Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 119265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #480 on: March 15, 2009, 22:24:43 »
εγώ όσο σκέφτομαι τι θα είχατε σούρει μερικοί στον αναστασάκο ή μπακαγιόκο ή χούτο αν είχε τις εμφανίσεις του μουσλίμοβιτς,σπάζομαι.
Απαράδεκτοι είμαστε και μεις.

GeorgT

• Guest
« Reply #481 on: March 15, 2009, 22:54:05 »
εγω ξέρω οτι στο Pro εχει ξεσκιστεί να μου βάζει γκολ, τη ντεφορμαρσιμα κ μαμακιες!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #482 on: March 16, 2009, 08:48:57 »
και εγώ ξέρω ότι στο Β γύρο έχει λιγότερα γκολ και από τον derbyshire.. ;D ;D ;D

εντάξει παικτάρα είναι μάγκες ΑΛΛΑ εδώ και καιρό χάνει μερικά άχαστα...για πιο λόγο προφανώς ξέρει καλύτερα! αλλά το θέμα κούραση ας το αφήσουμε πλέον! επαγγελματίες παίκτες έιναι ρε μάγκες...αυτό κάνουν..παίζουν μπάλα!

GeorgT

• Guest
« Reply #483 on: March 16, 2009, 08:57:01 »
o original-musli πάντως το τελευταίο διάστημα κάθετε μετα τις προπονήσεις κ προσπαθεί να βελτιώσει το τελείωμα τον φάσεων σε έξτρα μινι προπονήσεις

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #484 on: March 16, 2009, 09:06:06 »
Μετα τον τραυματισμο του μου φαινετε πλεον σε οσους αγωνες τον ειδα στην Τουμπα οτι φοβαται να βαλει τα ποδια του δυνατα στις φασεις. Ο Μουσλι της αρχης της περιοδου μπουκαρε και τους γαμουσε την μανα. Ο τωρινος μου φαινεται να υπολογιζει πολυ περισσοτερο τις κινησεις του και δεν ειναι το στυλ του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: March 16, 2009, 11:03:16 »
Πολλές φορές ο οπαδισμός δεν έχει όρια. Ενας νεαρός φίλαθλος της Λάρισας θέλησε να πάρει αυτόγραφο από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λίγο προτού ο τελευταίος αποχωρήσει από το γήπεδο με το δικό του αυτοκίνητο. Την ώρα που πήγε να τον πλησιάσει, ένας άλλος οπαδός της ΑΕΛ τον αποδοκίμασε, θεωρώντας ατιμωτικό για ένα φίλο της Λάρισας να ζητά αυτόγραφο από έναν αντίπαλο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1845519

γιατι? ξερει κανενας??

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #486 on: March 16, 2009, 11:06:56 »

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει οι παίκτες που είναι στο όριο καρτών να «ξεμπερδεύουν» ώστε όλοι να είναι «καθαροί» εν όψει πλέι οφ. Ο Κώστας Χαλκιάς πήρε την τέταρτη κίτρινη κάρτα το Σάββατο, καθυστερώντας να εκτελέσει το βολέ. Εκείνος που δεν εκτέλεσε την εντολή για κάρτα ήταν ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έμεινε στις έξι.

Eγώ εδώ στέκομαι περισσότερο. Γιατί άραγε..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #487 on: March 16, 2009, 11:18:28 »
ενταξει ανετα θα μπορουσε να χε παρει καρτα για μαρκαρισμα η διαμαρτυρια, ας οψεται η ευνοια των διαιτητων... ;D :P

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #488 on: March 16, 2009, 16:31:49 »
εγώ όσο σκέφτομαι τι θα είχατε σούρει μερικοί στον αναστασάκο ή μπακαγιόκο ή χούτο αν είχε τις εμφανίσεις του μουσλίμοβιτς,σπάζομαι.
Απαράδεκτοι είμαστε και μεις.
Γιατί είμαστε απαράδεκτοι ρε φίλε fatal; Επειδή έχουμε έναν παιχταρά και τον στηρίζουμε; Επίσης κανείς δεν έχει κράξει τον Αναστασάκο κι τον Μπακαγιόκο όσο προσπαθούν και παίζουν όσο μπορούν. Άλλο αν πεις δεν μπορούν να παίζουν στον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε για του χρόνου. Δηλαδή είτε είναι σε φόρμα ένας παίχτης είτε ντεφορμέ δεν  μπορείς να κρίνεις την αξία του;

Υπάρχουν παίχτες όπως ο ΖΛάταν κι ο Βερόν που περνάνε μια άσχημη φάση και θέλουν στήριξη αν την ξεπεράσουν και ξέρουμε όλοι τι μπορούν να κάνουν μόλις γίνει αυτό και άλλοι παίχτες που απλά δεν είναι ικανοί για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν κάνει κανέναν αχάριστο. Εσύ σκέψου μήπως γίνεσαι πολύ άδικος με τον Μουσλίμοβιτς, που παρόλο που δεν σκοράρει δίνει τα πάντα και βοηθάει την ομάδα. Δηλαδή αν του την έδινε ο Χούτος με τον γκέι θα ήταν όλα καλάς Μόνο στο σκοράρισμα δηλαδή θα κολλάμε;

