Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2680 on: November 13, 2012, 11:45:23 »
Αυτό με τα κροκοδείλια δάκρυα το λατρεύω, έχουμε χάσει πλήρως το νόημα των λέξεων.
Α ρε κοντρέρας μαλάκα γαύρε προδότη, που είχες κανονίσει ήδη από τα χριστούγεννα ότι τον αύγουστο θα πήγαινες στον γαύρο και έκλαιγες ψεύτικα στον λαό για να μην σε κράξουν που σε διώχνει η διοίκηση των πούστηδων και μας γλιτώνεις τόσα φράγκα από το μπάτζετ, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα να τρώει ο κοντός με τους φίλους του τους αρδ τα 800 και να έχει περιθώριο η παε να δώσει 300 χιλιάρικα στον αρσενικό την ώρα που έφευγε (δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο για τα "κροκοδείλια δάκρυα", αν βρείτε εσείς πείτε τον μου).
μπεεεεεεεε

3 χρόνια δημητράκης το ΠΑΟΚτσάκι, 5 χρόνια θοδωράκης ο αρσενικότερος στην ιστορία, ΠΑΟΚάρα σ'αγαπώ και γαμώ το σκουλήκι κτλ, άντε να βρίσουμε λίγο και τη γριά να γουστάρουμε
αυτοί μας έκοψαν το γήπεδο, κάποιοι "συνοπαδοί" θα μας κόψουν και τις ελάχιστες εκδρομές για να μην ακούμε τις μαλακίες τους στο γήπεδο

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2681 on: November 13, 2012, 12:04:25 »
Καλό είναι να ξεκολάμε με την γαμημένη μισοχυσιά - ντροπή των ινδιάνων. Απλά προς υπενθύμιση κ ο τεράστιος Σκαρτάδος την ίδια διαδρομή έκανε μετά το '85 (Π.Α.Ο.Κ. πρωτάθλημα - γριούλα - gay πρωτάθλημα). Δεν συγκρίνω πούτσες με βούρτσες, απλά υπενθυμίζω. Ο Praktorinos aka larousse Britannica θα τα θυμάται καλύτερα.

axilleas4

• Guest
« Reply #2682 on: November 13, 2012, 12:13:40 »
αφου το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό,θα τα ξαναδούμε στο μέλλον αυτά,κανέις δεν παίζει για τη φανέλα.Τον Κοντρέρας δεν πρόκειται να τον βρίσω ποτέ γιατι πρόσφερε πολλά.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2683 on: November 13, 2012, 12:47:48 »
Δεν θα κάτσουμε τώρα να μαλώσουμε και για τον Χιλιανό έλεος...
Επαγγελματίας εννοείτε ότι ήταν και αυτός και ο κάθε παίκτης από την στιγμή που αυτό ζει...
Δλδ τον Βιτόλο πως τον βρίζουμε?Που στην τελική αυτόν και αν δεν τον διώξανε οι μπούφοι ...
Πιο ντόμπρος ήταν...
Κύριοι με χρωστάτε... κανα χρόνο... Μ τα δίνεται ή να πάω στο Βάζελο.... ???Έχω και δικαίωμα προσφυγής...
Και αυτοί ούτε καν να του δώσουν τα μισά και να το πουλήσουν δεν σκεφτήκαν ή να γλιτώσουν τα χρωστούμενα...

Ο κοντρέρας όμως βγήκε και πούλησε αίσθημα...
Ντεμέκ δάκρυα....Εγώ ξέρω ότι οι άντρες όταν δακρύζουν υπάρχει λόγος.....
Και άντε ίσως σε λέω εγώ στεναχωρήθηκε που έφυγε αγάπησε αυτή την ομάδα και το κλίμα της κτλ κτλ κτλ...
Τι μας πουλάει πρόλογο?Ντεμέκ κόλο κόλο και οικογένεια... π η οικογένεια του είχε μείνει Ελλάδα...
Τι βγήκε να αποχαιρετήσει???
Πόσα δλδ παίρνει στο Γάβρο?50 παραπάνω από την κόλο κόλο?Και αφήστε τα ντεμεκ gay ευρώπη σεντόνι κτλ...
Σεντόνι να θέλει ο Κλάους να πάρει καμιά μεταγραφή....
Σεντόνι να ήθελε αν πήγαινε σε καμία ManU,καμία Barca καμία τελος πάντως π να διεκδικούσε το τρόπαιο... Όχι στην μασκότ..
Αυτό μας νοιάζει και για αυτό τον βρίζουμε...
Που βγήκε με δάκρυα και με την φανέλα στα χέρια και κορόιδευε έναν λαό χωρίς να υπάρχει και λόγος στην τελική....

