Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 120157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1060 on: October 26, 2009, 11:45:13 »
θέλω να πω club ότι η ποδοσφαιρική καριέρα του μουσλίμοβιτς δεν σταματάει στον ΠΑΟΚ. Είναι 28 χρονών είναι επιθετικός, και στο βιογραφικό του μετράνε τα γκολ, και όχι αν μαρκάρει στο κέντρο τα αντίπαλα μπακ. Αυτός σκέφτεται και το μέλλον του, σε λέει πέρσι τέτοιο καιρό με ήθελε η γαλατά και τώρα με φωνάζουν τόργκελε, σε αυτό σίγουρα ευθύνη έχει και αυτός αλλά όχι μόνο αυτός. Συμφωνώ ότι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ότι του λένε οι προπονητές τους και αυτός αυτό κάνει τρέχει και μαρκάρει σαν αμυντικό χαφ, γιατί προφανώς αυτό του ζητήται από τον προπονητή,εμείς όμως δεν έχουμε δικαίωμα να τον κατακρίνουμε γιατί δεν κάνει όμως αυτό για το οποίο τον αποκτήσαμε, να σκοράρει δηλαδή, νομίζω??? Και πως να σκοράρει άλλωστε όταν η ομάδα επιτίθεται με δυόμιση παίκτες όταν δεν ανεβαίνουν τα μπακ, όταν τα χαφ δεν πατάνε περιοχή όταν μπροστά δεν στηρίζεται από κανέναν συμπαίκτη του?? Τέλωσπάντων η γνώμη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι κακός επιθετικά όχι γιατί δεν είναι καλός επιθετικά παίκτης ο μουσλίμοβιτς αλλά γιατί τέτοιου είδους σέντερφορ στο ΠΑΟΚ έτσι όπως παίζει δεν ταιριάζει. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1061 on: October 26, 2009, 12:48:02 »
ή κόψτε του τα ξίδια ή κοψτε του την μπάλα. Τέλος. Θέλουμε παίχτες μαχητές που 1.) να γουστάρουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ (βλ. Γκαρσία, Κοντρέρας) και 2.) να το αποδεικνύουν με τη δουλειά τους μέσα στο χορτάρι (βλ. επίσης Γκαρσία, Κοντρέρας).

Εάν δε βάλει μυαλό θα καταλήξει σε χειρότερη μοίρα και από τον Τόργκελε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1062 on: October 26, 2009, 22:31:35 »
Εγώ δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο Μουσλίμοβιτς πάλι. Άντε να τον κράζετε όταν παίζει και δεν τραβάει. Αλλά και τραυματίας να την ακούει; Άντε να τον διώξουμε κι αυτόν. Λες κι αν πάρεις άλλον σέντερ φορ θα αλλάξει κάτι με τον "έχω όνειρο να παίζω με 2 τερματοφύλακες".
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

GeorgT

• Guest
« Reply #1063 on: October 26, 2009, 22:39:48 »
PAOKCURE εχω την εντύπωση οτι δεν τον έκραξαν γιατι ειναι τραυματίας αλλα γιατι τη συμπεριφορά του, χωρις να εχει αποθεραπευθεί πλήρες πήγε στη βοσνια για την εθνικη.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1064 on: October 28, 2009, 22:50:40 »
αν έχει τραυματιστεί.

ive4

• Guest
« Reply #1065 on: October 28, 2009, 22:52:03 »
τι έγινε φάταλ θα ανοίξουμε καινούρια ιστορία όπως με τον Γκαρσία το καλοκαίρι ;

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1066 on: October 28, 2009, 23:10:18 »
όχι φίλε.Αν σου φαίνεται εσένα λογικό να είναι τραυματίας και να τον καλούν για ματς ,εμένα δε μου φαίνεται.

ive4

• Guest
« Reply #1067 on: October 29, 2009, 08:13:34 »
εμένα μου φαίνεται παράλογο να μην έχεις επιθετικό να βάλεις και να βαφτίζεις τον βασικό σου τραυματία για έναν άγνωστο συνωμοσιολογικό λόγο.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1068 on: October 29, 2009, 11:39:54 »
εξίσου παράλογο με το να καλεί το προπονητικό team μιας εθνικής χώρας ένα τραυματία παίκτη.
Γι'αυτό είπα αν.Ούτε καν μπαίνω σε διαδικασία να μάθω τι συμβαίνει.Δεν με νοιάζει καθόλου να σε πω την αλήθεια.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1069 on: October 30, 2009, 18:24:29 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14IJ219IB&extLang=

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στην Τούμπα. Κανονικά προπονήθηκαν οι Χαλκιάς, Muslimovic και Abubakari. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, όπως και ο Βόσνιος επιθετικός συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Cirillo, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη.