Τέλος καλά έκανε και δεν έφαγε την κάρτα γιατί το παλικάρι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ να μείνει άλλες δυο εβδομάδες με αυτό το πρόβλημα και θέλησε να παίξει με τον βούλη να ξεκαβλώσει και μετά να κάτσει να την ακονίσει. Βοηθήστε τον και μη πέφτετε σαν κοράκια να τον φάτε επιτέλους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #489 on: March 16, 2009, 16:53:51 »
PAOKCURE (παραδόξως) διαφωνώ με την προσέγγιση σου.
για μένα ναι είναι ένα θέμα ότι αν ο Αναστασάκος έχανε τα ίδια τετ α τετ με τον Μούσλι θα λέγαμε διώξτον χθες (το ίδιο και τον Μπακα) και εμείς έχουμε δείξει μια ασυλία με τη συμπεριφορά μας στον Μούσλι (δικαιολογημένα προφανώς). Για μένα παρόλα αυτά δεν έχει κάνει κάτι ΤΟΣΟ αξιοθαύμαστο (ακόμα γιατί έχω πίστη ότι θα κάνει) ώστε να μη συζητάμε τις κακές του εμφανίσεις. Μας έχει κερδίσει με το πάθος του ωραία αλλά μένει να κάνει και μια ανάλογη πορεία σαν παίκτης.

Όπως και να έχει πάντως θεωρώ ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες περνάνε κάποια ντεφορμαρίσματα στην πορεία και όσο ο Μούσλι και ο Βερόν χρειάζονται τη στήριξη μας άλλο τοσο είναι λογικό να ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε και τους άλλους (Μπαλάφα, Λάκη, Μπάκα και δε ξέρω ποιον άλλο). Αν και ανάμεσα στου 2 θεωρω΄τον Βερόν μακράν σημαντικότερο.

όσο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας και για το ποιούς θα (ονειρευόμασταν) θέλαμε να παίξουν ας μη το συζητήσουμε (τόσες γνώμες όσα και τα μέλη του forum...)

Πάντως θα μπορούσε να φάει την κάρτα και να τον "ακονίσει" μετά...ΚΑΝΕΝΑ γκολ δεν είναι περιτό!

τεσπά θα δούμε!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #490 on: March 16, 2009, 17:04:48 »
Εμενα με προβληματιζει το ντεφορμαρισμα του Μουσλι. Οχι γιατι δεν σκοραρει. Αλλα ειναι μονιμα εκνευρισμενος, διαμαρτυρεται ενω δεν πρεπει. Ειναι τσαπατσουλης και βιαστικος. Δεν του βγαινουν τριπλες και κοντρολ. Δεν τρεχει και δεν μαρκαρει οσο παλιοτερα.Δηλαδη γενικα δεν παιζει καλα. Αυτο με προβληματιζει και οχι οτι δε βρισκει διχτυα. Φυσικα ομως δεν τιθεται θεμα στηριξης.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #491 on: March 16, 2009, 17:08:48 »
συμπληρωματικά στον HOMO PAOKUS με έχει φρικάρει η φάση που ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ζητάει φάουλ, πέναλτυ ή δε ξέρω εγώ τι...
Απόρεια του ΠΟΛΥ ξύλου που έχει μάλλον φάει ο άνθρωπος οκ
ΑΛΛΑ με χαλάει λίγο αυτό...ΠΑΙΞΕ ρε και γάμα τους τη μάνα...μαζί σου είμαστε εμείς!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #492 on: March 16, 2009, 17:10:17 »
Και γκολ να μην βάζει ο Βόσνιος, .....η αντίπαλη άμυνα τον νιώθει για τα καλά. Και αυτό είναι που μετράει.
Θάρθει και το γκολ, ......μην κάνουμε σα λεχώνες.
Προχθές με το τυρί, με το που έγινε αλλαγή χαμογέλασε το χειλάκι του κώτσιου και του νταμπίζα.
Συμφωνώ με το HOMO PAOKUS με τον μόνιμο εκνευρισμό και τις διαμαρτυρίες. Πρέπει να τα κόψει αυτά.
Αλλά και από την άλλη .....άνθρωπος είναι.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #493 on: March 16, 2009, 17:30:31 »
Δεν φταίει μόνο π Ζλάταν για τη νευρικότητά του. Είναι και απροστάτευτος από την αρχή της χρονιάς, έτσι; Παίζει και μόνος του από την αρχή της χρονιάς και τράβηξε όλο το κουπί της επίθεσης ή όχι; Προέρχεται κι από τραυματισμό! Για να τα λέμε όλα επιτέλους.

Δεν φτάνει που τον ξεζουμίσαμε και έκανε πράγματα για δυτο και τρεις συμπαίχτες του, δεν φτάνει που τον αφήσαμε απροστάτευτο γιατί ΠΑΟΚ είσαι και η διαιτησία ασελγεί από το 1926 πάνω σου, δεν φτάνει που καθυστερήσαμε την αποθεραπεία του, ε να μη τον βγάλουμε και άχρηστο.

