Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1260 on: December 16, 2009, 23:31:57 »
Αντιπαρερχομαι την Ασκηση Συναγερμου Και Ετοιμοτητας που κυρηξε ο makptol για τον σαλπιγγιδη και επιστρεφω στο θεμα μας.
Δε νομιζω οτι ο Βρυχ=ζας και παλιοτερα ο Ζαγορακης ως πρωην ποδοσφαιριστες μπορουν να μεθοδευουν τετοια κολπα ωστε να μειωνουν ταριφες ή να καθαριζουν παιχτες που δεν θελουν.
Ουτε δεχομαι και το αντιθετο ακρο οτι ο Βρυζας θα εκανε κολλητηληκια με παιχτες εις βαρος του συμφεροντος της ομαδας.
Για την αξια του Μουσλιμοβιτς ή οχι, τα εχουμε ξαναπει και ο καθενας εχει τη γνωμη του.
Σιγουρα παντως δημιουργουνται νεα δεδομενα, νεα και πολυ σοβαρα προβληματα και η διοικηση θα πρεπει να λυσει οπως μπορει.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΡΟς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1261 on: December 17, 2009, 01:38:55 »
Έτσι είναι ρε αδέρφια...Για αρχή,δεν φταίει ο Μουσλι και ο κάθε Μουσλι για τις ρήξεις μηνίσκου...για το γεγονός ότι ο Φιλομένο όντας τραυματίας μπήκε νωρίτερα στις προπονήσεις και έπαθε υποτροπή δε φταίει...το ίδιο ισχύει και για Χαλκιά και όχι μόνο...άλλο Ορθοπεδικός και άλλο Αθλητίατρος ή τουλάχιστον Ορθοπαιδικός με ειδικότητα στις Αθλητικές Κακώσεις κύριοι Γιγή και Ράλλη....αν κλείσει ο Ηρακλής να πάρουμε τον Λαζαρίδη του να ησυχάσουμε.....ήμαρτον....

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1262 on: December 17, 2009, 01:45:04 »
ασχετο αλλα πως γουσταρω το φτυσιμο που ριχνει στις ζελες και στον πατεροκοτερακια ο σαλπι.....
παντως σημερα πρωτη φορα διαβασα ρεπορτερ του βαζελου να λεει οτι ισως παει ΠΑΟΚ......

που το διαβασες;
Δε ξέρω αν ειπώθηκε σε ρεπορτάζ,αλλά το ανέφερε ο εκφωνητής στο σημερινό ματς που παίζαν οι ζέλες με ντιναμο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1263 on: December 17, 2009, 08:51:50 »
ντα3...κανένα μέτρο! ακόμα και εγώ που δεν τον θεωρω΄φορ κλάσης λιγότερα είπα!

τεσπά τα ίδια και τα ίδια! τραυματίζεται συνεχώς ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ και για αυτό ίσως φταίει και το τεχνικό τιμ (το οποίο είναι όντως περίγελος) αλλά από την άλλη ίσως φταίει και η ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΙΑΣΗ που έχει εμφανώς έμφυτη ο Μουσλίμοβιτς...

κρίμα, μπορούσε να βγάλει κάτι από τα 600 κιλό ευρώ που παίρνει αυτή την περίοδο αν έκενα 2-3 καλές εμφανίσεις. Ακόμα και ο μήτρογλος έχει βάλει περισσότερα γκολ ρε πστ μ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1264 on: December 17, 2009, 10:11:44 »
Υπαρχουν 2 δεδομενα για μενα,πρωτον θεωρω το ζλαταν καλο φορ και δευτερον οτι αυτο το παιδι στον ΠΑΟΚ δεν προκειτε να παιξει ποτε μπαλα.τωρα αρρωστιαρης ειναι,αντιεπαγγελματιας ειναι δεν ξερω αλλα μπαλα αυτος στον ΠΑΟΚ δεν προκειτε να παιξει.....
 Ειναι αστειο να τραυματιζεσαι συνεχεια μονος σου και να τα ριχνουμε στο ιατρικο τιμ συνεχεια οταν μετα το αρχικο κυμα τραυματισμων λογω προετοιμασιας οι πιο πολλοι παικτες ειναι σε κλαη κατασταση....οι 32 χρονοι λινο,παμπλο,βλανταν,μπρουνο που βγαλανε ολα τα ματς γιατι δεν τραυματιστηκαν δηλαδη ? το παλικαρι νομιζω πρπει ή να παιρνει τα μισα λεφτα απο εδω και μπρος ή να χαιρετισει....