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι για κανενός τα καπρίτσια και τα εφεδιλίκια...
Είτε λέγεται Κοντός,Καφές,Οκκάς,Βενετίδης,Βιερίνια,Κοντρέρας,Γκαρσία,Αθανασιάδης,Κάτσε.....
Είτε ξεκίνησε από τις ακαδημίες...
Είτε έτρεχε από μικρός...
Όταν παίξεις πουστιά θα γίνεις εχθρός μας...
Ας φερόταν σωστά.....

Ψόφος σε κάθε μουνόπανο που φοράει αυτή την γαμημένη φανέλα...
Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε 2 εβδομάδες πριν...
Πρώτα έχει σειρά η βαζέλα και μετά τα σιχάματα....

και για να μην ξεχνιόμαστε   

ΧΙΛΙΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΨΩΛΑΡΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2684 on: November 13, 2012, 13:13:39 »
Από άτομα που δε την πνίξαν ποτέ στο θέμα κοντού το κράξιμο για Κοντρέρας είναι θεμιτό

αλλά κάτι φρούτα που σφυράνε στο ρυθμό του σαλπιγγίδης οε οε οε ...ε ρε πούστη είναι προκλητικό να τους διαβάζεις να γράφουν για προδότες και

παπαριές! αυτά και τέλος από μένα για τον παίκτη του γάβρου.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2685 on: November 13, 2012, 15:42:27 »
αυτοί που κράζουν τον κοντρέρας αδερφέ disorder,και ταυτόχρονα αποθεώνουν τον πουτάνας γιο,στην πλειοψηφία τους πιστεύουν ότι ο πουτάνας γιος είναι καλο παιδί-ΠΑΟΚ-πατριώτης έλληνας-έφυγε για το καλο του ΠΑΟΚ-είναι οικογενειάρχης-δεν τραυματίζεται ποτε-είναι γκολτζής-"ποντιαρα"-μπαλαδόρος και  έχει και το περίπτερο στη μέση της πλατείας...ο τελειος γαμπρός δηλαδή για την κόρη τους...ουσιαστικά δηλαδή καμια σχέση με τον προδότη τον κοντρέρας,που του έδωσαν την καρδια τους και πήραν πικρα από αυτόν...τους λες αλλιώς δηλαδή και παρανοϊκούς...αλλα και αυτό δεν είναι κάτι καινούριο...ποιος σοβαρός άνθρωπος άλλωστε θα ψήφιζε αυτά τα φρούτα στη βουλή για να μας κυβερνήσουν?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2686 on: November 13, 2012, 16:02:26 »
Τελικα ο μητσαρας δεν ειναι νανος αλλα γιγαντας...
Δηλαδη αυτοι (εμεις) που ριχνουν χλεπες στον σαλπιγγιδη, ειναι (ειμαστε) οι μονοι αξιοι να κρινουν τον κοντρερας?

Να παει να γαμηθει ο Κοντρερας. Εγω τον Σαλπιγγιδη τουλαχιστον του αναγνωριζω οτι ειναι χαζος και οτι εχει ζελε για μυαλο αφου δεν αντιλαμβανεται τι κανει. Οχι ο παμπλιτος ομως. Πονηρος ινδιανος.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2687 on: November 13, 2012, 16:11:48 »
αμα ο κοντρερας γυρναγε τον γεναρη αυτοι που χειροκροτανε τον κοντο θα χειροκροτουσαν και τον χιλιανο