Όσο γι' αυτό που λες φίλε rabbitweed πως δεν έχει κάνει κάτι αξιοθαύμαστο, διαφωνούμε. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ μετά τον μεγάλο Ζήση Βρύζα, που τον λάτρευα ως παίχτη. Πριν από τον Βρύζα φτάνουμε στον άλλον τεράστιο τον Γιώργο Κωστίκο.
Άρα top3 απ' όσους έχω δει. Τι να λέμε τώρα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #494 on: March 16, 2009, 17:43:40 »
Στο μονο που δεν συμφωνω με τα λεγομενα του cure ειναι αυτο με τον τραυματισμο. Δηλαδη απο σπασμενο ποδι προερχοτανε? Για μενα αυτο που λεει ο Χομο ειναι το ας πουμε κατακριτεο στον ζλαταν, οτι δηλαδη διαμαρτυρεται συνεχεια, ειναι εκνευρισμενος και εκανε και τα θεατρακια του (ευτυχως τα εχει κοψει). Σιγουρα φταινε πολλα αλλα ειμαι 100 % σιγουρος οτι θα δωσει τον καλυτερο του εαυτο εκει που πρεπει απο δω και περα.

Οντως μεγαλο φορ και παιχτης ομαδας. Για μενα δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης.

Η μονη μου ενσταση ετσι και για να ξεφυγουμε απο τις σοβαροτητες, ειναι οτι το καλυτερο σεντερ φορ ητανε και θα ειναι ο μπεκρης ο Μικι Κουιν (για να μην παω σε εποχες Μαικ Σμολ) :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #495 on: March 16, 2009, 17:54:07 »
Όσο δεν σκοράρει θα είναι εκνευρισμένος. Είναι μεγάλος νταλκάς να είσαι φόρ και να μην βλέπεις δίχτυα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #496 on: March 16, 2009, 19:58:46 »
Η δικαιολογία της κούρασης δεν υπάρχει για κανέναν ποδοσφαιριστή.
Όλα τα υπόλοιπα ναι και κυρίως το άγχος. Εγώ δε τον βλέπω ντεφορμέ πάντως τον Μούσλι. Το ότι δε σκοράρει δε λέει πολλά. Θέλει να βελετιώσει τα τελειώματα. Κατά τα άλλα κάνει πολλή δουλειά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

giannis80

• Guest
« Reply #497 on: March 16, 2009, 22:27:39 »

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει οι παίκτες που είναι στο όριο καρτών να «ξεμπερδεύουν» ώστε όλοι να είναι «καθαροί» εν όψει πλέι οφ. Ο Κώστας Χαλκιάς πήρε την τέταρτη κίτρινη κάρτα το Σάββατο, καθυστερώντας να εκτελέσει το βολέ. Εκείνος που δεν εκτέλεσε την εντολή για κάρτα ήταν ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έμεινε στις έξι.

Eγώ εδώ στέκομαι περισσότερο. Γιατί άραγε..?

Το είπε και ο paokcure πριν, νομίζω κι εγώ οτι θέλει να βάλει κανα χατ-τρικ με βούλη να ξεθυμάνει και μετά να κάτσει. Φυσικά θα μπορούσε να είχε 2-3 γκολ περισσότερα αν οι συμπαίκτες του του έδιναν την τελική (λάκης με όφη μέσα στο 0-0, χούτος με γαύρο,παρόμοια φάση, ο μπλάνκο της αεκ 2 χρόνια έχει 30 γκολ και τα 29 πανω στην γραμμή είναι λόγω πασών από συμπαίκτες), και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο ίδιος (προχθές με τα τυριά,με λειβαδιά π.χ).

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #498 on: March 23, 2009, 15:15:29 »
επειδη και παλι χτες υπηρξε ενας προβληματισμος απο μεριδα φιλαθλων μας για την αποδοση του,ο οποιος πιστευω πως κυριως προερχεται απο το χαμενο τετ α τετ,να επισημανω πως για ακομη μια φορα πιεσε ψηλα την αμυνα της αντιπαλης ομαδας,τραβηξε παιχτες πανω του,απειλησε και με το τετ α τετ και με τη κεφαλια που πιασε και κυριως εβγαζε πολυ ωραιες πασες ειδικα αυτη που βγαζει μονο του τον ιβιτς.
θα επανελθει και στα γκολ δυναμικα και ειμαι σιγουρος οτι το πιστευουμε ολοι αυτο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #499 on: March 23, 2009, 15:18:11 »
εμενα χτες ο μούσλι μου θύμισε τον χοντρο κοκε του αρη, ο οποίος μη μπορώντας να πατήσει περιοχή έβγαινε έξω και σε ρόλο δεκαριού σέρβιρε πάσες.  ελπίζω να τα κρατάει για τα play off πάντως τα στατιστικά του έχουνε πέσει κατακόρυφα απο εκεί που είχε 1 γκολ στις 3 ευκαιρίες