Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #740 on: July 26, 2009, 12:43:51 »
Βασικά δεν είναι ανάγκη να πετάει στα σύννεφα όποιος διαφωνεί με τη γνώμη σου πως ο Μουσλίμοβιτς είναι μέτριος και ως εκεί. Παίζει και η περίπτωση να κάνεις και λάθος.
Όσο για τη προσφορά του, δεν έδωσε τίποτα... απλά ήταν ο βασικός μας επιθετικός βάσει χρόνου συμμετοχής τη χρονιά που βγήκαμε δεύτεροι. Και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή απ' όλους τους υπόλοιπους παρόλο τον τραυματισμό που πέρασε.
Κάποιοι έχουν επιχείρημα τα περισσότερα γκολ του Μπακαγιόκο ή τα γκολ ανά λεπτό συμμετοχής του Αναστασάκου για να πούνε ποιος είναι καλύτερος. ΟΚ! Αν κάποιος τους θεωρεί καλύτερους από το Ζλάταν πάσο. Γι' αυτό ο Μπακαγιόκο βρήκε μια πρόταση και αυτή από τον ΠΑΣ. Επειδή έθελξε με τα πολλά του γκολ.

Προφανώς PAOKCURE Παίζει να κάνω λάθος! και νομίζω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο! μπας και βάλει φέτος 10+γκολ για το καλό του ΠΑΟΚ μας...
όσο για τά υπόλοιπα λέω MY POINT EXACTLY! αυτό εννοώ! δλδ ο Μούσλι αλάνι γάμα το λιμάνι είναι ικανός και γαμιάς και έδωσε στον ΠΑΟΚ μας πολλά όντας ο βασικός CF μας στη χρονιά που βγήκαμε 2οι ΑΛΛΑ (πχ είναι!) ο Μπάκα με τα ίδια γκολ την ίδια χρονιά με λιγότερα λεφτά είναι άμπαλος που δεν μπορεί να βρεί ομάδα? αυτό εννούσα και στο προηγούμενο ποστ μου περί "προσγείωσης" εκ μέρους μας και ίσως ακούστηκε (δεκτό) λάθος...ΟΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είναι ή ήταν...για μένα (πλην του Μουμίν  :D :D :D) όλοι αξίζουν χειροκρότημα...

(και παρεπιμπόντως ΟΧΙ δεν θεωρώ καλύτερο τον Μπάκα και τον Αναστασάκο από τον Ζλάταν...σε καμία περίπτωση! αν και για το Λιάκο τώρα τελευταία αρχίζω να συμπεραίνω ότι τη θέση την ξέρει όσο λίγοι!)

Για το ποστ του Alamana85 έχω να πω (πέρα από τακτικές και εντολές και δε ξέρω τι του προπονητή που δε με ενδιαφέρουν γιατί δεν το  κατέχω!) ότι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ στον αγώνα με τη Σπάρτα μια συνεχή κίνηση του Μούσλι έξω αριστερά, σαν περιφερειακό φορ που λέει και ο Alamana85...Μάλιστα ήτα έντονη η απορία μου ΟΤΑΝ έβλεπα σε πολλά πλάνα στη θέση που πρέπει να παίζει (θεωρητικά νομίζω) ο Ζλάταν....τον Σέρτζιο! και λέω τώρα αυτό πάλι τι είναι? τι έχουν σκαρφιστεί? Θεωρούσα ότι είναι σύστημα για να παίζει πιο κοντά στον Φιλομένο ώστε να αλλάζουν μπάλα και να κάνει (ίσως λέω...) παιχνίδι ο Φιλομένο, και να γίνεται η κίνηση προς την περιοχή! Βέβαι κάτι τέτοιο δεν γινόταν καθώς οι δυο τους δεν άλλαξαν ούτε μια μπαλιά!
Ο Μούσλι πήρε τη μπάλα αρκετές φορές στο πλάι όπου είτε την έχασε από μαρκάρισμα αντιπάλου ή μπουρδουκλώθηκε, του την πήραν και εκανε καπάκι επιθετικό φάουλ...

