Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2640 on: August 30, 2012, 11:19:01 »
Τραβηγματάκι έμαθα ε???
Που να πιάσουν και τα Βουντού....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #2641 on: August 30, 2012, 11:47:57 »
θλάση; που; στην τσέπη; πάλι;

να το προσέξετε εκεί στον gay...

έχει "τραυματιστεί" πολλές φορές σε αυτό το σημείο...

προσοχή λοιπόν μην υποτροπιάσει το "τραύμα"

τι έγινε χοντρέ; δεν του έδωσες την προκαταβόλα;

και που να αρχίσει και τα σούρτα φέρτα για την εθνική...

δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2642 on: August 30, 2012, 14:55:14 »
Ισχύει ή όχι οτι ο Κοντρέρας ΠΡΙΝ πάει στον gay εκανε κρούση στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για επαναπατρισμό, αναφέροντας την πρόταση του Poldo και την επιθυμία του να γυρίσει στον Σύλλογο που τον έβγαλε απο την αφάνεια ?
Ισχύει ή όχι οτι αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της παε του είπε "δεν υπάρχει μια, τράβα όπου θες"?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2643 on: August 30, 2012, 15:11:38 »
παπαπαπα κανει η παπια

πιπερι...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2644 on: September 18, 2012, 23:57:36 »
Αφού ξεπούλησε την αξιοπρέπειά του πηγαίνοντας να παίξει στο γήπεδο που τον πατούσε στη μάπα ατιμώρητα ο πάντελιτς, απόψε βίωσε μια πλήρη ερυθρόλευκη "ευρωπαϊκή εμπειρία στο τσάμπιονς λιγκ". Δε θα μπορεί να περπατήσει αύριο βέβαια με την πούτσα του χούντελααρ στον πάτο του αλλά δεν πειράζει, φτάνει που έπαιξε ξανά στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τραχανά.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

amafoule

• Guest
« Reply #2645 on: September 19, 2012, 00:04:32 »
 στειλε μας ταμειο ολιεμπα   ικε .ημιχρονο τελικο οβερ και που να ηταν και να σε κανενα ομιλο της προκοπης.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2646 on: November 11, 2012, 18:27:40 »

"Ο Ιούδας είχε τα Αρχίδια να κρεμαστεί"

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2647 on: November 11, 2012, 18:45:55 »
Αποθεώστε λίγο τον κοντό και το ζαγοράκη
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2648 on: November 11, 2012, 19:09:53 »

"Ο Ιούδας είχε τα Αρχίδια να κρεμαστεί"

Πιο γραφικό και απο Ιβάν Γκοντσάρεβα. Άιντα συνέλθετε γαμώ τα μυαλουδακια σας ο λίλης πούλαρε νταηλίκι τον παίκτη δεκέμβρη μήνα επειδή δεν έφταναν τα φράγκα μας για κόκες και ομάδα ταυτόχρονα και φταίει ο παίκτης που έκλεισε αλλού.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2649 on: November 11, 2012, 19:15:54 »
Ο οποίος παρεμπιπτόντως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη,άρα πολύ φυσιολογικά θεωρούνταν οπαδός του ΠΑΟΚ! εξ ου και τα περί προδότη!

για όποιον μπερδεύτηκε για τον Κοντρέρας μιλάω..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2650 on: November 11, 2012, 19:32:42 »
Ρε παιδιά εγώ απλά πόσταρα την φώτο μην με ορμάτε όλοι ;D ;D ;D ;D
Και εννοείτε σε αυτό το φόρουμ οι περισσότεροι όχι μόνο δεν αποθεώσαμε Λίλη και Θερμοσίφωνο αλλά το αντίθετο....

Αλλά δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε (και σε αυτό φταίμε εμείς) να πουλάει Π.Α.Ο.Κ.τσιδιλίκη και κροκοδείλια δάκρυα....

Όσο για την άποψή μου...

