Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2480 on: August 14, 2012, 17:47:00 »
τωρα φταει ο contreras και ειναι προδοτης και ολα τα σχετικα οτον τον διωχνανε καποιοι που τον βριζουν τωρα λεγανε ενταξει για το καλο της ομαδας ξερει ο τοντορας πρεπει να φυγει για να παιξουμε ευρωπη να παρουμε αδεια και πολλα αλλα αυτοι που φαγαν τοσα λεφτα αυτοι που φεραν γκαγκατσηδες κοντους και καναν χιλιες δυο μαλακιες και πληγωσαν την υπερηφανια μας και το κυριοτερο φλωρεψαν τον λαο μας  τοτε αυτοι τι ειναι(το λιγοτερο προδοτες) αλλα ξερω πουταναςγιος και προδοτης ο contreras
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2481 on: August 14, 2012, 18:10:02 »
Γαμημένη και η τρυπια διοίκηση που τον ΠΟΥΛΗΣΕ τα Χριστούγεννα στον γάβρο, και το έκανε να φανεί σαν περήφανη αποχώρηση.
Γαμημένος και αυτός που δεν είπε ποτέ δεν μίλησε στον κόσμο, και δεν είπε την αλήθεια.
Γαμημένοι όμως οι ΑΡΔ που δούλεψαν καλά ώστε να γίνει αυτό....

έτσι απλά.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2482 on: August 14, 2012, 18:15:33 »

τι αγάπη, κι ένα δάκρυ, μεσ'τo στάβλο με τον παύλο....

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2483 on: August 14, 2012, 18:27:08 »
Μλκ δε γίνεται!! Άτομα που κάναν τριπλό σάλτο για τον Πολιχνιώτη και είναι στο σάλπι σάλπι ολέ ολέ ολέ λένε για Κοντρέρας,από Σαντιάγκο Χιλής,προδότη!!

τελικά μια ζωή θα χούμε έναν τσοπάνο να μας πάει όπου θέλει!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2484 on: August 14, 2012, 18:40:17 »
οσο πολυ κ αν σε λατρεψα.. σκατα στα ποδια σου...

αυτα...
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2485 on: August 14, 2012, 18:43:52 »
Γαμιούνταν και στη διοίκηση, γαμιέσαι και συ. Καλούς χιαστούς και καλή πρόωρη σύνταξη. Όποιος φοράει τη φανέλα του γκέυ, τον παίρνει και γέρνει. Όσο για τον πουτάνας γιο από τη Λυδία, καλό ψόφο σ' ότι αγαπάει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2486 on: August 14, 2012, 19:38:26 »
Καλους χιαστους και στ ανεθεμα. 4 χρονια ουτε που καταλαβες που ησουνα απομιμηση τσεροκε.
Ανεξαρτητα με το ποσο γαμιεται η ΠΑΕ ειπες μεγαλα ψεμματα μεσα στα μουτρα μας.
Οσο κι αν σε λατρεψα που ηρθες κι επαιξες οταν πεθανε ο πατερας σου αλλο τοσο σε σιχαθηκα που θα φορας τη φανελα του δαφνογαμημενου.

Κρατα τα δακρυα και λουσου με τζονσονς.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2487 on: August 14, 2012, 19:54:43 »
"κλαψτε γοερα που πηγε ο (ντεμεκ) ινδιανος στον πειραια..."
ελα ρε μη χεσω... διδυμο με ανατολακη ειχε ονειρο να παιξει γιατι με τσιριλο ενιωσε μειονεκτικα(χουμορακι) προκληση για την καριερα του 34χρονου το τσου λου. ατιτλος εμεινες με εμας (τη διαφορα δεν την εκανες οσο και αν προσπαθησες... η δεν προσπαθησες, η στο ειχε επιβαλλει το συστημα που τοσο κατηγορησες) τραβα να το προσκυνησεις τωρα μπας και γραψεις κανα πετσινο.
επιμενω θα σε γαμησει τα πρεκια ο πελκας...

