Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stelukos

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1300 on: January 15, 2010, 14:38:38 »
αμα πινει jameson τον δικαιολογώ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1301 on: January 23, 2010, 18:51:26 »
Θα επιστρέψεις ρε παλλικαρε με γαβρο?Οχι άλλο κάρβουνο με παπαζογλου

Μπαααα οχι. Το Σαββατοοοο μπορεις??? οοοχι οοοχι την Κυριακη μπορεις?? οοοχι οοοχι με τον gay μπορεις? οοοχι οοοοχι να παιξεις μπαααλα μπορεις??? οοοχι οοοοχι Να σηκωθεις να φυγεις μπορεις??? μπορωωω μπορωωω. Ε αιντε αγορι καλο γιατι οταν σκεφτομαι οτι παιρνεις 600.000 για να καθεσαι  ενα χρονο τρελαινομαι σε τι λιμα πηγαινουν τα χρηματα του κοσμακη πεταμενα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

moutsouris2

• Guest
« Reply #1302 on: January 23, 2010, 19:06:40 »
Μια ο γιάννης δεν μπορεί μια ο κώλος του πονεί λέει μια παροιμία. Τι να πει κανείς.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1303 on: January 23, 2010, 19:30:43 »
Τελικά το Ζλαταν αλανι γαμα το λιμανι μαλλον καταρα ηταν...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1304 on: January 23, 2010, 20:15:35 »
Δεν μας ενδιαφέρουν παίκτες, μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ομάδα και η αποδοτικότητά της. Οι τραυματισμοί του έχουν δεν κοστίσει πολλά στην ομάδα, ευτυχώς. Χρειαζόμαστε άλλον στη θέση του.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1305 on: January 24, 2010, 00:39:35 »
Δεν καταλαβαίνω τι στο πούτσο μου "προληπτικοι λόγοι" άρχισαν να ισχύουν με το γαύρο. Δηλαδή εδώ τους ρίχναμε μέχρι τώρα σαν τους χριστιανούς στα λιοντάρια τους παίχτες μας με την επάνοδο, με πρώτο θύμα αυτής της τακτικής τον Κοντρέρας και τελευταίο θύμα τον Φιλομένο και έτσι ξαφνικά αποφασίσαμε να προφυλάξουμε τον Ζλάταν με τον πουστόγαυρο;
Τέλος πάντων το σταματάω και εύχομαι να μην έγινε μόνο και μόνο επειδή δεν θα χρειαστεί σέντερ φορ στο ματς.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #1306 on: January 24, 2010, 00:43:13 »
αφου δεν εβγαλε το προγραμμα ρε Cure να τον παρει να τον κανει τι ?αφου δεν μπορει να παιξει.
εχουμε Εντινιο και Σακη να καθαρισουν.

chiltsid

• Guest
« Reply #1307 on: January 24, 2010, 00:58:02 »
Δεν καταλαβαίνω τι στο πούτσο μου "προληπτικοι λόγοι" άρχισαν να ισχύουν με το γαύρο. Δηλαδή εδώ τους ρίχναμε μέχρι τώρα σαν τους χριστιανούς στα λιοντάρια τους παίχτες μας με την επάνοδο, με πρώτο θύμα αυτής της τακτικής τον Κοντρέρας και τελευταίο θύμα τον Φιλομένο και έτσι ξαφνικά αποφασίσαμε να προφυλάξουμε τον Ζλάταν με τον πουστόγαυρο;
Τέλος πάντων το σταματάω και εύχομαι να μην έγινε μόνο και μόνο επειδή δεν θα χρειαστεί σέντερ φορ στο ματς.
αυτο με τον κοντρερας απο που το συμπεραίνεις ρε κουρε?επειδη τραυματίστηκε το καλοκαίρι?αν θυμάσαι καλα μια βδομάδα αργότερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και ο τραυματισμός του οφείλεται καθαρά στο ότι δεν ξεκουράστηκε αρκετα.
μετά τον τραυματισμό του,μπήκε πολύ προσεχτικά σε φουλ ρυθμούς και πολυ σιγα σιγα στην ενδεκαδα.
οσο για τον φιλομενο,ειχε ειδη 10(πιστευω με 10 προπονήσεις μπορεις να βγαλεις 60 λεπτα) προπονήσεις μετα τον τραυματισμο του καμια σχεση με τις 3 του ζλαταν και αν ενας παίκτης σου βγαζει 3 μυϊκούς τραυματισμους σε μισο χρονο,τον προφυλασεις!
νισάφι πια με αυτον τον παικτη,δειτε και λιγο περα απο την πρωσοπολατρεια σας!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1308 on: January 24, 2010, 01:05:14 »
εεεεεε κουφαλες κατω τα ξερα σας απο τον κιουρ,,,μεινετε λαιβ να λογαριαστουμε σαν αντρες  :10:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1309 on: January 24, 2010, 01:07:31 »
A. Έβγαλε το πρόγραμμα από προχθές, αλλά μάλλον κρίθηκε εκτός ρυθμού
Β. Δεν είμαι προσωπολάτρης και στ' αρχίδια μου αν έπαιζε ο Ζλάταν κι ο κάθε παίχτης μας
Τα υπόλοιπα ισχύουν ακριβώς όπως τα έγραψα. Ούτε ο Κοντρέρας, ούτε ο Φιλομένο δεν προφυλάχθηκαν και άλλοι πολλοί και γι' αυτό επιδεινώθηκε η κατάσταση τους.

