Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #320 on: January 05, 2009, 13:11:29 »
καλα μην ανοιγόμαστε κ πολύ, αν στο μέλλον ερθει π.χ εξωπραγματική προσφορά (απο μεγαλο ευρωπαικο συλ.) αλλάζουν τα πράγματα, Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!

Αλλα αυτοι οι πανηγυρισμοί του ειναι τρέλα!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #321 on: January 12, 2009, 14:23:56 »
αφου μιλαμε για νευρα πρεπει να αναφερθουμε και στον Μουσλι που ηταν ετοιμος να ριξει μπουκετο στον πλιατσικα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Diego-4

• Guest
« Reply #322 on: January 17, 2009, 16:18:32 »

http://www.youtube.com/watch?v=_QlDZJdU8TY (Embedding disabled, limit reached)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ... ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #323 on: January 19, 2009, 02:37:17 »
αυτό που είδα σήμερα δεν θυμάμαι ποτε το είχα δει τελευταία φορα...

συνήθως όταν κάποιος βάζει goal με δυνατή κεφαλια είναι γιατί η σέντρα είναι δυνατή και κάνει κεφαλια ο παίχτης και φεύγει η μπάλα με δύναμη.

αυτό που είδα σήμερα είναι ότι η σέντρα του Beron ήταν αδύνατη και η μπάλα μετά την κεφαλια του Μούσλι φεύγει με περισσότερη ταχύτητα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

MetroStar

• Guest
« Reply #324 on: January 19, 2009, 02:48:58 »
Θα δημιουργείται θερμότητα ********** η κινητική ενέργεια της μπάλας.

Σεβασμός στους παίκτες και στο τι λέμε.
ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ
« Last Edit: January 19, 2009, 09:27:47 by GENTLESOS »

Callahan

• Guest
« Reply #325 on: January 19, 2009, 20:40:44 »
Ναι ξέχασες, και τις διαδικασίες τυρβώδους ανάμιξης του ατμοσφαιρικού αέρα που εμπεριέχεται στο θεωρητικά μονωμένο σύστημα σωμάτων ΒΕΡΟΝ - ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ.

Άλλη μια εξήγηση είναι ότι σε δεδομένο φρέαρ δυναμικού, εύρους όσο η εστία, η πιθανότητα να ευρεθεί σωματίδιο (η μπάλα) στον δεδομένο όγκο της εστίας για συγκεκριμένες ιδιοκαταστάσεις, συμπίπτουν με την κλασσική πιθανότητα.

Να γιατί.

Τρελίτσα όλοι μας μπορούμε να πουλήσουμε...

Callahan

• Guest
« Reply #326 on: January 19, 2009, 22:31:16 »
...Λάθος ποστ

LFPADRAM

• Guest
« Reply #327 on: January 20, 2009, 11:10:07 »
Μιλώντας στην εφημερίδα «Οslobodjenje» της Βοσνίας ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και με την απαιτούμενη ενίσχυση μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ με πολλές προοπτικές. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε αρκετά ψηλά. Η ομάδα τα πάει πολύ καλά και πιστεύω πως με κάποιες κινήσεις ενίσβχυσης θα μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια για την έφεσή του στο σκοράρισμα τόνισε «Πέτυχα ακόμα ένα γκολ, όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και ευελπιστώ πως θα συνεχίσω έτσι. Δεν κοιτάζω να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά να παίρνει ο ΠΑΟΚ τους βαθμούς».

Επίσης, δεν παρέβλεψε να κάνει λόγο και για τη συμπαράσταση του κόσμου υπογραμμίζοντας «Διαθέτουμε εξαιρετική έδρα και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε αυτό ρόλο παίζουν οι οπαδοί μας. Είναι εκπληκτικοί. Μπορώ να πω πως είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη».

Στην εφημερίδα «SportDay» μίλησε ο νεοαποκτηθείς Λίνο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας απέναντι στον Πανθρακικό. Χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δήλωσε «Ο κόσμος μάς μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και εμείς πήραμε ώθηση από αυτό. Από την απόδοσή μου σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αν σκεφτεί κανείς ότι για ενάμιση μήνα δεν είχα ενενηντάλεπτο στα πόδια μου. Χρειάζομαι κάποια συνεχή ματς για να βρω τον ρυθβμό μου και να φτάσω το 100%. Στην αρχή πρόσεχα περισσότερο τα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά είμαι επιθετικογενής παίκτης και μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου και επιθετικά, όχι μόνο αμυντικά. Οι συμπαίκτες μου μού μετέδωσαν την ηρεμία τους μέσα κι έξω από το γήπεδο. Νιώθω να βρίσκομαι σε οικείο περιβάλλον και αυτό κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την προσαρμογή μου».
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=117429

Diego-4

• Guest
« Reply #328 on: January 20, 2009, 11:30:46 »

Επίσης, δεν παρέβλεψε να κάνει λόγο και για τη συμπαράσταση του κόσμου υπογραμμίζοντας «Διαθέτουμε εξαιρετική έδρα και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε αυτό ρόλο παίζουν οι οπαδοί μας. Είναι εκπληκτικοί. Μπορώ να πω πως είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη».

