Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 119492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1220 on: December 16, 2009, 13:23:57 »
Ωχ, ακόμα και ο κινγκ ξενέρωσε με το Ζλάταν...  :o  Το τέλος του κόσμου πλησιάζει!

Ειναι να μην ξενερωνεις??  :-\ :(

kostas4

• Guest
« Reply #1221 on: December 16, 2009, 13:27:34 »
το προβλημα ειναι οτι τον ιανουαριο δεν υπαρχουν καλες λυσεις και δεν ειναι σιγουρο οτι μπορουμε να ξεφορτωθουμε τωρα το συμβολαιο του.

τουλαχιστον ο ζλαταν πρεπει να δεχτει μειωση στις αποδοχες του.τα 700χιλ που δινουμε ειναι πλεον υπερβολικα για ενα παιχτη που ειναι συνεχεια εκτος και κυριως δεν σκοραρει.κανει αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο...κριμα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1222 on: December 16, 2009, 13:33:12 »
μη μασατε ρε θα ειναι ετοιμος στο ματσακι στο χαριλαου ....αφου μονο τα σκουληκια ξερει να γαμαει
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

zan

• Guest
« Reply #1223 on: December 16, 2009, 13:33:42 »
 Εχει κουρασει πλεον αυτο με τον Βοσνιο!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1224 on: December 16, 2009, 13:34:53 »
Ειναι να μην ξενερωνεις??  :-\ :(
:lol: :lol: :lol:

Φαταλ τρελακι μου αγαπημενο, εγω στο λεω... Αν ο ζλαταν δεν ξαναγινει ΖΛΑΤΑΝ ως το τελος της σεζον, θα φορεσω ρομπα και θα με βγαλω βουκινο σε ολα τα τοπικς του world. Το αβαταρ μου δεν αλλαζει μεχρι ο ανωμαλιαρης με τα λιγοστα μαλλια ξαναγινει ο καλυτερος γαμιας τους. Εδω θα μαστε.  ;)

Περιμένωωωωωω.. :tsigaro: :tsigaro:

Απομένει ένα αρνητικό ποστ του Cure,και τα είδα όλα!
63 σελίδες για μια φούσκα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1225 on: December 16, 2009, 13:38:32 »
Δεν ειχα υπολογισει μεσα καινουργιο τραυματισμο ρε φαταλ... αλλα ενταξει... ρομπα, ρομπα... αν και δεν τελειωσε η σεζον... μπορει να γυρισει δρυμητερος  :P
Γαμω το ιατρικο επιτελιο απο τον λοκο.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1226 on: December 16, 2009, 13:39:08 »
Νομίζω πως παρατράβηξε αυτό το αστείο. Άντε αγόρι μου, χάρισε τα λεφτά του συμβολαίου σου και μπες μονος σου στο επόμενο αεροπλάνο ...

+4

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1227 on: December 16, 2009, 13:47:00 »
Αν και μεχρι σημερα ελεγα οτι προτιμω το κλασσικο δεκαρι απο σεντερ-φορ στις μεταγραφες μετα απο αυτο αναιρω..
Μεταγραφη βασικου γκολτζη τον Γεναρη οπωσδηποτε! Το ανεκδοτο με τον Μουσλι κουρασε. Ουτε αναμονη πλεον ουτε τιποτα. Καμμια ομαδα δεν μπορει να βασιζετει σε εναν παιχτη που τραυματιζεται 10 φορες το χρονο και λειπει σε περισσοτερα ματς απο οσα παιζει!!
Δεν υπαρχει αυτο το πραμα..κριμα, αν και ποτε δεν ηταν πουλεν μου, αν και μαλωνα εδω μεσα προτιμωντας Λυμπε αντι για αυτον, τον στηριζα περιμενοντας το κατι παραπανω που δεν ηρθε ποτε. Κριμα ρε Μουσλι..κριμα. Αλλα νομιζω μετα το σημερινο τελειωσες απο τον ΠΑΟΚ.
Επιθετικος μεταγραφη - επιστροφη Φιλομενο, ελπιζω χωρις τα ιδια συμπτωματα, και ισως επιστροφη Κλαους νωριτερα απ'οσο υπολογιζαμε..οι επιθετικες λυσεις στερεψαν επικινδυνα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1228 on: December 16, 2009, 13:50:23 »
μηπως να τον κανουμε ανταλλαγη με τον σμολαρεκ? χοχο.
περα απο την πλακα, εχουμε σοβαρο θεμα τωρα...αλλα ας δουμε τι θα δειξουν οι εξετασεις...αμαν ρε φετος τι πραγμα ειναι αυτο!! ο αλλος αεροδρομιο ακομη δεν πατησε κ αρρωστησε...ουφφφφ!  :-\ :-\