παμπλο ειναι ενας...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #2488 on: August 14, 2012, 19:56:42 »
Μια που ξαναγυρίσαμε στην υπόθεση Κοντρέρας, κάτι το οποίο δε θα ξεχάσω ποτέ προσωπικά είναι η διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε μέσα στις περασμένες γιορτές, όταν έσκασε η πληροφορία ότι Πάμπλο και Βιειρίνια κουνάνε μαντήλι. Μερικές δεκάδες μουρλοί μαζεύονται στην αρχή σε γνωστό σύνδεσμο και μετά στο γήπεδο της Τούμπας, με την παγωνιά να τσακίζει κόκκαλα και σε γιορτινές μέρες, και απαιτούν να συναντηθούν με τους Ζαγοράκη-Βρύζα. Ο Ζαγοράκης φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση, λέγοντας διάφορες δικαιολογίες, ενώ ο Βρύζας είναι πιο διαλλακτικός, αλλά θέλει να αναβάλλει τη συνάντηση για άλλη μέρα, όπως και γίνεται.  Δεν πρόκειται να ξεχάσω το στιλάκι του Βρύζα όταν τον μιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση ένας εκπρόσωπος των οπαδών "Και εσείς που ξέρετε ότι πουλήθηκε ο Κοντρέρας;". Φαινόταν καθησυχαστικός και έδινε μία ελπίδα ότι τίποτα δεν είχε κλείσει. Βέβαια στην πραγματικότητα ο παίκτης είχε ήδη κουνήσει μαντήλι, και ο Βρύζας απλά κρυβόταν πίσω από το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα.
Στη συνάντηση που έγινε την επόμενη αν θυμάμαι καλά, οι εκπρόσωποι που μπήκαν μέσα πείστηκαν ότι εάν δεν έφευγαν αυτοί οι παίκτες δε θα παίρναμε την άδεια. Μάλιστα, η διοίκηση είχε το θράσος να τους πει: "Εμείς δεν πουλάμε. Βγαίνετε ως συνδεσμίτες τώρα δημόσια να πείτε ότι εγγυάστε εσείς πως ο ΠΑΟΚ δε θα πέσει κατηγορία;". Άκου τι ζήτησαν. Να εγγυηθούν δηλαδή οι συνδεσμίτες για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ φάουλ και τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ μαύρες τρύπες που καθιστούσαν τις πωλήσεις αναγκαστικές. Βέβαια όπως κάνουμε κριτική στην ΠΑΕ συνέχεια πρέπει να πω ότι εκείνες τις μέρες η στάση πολλών μεγάλων συνδέσμων ήταν ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ, αφού οι περισσότεροι ασχολούνταν με το αν θα ανέβουν οι γαύροι και πως και τι.