Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #940 on: September 16, 2009, 22:54:11 »
Εγώ ειλικρινά τον πιστεύω κι ας είμαι σίγουρος ότι δεν έχει την τρομερή τεχνική, έχει όμως τη θέση του φορ και γενικά είναι καλός παίκτης.
Απλά ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΣ'ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #941 on: September 17, 2009, 00:02:46 »
Δικό μου γιατί δεν έβαλες κανένα ρε μαλάκα?
:lol: :lol:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #942 on: September 17, 2009, 00:25:28 »
Εγώ αδέρφια με τα τεχνικά και τα συστήματα είμαι άσχετος...η εντύπωση ωστόσο που έχω είναι ότι όπως όλες οι ομάδες, έχουμε κεντρικό αμυντικό, έχουμε αμυντικό χαφ και έχουμε την Παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε και αμυντικό φορ...περισσότερο τρέχει αριστερά δεξιά για να προλάβει τη μπάλα παρά προς την εστία για να βάλει γκολ...αν φταίει αυτός μόνο ή όχι δεν ξέρω,πάντως έχει βάλει ωραία γκολ και δε νομίζω να ξέχασε τη μπάλα ξαφνικά...και κάτι άλλο θα φταίει

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #943 on: September 18, 2009, 12:02:26 »
Φίλε tsag να είσαι καλά. Ο κόπος σου λειτούργησε σαν παυσίπονο στα πονεμένα μου μυαλά. Όποιος έχει μάτια βλέπει.

Και μία δήλωση για τον fatal ώστε να τη χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν στο μέλλον.  ;D
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι το καλύτερο φορ στην Ελλάδα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #944 on: September 20, 2009, 10:17:31 »
edit: Κατάλαβα λάθος.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #945 on: September 20, 2009, 23:56:28 »
Να τον χαιρομαστε κ σημερα και αυτον και τον λινο...ποτε επιτελους θα κατσει παγκο ο Ανυπαρκτος!!!αναποφευκτες και τραγικες οι συγκρισεις με τον φιλομενο.......

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #946 on: September 21, 2009, 00:00:28 »
zlatan ελεος κατσε στον παγκο
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

giannis80

• Guest
« Reply #947 on: September 21, 2009, 00:26:22 »
Τον μουσλίμοβιτς θα τον κρίνετε οταν αρχίσει να παίζει περισσότερο στην περιοχή ευθύνης του και οι σέντρες και οι πάσες θα έχουν κύριο αποδέκτη αυτόν.Όταν ο μουσλίμοβιτς βρίσκεται στο ημικύκλιο κάτω από τη σέντρα όταν κάνουμε άμυνα και πρέπει να διανύσει 60 μέτρα για να φθάσει στην περιοχή ευθύνης του όταν πάρουμε την μπάλα, δεν θα τον κρίνετε τόσο αυστηρά.Εκτός από την λάρισα στα πλέι οφς πέρσι όταν το παιχνίδι είχε κριθεί, πείτε μου σε ποιο ματς πήρε ο μουσλίμοβιτς την μπάλα σε θέση φάτσα κάρτα για γκολ (π.χ. όπως την πήρε ο αμπρέου σήμερα στο οακα για όποιον έβλεπε παο-αρις), και δεν σκόραρε.Μη μου πείτε με λειβαδιά στην ΤΟΥΜΠΑ το δοκάρι που με το που πήρε την μπάλα, γύρισε και είδε τον τερματοφύλακα μπροστά του.Μιλάω για φάτσα κάρτα με την εστία, στα 5 μέτρα και ο τερματοφύλακας στην γραμμή της εστίας.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #948 on: September 21, 2009, 00:29:48 »
Αϊ στο διάολο.
 Είπαμε όχι κι έτσι...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #949 on: September 21, 2009, 00:31:31 »
Στα τσακίδια
 Όχι έτσι

fatal_invasion

• Guest
« Reply #950 on: September 21, 2009, 00:38:37 »
Δεν είχα σκοπό να γράψω ,γιατί την γνώμη μου την έχω εκφράσει ,αλλά πιο πολύ απαντάω στο γιάννη80.
Πλάκα μας κάνεις;Που πάει και με κάνει τακουνάκια;Η που παίρνει την μπάλλα ενας με ένας στην περιοχή και το μόνο που κατάφερε ήταν να την χάσει.

Ήμαρτον δηλαδή με τον άνθρωπο,έφτασα στο σημείο να ευχαριστηθώ που τραυματίστηκε.

Θα ξεμπουκώσει που θα πάει...

Τέλος πάντων,δεν ειναι και ο πρώτος που φταίει.
« Last Edit: September 21, 2009, 00:48:59 by fatal_invasion »

giannis80

• Guest
« Reply #951 on: September 21, 2009, 00:54:11 »
Εντάξει ρε fatal,έχω μια διαφορετική άποψη για το θέμα.Χωρίς φασαρίες, γκρίνιες κτλ, έτσι το βλέπω εγώ.Και την μπάλα δεν την πήρε ένας με ένας στην περιοχή, την πήρε μεταξύ κέντρου και περιοχής και είχε να διανύσει κάποια απόσταση + έναν αντίπαλο μπροστά του,άρα να τον περάσει.Δεν είναι και Μέσι.Αυτήν την φάση που λες είχα στο μυαλό μου.Ο μουσλίμοβιτς πολλές φορές παίρνει την μπάλα στα 30-40 μέτρα κι έχει μια σχετικά οργανωμένη άμυνα μπροστά του και φυσικά δεν έχει τις περισσότερες φορές δεύτερο επιθετικό δίπλα του για να κάνει καναν συνδυασμό.Τεσπα, αυτή είναι η άποψη μου έμενα και δεν αλλάζει.Αμυνόμαστε πολύ πίσω σαν ομάδα,παίρνουμε την μπάλα στα πλάγια π.χ., γίνεται σέντρα και ο μουσλίμοβιτς είναι 2 κλικ πίσω γιατί έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση με το που παίρνουμε μπάλα.Αυτή είναι η άποψη μου, αν κάνω λάθος ας μου εξηγήσει κάποιος προπονητής το λάθος.