Το συμπέρασμα το έβγαλα όταν μπήκε ο Αναστασάκος...έπαιρνε το βολέ ή την πρώτη πάσα στο χώρο του high post και 10μέτρα μπρόστα(δε ξέρω ποιος είναι ο τεχνικό όρος για τη θέση αυτή) με ΚΟΝΤΡΟΛ, την έσπαζε αριστερα δεξιά με τη μία και έφευγε για το κέντρο της επιθεσης μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κάνουμε 6 επιθέσεις σε 10 λεπτά!...

δε ξέρω αν το σύστημα μας βγάζει λίγες οι πολλές επιθέσεις αν έχει ή δεν έχει ευκαιρίες για σκοράρισμα ο επιθετικός και πόσο καλό ή κακός είναι ο Μουσλίμοβιτς...εμένα με νοιάζει ότι για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο ( που τον γράφω στα @@) ο Μούσλι δεν βάζει τα γκολ που περιμένω...και τον κρίνω αποκλειστικά με αυτό το κριτήριο! δικαιολογίες είναι εύκολο να βρούμε, γκολ όμως?

Τεσπά το γαμήσαμε και ψόφησε! ας παίξει να γαμήσει ο Ζλάταν και πρώτοι θα καταπιούμε τη γλώσσα μας!

ΥΓ προφανώς οποιοσδήποτε μπορεί να δει το ματς με τη Σπάρτα και να μας πεί αν έγινε ή δεν έγινε αυτό που περιγράφω...

giannis80

• Guest
« Reply #741 on: July 26, 2009, 14:28:33 »
Ο κολλητός μου είναι βάζελος.Μιλούσαμε χθες παραλία για μπάλα,και η συζήτηση πήγε στον Μούσλι.Μου λέει, και αυτό λεει το λένε όλοι οι βάζελοι που μιλάω, αν δεν το θέλετε τον Μούσλι και τον βάλετε κάνα πάγκο, φέρτε τον σε εμάς καλύτερα, τέτοιον παίκτη δεν έχουμε (δεν ξέρουμε πως θα μας βγει ο Σισέ).Αυτά,για το πως βλεπουν φίλαθλοι (ο φίλος είναι επιστήμονας και δεν βλέπει το ποδόσφαιρο σκέτα οπαδικά) άλλων ομάδων τους παίκτες μας. Κι εμείς ας μαλώνουμε γιατί βγήκε περιφερειακά ο Ζλάταν και γιατί μαρκάρει και γιατί το ένα και γιατί το άλλο, και ο άλλος λέει είδα τα μούτρα του που ξίνισαν μετά από μια ευκαιρία και κατάλαβα οτι δεν έχει προσωπικότητα (έλεος αδερφέ, ήμαρτον). Κατά τον Οκτώβριο,όταν με το καλό ο βιτόλο (αν έρθει) είναι 100% τότε έτοιμος, και παίξει ο σάντος με βιτόλο-φωτάκη-βιερίνια-κούτσια στα χαφ και φιλομένο-μούσλι μπροστά, θα βλέπετε πόσα μπαλάκια θα πετάει ο παικτάρας μας και θα λέτε τι λέγαμε πριν 3 μήνες.Αυτό εύχομαι στον Ζλάταν για φέτος.Να του δοθεί η ευκαιρία μέσα από το σύστημα της ομάδας να δείξει και επί της ουσίας,μμε πολλά γκολ δηλαδη, την αξία του.Τώρα,με τον αργό Κονσεισάο και τον φιλομένο ακραίους, θα τον βλέπετε να βγαίνει έξω από την περιοχή για να είναι κοντά στον κονσεισάο έστι ώστε να τον βοηθάει στα τρεξίματα παίζοντας κοντά του γιατί ο σέρτζιο δεν μπορεί να πάρει την μπάλα,να την πετάξει μπροστά και να βγάλει σέντρα στην περιοχή.Όταν είναι έτοιμος ο βιερίνια, θα την πετάει ο φωτάκης στο κενό χώρο, ο βιερίνια θα αφήνει 10 μέτρα πίσω το μπακ,θα τρέχει, θα βγάζει συστημένη στην περιοχή και ο ζλάταν θα γράφει.Το παίζω ξερόλας τώρα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #742 on: July 26, 2009, 14:52:10 »
@giannis80
"ο άλλος" λέει ΕΛΕΟΣ για την πάρτη σου που θεωρείς το ότι δεν βάζει τα γκολ που προσβλέπουμε είναι σφάλμα του αργού Κονσεισάο και του Φιλομένο...ΜΟΝΟ. και ότι ο πραγματικός Μούσλι κρύβεται γιατί οι συμπαίκτες του δνε είναι αρκετά καλοί για να αναδείξουν το μεγαλείο του...