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1229 on: December 16, 2009, 13:59:53 »
Η ψευτο-νεα-γριπη ρε Μαρια τιποτα δεν ειναι..(ακου κι εμενα που την περασα). Σε 4 μερουλες προπονηση θα κανει ο Βραζιλιανος.
Ο Μουσλι ομως ακομα και (οτ)αν επανελθει δεν μπορει να αποτελει πλεον αξιοπιστη επιλογη οταν στηνεις πανω του την ομαδα ολη τη βδομαδα και την παρασκευη τον χανεις. Το παιδι εχει σοβαρο προβλημα τραυματισμων που δεν μπορω να το εξηγησω με "ματι". μαλλον η καρριερα του τελειωνει καπου εδω. (Μακαρι να βγω ψευτης και να τον σπρωξουμε πουθενα καλοκαιρι. Γιατι απο ΠΑΟΚ τελειωσε)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1230 on: December 16, 2009, 14:04:10 »
μπορεί κάποιος να κανεις έτσι μια σούμα από πέρσι poses φορες τραυματίστηκε κτλ?

πέρσι θυμάμαι πριν τα χριστούγεννα πρώτη φορα έκατσε κάνα 2 μήνες έξω

μετά στα playoff μετά την αεκ αποχαιρέτησε

γενικά έναν μέσο ορο οποιος δεν βαριετέ και έχει χρόνο ας κάνει ένα post να τρίψουμε τα ματάκια μαs

episis den ksexnw kai anagastikes allages logo travmatismou na koutsenei ktl...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1231 on: December 16, 2009, 14:12:34 »
το γάμησε κ ψόφισε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1232 on: December 16, 2009, 15:02:14 »
ρε παιδια εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα! Κραζουμε τον ανθρωπο επειδη τραυματιστηκε λες και φταει αυτος η λες και δεν στεναχωριεται αλλα οταν καποιοι τον κραζαμε για αυτο που εδειχνε ΜΕΣΑ στο χορταρι μας λεγατε  γκρινιαριδες!! Τεσπα... το πραγματικο προβλημα ειναι οτραυματισμος του Φιλομενο. Ξερει καποιο ΥΠΕΥΘΥΝΑ ποτε γυρναει; Θα μου πεις ποιος να ξερει, εδω οι γιατοι παιζει να μην ξερουν... Ναρκη πατησε το παλικαρι... Τεσπα... να πω και εγω το τετριμμενο. ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
« Reply #1233 on: December 16, 2009, 15:29:21 »
ΣΤΟ ΚΑΛΟ.....

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1234 on: December 16, 2009, 15:31:47 »
Όταν παίζει σέρνεται από την κακή εξωγηπεδική ζωή και το υπόλοιπο διάστημα είναι τραυματίας. Προσωπικά κουράστηκα. Αντίο...

mGm

• Guest
« Reply #1235 on: December 16, 2009, 15:37:36 »
Το εχει κουρασει ο Μουσλι με τους τραυματισμους. Δεν ξερω τι κανει στην καθημερινοτητα του κι αν οι φημες που υπηρχαν στο παρελθον αληθευουν αλλα 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν. 'Η ο ανθρωπος ειναι εκ φυσεως τραυματιακιας...επομενως χαρηκαμε για την συντομη συνεργασια αλλα η ομαδα δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα ή πρεπει να στρωσει χαρακτηρα μεσα στα αθλητικα πλαισια που οριζει ή θα επρεπε εν πασει περιπτωση να οριζει το συμβολαιο του. Γιατι πρωταθλητισμος χωρις καθημερινοτητα σε αθλητικα πλαισια δεν γινεται και εχει ως αποτελεσμα τους συνεχεις τραυματισμους.
Οπως και να χει χρειαζομαστε επειγοντως ενισχυση μπροστα.

Και κατι αλλο....το ιατρικο τιμ ειναι δημοσιο-υπαλληλικη θεση??? Μονιμοι κι ετσι??? Γιατι ποιο κουλουβαχατα απο φετος δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει την ομαδα απο αποψη τραυματισμων. Οι παικτες τραυματιζονται συνεχως, σωστη διαγνωση δεν γινεται ποτε, καθε φορα ακουμε για μικροτραυματισμους της 1 ή των 2 εβδομαδων και οι παικτες χανουν ενα καρο ματς. Και τα 2 ποιο τραβηγμενα σκηνικα...ο Χαλκιας και ο Φιλομενο. Υποτροπη και νεοι τραυματισμοι γιατι το ιατρικο τιμ εδωσε το οκ ενω οπως αποδειχτηκε εκ του αποτελεσματος τα παιδια δεν ηταν ετοιμα...Μηπως λεω μηπως αντι για φορ, δεκαρι και εξτρεμ θελουμε μεταγραφη γιατρου???

