Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2560 on: August 18, 2012, 03:34:19 »
τα γουστα πληρωνονται
στο ναο δηλωσε τραυματιας απο τωρα

σαν μαλακας εισαι
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2561 on: August 18, 2012, 03:42:42 »
Η μανα σου καλά είναι μπάσταρδό?????
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

amafoule

• Guest
« Reply #2562 on: August 18, 2012, 06:02:24 »
και οσο τα εγχωρια μμε προσπαθουν να μας πεισουν πως ο γαβρος εχει γινει ελκυστικος προορισμος για φτασμενους παικτες δε μας εχουν εξηγησει ακομα γιατι ο μελμπεργκ για παραδειγμα εφυγε απο το ανταγωνιστικο ελληνικο πρωταθλημα και πεταξε τα εκατομμυρια του τσαμπιονς ληγκ για να παει στη σεκουντα ντιβιζιον στην επανωμη της ισπανιας που λεγεται βιγιαρεαλ.

πηγες ρε μαλακα κ εσυ σ αυτους που εχουν κανει υμνο τους ενα φιλικο παιχνιδι με τη σαντος.μπες εκει στο κλουβακι που θα σε βαλει στη βουλιαγμενη ο χοντρος και παιξε τον ποδοσφαιρικο συνεχιστη του καραταιδη  του αμανατιδη του ανατολακη του ψευτη και του κοκολακη.το πρωταθλημα και η γυναικα σου να επαιζε σεντερ μπακ οι πουστηδες θα το επαιρναν.τωρα ειδικα που ο εργοδοτης σου ανεβασε και την ομαδα του χωριου του α εθνικη θα εχει πιο μεγαλο σασπενσ.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2563 on: August 18, 2012, 08:24:37 »

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΧ(Ε)ΙΛΟ

AΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2564 on: August 18, 2012, 09:48:42 »
ρε τον μαλάκα...

αλλά και εμείς.. πολύ κλάψα ρε παιδάκι μου... ένα από τα ελαττώματά μας σαν λαός... δενόμαστε υπερβολικά με τους παίκτες..

εδώ έχει σκάσει άτομο 10 μύρια σε ομάδα χώρας που διαλύεται, κάτι που δεν θα το πίστευε ούτε ο τελευταίος κάτοικος αυτής της μπανανίας και εμείς κλαίμε σαν γκόμενες που τις γάμησαν και τις παράτησαν... αν δεν γίνουμε σκληροί σε τέτοιου είδους ζητήματα πάντα θα υπάρχουν μαλακισμένα που παίζοντας με την ασπρόμαυρη 2-3 χρόνια θα μπορούν να μας κάνουν άνω κάτω, άρα πρέπει να είμαστε λίγο στα αρχίδια μας.

Φτάνει η κλάψα με το κωλάρχιδο...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2565 on: August 18, 2012, 09:57:01 »
αλλά και εμείς.. πολύ κλάψα ρε παιδάκι μου... ένα από τα ελαττώματά μας σαν λαός... δενόμαστε υπερβολικά με τους παίκτες..

Πολύ σωστό αυτό... Βασικά το καλύτερο θα είναι όταν θα έρθει στην Τούμπα να αγωνιστεί να του δήξουμε πλήρης αδιαφορία... Ούτε γιουχάρισμα ούτε τίποτα, σα να μην υπάρχει στο γήπεδο...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2566 on: August 18, 2012, 10:03:28 »
Και στ αρχιδια μου που θα παίζει αφού εμείς τον διωξαμε. Αφού τότε βγάλαμε την μουγκα για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ (γελαν και οι ποντιακεσ κοτεσ) ας αφήσουμε τώρα την κλαψα και το μπινελικι.
Καλά ρε μάγκες ειναι δυνατόν να μην μαθαίνουμε τίποτα απο το παρελθόν; Μια ζωή τα ίδια γίνονται εξαιτίας των λαμογιων που μας διοικούν.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2567 on: August 18, 2012, 10:12:22 »
οπως ολοι οι παικτες το γκευ ζελου κλπ κλπ τρως γαμησι και ξυλο, χριστοπαναγιες και αλλα ωραια...
τα βραδια που κοιμοσαντα η μανα σου γαμιοσαντα μεσα της τουμπαρας τα στενα κοντρερα πουσταρα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2568 on: August 18, 2012, 10:14:40 »
t.b. μπερδεύεσαι, άλλος έκλαψε και μας πουλούσε συναίσθημα, όχι εμείς.

Όσον αφορά τη διοίκηση, έχει ακούσει τόσο κράξιμο σε βαθμό εμπάθειας (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο ανάμεσα σ'αυτούς). Όμως το κράξιμο για να είναι δίκαιο πρέπει να πηγαίνει σε όλους όσους το αξίζουν, και όχι μόνο σε μία κατεύθυνση.