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1265 on: December 17, 2009, 10:13:59 »
ειναι ντροπη η συμπεριφορα ολων μας. ειναι απιστευτο το πως αλλαζουμε γνωμη και αποψη. σιχαθηκα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1266 on: December 17, 2009, 11:16:40 »
Εγώ θα έλεγα πως δεν είναι καθόλου ντροπή. Επαγγελματικό είναι δεκαετίες τώρα το ποδόσφαιρο και παίζονται εκατομμύρια. Όποιοι λειτουργούν ακόμα με το συναίσθημα και έχουν την εντύπωση πως οι ποδοσφαιριστές παίζουν για τη φανέλα ή για τη πορτοκαλάδα όπως κάποτε, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Να πούμε κι ένα παράδειγμα. Έχω εγώ μια εταιρία στην οποία προσλαμβάνω έναν υπάλληλο, (manager, διευθυντή ή οτιδήποτε άλλο) με σκοπό να με ανεβάσει επίπεδο. Να γίνει η εταιρία μου πιο ανταγωνιστική, πιο παραγωγική και τα λοιπά. Σκάω τον παχυλό μισθό του κάθε μήνα γι' αυτό και του πληρώνω και αυτοκίνητο, κινητά και όλα τα παρεμφερή έτσι; Σηκώνει τα μανίκια λοιπόν ο τύπος στην αρχή, φορτσάρει και όλα καλά. Στη συνέχεια όμως αρχίζει να αργεί στο ωράριο του, να μην εμφανίζεται στο γραφείο, όταν εμφανίζεται να τα ξύνει και τελικά καταλήγει όχι μόνο να μην μου βγάζει δουλειά, αντιθέτως να με τρενάρει και να με πηγαίνει πίσω με αποτέλεσμα να έχω και ζημία από πάνω. Θα του μιλήσω μια, δυο, τρεις φορές. Όταν βλέπω ότι δεν παίρνει στροφές και δεν συνέρχεται, τι επιλογές έχω; Απλά θα πάρει την απόλυση, θα περάσει από το λογιστήριο για την αποζημίωση του και εγώ θα αναγκαστώ να φέρω κάποιον άλλον στη θέση του, ο οποίος θα είναι πολύ καλύτερος και με λιγότερα ελλαττώματα. Απλά είναι τα πράγματα.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1267 on: December 17, 2009, 11:19:16 »
δεν μιλαω για την αγωνιστικη του αξια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1268 on: December 17, 2009, 11:36:18 »
Μήπως κάπου έχει δίκιο ο bane;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1269 on: December 17, 2009, 12:34:16 »
ειναι ντροπη η συμπεριφορα ολων μας. ειναι απιστευτο το πως αλλαζουμε γνωμη και αποψη. σιχαθηκα.