οσο για μενα προσωπικα εχω γραψει στο τοπικ απο οταν πηγε στον γαυρο ποια ακριβως ειναι η γνωμη μου δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαι.το πανι ειλικρινα θα το δεχομουν αλλα την μερα του ματς οχι σε ακυρο παιχνιδι ενω ακολουθει ματς στον βαζελο.ξεφτιλιζεις τον ΠΑΟΚ για να δωσεις αξια στον κοντρερας...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2688 on: November 13, 2012, 16:17:09 »
χαζός που δεν καταλαβαίνει τη κάνει  :-\ ..καινούριο είναι αυτό το ελαφρυντικό..δεν πολιεπεξε...ενα πραγμα σαν τον μπατατουδη τον καθυστερημενο δηλαδη που του ετρωγαν τα λεφτα τα λαμογια...βιαζεσαι νομιζω αδερφε GkaZ,συνήθως αυτή την δικαιολογία τη λένε όταν ο άλλος εχει πεθάνει..αυτή τη στιγμή μια χαρά καταλαβαίνει να μας τα τρώει και να το παιζει και παιδι του λαου,που οσοι τον βριζουν εχουν κομπλεξ και τους τα ειπαν λαθος τοτε κτλ.
οσο για το κοντρερας και το τοπικ...ποιος κοντρερας ρε-σιγα μην βριζω και τον μουλαομεροβιτς  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2689 on: November 13, 2012, 16:43:00 »
Bozik εγω απλα λεω τι πιστευω. Δεν ειναι ελαφρυντικο για να μην του βριζω τη μανα και να μην τον θεωρω ως εναν απο τους πιο ελλεινους ανθρωπους στην ιστορια του ΠΑΟΚ. Υπαρχουν πολλοι παραμετροι (δημοσιογραφοι, πλυση εγλεφαλου απλων φιλαθλων, ποντιος, 'εφτυσε' τα λεφτα του βαζελου για να ερθει σε μας) ετσι ωστε ο μη τοσο ενεργος φιλαθλος του ΠΑΟΚ να μην παιρνει χαμπαρι.
Αλλα μη βαζουμε στο ιδιο ζυγο τις πουτανες και τους αναναδες.

Τελοσπαντων το χεσαμε το θεμα. Συμφωνω 100% με Γιαννιωτη για το θεμα του πανο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2690 on: November 13, 2012, 20:23:04 »
Για μενα παντως ισχυει το κατωθι:

"ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ"
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2691 on: November 14, 2012, 00:09:59 »
οποιος φοράει την κόκκινη στολή να πάει να γαμηθεί

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #2692 on: November 14, 2012, 00:54:20 »
Ενας ειναι ο  Παμπλο πλεον

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2693 on: November 14, 2012, 10:55:37 »
ότι είναι πουτάνας γιος όπως κάθε γαμιόλης που φορά την μπασταρδοφανέλα του gay είναι, αλλά προδότης δεν είναι. Άρα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν πουτάνας γιος όπως ο κάθε μήτρογλου κτλ αλλά όχι σαν προδότης. Άλλωστε αν θέλαμε να ασχοληθούμε με προδότες υπάρχουν πολλοί μέσα στα σπλάχνα μας που θα μπορούσαμε να το κάνουμε.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2694 on: December 17, 2012, 09:25:38 »
Μία εμετική φανέλα,
λίγη διαμονή στην μπασταρδούπολη
και αποχαιρετήστε την παικτούρα που ξέρατε.

http://youtu.be/B2TQcAJDCok?t=3s

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2695 on: May 04, 2014, 21:21:02 »
"Κρίμα που δεν πήρα τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Την Κυριακή 27 Απριλίου, ο Πάολο Κοντρέρας με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε από την Μελβούρνη της Αυστραλίας την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του, ήταν η Μέλμπουρν Βίκτορι τη φανέλα της οποίας φόρεσε για εφτά μήνες.

Ο Χιλιανός στόπερ έχοντας αγωνιστεί σε Κόλο Κόλο (1997-1999, 2011-2012), Μονακό (1999-2001), Ράσινγκ Κλουμπ (2001), Θελτα (2001-2008), Οσασούνα (2001-2002), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2002-2003), Μπράγκα (2008), ΠΑΟΚ (2008-2011), Ολυμπιακός (2012-2013) έκρινε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για την ποδοσφαιρική του καριέρα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό.

