Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1320 on: January 25, 2010, 19:19:10 »
το κολημα ειναι κομπλεξ να ασχολεισαι με τον ζλαταν μετα απο τετοια νικη.

και μην βαφτιζεις μια υποθεση πραγματικοτητα.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1321 on: January 25, 2010, 19:24:36 »
ετσι φαινεται φιλε οτι κανεις,,,νικησε η ομαδα και αντι να υμνεις τους παικτες που επαιξαν καθεσαι και ασχολεισαι με τραυματια παικτη.

ο εντινιο δεν ειναι σεντερ φορ ,,,και υποθεσεις αν ηταν στην φαση ο ζλαταν ο τζιμπουρ και ο μεσι ειναι να χαμε να λεγαμε.

κιεγω λεω αν ηταν ο ζλαταν θα βαζαμε 4 και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν πατινι.

κανε μου την χαρη τετοια μερα,,,ψαξε το τοπικ εντινιο και γραψε οτι θες.
κατ αρχην δεν θα μοθ επιβαλεις και υποδειξεις που να γραφω...οι εντεκα που μπηκαν μεσα χτες ηταν παλικαρια και επαιξαν ιδιαιτερα ο ΒΙΤΟΛΟ με ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ και τον ΙΒΙΤΣ σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ.. απλα αναφερομαι σ αυτον γιατι βλεπουμε οτι η ομαδα ειναι καλυτερη χωρις αυτον!!!!αν εσυ υμνεις παιχτη που παιρνει 700.000 και τραυματιζεται καθε πεντε λεπτα μαγκια σου αδερφε!!!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους τεραστιους ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ, ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1322 on: January 25, 2010, 19:27:06 »
βέντερ προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ μαζί του,όπως κ με κανέναν άλλον παίχτη μας. Έχω όμως κόλλημα με την ομάδα και την λειτουργία της. Εσύ δεν είδες ότι αυτή λειτούργησε πολύ καλύτερα έχοντας στην κορυφή της επίθεσης έναν παίχτη που παίρνειο τουλάχιστον τις μισές κεφαλιές από τα αντίπαλα σέντερ μπακ,κρατάει κ σπάει την μπάλα ωραία και πάνω από όλα κάνει γκολ την φάση που του παρουσιάζεται....?

Μακάρι (για να σου φύγει κάθε αμφιβολία για τις προθέσεις των λογων μου) να το κάνει κ ο μούσλι μόλις επιστρέψει.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1323 on: January 25, 2010, 19:35:37 »
λουκ ωραιος εγραψες και για βιτολο γκαρσια ιβιτς εδω  ;) . περιμενω και αναλυση για το μπασκετ εδω.

επισης δεν νομιζω να υμνησα τον ζλαταν σημερα. απλα μου φαινεται λαθος να κατηγορειται ακομα και αν δεν παιζει.

μακαρι ο παικτης που παζει 5 ματς το χρονο για 700,000 να φυγει και αυριο...εγω τον δινω και τσαμπα στα @@ μου τον γραφω.

τωρα καπρι για την αναλυση σου νομιζω σε ολους μας αρεσε η ομαδα χθες και φυσικα και ο εντινιο.
για μενα δεν εχει το στυλ σεντερ φορ του ζλαταν...παραπερα αναλυση μετα απο τετοια νικη ειναι κολημα και απο μενα.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1324 on: January 25, 2010, 19:39:59 »
Λιγο, μονο λιγο υπομονη...

Β (Ζ) Λανταν
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1325 on: January 25, 2010, 22:18:15 »
τον φανταζομαι στο τετ α τευ στην θεση του εντινιο και κλεινω τα ματια μου.........

Οτι να ναι..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1326 on: January 25, 2010, 22:23:40 »
Capri αν εχεις κατεβασει το ματς με αεκ ξαναδες την ευκαιρια του Μουσλιμοβιτς.. καμια σχεση με το χτεσινο του Εντινιο..