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ αλλά βλέποντας τα θέματα από μία απόσταση το θεωρώ καθαρή προσπάθεια ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ. Όταν το ανηψάκι μου έχει στο χέρι του κάτι και θέλουμε να το πάρουμε μην το σπάσει, φωνάζουμε "κοίτα εκεί το λουλουδάκι", και το παίρνουμε. Έτσι σε αντιμετώπισαν και οι διοικούντες σου εδώ και πολλά χρόνια, ως παιδάκι και ως ιθαγενή. Έχεις όμως και εσύ παοκτσή μερίδιο ευθύνης, γιατί τους πίστεψες και τους στήριξες, γιατί έφαγες εκατό φορές τα ίδια δολώματα. Και μιλάμε τώρα για τον προδότη Κοντρέρας. Ρε σεις, ο άνθρωπος είναι Χιλιανός και μέχρι τα 30 του δεν είχε ακούσει τη λέξη ΠΑΟΚ. Τι ρομάντζα είναι αυτά που σκαρώνετε καλοκαιριάτικα, εμείς δεν τον αφήσαμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ με ΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡ ΞΕΡΕΙ πόσα χρωστούμενα;
Ποιός παίκτης στο βεληνεκές του Κοντρέρας θα βρει τέτοιο συμβόλαιο σε αυτή την ηλικία; Εγώ ξέρω ότι όταν είσαι εύρωστος διοικητικά και οικονομικά αυτούς που θέλεις τους κρατάς. Τώρα το να ρίχνουμε ευθύνες επειδή φεύγοντας ο Κοντρέρας είπε εκείνο ή επειδή έκλαψε όταν έφυγε, δε νομίζω ότι αποδίδει το σύνολο των ευθυνών εκεί που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
Και να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να το δείτε με οποιαδήποτε άλλη "βελούδινη" πώληση στο εξωτερικό. Ποιός μου εγγυάται ότι ο Σταφυλίδης που θα πάει στα 18 του στη Γερμανία δε θα επιστρέψει στα 28 του στην Ελλάδα με άλλη φανέλα. Θα τα ρίξω στον Σταφυλίδη; Που η ίδια η διοίκησή μου ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ και τον πήρε από το χέρι σαν την προξενήτρα να τον πάει στη Γερμανία;
Τι λέτε ρε, τα βλέπαμε έτσι μέχρι τα 17, τα 20, τα 23. Μεγαλώσαμε πλέον και βλέπουμε ότι αυτό το ρημάδι το πράγμα που λέγεται χρήμα μπορεί να δελεάσει όχι επαγγελματία ποδοσφαιριστή (που ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΖΕΙ, αλλιώς θα έπαιζε στην ομάδα της γειτονιάς του), αλλά οποιοδήποτε άτομο ή ακόμα οικογένεια. Λίγες καταστάσεις ξέρετε που δεν μιλάνε εξ'αίματος συγγενείς για ένα κωλοδιαμέρισμα; Σας παρακαλώ δε μπορώ πλέον να δαιμονοποιήσω κανένα Κοντρέρας και να ρίξω όλο το φταίξιμο εκεί. Ένας παίκτης που γούσταρα και στεναχωρήθηκα όταν έφυγε από την ομάδα μου, τώρα μάλλον θα παίζει αλλού. Το ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ όμως, το ξέρω και το ξέρετε και ας αφήσουμε στην άκρη τα μυθιστορήματα.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2489 on: August 14, 2012, 20:01:58 »
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα...