"Τρεις καλύτερες στιγμές αν πρέπει να διαλέξω είναι η αρχή της επαγγελματικής μου καριέρα με την Κόλο-κόλο, το μετάλλιο με την Χιλή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000 και το ότι ήρθα στην Θεσσαλονίκη να παίξω για τον ΠΑΟΚ", ήταν οι πρώτες κουβέντες χωρίς χωρίς χρονοτριβή.

Αντιστοίχως ανάμεσα στις χειρότερες στιγμές της καριέρας συμπεριλαμβάνει και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

"Τρεις χειρότερες στιγμές όταν υποβιβαστήκαμε με την Θέλτα στην Ισπανία, όταν αποχώρησα από τον ΠΑΟΚ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και το ότι δεν ολοκλήρωσα την καριέρα μου στην Κόλο-Κολο".

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και της Κόλο-Κόλο θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά του Κοντρέρας.

"Πιο φανατικούς οπαδούς θα έλεγα της Κόλο-Κόλο και του ΠΑΟΚ. Μοιάζουν πολύ και έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες αλλά αυτούς ξεχωρίζω.

Το δέσιμο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ήταν εκπληκτικό. Θυμάμαι πως αφού αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο το 2009, ήρθε στην Τούμπα αντιπροσωπεία οπαδών και πήγαμε εγώ με τον Πάμπλο και τους ηρεμήσαμε. Μοναδική αυτή η στιγμή".

Ο Χιλιανός άσος δεν κρύβει την απογοήτευση του μιλώντας στο Sport24.gr για το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να κατακτήσω κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Παθιάστηκα με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ήθελα να συνοδευτεί από κάποιον τίτλο. Βεβαίως και είμαι λυπημένος".

SPORT24 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟΚ

Kοντρέρας στο Sport24.gr: "Κρίμα που δεν πήρα τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Επιμέλεια: Βασίλης Τεμπέλης Γιάννης Γεωργόπουλος Δημοσίευση: 04 Μαϊ. 2014 11:45

Ο Πάμπλο Κοντρέρας λίγες μέρες μετά την απόσυρση του κάνει τον απολογισμό της 20ετούς καριέρας του στο Sport24.gr. Η απογοήτευση για την μη κατάκτηση τίτλου με τον ΠΑΟΚ, ο σεβασμός στον Ολυμπιακό και τα εγκώμια για Βρύζα, Γκαρσία, Μασάντο, Φερνάντο Σάντος αλλά και Σαμοράνο.
Share Tweet 27 σχόλια

Την Κυριακή 27 Απριλίου, ο Πάολο Κοντρέρας με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε από την Μελβούρνη της Αυστραλίας την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του, ήταν η Μέλμπουρν Βίκτορι τη φανέλα της οποίας φόρεσε για εφτά μήνες.

Ο Χιλιανός στόπερ έχοντας αγωνιστεί σε Κόλο Κόλο (1997-1999, 2011-2012), Μονακό (1999-2001), Ράσινγκ Κλουμπ (2001), Θελτα (2001-2008), Οσασούνα (2001-2002), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2002-2003), Μπράγκα (2008), ΠΑΟΚ (2008-2011), Ολυμπιακός (2012-2013) έκρινε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για την ποδοσφαιρική του καριέρα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό.

"Τρεις καλύτερες στιγμές αν πρέπει να διαλέξω είναι η αρχή της επαγγελματικής μου καριέρα με την Κόλο-κόλο, το μετάλλιο με την Χιλή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000 και το ότι ήρθα στην Θεσσαλονίκη να παίξω για τον ΠΑΟΚ", ήταν οι πρώτες κουβέντες χωρίς χωρίς χρονοτριβή.

Αντιστοίχως ανάμεσα στις χειρότερες στιγμές της καριέρας συμπεριλαμβάνει και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

"Τρεις χειρότερες στιγμές όταν υποβιβαστήκαμε με την Θέλτα στην Ισπανία, όταν αποχώρησα από τον ΠΑΟΚ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και το ότι δεν ολοκλήρωσα την καριέρα μου στην Κόλο-Κολο".