Και επιτελους ελεος ρε.. που εχουμε φτασει να συγκρινουμε τους επιθετικους απο το χτεσινο γκολ του Πορτογαλου?

Αμα σκοραρει ο Εντινιο καθε κυριακη και κανει παρομοιες με την χτεσινη εμφανισεις μην σωσει και παιξει ποτε ξανα ο Ζλαταν.. αλλα οχι και μετα απο τετοια επιτυχια να θυμομαστε και να κραζουμε τον (χασογκολη-αμπαλο-μεθυστακα-μας περνει 600.000 ευρω-ταγαρι.. κτλ πλεον για την πλειοψηφια του κοσμου) Ζλαταν.. ειναι αδικο!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1327 on: January 25, 2010, 22:33:58 »
εξω εχει 3 βαθμους κολοκρυο μαλακα ζλαταν αμπαλιδη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1328 on: January 25, 2010, 22:45:18 »
o ζλάταν είναι παίκτης της ομάδας μας μέχρι το καλοκαίρι του 2011, για να τον ξανακερδίσουμε και να προσφέρει στην ομάδα μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Κράζωντάς τον και ειρωνευόμενοι τις ικανότητές του δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι. Ζλάταν σε πιστεύουμε δούλεψε για να προσφέρεις και συ αυτά που μπορείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
« Reply #1329 on: January 25, 2010, 22:59:21 »
συμφωνώ με τον Τασούλη απόλυτα!
Σκεφτείτε όταν μπορούμε να βγάζουμε γκολ με μεσοεπιθετικούς, τι άνεση θα είχαμε αν ο Μούσλι έβρισκε τον καλό του εαυτό.

GeorgT

• Guest
« Reply #1330 on: January 26, 2010, 11:55:13 »
Πλεων ο ζλαταν, οταν ειναι 100% ετοιμος, δεν θα εχει εξασφαλισμένη την θέση στην 11αδα κ αυτο μονο σε καλό μπορει να μας βγει!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1331 on: January 26, 2010, 12:36:18 »
Capri αν εχεις κατεβασει το ματς με αεκ ξαναδες την ευκαιρια του Μουσλιμοβιτς.. καμια σχεση με το χτεσινο του Εντινιο..

Και επιτελους ελεος ρε.. που εχουμε φτασει να συγκρινουμε τους επιθετικους απο το χτεσινο γκολ του Πορτογαλου?

Αμα σκοραρει ο Εντινιο καθε κυριακη και κανει παρομοιες με την χτεσινη εμφανισεις μην σωσει και παιξει ποτε ξανα ο Ζλαταν.. αλλα οχι και μετα απο τετοια επιτυχια να θυμομαστε και να κραζουμε τον (χασογκολη-αμπαλο-μεθυστακα-μας περνει 600.000 ευρω-ταγαρι.. κτλ πλεον για την πλειοψηφια του κοσμου) Ζλαταν.. ειναι αδικο!

η μαλακια ομως μπιβ ειναι οτι τα 600 χιλιαρικα τα δινει ο κοσμος...και αυτος ο κοσμος εχει κι απαιτησεις...λογικο να γινονται συγκρισεις οταν κανεις νικη με το ποκ με σεντερφορισιο γκολ ενω 2 χρονια δεν το ειχες(εκτος του περσινου πρωτου γυρου με την αεκ)...λογικοτατο θα ελεγα.ετσι κι αλλιως διαφωνουμε σε αυτο...

συμφωνουμε ομως σε κατι...ο ζλαταν ειναι μελος της ομαδας κι εχει δειξει εστω και για λιγο διαστημα οτι δυνατοτητες εχει...ακομα κι αν δεν μας κανει εμεις σαν οπαδοι δεν μπορουμε να τον υποβαθμιζουμε.οι λογοι πολλοι και νομιζω οτι τους καταλαβαινουν ολοι...