kp-83

• Guest
« Reply #1236 on: December 16, 2009, 15:41:51 »
Ρε παιδιά σε μια βδομάδα η κάκωση στο γόνατο έγινε ρίξη μηνίσκου.......Τελικά τι έχει ο παίκτης θα μας απαντήσει το ιατρικό τιμ της παε ΠΑΟΚ;;;;
Μήπως είχε ρίξη μηνίσκου από την αρχή και δεν το κατάλαβαν;;;;Εκτός και αν στην προπονήση γκρεμοτσακίζεται ο Μούσλι ή κάνει τον κασκαντερ στις ελεύθερες ώρες του.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1237 on: December 16, 2009, 15:51:50 »
Το βρηκαμε το ευκολο θυμα...φυγε ταγαρι Μουσλι...

Ποιος τον εφερε? δεν κανει να λεμε ειναι προεδρας τωρα...
Ποιοι ευθυνονται που ο ΠΑΟΚ εχει μεινει με 1 επιθετικο και αυτον απειρο και με 1,5 χρονο αποχη? δεν λεμε γιατι Ζαγορακης-Βρυζας-Σαντος ξερουν καλυτερα...

Εμενα μου βρωμαει πολυ αυτος ο τραυματισμος...χτες επανηλθε σε φουλ προγραμμα και σημερα επαθε μηνισκο? μαλιστα...

Τα συγχαρητηρια μου στο ιατρικο επιτελειο του ΠΑΟΚ... μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα στον κοσμο...

Για το μονο που μπορειτε να κατηγορειτε τον Μουσλιμοβιτς ειναι για τα δικαιωματα που εδωσε με την εξαγωνιστικη του ζωη... ΕΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! και ας εχει μονο 2 γκολ...

Και τωρα τι? θελουμε αμεσα επιθετικο... και τον Ντρογμπα να μου φερεις αυριο πρωι.. με καθαρα αμυντικα χαφ που πατανε περιοχη καθε 3 χρονια(Βιτολο-Γκαρσια) με τον Ιβιτς μπροστα τους(αναξιο για περαιτερω αναλυση) και με τον φετινο Σορλεν αριστερα.. πειτε μου τι να σας κανει? Παλι σε ενα Βιερινια θα ελπιζουμε..αντε και στον Κριστιανο αμα μας βγει...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #1238 on: December 16, 2009, 15:56:42 »
Καιρός να πάρει το δρόμο του...
No Gods,No Masters

kp-83

• Guest
« Reply #1239 on: December 16, 2009, 16:36:14 »
8-12-2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14LN1C19E
Στη διάρκεια της προπόνησης ο Zlatan Muslimovic ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μόλις περάσουν 24 ώρες.

9-12-2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14LPMNB6G
Ο Zlatan Muslimovic, λόγω μιας κάκωσης στο γόνατο, που θα τον υποχρεώσει να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

11-12-2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14LUPLNLL
Lucio Filomeno και Zlatan Muslimovic προπονήθηκαν ατομικά,

Oι ημέρες που μεσολαβούν είναι η αποστολή για το ματς με την Καβάλα το παιχνίδι και το ρεπό της επόμενης μέρας άρα δεν έγινε προπόνηση.

15-12-2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14M92K661
Muslimovic, Kresic και Φωτάκης προπονήθηκαν κανονικά, ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμού τους!!!!!!!!!!!!!!!

16-12-2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14MBGK4OD
Σ' αυτήν δεν συμμετείχε ο Zlatan Muslimovic καθώς διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από ρήξη έξω μηνίσκου και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η διάρκεια της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Ξανατραυματιστήκε ο παίκτης ή μήπως έιχε από την αρχή ρήξη έξω μηνίσκου και δεν το είχαν καταλάβει;;;;Η μόνη προπόνηση που έλαβε μέρος ήταν στις 15-12 αφού του είχαν πει ότι είναι απόλυτα καλά και στις 16-12 διαπιστώνεται το πρόβλημα!!!Μάλλον υπήρχε το πρόβλημα και δεν το είχαν καταλάβει........εκτός και αν το έπαθε στην προπόνηση στις 15-12 αλλά δεν θα πονούσε φοβερά;;;και δεύτερον για να γίνει διάγνωση πρέπει να περάσουν 24 ώρες από το χτύπημα άρα και να τραυματίστηκε χτες η διάγνωση έπρεπε να βγει σήμερα το βράδυ ή αύριο.....