bagos1

• Guest
« Reply #952 on: September 21, 2009, 01:13:42 »
τον εχω πει τοργκελε στο παρελθον αλλα οκ μπορει να ειναι καλος παικτης αλλα σε ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ειναι ανυπαρκτος δεν μπορει να προσαρμοστει στο παιχνιδι μας και παει στραφι μονο στην αμυνα ειναι χρησιμος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #953 on: September 21, 2009, 01:15:25 »
τζαμπα συζηταμε. Εχουμε εναν πολυ καλυτερο ποδοσφαιριστη, τον Φιλομενο... Αυτος δυστυχως ειναι πολυ πολυ μετριος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #954 on: September 21, 2009, 02:23:08 »
καζινα? ?μπουζουκια? ? πιτογυρα? ?τι αγορι μου τι? ?αφου δεν μπορεις κατσε απο μονος σου παγκο..αντε να παιξει ο αλλος που ξερει κιωλας...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #955 on: September 21, 2009, 02:38:28 »

Στην Ιταλία έμεινες πολλά χρόνια, αλλά δεν έκανες την καριέρα που ήθελες. Γιατί;

Στην Ιταλία υπάρχουν πολλές ύαινες. Πήγα πολύ νέος εκεί και σ' εκείνη την ηλικία τα θέλεις όλα γρήγορα. Επρεπε να μείνω στην Αγγλία, εκεί δίνουν μεγαλύτερο βάρος στους νέους, στην Ιταλία δεν το κάνουν. Εγώ τα ήθελα όλα αμέσως κι αυτό ήταν λάθος. Ημουν πρώτος σκόρερ στη Σουηδία, πήγα στη Μάντσεστερ κι έφυγα μετά από τρεις μήνες. Ημουν μικρός, για να μείνω εκεί, έπρεπε να με υιοθετήσει μια οικογένεια κι αυτό δεν το ήθελα. Ο Ιμπραϊμοβιτς ήταν σ' αυτό το θέμα πιο έξυπνος από μένα.

Γνωρίζεστε;

Είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε από μικροί. Αυτός έμεινε δύο χρόνια παραπάνω στο σουηδικό πρωτάθλημα, εξελίχθηκε περισσότερο και μετά έφυγε πιο έτοιμος. Εγώ δεν είχα αυτή την υπομονή. Οταν ήμασταν μικροί, το όνειρο των Σουηδών ήταν η εθνική των δύο Ζλάταν, αλλά εγώ τους κατέστρεψα το όνειρο! Επέλεξα να παίξω για τη Βοσνία. Ο Ιμπραϊμοβιτς γεννήθηκε στη Σουηδία, ήταν πιο εύκολο να την επιλέξει. Εγώ γεννήθηκα στη Βοσνία και πήγα 6 χρονών στη Σουηδία. Διάλεξα να παίξω για την πατρίδα μου.

σιγουρα musli αφου εχω φιλους απο βαρκελωνη και σκανε που πηραν τον αλλον ζλαταν....ααα και δεν σε ειρωνευομαι επειδη ακουσα κατι,το κανω γιατι τα βλεπω και τα ζω καθε Κυριακη..

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #956 on: September 21, 2009, 02:54:10 »
καζινα? ?μπουζουκια? ? πιτογυρα? ?τι αγορι μου τι? ?αφου δεν μπορεις κατσε απο μονος σου παγκο..αντε να παιξει ο αλλος που ξερει κιωλας...
Eγω εχω ακουσει κατι για HOTEL και πολλα βραδια με Τζονι παρεα(τον περπατητη).......Ειναι φημη?δεν ξερω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #957 on: September 21, 2009, 03:00:32 »
Ο,τι καζινα ουισκια και μαλακιες μπορειτε να τα λετε ΠΡΙΝ απο σημαντικους αγωνες. Ο παιχτης ανικανος δεν ειναι και προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι ξοφλημενος. Το αν αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ αυτο φαινεται δυστυχως απο την αποδοση του. Μακαρι να με ξαφνιασει αλλα δεν το βλεπω.

Και κατι ακομα. Ο ντιογκος σημερα πηρε συστημενη ασιστ απο τον τοροσιδη. Εμεις εχουμε καποιον για να το κανει αυτο?
Ο Μουσλιμοβιτς δεν ειναι ο κυριος υπαιτιος που χασαμε, ξεκολλατε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #958 on: September 21, 2009, 03:07:40 »
oxι.Δεν φταιει ο Μουσλι μονο.Απλα θαθελα να μαθω για τις φημες.Πολυ καιρο τις ακουω και δεν εχω γραψει τιποτα.Τι τρεχει τελικα???

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #959 on: September 21, 2009, 03:10:17 »
Eγω εχω ακουσει κατι για HOTEL και πολλα βραδια με Τζονι παρεα(τον περπατητη).......Ειναι φημη?δεν ξερω

είναι γεγονός....το ξέρω 100 %...... στις αρχές που ήρθε έπινε χυμούς....το γύρισε γρήγορα σε jonnie black το παλικάρι.....