Παλίκαρε μου

Diego-4

• Guest
« Reply #329 on: January 20, 2009, 13:28:56 »
Ναι ξέχασες, και τις διαδικασίες τυρβώδους ανάμιξης του ατμοσφαιρικού αέρα που εμπεριέχεται στο θεωρητικά μονωμένο σύστημα σωμάτων ΒΕΡΟΝ - ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ.

Άλλη μια εξήγηση είναι ότι σε δεδομένο φρέαρ δυναμικού, εύρους όσο η εστία, η πιθανότητα να ευρεθεί σωματίδιο (η μπάλα) στον δεδομένο όγκο της εστίας για συγκεκριμένες ιδιοκαταστάσεις, συμπίπτουν με την κλασσική πιθανότητα.

Να γιατί.

Τρελίτσα όλοι μας μπορούμε να πουλήσουμε...
Δεν πιστεύω οτι η αρχή της αβεβαιοτητας μπορεί να ισχύσει σε μία μπάλα..Προκειταί για αρκετά μεγάλη αδρανειακή μάζα..

Sorry , αναφέρεις την κλασσική πιθανότητα , δεν το είδα , έχεις δίκαιο..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #330 on: January 20, 2009, 17:01:13 »
Ζλάταν παλικάρι μου προβλέπω το 2ο και το 3ο εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα να τα καρφώσεις μέσα στο Νταχάου! Με κεκτημένη ταχύτητα από προχθές. Τέτοια υπερένταση που τη βρίσκει αυτό το παιδί, τέτοιο νεύρο...

@Ντιέγκο αδερφέ γαμάτο το νέο άβαταρ! Περιγράφει απόλυτα την κατάσταση πολλών "ΠΑΟΚτσήδων", συνοπαδών μας.  ;) :thumbok:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #331 on: January 20, 2009, 22:29:12 »
«Ο Μούσλι είναι ηγέτης»

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με τον Βόσνιο να αποτελεί τον... τρόμο για τις αντίπαλος εστίες. Παράλληλα, ο 27χρονος φορ είναι και ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική Βοσνίας και ο τραυματισμός του Ιμπίσεβιτς του προσθέτει ακόμα ένα μεγαλύτερο φορτίο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς μιλά στο gazzetta.gr και τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον παίκτη για να «χτίσει» το μέλλον του!

- Ποια είναι η άποψή σας για τον Μουσλίμοβιτς;

«Πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τόσο ο χαρακτήρας του όσο και οι αγωνιστικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές. Είναι αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής και σίγουρα ένας παίκτης στον οποίο μπορείς να στηριχθείς. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει επενδύσει πολλά πάνω του. Παίζει με πάθος και αυτό τον κάνει ακόμα πιο δυνατό».

-Τον παρακολουθείτε συχνά;

«Μπορεί να μην έρχομαι στην Ελλάδα συχνά, όμως γνωρίζω καλά την απόδοσή του. Θα δω παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, ενώ συγκεντρώνω πληροφορίες και από συνεργάτες. Πραγματοποιεί και εξαιρετική σεζόν με τη νέα του ομάδα, κάτι για το οποίο ήμουν σίγουρος. Με ενδιαφέρει η πορεία του και φυσικά να μην υπάρχει κάποιος νέος τραυματισμός. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι από τους βασικούς συντελεστές για την φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έρθω και στην Ελλάδα κάποια στιγμή να τον δω από κοντά»

-Πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δυνατό κλαμπ με πολυάριθμους φιλάθλους. Πιστεύω ότι η ομάδα βρήκε αυτό που έψαχνε χρόνια. Έναν ηγέτη στην επίθεση. Ο Μουσλίμοβιτς ήρθε με αρκετό κέφι στην Ελλάδα και είναι ενθουσιασμένος με αυτό που έχει αντικρίσει. Θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλες επιτυχίες. Είναι ικανότατος φορ και αν του δοθεί η απαιτούμενη βοήθεια, τότε θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στο σκοράρισμα».

-Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του γνωρίσματα;

«Έχει αυτό που πρέπει να έχει ένας καλός επιθετικός, το ένστικτο του σκόρερ. Κυνηγά όλες τις φάσεις και δεν αφήνει καμία να τελειώσει χωρίς να έχει προσπαθήσει. Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί και με την μπάλα στο έδαφος. Τα καταφέρνει πολύ καλά και όσο υπάρχει διάθεση θα συνεχίζει.. να σκοράρει. Στα πλεονεκτήματα του και το γεγονός ότι έχει πολύ δυνατό σουτ»

-Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική Βοσνίας;

« Φυσικά. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα και τυχερή που έχει τον Μουσλίμοβιτς στην ομάδα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και από τους παίκτες που στηρίζονται σε αυτόν. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τα προκριματικά, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους επιθετικούς μου και φυσικά στον Ζλάταν. Ελπίζω να τα πάμε πολύ καλά».

-Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να τον βελτιώσει περισσότερο;

«Σίγουρα Όσες περισσότερες εμπειρίες αποκτά κάποιος τόσο καλύτερα. Εξάλλου, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αφού το ελληνικό διαρκώς ανεβαίνει επίπεδο. Τα έχει πάει περίφημα ως τώρα και ελπίζω πως θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με το πέρασμα του χρόνου».

Πολύδωρος Παπαδόπουλος

http://www.gazzetta.gr/content/view/22579/2/

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #332 on: January 20, 2009, 22:52:15 »
Aπ'οτι ακουσα συμπληρωσε 4 καρτες και με τον Εργοτελη
θα εκτισει την ποινη του. Καλο ειναι αυτο το θεμα γενικα
να προσεχθει λιγο και να μην παιρνουμε ανοητες καρτες
απο διαμαρτυριες, καθυστερησεις κλπ (γενικα μιλαω).
Ο Μουσλι απαγορευεται να φτασει τις 7 γιατι μετα τον
χανουμε αλλα 2 ματς επιπλεον.
(off topic: Βερον, Ιβιτς και Δαρλας αν δε κανω λαθος ειναι στις 6 ηδη)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #333 on: January 21, 2009, 15:41:06 »
Η απουσία ενός ποδοσφαιριστή από κάποιο παιχνίδι λόγω συμπλήρωσης καρτών, δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο ποδοσφαιριστής ξεκουράζεται, κάποιος άλλος παίρνει συμμετοχή και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι και να έχουν κάποιο χρόνο συμμετοχής (έστω σαν αλλαγές).
Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ένα από τα 4 δύσκολα παιχνίδια που θα γίνουν σε λίγες ημέρες (Σκουλήκι, σκουλήκι, Εργοτέλης, Βάζελος) και πιστεύω ότι ένας ξεκούραστος Ζλάταν είναι απαραίτητος στο ΟΑΚΑ.

Εκτός θέματος: Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν την διαφορά ανάμεσα σε έναν γνώστη ποδοσφαίρου στην θέση του τεχνικού συμβούλου, από κάποιον τεχνοκράτη. Ενισχυθήκαμε σε θέσεις που οι ποδοσφαιριστές που είχαμε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα απουσίας λόγω καρτών (Ίβιτς, Βερόν, Δάρλας), αλλά και κόπωσης λόγω συνεχιζομένων συμμετοχών.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #334 on: January 26, 2009, 13:05:56 »
Εχω παθει πλακα με την παρτη του ποσο παιζει για την ομαδα.Θελω να του κανουμε αλλο ενα συμβολαιο 10ετες γινεται??Εχθες ολο το β ημι μαρκαρε παντου και εβγαζε την μπαλα απο την περιοχη μας εν μεσω απειρων κλωτσιών του ερπετου χωρις να δωσει το παραμικρο δικαιωμα.
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ αρη
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #335 on: January 29, 2009, 01:51:02 »
Πάρα πολύ ξύλο σημερα............... πάρα πολυ.......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #336 on: January 29, 2009, 02:33:40 »
Με το που πήγαινε η μπάλα προς το μέρος του, ο ρουφιάνος με τη σφυρίχτρα έδινε κατευθείαν φάουλ. Απαράδεκτη αντιμετώπιση του πολυτιμότερου περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ευτυχώς που κάρφωσε το μπαλάκι στο πέναλτι και ξεκαύλωσε λίγο. Πήρε και τον Σηφάκη μέσα.

chiltsid

• Guest
« Reply #337 on: January 29, 2009, 05:23:44 »
θα θελα να δω πραγματικα το στατιστικο με τα φουλ που εκανε και ποσα του εκαναν(θα ριξω τρελο γελιο),θα εχει πολυ ενδιαφερον,τον αντιμετωπιζουν λες και ειναι αμπαλος.
αισχος πια!!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #338 on: January 29, 2009, 14:24:54 »
Κανουν απελπιδες προσπαθειες να μας τον ευνουχησουν απο την αρχη της σεζον.
Δεν εχει μαθει να πεφτει και για αυτο μας τον πηδανε. Γαμω το κωλοπρωταθλημα σας.
Σε ενα φαουλ προς το τελος του παιχνιδιου, τον δειχνει κοντινο και φαινεται πως δεν εχει αλλο κουραγιο πια ουτε για να κραξει... Ετοιμος να κλαψει ηταν ο ανθρωπος.
Κατι πρεπει να κανει η διοικηση με το θεμα του ζλαταν γιατι ο ανθρωπος βασανιζεται.....

ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΩΡΗ ΣΑΜΠΡΕΛΑ.

υγ. Αν φορουσε ερυθρολευκα θα ειχε ηδη 15 γκολ στο πρωταθλημα και θα μιλουσαν ολοι για ενα απο τα καλυτερα center for που εχουν περασει ποτε απο την ελλαδα διαχρωνικα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #339 on: January 29, 2009, 14:51:13 »
αν βρει κανεις τη φωτο που φιλαει το δικεφαλο μετα το πεναλτυ να τη βαλει να μας καυλωσει.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!