Αυτά για τον Κοντρέρας, πραγματικά είναι σαν αδερφή με το κασκόλ του γαύρου. Κρίμα το παιδί.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2569 on: August 18, 2012, 10:30:17 »
agraf μαλλον εσυ μπερδεύεσαι γιατι στην ουσία δεν διαφωνούμε απλά σχολιάζω κάτι άλλο. Δεν θα υπήρχαν ποτέ κοντρέρες αν δεν ανεχόμαστε δεκάδες χρόνια λαμόγια και μόνο λαμόγια και μάλιστα τους έχουμε για αρσενικούς και τους ευγνωμονούμε κιόλας.
Κατά τ άλλα ναι γαμήσι και ξύλο σε κάθε πουσταρά θρηνο.... και εγώ στην ίδια συνομοταξία ανήκω.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2570 on: August 18, 2012, 11:03:54 »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2571 on: August 18, 2012, 11:24:21 »

Σ'αγαπαω, αλλα ειμαι πολυ πολυ πολυ δυνατη στα voodoo: αντε κ με ενα βαρβατο τραυματισμο, χασιμο ολης της σαιζον κ γρηγορα. so simple!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2572 on: August 18, 2012, 11:26:51 »
agraf μαλλον εσυ μπερδεύεσαι γιατι στην ουσία δεν διαφωνούμε απλά σχολιάζω κάτι άλλο. Δεν θα υπήρχαν ποτέ κοντρέρες αν δεν ανεχόμαστε δεκάδες χρόνια λαμόγια και μόνο λαμόγια και μάλιστα τους έχουμε για αρσενικούς και τους ευγνωμονούμε κιόλας.
Κατά τ άλλα ναι γαμήσι και ξύλο σε κάθε πουσταρά θρηνο.... και εγώ στην ίδια συνομοταξία ανήκω.

t.b πιστευεις δλδ οτι πηγε στον πουστη για να την "σπασει" στον ζαγορακη βρυζα και οχι για τα λεφτα;
στη συγκεκριμενη περιπτωση ο συγκεκριμενος ανθρωπος φερθηκε γαυρικα 1000%
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2573 on: August 18, 2012, 11:53:27 »
επαγγελματίας είναι και φυσικά πήγε για τα χρήματα και γενικά δεν με νοιάζει γιατί πήγε.... να πάει να γαμηθεί αυτός, με νοιάζει που έφυγε και στήναμε πανηγύρια για την σωτηρία μας >:(

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2574 on: August 18, 2012, 11:59:56 »
να παει να γαμηθει

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2575 on: August 18, 2012, 12:24:08 »

ψυχούλα..
My Own WoRST ENeMy.....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2576 on: August 18, 2012, 13:30:37 »
αντε γαμησου κ συ κ αυτοι που σου δειξαν ενα ΠΑΟΚ που φεραν στα μετρα τους. ο βιτολο μου ταν εντελως αδιαφορος, εσυ θα φας γιουχα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2577 on: August 18, 2012, 14:04:33 »

Λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς, είναι ιδέα κτλ αλλά δεν μπορεί κανείς να βλέπει τελείως εργαλειακά τους παίχτες. Απλά δε γίνεται. Δεν είμαστε μάνατζερ, άσχετα που έχουμε αναγκαστεί να σκεφτόμαστε έτσι λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Συμφωνώ πάντως ότι δεν του αξίζει ξεχωριστή γιούχα, για χειροκρότημα ούτε συζήτηση.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #2578 on: August 18, 2012, 14:15:58 »
ένας καλός μου φίλος έχει παραφράσει τη συνθηματάρα μας σε "του μπαμπά σας, τη μουνάρα, την γαμάει ΠΑΟΚτσήδικη ψωλάρα"

δεν θα σου το τραγουδήσω όμως, γιατί ο πατέρας σου έχει πεθάνει και μάλιστα εσύ εκείνη την ώρα έπαιζες για την ομάδα μας...

θα σου "ευχηθώ" όμως τα παρακάτω:

- τα παιδιά σου να γεμίσουν σπυριά, να γίνουν παχύσαρκα, να γεμίσουν κόμπλεξ από τις φάπες στο σχολείο και στο τέλος να μάθεις ότι δεν είναι δικά σου

- η γυναίκα σου να γίνει η νέα "κυρία Άντζα" εκεί στο βρωμολίμανο που κατέληξες

- στην πρώτη σου προπόνηση να σπάσεις τα γόνατά σου σε 24 σημεία το κάθε ένα

- αν όχι στην πρώτη σου προπόνηση, έστω στον αγώνα στην Τούμπα... ακόμα καλύτερα... να σε δούμε να περνάς με το καροτσάκι μπροστά από την 4 (...)

- στο αεροπλάνο που θα πέσει με όλη την αποστολή του σκατόγαυρου να είσαι μέσα...

κακό ψόφο πούστη, πουτάνας γιέ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2579 on: August 18, 2012, 15:08:53 »
Γαμημενε λιγοψυχε..