχετα αν κάποιοι είδαν άλλο ματς χθες) και δημιούργησε ρήγματα. Πάνω απ' όλα ανάσανε ο Βιερίνια.
Το ίδιο έγινε και όταν μπήκε ο Κουτσιανικούλης και οι μαλάκες τελείωσαν με τον ψηλό στο τέλος, γιατί δεν είχαν τρόπο να τους κλείσουν όλους αυτούς.

Δυστυχώς κάποιοι είναι εμπαθείς με τον παίχτη, γιατί άντε να τον κράζεις όταν δεν τραβάει, αλλά να τον κράζεις όταν βοηθάει τα μέγιστα να νικήσεις κι εσύ τότε λες καλός, αλλά όχι για όσα παίρνει, τότε αυτό είναι μια αξιοπερίεργη εμπάθεια. Τέλος πάντων ο καθένας όπως τη βρίσκει...

Όσο για το μπέρδεμα στην αλλαγή που λέτε πως δεν ήταν συγκεντρωμένος, δεν το σκέφτεστε σωστά. 2 χρόνια δουλεύει με τον Σάντος και που θέλετε να φανταζόταν πως θα έπαιζε με 3 σέντερ φορ, ενώ δεν έχανε. Η δύναμη της συνήθειας τον οδήγησε ασυναίσθητα στο να πάει για αλλαγή. Και ο Σάντος δεν έκανε νόημα για να πει πως χάζεψε αυτός, αλλά είπε στον πάγκο γελώντας πονηρά "είδατε ρε που σας τα 'λεγα, τσίμπησε ο ψηλός"  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1374 on: January 31, 2010, 18:15:43 »
αδερφε απο πανω αυτο που γραφεις ειναι εμπαθεια...εγω ειδα ενα λαθος σε ολο τον αγωνα απο τον βοσνιο...σωστα σπασιματα δεξια αριστερα(αποκορυφωμα ενα τακουνακι στον σορλεν)...και κινησεις μεσα στην περιοχη περισσοτερες απο οσες μας εχει συνηθισει...

θυμαμαι μια φαση που εσπασε την μπαλα στον σορλεν,τον εβγαλε μονο του για σεντρα αριστερα και εκανε το απλο και σωστο...κινηση στο πρωτο δοκαρι...ο εντινιο στο κεντρο...σπασανε την αμυνα του ατρομητου....και ο σορλεν την σεντρα την εβγαλε στο δευτερο δοκαρι που δεν ηταν κανεις δικος μας αλλα μονο οι παικτες του ατρομητου που ειχανε χασει τους δικους μας επιθετικους...

Nαι, όντως είμαι τρελά εμπαθής και μ' αυτό που θα πω τώρα θα γίνω και κομπλεξικός. Αν και προσωπικά νομίζω ότι έχει 600 χιλιάρικα συμβόλαιο, θα δεχτώ αυτό που λέτε όλοι με τα 500. Λοιπόν, 500000 ευρώ για έναν σέντερ φορ ο οποίος είναι συνεχώς τραυματίας, που σκοράρει με το σταγονόμετρο, που αντί να λυσσάξει και να παίξει μπάλα διαμαρτύρεται συνεχώς στους διαιτητές παίρνοντας αχρείαστες κάρτες, που πιο πολύ τον ενδιαφέρουν τα ουίσκια και οι γκόμενες, που εν πάσει περιπτώσει δεν δικαιώνει ούτε αυτούς που τον έφεραν, ούτε αυτούς που τον στηρίζουν μέχρι στιγμής είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ποσό για τα σημερινά δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Κι αν εσύ λες για την φάση που έσπασε την μπάλα κλπ, εγώ θα σου θυμίσω τα χαμένα τετ α τετ στη Λάρισα (και όχι μόνο) πέρσι. Σιγά να μην τον βγάλουμε παιχταρά επειδή απλά έσπασε 1, 2 ή έστω 100 φορές σωστά την μπάλα σε έναν αγώνα και μάλιστα στην Τούμπα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Για μένα θα' ναι παιχταράς όταν και αν καθαρίσει σε μια σεζόν το λιγότερο 15 γκολ, έστω και χωρίς να βγάλει μια ασίστ. Ακόμα και 10 να βάλει μου φαίνεται εξωφρενικό να πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ 50000 ευρώ το γκολ του Μουσλίμοβιτς και του κάθε Μουσλίμοβιτς.

Tον Κάμπορα του Άρη, (ο οποίος σημειωτέων έχει περισσότερα γκολ σε λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τον Μουσλίμοβιτς και πολύ μικρότερο συμβόλαιο) τον λέτε παλτό και άμπαλο. Τον Μουσλίμοβιτς όμως παιχταρά, πουλέν και αλάνι.

Τέλος, αν σου φαίνεταιί επιθετικό ή ειρωνικό το ύφος του ποστ μου, σου ξεκαθαρίζω πως δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Απλά το σημειώνω εδώ γιατί ο γραπτός λόγος γίνεται συχνά παρεξηγήσιμος.

dorian.it

• Guest
« Reply #1375 on: January 31, 2010, 18:42:14 »
για να μιλησω για τον μουσλι θα περιμενω πρωτα να παιξει μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονια και μετα θα σας πω την γνωμη μου.

πολλα τα λεφτα που περνει και δε ηταν λιγες οι φορες που σκεφτηκα ¨μαλακια που δεν τον δωσαμε σους τουρκους με ενα τσουβαλι μυρια¨

kite-surf

• Guest
« Reply #1376 on: January 31, 2010, 20:31:17 »
Ρε παιδια μπορειτε να τον κατηγορησετε παικτικα(αν κ για μενα ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε)αλλα οχι επειδη τραυματιστηκε...λες κ ηταν στο χερι του...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1377 on: January 31, 2010, 21:02:34 »
χτες όσο έπαιξε ήταν καλός πάντως. και η κίνηση του στο goal πολύ καλή
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1378 on: February 07, 2010, 20:12:53 »
συνεχισε ετσι  ;)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1379 on: February 07, 2010, 20:15:17 »
polύ καλός μούσλι μονο μην "ξανατραβματιστεις" :)
My Own WoRST ENeMy.....