ε όχι ρε δερφέ!

αν σου φαίνομαι άδικος...ανέτρεξε στο ποστ σου...θα δείς και εκεί άδικους χαρακτηρισμούς

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #743 on: July 26, 2009, 14:58:13 »
 :'( :'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #744 on: July 26, 2009, 21:18:17 »
Γι' αυτό ο Μπακαγιόκο βρήκε μια πρόταση και αυτή από τον ΠΑΣ. Επειδή έθελξε με τα πολλά του γκολ.
Είσαι άδικος.Υπήρχε και μια διαμάχη με Σάντος μεσούσης της χρονιάς .Δε ξέρουμε ποιος ειναι ο πρώτος λόγος που έφυγε από την ομάδα.Εκτός αν γνωρίζεις εσύ(χωρίς ίχνος ειρωνίας).
Ο Μπακαγιόκο έφυγε για τον πλέον προφανή λόγο: δεν κολλούσε με την ομάδα και χαλούσε το παιχνίδι μας. Άλλωστε οι επιτελείς μας είπαν ξεκάθαρα πως δεν ανανεώνουν τη συνεργασία επειδή θεωρούν πως έπιασε ταβάνι με τη περσινή του επίδοση. Το είπαν πιο κομψά.
Θέλανε κάτι πιο σίγουρο και πιο ποιοτικό πήραν τον Φιλομένο.

Κι εδώ που τα λέμε ρε παιδιά απόλυτο δίκιο έχουν οι δικοί μας όπως πάντα. Αυτό με τα Γιάννινα δεν το είπα ειρωνικά. Αν οι δικοί μας έκαναν λάθος, θα το εκμεταλευόταν καμιά μεγάλη ομάδα και θα τον έπαιρνε. Αλλά ο Μπακαγιόκο δεν είναι πλέον για μεγάλη ομάδα. Για κανέναν ΠΑΣ ή κανέναν ρούλη είναι.

Ενώ τον Αναστασάκο που τον κρατήσαμε τον ζητούσαν πολύ περισσότερες και καλύτερες ομάδες (π.χ. Πανιώνιος). Άρα και εδώ δίκιο είχαν οι δικοί μας.

Δεν μπορεί όλοι στο ποδόσφαιρο να κάνουν λάθος και να αδικούν το ταλέντο του Μπακαγιόκο.

Και για να μην είμαστε τελείως off topic. Αν δεν βάλει γκολ ο Ζλάταν την Πέμπτη θα ζήσουμε ροκ καταστάσεις. Κρέας και άμπαλο θα τον ανακηρύξουμε. Εδώ έφτασα να έχω άγχος εγώ για το αν σκοράρει για να μη ζήσω το πανηγύρι της απαξίωσης, φαντάζομαι αυτός τι άγχος κουβαλάει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #745 on: July 26, 2009, 23:28:39 »
Ρε εσείς μην τρελαίνεστε. Ποιές ροκ καταστάσεις; Ούτε κρέας, ούτε άμπαλος είναι ο Ζλάταν. Απλά κάποιες φορές τρελαίνεται και κάνει πράγματα παραπανήσια που δεν οφελούν την ομάδα.
Δεν μαλώνουμε. Λέμε απόψεις για το πως θα γίνει καλύτερος και ουσιαστικότερος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #746 on: July 30, 2009, 23:35:54 »
Περαστικά να είναι Ζλαταν και να επιστρέψεις αν γινόταν αυριο κιόλας στις προπονήσεις.
Περαστικά και να ναι το τελευταίο . . .
----
τι ξενερωμα κι αυτό ρε γμτ!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #747 on: July 30, 2009, 23:47:55 »
Tι γκολάρα έβαλε ρε......