Ε όχι και 2 αγωνιστικές πριν να κρεμάμε και πανί για Κοντρέρας ... μεγάλη η χάρη του....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2651 on: November 11, 2012, 20:07:33 »
Να πα να γαμηθεί και ο Κοντρέρας. Αντε από κει, μας πούλησε και ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Καγκουριά το πανώ, αλλά όχι ότι είναι άμοιρος ευθυνών ο γαύρος. ΟΥΣΤ!

amafoule

• Guest
« Reply #2652 on: November 11, 2012, 20:34:15 »
αν δεν ειχε κανει το μεγαλυτερο μερος του κοσμου τουμπεκι σε ζαγορακη και κοντο δε νομιζω να ελεγες κανεις τπτ.να παναγαμηθει και ο κοντρερας και ο καθε μισθοφορος χωρις αυτο να σημαινει πως ξεχναμε ποιοι ειναι οι καταστροφεις του ΠΑΟΚ οι πραγματικοι.η τουμπα πρεπει να κατασπαραξει την ομαδα του δημοσιου.εχει γινει μια μεταλλαξη στον κοσμο ωστε να θεωρειται δεδεομενη η ντεμεκ ανωτεροτητα του πουστογαβρου στο αγωνιστικο βασει μπατζετ.ο λαος του ΠΑΟΚ οφειλει να κανει την τουμπα το πιο εχθρικο γηπεδο για το πιο μισητο σωματειο της υφηλιου και να σπρωξει την ομαδα στη νικη.αυτος ειναι ο αντιπαλος στην ελλαδα και οχι το ληκι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2653 on: November 11, 2012, 21:25:35 »
Συμφωνώ να πάει να γαμηθεί, αλλά δεν προκάλεσε ποτέ τον κόσμο ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και δεν έφυγε μόνος όπως και πολλοί άλλοι.

Μισθοφόρος ήταν και είναι όπως και ο κάθε παίκτης που παίζει σήμερα, την φανέλλα την σέβονται μόνο οι οπαδοί πλέον.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

amafoule

• Guest
« Reply #2654 on: November 11, 2012, 21:35:01 »
αδερφε για να τα θυμομαστε ολα σιγουρα τον τιμουσε που ενω εμαθε για το θανατο του πατερα του επαιξε στο χαριλαου ομως την τελευταια χρονια ουσιαστικα κοοριδευε(υπευθυνη ηταν κυριως η ανυπαρκτη διοικηση).τραυματιας στην ελλαδα εφυγε στη χιλη να παιξει φιλικο επαιζε κανονικα και ξαναγυρνουσε τραυματιας.ενα μαλιστα παιχνιδι που εγινε αυτο ηταν το περσινο ματσ στο καραισκακη μεταξυ αλλων.φυσικα και τα οσα εχουν κανει ττεοιοι παικτες ειναι πταισματα μπροστα σε οσα εκανε η παε.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2655 on: November 11, 2012, 21:57:16 »
Γαματο κι ευρηματικοτατο πανι για τον παιχτη της ερυθρολευκης πουτανας.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #2656 on: November 11, 2012, 22:52:46 »
Το ξεφτυλικι δεν εχει όρια.Σε μέρα που η τουμπα πενθει,εχει στεφάνια για τον αδελφο που χάθηκε,εχει τα κλασσικα πανιά για τα αδέλφια μας
πάς και βάζεις πανί με οτι να ναι περιεχόμενο κ ειδικά τέτοιο που σε κάνει να ρεζιλεύεσαι και να αποκτάς την ταμπέλα του κομπλεξικού μαλάκα.

Πολιχνιώτης χιλιανός :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #2657 on: November 11, 2012, 23:02:51 »
Συμφωνω απολυτα. οταν απο την αρχη της χρονιας αποφασιστηκε απο τους συνδεσμους να μην κρεμιεται κανενα πανο εκτος αυτων που αφορα τα παιδια που ειναι στην φυλακη, οταν διπλα σου υπαρχουν στεφανια για εναν ακομα αδικοχαμενο αδερφο, τοτε πρεπει να εισαι μεγαλη βλαχοκουδουνα εσυ που το κρεμασες σ αυτο το ματς..... Μοστρα και φωτο , κ την αλλη μερα μαγκια του στυλ ''Εγω το κανα''. Επειδη ειμαι στην 7 , θελω να ελπιζω οτι το πανι κατεβηκε υστερα απο μινι επισκεψη των αδερφων
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2658 on: November 12, 2012, 01:24:52 »
Άντε ρε με τον μαλάκα ασχολείστε... Αντί να μας απασχολήσει ενα ακόμα πούστικο πέσιμο ή η επίσκεψη στο μπατσοκαταστημα

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #2659 on: November 12, 2012, 09:11:34 »
Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια.. Ούτε και η κατρακύλα μας στο σύνολο σαν λαός. Μπράβο στα βόδια που κρεμάσαν το πανό και με αυτήν τους την κίνηση χαρακτήρισαν όλο το λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι για το κατόρθωμα τους.