Μπανε εχει χαθει το μετρο καιρο τωρα, σε πολλα θεματα. Εχουν παθει κακωσεις τα δαχτυλα μου να το γραφω. Πλεον δεν το κανω, απλα  :book:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1270 on: December 17, 2009, 12:45:27 »
Ενταξει ρε παιδια, νομιζω οτι στο θεμα Μουσλι δεν υπαρχει αχαριστια ουτε γυρισματα. ισα - ισα που ο κοσμος τον στηριξε τον ανθρωπο πολυ περισσοτερο απο τα δικαιωματα που του δωσε αυτος. Υπερβολικα ανεκτικοι ειμαστε και αν γραφεται κατι τις ωρες που σκαει ο ενας τραυματισμος πισω απο τον αλλον πανω στον εκνευρισμο γινεται..
Ο παιχτης ειχε να βαλει γκολ 9 μηνες και δεν ακουγοταν κουβεντα. Αλλοι παιχτες τα ακουνε στην πρωτη λαθος πασα.
Αλλο ομως ειναι να περιμενεις την αγωνιστικη του ανασταση και αλλο να βλεπεις οτι μπαλα δεν θα παιξει και το χειροτερο οτι δεν μπορει να βασιστει η ομαδα πανω του οτι θα τον εχει οταν χρειαζεται. Νομιζω οι πιο πολλοι σ αυτο αναφερονται και δυστυχως ειναι μια αληθεια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1271 on: December 17, 2009, 14:01:36 »
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο μπιανκο

μπανε οταν αλλαζεις γνωμη απ την μια μερα στην αλλη συμφωνω αλλα εδω εχει περασει κυριολεκτικα χρονος για να τον δουμε να προσφερει στην ομαδα...μετα το καλο του ξεκινημα περυσι ειναι μονιμος απων ενω και στηριξη εχει και καθε 1η του μηνος τα μαρουλια στον τραπεζικο του λογαριασμο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1272 on: December 17, 2009, 17:03:58 »
Μουσλίμοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ καλύτερα από Ρεάλ και Μπάρτσα"

Τυχερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για το γεγονός πως αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος επιθετικός τόνισε μάλιστα πως αυτό που εισπράττει στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορεί να συγκρίνεται ούτε με το να παίζει σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής σέντερ φορ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "sport103 FΜ" μίλησε για τον τραυματισμό του ελπίζοντας -όπως είπε- να είναι ο τελευταίος στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας, ενώ έθεσε ως στόχος τις δύο πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του δήλωσε: "Όλα είναι καλά και εύχομαι να είναι ο τελευταίος τραυματισμός όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα. Η παρουσία μου στο χειρουργείο θεωρώ πως δεν θα είναι κάτι το σοβαρό αφού πρόκειται για μια αρθροσκόπηση για αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο μου.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους παίκτες του και η αλήθεια είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό γιατί οι τραυματισμοί που είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα".

Για το αν νιώθει άτυχος για το ότι δεν έχει προσφέρει αυτά που θα ήθελε στην φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ είπε: "Ως άνθρωπος δεν νιώθω άτυχος αλλά ως ποδοσφαιριστή στην φετινή χρονιά ναι. Και οι τραυματισμοί όμως είναι μέρος της δουλειάς του ποδοσφαιριστή. Εγώ πάντα δίνω το 100% είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Τα δίνω πάντα όλα και δεν κοιτάζω να προστατέψω τον εαυτό μου. Για αυτό εξάλλου από την κάθε ομάδα που βρίσκομαι και τώρα στον ΠΑΟΚ παίζω για να τα δίνω όλα".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την 3η θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είπε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την τρίτη θέση αφού η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε όμως τα προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας που κόστισαν στην ομάδα. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις που αυτός είναι και ο στόχος μας. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία και νοοτροπία που μας διακατέχει ως ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνο με τον Θανάση Παπάζογλου στην επίθεση μετά το παιχνίδι στην Καβάλα και για το ματς με τον Εργοτέλη τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει τους 3 βαθμούς. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση συζήτηση και ασκείται τόση κριτική στον Παπάζογλου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δίνει τον καλύτερο του εαυτό του στις προπονήσεις και απλά ήταν άτυχος στο τελευταίο ματς. Το γκολ θα έρθει. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Όποιος και αν παίζει στην άμυνα ή στην επίθεση αυτή είναι η λογική του ΠΑΟΚ".