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και της Κόλο-Κόλο θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά του Κοντρέρας.

"Πιο φανατικούς οπαδούς θα έλεγα της Κόλο-Κόλο και του ΠΑΟΚ. Μοιάζουν πολύ και έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες αλλά αυτούς ξεχωρίζω.

Το δέσιμο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ήταν εκπληκτικό. Θυμάμαι πως αφού αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο το 2009, ήρθε στην Τούμπα αντιπροσωπεία οπαδών και πήγαμε εγώ με τον Πάμπλο και τους ηρεμήσαμε. Μοναδική αυτή η στιγμή".

Ο Χιλιανός άσος δεν κρύβει την απογοήτευση του μιλώντας στο Sport24.gr για το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να κατακτήσω κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Παθιάστηκα με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ήθελα να συνοδευτεί από κάποιον τίτλο. Βεβαίως και είμαι λυπημένος".

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό μόνο καλά λόγια είχε να πει.

"Ικανοποιημένος είμαι από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό γιατί έπαιξα στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης με σπουδαίες ομάδες. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ήταν η ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα να αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη".

Ποιοι ήταν όμως οι καλύτεροι συμπαίκτες στην καριέρα του Πάμπλο Γκαρσία και ποιος ο πιο δύσκολος αντίπαλος;

"Κορυφαίος συμπαίκτης ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ , ο Πάουλο Μασάντο στον Ολυμπιακό και ο Ζήσης Βρύζας στην Θέλτα. Δυσκολότερος αντίπαλος θα έλεγα ο Ρονάλντο 'το φαινόμενο'".

Πως θέλει όμως ο Πάμπλο Κοντρέρας να τον θυμούνται ως ποδοσφαιριστή;

"Θέλω να με θυμούνται ως έναν ποδοσφαιριστή που έδινε και την ψυχή του στο γήπεδο. Έναν άριστο επαγγελματία ου έδινε τον καλύτερο εαυτό του".

Σε ότι αφορά τους αγαπημένους του προπονητές, ο μέχρι πρότινος άσος της Μέλμπουρν Βίκτορι ξεχώρισε τους Φερνάντο Σάντος και Μαρσέλο Μπιέλσα.

"Ο Μπιέλσα είναι ένας τεράστιος προπονητής. Του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους κάνει άντρες ποδοσφαιρικά. Είναι μοναδικός σε αυτό.

Καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ ήταν ο Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. Ένας πραγματικός μίστερ".

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί μιλώντας στο Sport24.gr και στον συμπατριώτη του, Ιβάν Σαμοράνο, ο οποίος τον βοήθησε στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του.

"Ο άνθρωπος που με βοήθησε πιο πολύ στην ζωή μου ήταν ο Ιβάν Σαμοράνο. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει αυτή η χώρα. Εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/kontreras_sto_sport24_gr_krima_poy_den_phra_titlo_me_ton_paok.2767106.html
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2696 on: November 13, 2014, 15:52:55 »
τουλάχιστον εσύ είπες μια συγγνώμη.. είτε την πιστεύεις είτε όχι.. την είπες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2697 on: November 13, 2014, 17:09:24 »
Δεν αρκει ουτε στο ελαχιστο ομως.Αλλος ενας τρυπιος ετοιμαζεται να μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αλλη μια ξεφτυλα ΑΝ οντως επαληθευτουν τα γραφομενα...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2698 on: November 13, 2014, 18:57:33 »
Η περίπτωσή του είναι πιο ήπια από το τρύπημα του Γ.Χ. Οι αρδ και το συστημα της τοτε διοίκησης πηγε να τον βγάλει προδότη

Βεβαια η κοκκινη φανέλα οπως και να το κανουμε ειναι κηλίδα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2699 on: November 13, 2014, 19:09:43 »
η κόκκινη φανέλα έιναι μεγαλύτερη κηλίδα από την κίτρινη ή την πράσινη ? ρωτάω εγώ τώρα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