Στην εθνική ομάδα τις χώρας τους κλήθηκαν ο Muslimovic (για τον διπλό αγώνα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ εναντίον της Πορτογαλίας) και ο Contreras (για τον φιλικό αγώνα Χιλή - Παραγουάη στις 4 Νοεμβρίου). Ο Χιλιανός θα αναχωρήσει αμέσως μετα το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη.

επιστροφη στις προπονησεις, επιτελους και αμεσως κληση στην εθνικη ομαδα. ποτε ειναι τα μπαραζ ρε σεις?

chiltsid

• Guest
« Reply #1070 on: October 30, 2009, 18:37:10 »
μετα το ματς με πανθρακικο!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1071 on: October 30, 2009, 18:42:02 »
μαστα, αντε σιδερενιος κ καλη επιτυχια στη βοσνια. 2 παιχτες στο μουντιαλ, πολλαπλα τα οφελη

chiltsid

• Guest
« Reply #1072 on: October 30, 2009, 18:46:31 »
σιδερενιος και καλη επιτυχια στα δικα μας ματς καταρχας,γιατι απο περυσι ψαχνει τον καλο εαυτο του!
τα ματς τις εθνικης του λιγο με ενδιαφερον dave,αν και θα εχουμε οφελη απο την παρουσια του,πρωτα θελω να στρωσει σε μας!

makptol

• Guest
« Reply #1073 on: October 30, 2009, 19:17:40 »
ante ρε ζλαταν καλη επιστροφη.....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1074 on: October 30, 2009, 20:11:25 »
Ποια Βοσνία τώρα ρε και ποιο μουντιάλ;
Βάλε κανά γκολ με την ΠΑΟΚαρα αγόρι μου, να καεί το πελεκούδι!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1075 on: October 30, 2009, 21:47:09 »
Ακριβώς, βάλε κανένα γκολ με την αρρώστια γιατί δεν μας βλέπω καλά!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1076 on: October 30, 2009, 21:50:41 »
μπες μεσα και σουταρε ρε ζλαταν κι ας τρωμε τις μπαλες στο κεφαλι στην 7 και στην 4,αλλα σουταρε επιτελους
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1077 on: October 31, 2009, 21:16:47 »
Νομίζω πως μπήκε στο παιχνίδι εντελώς διαφορετικός, αν και έπαιξε λίγο και μετά από τραυματισμό μου άφησε ένα καλό προαίσθημα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1078 on: October 31, 2009, 22:05:07 »
ηταν πολυ θετικος για τα λιγο διαστημα που επαιξε.η μπαλια στο κουτσιανικουλη ολα τα λεφτα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1079 on: November 03, 2009, 16:34:13 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/53155/163/

Σε καλή κατάσταση στα μπαράζ
mouslimovic.jpgΣίγουρος ότι στα μπαράζ για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 θα είναι έτοιμος εξέφρασε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ  μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους για τα ματς κόντρα στην Πορτογαλία.

Ο διεθνής άσος του «δικεφάλου» πιστεύει ότι με τους Πορτογάλους θα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση: «Ήθελα να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς ρίσκο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησα στο παιχνίδι με την Ξάνθη από το πρώτο λεπτό. Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και όλα πηγαίνουν καλά. Τελείωσα το παιχνίδι, βάλαμε ένα γκολ στο τέλος και όλα πήγαν καλά. Αισθάνομαι υπέροχα και την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να παίξω από το πρώτο λεπτό και έτσι στο παιχνίδι με την Πορτογαλία θα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

το να πάμε Mudial με τους Βόσνιους είναι σημαντικό...το καταλαβαίνω, εξίσου σημαντικός όμως είναι ο ΠΑΟΚ ΣΚΕΤΟ...