υ.γ θα ηθελα να τον δω μαζι με εντινιο αλλα πιο πισω τον ζλαταν και οχι τον πορτογαλο...κατι σαν ιβιτς,χωρις την τεχνικη του,αλλα με πιο πολλες μπουκες και καλυτερα σουτ απο τον σερβο...νομιζω οτι κατι τετοιο επαιζε και στην βοσνια...με την καμια δεν ειναι το καθαρο φορ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1332 on: January 27, 2010, 17:17:16 »
Μετα απο τις κωλοτουμπες για Σαντος Ιβιτς κτλ ετοιμαστειτε και για αλλη μια...

Ετοιμοπόλεμος ο «Μούσλι»
 Την προετοιμασία τους, ενόψει Ατρομήτου συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, o oποίος θα είναι στην αποστολή.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ Ααπέναντισ τον Ατρόμητο και για τον λόγο αυτό ο τεχνικός του «Δικεφάλου» κρατάει συνεχώς προσηλωμένους τους παίκτες της ομάδας του.
Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι, ότι είδε τον Μουσλίμοβιτς να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Σάντος για το ματς κόντρα στον σύλλογο του Περιστερίου.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως ότι απών από το σαββατιάτικο παιχνίδι θα είναι ο τιμωρημένος Βλάνταν Ίβις και το κενό του θα καλύψει πιθανότατα ο Φωτάκης.

Παράλληλα, συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα παραθέσει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει αναφορικά με τα οικονομικά και τα αγωνιστικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, σήμερα βγαίνουν στα εκδοτήρια της Τούμπας τα 7.500 ειστήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.
Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο και μετά το διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη η Τούμπα θα ζήσει μεγάλες «πιένες».
------------------------------------------------------------------------------
Ξυπνα ρε πουλεν..δε βλεπεις γυρω σου? Εξυμνουνται τα πουλια και τα καφε δερματινα..Αντε ελα στο καγκελο το Σαββατο..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1333 on: January 27, 2010, 17:23:58 »
Θέλω να το βάλεις στο 90'. Και να είναι το δεύτερό σου στο ματς.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1334 on: January 28, 2010, 08:29:56 »
Μακαρι να βοηθησει ολοι οι παικτες μας ειναι απαραιτητοι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

GeorgT

• Guest
« Reply #1335 on: January 28, 2010, 11:49:17 »
εγω θελω να φαει λιγο πάγκο για να καταλάβει οτι δεν εχει εξασφαλισμένη θεση στην ομαδα ωστε να αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει μεσω των προπονήσεων!!! Μονο ετσι θα δούμε τον γνωστό καλό μουσλι-πουλεν!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1336 on: January 28, 2010, 12:25:25 »
τι πάγκο να φάει αφου δεν παίζει τόσο καιρό  :'(

GeorgT

• Guest
« Reply #1337 on: January 28, 2010, 20:36:20 »
Δε παίζει γιατί ήταν τραυματίας κ μόλις γινόταν καλά έπαιζε στάνταρ. Θέλω τώρα προπονήσεις με την ομάδα αλλά να μην είναι στην αρχική ενδεκάδα. Να ξεκινήσει μόλις αποδείξει π.χ ότι αξίζει να πάρει την θέση του εντίνιο. Όπως γίνεται σχεδόν στα σέντερ μπακ μας.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #1338 on: January 28, 2010, 21:43:11 »
Θέλω να το βάλεις στο 90'. Και να είναι το δεύτερό σου στο ματς.
ας βαλει τα πρωτα 2 στο πρώτο ημίχρονο και στο 90 ας βάλει τρο τρίτο. Δεν αντέχω αλλον αγώνα Παοκ-γρια για φέτος.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1339 on: January 29, 2010, 00:13:55 »
Είσαι και γκαντέμης ρε πστ μου. Όταν άρχισε ο χωρίστρας να βγάζει επιτέλους μπαλιές, εσύ ήσουν τραυματίας. Τώρα που επιστρέφεις λείπει ο άλλος! Ξεματιάστε τον ρεεεεεεεε!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