Τέλος πάντων πάλι περνάει σαν να γκρινιάζω και δεν γουστάρω. Απλά μου ήρθε ξαφνικό το ότι για πρώτη φορά προφυλάσσουμε παίχτη! That's all. Ας πούμε πως είναι ανέτοιμος και λέω μαλακίες να το λήξουμε

Στο πούτσο μου κι ο Ζλάταν και ποιος θα παίξει, αρκεί να γαμήσει τις κοκκινοσκουφίτσες.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1310 on: January 24, 2010, 01:14:01 »

νισάφι πια με αυτον τον παικτη,δειτε και λιγο περα απο την πρωσοπολατρεια σας!

Εισαι εντελως φαουλ...

Μπορουσε να ειναι στην αποστολη αυριο και αναλογα με την εξελιξη του ματς να εδινε μια εξτρα λυση για 20-25 λεπτα... δεν ειναι οκ.. δεν εγινε και τιποτα.. θα κερδισουμε και χωρις αυτον.

Επειδη πολλα λετε εδω και καιρο... με τα Jameson και τις τεκιλες ανα χειρας μεχρι της 7 το πρωι.. και μετα στα Πατσατζιδικα για ολιγη με σκορδοστουπι και κουπα κρασι τα εχετε δει με τα ματια σας η τα διαβαζετε στον μαχιμο Σαραντη Πανταζη?

Γιατι ανετα μπαινω σε αντιστοιχα τοπικ τουλαχιστων 2-3 αλλων παιχτων και αρχιζω να βαζω μπουκαλια Σιβας, μαρκες απο καζινο, Κοχιμπα πουρακια κτλ κτλ..

Για να μην ξεχνιομαστε εξακολουθει να ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ.. ολα εχουν και ενα μετρο..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1311 on: January 24, 2010, 02:16:05 »
Ξεκολλάτε ρε μαλάκες να ποστάρετε Jameson και Cuervo.Θα μας πει ο lik τι πίνει ο Βόσνιος που ήταν και στο χορό του κορδελιού.
Εμένα πάντως μπιβ,αν θες να μάθεις ο Club με είπε περί Jameson.Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης θαρρώ. :nianiania:

Και ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,εντάξει μπορεί σε όσα έχουμε πει o rabbit,εγώ(και βλέπω και τον τσιλτ!) να 'χουμε δίκιο,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή...μέχρι το καλοκαίρι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1312 on: January 24, 2010, 02:22:16 »
Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι προφανως για να φυγει ετσι?

Ωραια...απο οσα εχετε πει εσυ ο rabbit (και απο οτι βλεπεις και ο chilt) το εχετε προεξοφλησει κιολας...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1313 on: January 25, 2010, 18:37:18 »
η πλακα είναι ότι δεν μοιράζεται ούτε το prim επειδή ήταν εκτος 18adas :)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1314 on: January 25, 2010, 18:53:02 »
τον φανταζομαι στο τετ α τευ στην θεση του εντινιο και κλεινω τα ματια μου.........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1315 on: January 25, 2010, 18:58:27 »
τι τον φαντάζεσαι...?

Με την κούλα δεν τον θυμάσαι?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1316 on: January 25, 2010, 19:05:40 »
νικαμε παλι τον ζλαταν κραζετε  πρωτο τοπικ ειναι...γιατι βγαζεται κομπλεξ?
αντε να φυγει να ησυχασουμε,,,

παρομοια γκολ και πιο δυσκολα εχει βαλει.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1317 on: January 25, 2010, 19:08:47 »
δν βγαζουμε κομπλεξ αδερφε.απλα φανηκε πως ειναι να εχεις φορ!!!και αν ειχαμε κανει και την ανταλλαγη με τζιμπουρ δν μπορω να φανταστω τι θα γινοτανε μπροστα

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1318 on: January 25, 2010, 19:13:43 »
ετσι φαινεται φιλε οτι κανεις,,,νικησε η ομαδα και αντι να υμνεις τους παικτες που επαιξαν καθεσαι και ασχολεισαι με τραυματια παικτη.

ο εντινιο δεν ειναι σεντερ φορ ,,,και υποθεσεις αν ηταν στην φαση ο ζλαταν ο τζιμπουρ και ο μεσι ειναι να χαμε να λεγαμε.

κιεγω λεω αν ηταν ο ζλαταν θα βαζαμε 4 και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν πατινι.

κανε μου την χαρη τετοια μερα,,,ψαξε το τοπικ εντινιο και γραψε οτι θες.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1319 on: January 25, 2010, 19:15:32 »
Μην βαφτίζεις την πραγματικότητα κόμπλεξ.

Όσο γι αυτό που λες να φύγει, εν πολλοίς εξαρτάται από τον ίδιο.
Ας βγάλει μάτια με την απόδοση του και χίλιες φορές να μείνει.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