Γρήγορα πίσω παιχταρά μου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #748 on: July 31, 2009, 00:46:20 »
να ερθει προταση να πουληθει ο μουσλι
το παλτο το βοσνιακο που δν μπορει να κανει γκολ
εχει πεσει πολυ ο μουσλι κ χαλαει το παιχνιδι της ομαδας
το ταγαρι που παει κπεφτει πανω στον φιλομενο
πρεπει να ξυπνησει γιατι τα πολυ ζλαταν ζλαταν πιρανε τα μυαλα του αερα

και τι αλλο να θυμηθω, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΝΑΝΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ Κ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ, ΤΗΕ ΕΝD...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #749 on: July 31, 2009, 01:02:58 »
Περαστικά ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #750 on: July 31, 2009, 01:30:01 »
Σε φάγανε ρε πούστη, μπιρι μπιρι όλοι.Σοβαρά τώρα,ελπίζω να είδατε ποια είναι η διαφορά κλάσης Μούσλι-Αναστασάκου. Ο Μούσλι σήμερα ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, στα κοντρόλ του και έπαιζε πολλές φορές με την μία, έσπαγε την μπάλα.Ο Ηλίας θα χάσει το κοντρόλ της μπάλας, θα κάνει λάθος πάσα κτλ.Δεν το κατηγορώ το παιδί,πέρσι έδωσε περισσότερα απ'ότι περιμέναμε,αλλά η διαφορά κλάσης φαίνεται.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #751 on: July 31, 2009, 02:07:25 »
Οκ συμφωνω, αλλα η τριπλα που εσκασε ο Αναστασακος στο υψος της περιοχης και ο αμυντικος να εχει φαει σακουλα και να πεφτει απο την αλλη ηταν γαματη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
« Reply #752 on: July 31, 2009, 05:51:39 »
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΥΓ:μακαρι το παλικαρι να ναι καλα!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #753 on: July 31, 2009, 08:54:23 »
ΥΓ Ο Μουσλίμοβιτς, φαίνεται να έχει μία κάκωση στο γόνατο η οποία προήλθε από χτύπημα. Δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί ο χιαστός του, ούτε ο μηνίσκος του.
Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα τι αν. Αν πάνε όλα όπως τα υπολογίζει το ιατρικό τιμ, ο Μούσλι θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=87
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #754 on: July 31, 2009, 09:10:36 »
άντε μακάρι..περαστικά ρε Μούσλι!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #755 on: July 31, 2009, 09:48:37 »
Κ Ο RABBITWEED, EΓΕΝΕΤΟ ROBBITWEED(κατά το ρόμπα  ;D)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #756 on: July 31, 2009, 10:08:41 »
ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΟΜΠΕΣΣΣΣΣ.

ΖΛΑΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ.
Περαστικα μωρη τρελα. ΝΑ γυρισεις γρηγορα να συνεχισεις αυτο που αφησες μισο στο οσλο. ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Σε φαγανε, αλλα δεν θα τους περασει. Εσυ θα τα καρφωνεις και εμεις θα τα σπαμε. ΠΑΙΧΤΑΡΑ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #757 on: July 31, 2009, 10:13:13 »
Καλα αυτον τον καραφλα αμυντικο τους,τον εκανε μεγαλη ρομπα χθες.
Ας ελπισουμε να μην εχει κατι ωστε να ειναι ετοιμος για τον επομενο γυρο,γιατι ο επαναληπτικος απλη υποθεση ειναι με αναστασακο μπροστα..
ΠΑΟΚ G4Α

bagos1

• Guest
« Reply #758 on: July 31, 2009, 10:24:44 »
βλέποντας όλη την φάση του γκολ βάζει τα γυαλιά σε αυτούς που τον αποκαλούν αργό

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #759 on: July 31, 2009, 10:36:01 »
Καθομαι και βλεπω στο youtube την φαση του γκολ του Μουσλιμοβιτς..Ολες του οι κινησεις ειναι κινησεις μεγαλου σκορερ..Ειδικα το τελειωμα!!! Ξεφτιλιζει μονος του ολοκληρη αμυνα..
Και εκει που λεμε οτι αυτο ηταν εσπασε το ροδι..Νασου ο τραυματισμος..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...