Για το πώς είδε την παρουσία 10.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καβάλα δήλωσε: "Ήταν πραγματικά απίστευτο αυτό που γινόταν στις κερκίδες και ήθελα και εγώ να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα. Με πλησίαζαν φίλοι και με ρωτούσαν αν παίζαμε στην Τούμπα και τους εξηγούσα ότι το ματς ήταν σε άλλη κοντινή πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ήμασταν ωστόσο και τυχεροί που η Καβάλα μας έδωσε έναν τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Ξέρω ότι και στην Κρήτη θα δώσουν δυναμικό παρόν για το ματς με τον Εργοτέλη δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν θα έχει υπάρξει εκεί τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε ποδοσφαιριστής εξάλλου επιθυμεί να έχει στο πλευρό του τέτοιο κοινό για να του συμπαραστέκεται".

Για το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: "Το βλέπω με θετικό μάτι. Είμαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετά το τέλος της χρονιάς άλλαζα ομάδα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω γεμάτος ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής κάτι που δεν είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί.

Είμαι πραγματικά τυχερός και εύχομαι και σε άλλους ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτό που αισθάνομαι εγώ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω εξάλλου ότι αυτό που εισπράττω δεν συγκρίνεται ούτε με το αγωνίζεσαι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης".

Κι όσο για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς για τον ίδιο μετά τα τρία γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής αλλά και για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Εύχομαι να πετύχω πολλά περισσότερα γκολ στη συνέχεια της χρονιάς και να είμαστε γεροί και τυχεροί ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είμαστε νικητές και θέλω να προχωρήσουμε μπροστά. Θεωρώ ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στο πρωτάθλημα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο τέλος της χρονιάς με περισσότερη συγκέντρωση στα πλέι οφ απ΄ ότι πέρσι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κατακτώντας καλύτερη θέση".

http://www.sport24.gr/html/ent/493/ent.333493.asp

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1273 on: December 17, 2009, 17:06:05 »
ίσως τον έχουμε κρίνει λίγο άδικα...
δε μπορεί ένας παίκτης με θητεία στο campionato να παρουσιάζεται τόσο κακός...
νομίζω ότι μπορει να βρεί τον παλιο καλό του εαυτό!

αν συνέχιζε όπως με τη ρέγκα...θα έβαζε 18 γκολ ρε....αλλά μάλλον τον γλωσσοφάγαμε!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1274 on: December 17, 2009, 17:06:58 »
Στήριξη ρε θα επανέρθει.Τον κρίναμε άδικα τόσο καιρό.Θα συμφωνήσω και γω με τον ράμπιτ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1275 on: December 17, 2009, 17:09:37 »
Εμ βεβαια...οι 2 κλασικοι ειρωνες... με την μια... :D

Κουφαλες θα ψαχνετε τρυπα να κρυφτειτε συντομα!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1276 on: December 17, 2009, 17:11:51 »
εγώ ΔΕΝ ειρωνεύομαι! τώρα που αντιδρούν αρκετοί στο παιχνίδι του νομίζω ότι με το να τον υποστηρίξω θα γυρίσει η τύχη του...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1277 on: December 17, 2009, 18:48:25 »
να ειρωνευτω εγω τοτε και να πω οτι βεβαια και ειναι καλυτερα απο ρεαλ και μπαρτσα και καθε αλλη ομαδα γιατι που αλλου ο πιο ακριβος παικτης της ομαδας και βασικος επιθετικος θα σκοραρε καθε 9 μηνες και δεν θα τον εδιωχναν με το 1ο αεροπλανο

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1278 on: December 17, 2009, 22:33:49 »
Ένας φίλος μου είναι στον διπλανό θάλαμο με τον Ζλάταν.. Περαστικά σου Ζλάταν.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1279 on: December 17, 2009, 22:41:03 »
περαστικα κ στο φιλο σου  ;) . ας τον ρωτησει κ πως το παθε αυτο το ξαφνικο και παλι.