Γαμιέσαι κι εσύ κι αυτοί που σε σπρώξανε εκτός ΠΑΟΚ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2490 on: August 14, 2012, 21:21:57 »

Και αντε πεισε τωρα αυτα τα παιδακια που τον ειχαν ινδαλμα οτι δεν ειναι αρχιδι που παει στο βρωμοπειραια..

τσακαλακι...νιωθει απο μικρος!!

amafoule

• Guest
« Reply #2491 on: August 14, 2012, 21:26:54 »
μακαρι να δουμε και το βιερινια στον γαβρο μπας και ξυπνησει κανενα αναριχωμενο.αλλα δυσκολα.ολα πουλιουνται κ ολα αγοραζονται δεν ελεγε ο τοντωρας?τι σας χαλασε τωρα δηλ?αλλα εδω καποιοι απ το λαο του ΠΑΟΚ εβριζαν τον πρελεβιτσ οταν πηγε στον ιωαννιδη μεσω μπολονια.στ αρχιδια μου για καε μισθοφορο ειτε ειναι σεκιουριτας ειτε δημοσιογραφος μπλογκερ ειτε ποδοσφαιριστης ειτε προπονητης.ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει και μετα απο καθε εναν τους.οταν δεν εχεις βγαλει ενα πανι <<ετσι για τα ματια του κοσμου>> για το ζαγορακαη δεν εχει ακουστει ενα ακομα συνθημα για τα λαμογια θα σε αντιμετωπιζουν ολοι σαν οφη και σαν ΠΑΟΚ.τι εκανες λαε του ΠΑΟΚ τα τεοευταια 4 χρονια (με πονο ψυχης το λεω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα και ολα τα δερφια μου που μαζι ακολουθουσαμε χρονια) για να αντισταθεις στην κατρακυλα και τον οπαδικο μαρασμο της ομαδας?ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.τα ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους εδωσαν τη θεση τους στα ελα μωρε ας κανουμε τουμπεκι η ομαδα παει για πρωταλημα να μη χαλσουμε το κλιμα με τις γιουχες?απο ποτε ο ΠΑΟΚτσης σκεφτοταν ετσι δηλ?σημαδια των καιρων.οπως ολα εχουν ξεπουληθει λερωσαν και τ ονομα του ΠΑΟΚ.ειχες μηπως διοκηση να βγει περισυ να κανει μια διακοπη συμβολαιου στον κοντρερας οταν δεν επιαξε στο καραισκακη?που δεν ηταν η πρωτη φορα.προς ολους τους προσωπολατρες να ξερουν πως ο κοντρερας φαινοταν αρχοντας στο παιχνιδι επειδη φορουσε ασπορμαυρη φανελα με δικεφαλο και επαιζε για τον κοσμο του ΠΑΟΚ.οποιος παιζει για τον λαο του ΠΑΟΚ παιρνει δυναμη και μαγκια απ τον ΠΑΟΚ.ασχετα που δεν ποαιρνει τιτλους.οποις παιζει για το γαβρο μοιαζει με καμπαρετζου του μουλεν ρουζ και κοκκινοσκουφιτσα.αυτο το ξερουν και οι ιδιοι οι γαβροι γι αυτο προσπαθουν να νιωσουν ΠΑΟΚ και πιο αγριοι φορωντας μονο μαυρα ρουχα στα πεταλα και τα σκηνικα.στ αρχιδια μου κ για το γαβρο και για τον κοντρερας.οταν κανεις εκπτωση στις αξιες σου μπας και κερδισεις κανενα ψιχουλο ουτε το ψιχουλο δε θα κερδισεις.οταν την νισγεις για κοντο ζαγορακη γκαγκατση μπας και παρεις κανα κυπελλακι ουτε κυπελλακι θα παρεις ουτε ΠΑΟΚ θα εισαι.οταν εισαι ΠΑΟΚ και ξερεις γιατι τα σπας θα σηκωνεις το μαστραπα με τη λεβεντια με καραδημο και αντε κοβιτσ.δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο ρεε.πρπει να το παρουμε χαμπαρι.αν δε μπορει να γινει απο συνδεσμους ας γινει εστω απ αυτο το σαιτ η αρχη.αν δε κυνηγησεις ουτε το γουμενο ουτε τον προηγουμενο το μονο σιγουρο ειναι πως θα σε γαμησει και το επομενο λαμογιο που θα μπει με τη εγκριση τους στην καρεκλα

ive4

• Guest
« Reply #2492 on: August 14, 2012, 22:09:20 »
Δε θα μιλούσα καλά για τον εαυτό μου, αν αναφερόμουν σε κάτι οικονομικό. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Επίσης φεύγω εξαιτίας της αρρώστιας της μητέρας μου

Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές. Ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα πριν λίγο καιρό και επειδή δε θέλω να γίνει ξανά το ίδιο, σε ό, τι αφορά την οικογένειά μου, επιστρέφω στην πατρίδα μου για να βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
«Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, το είπα και στον Ζήση Βρύζα. Θα τέλειωνα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αν δεν υπήρχαν όλα τα παραπάνω που ανέφερα»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=14987&t=1

Για όλα αυτά τα ψέματα. Για τις πίπες που θα λέει και τις δηλώσεις που θα κάνει ως παίκτης του γαύρου. Για την αγάπη και τη συμπαράστασή μας όταν η Χιλή είχε πένθος και όταν ο πατέρας του χάθηκε. Μη τολμήσει να πατήσει στην Τούμπα και μακάρι να τραυματιστεί και να ξαναγυρίσει πίσω για οικογενειακούς λόγους...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2493 on: August 14, 2012, 22:23:48 »
Παντως οτι και να πουμε........πολυ πικρα ρε πουστη μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

than_4

• Guest
« Reply #2494 on: August 14, 2012, 22:56:30 »
τι πικρα ρε παιδια, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το δεσιμο με παικτες...λες και τον ξεραμε τον κοντρερας πριν 5 χρονια
χαλαρα ΠΑΟΚ ειμαστε και στα αρχιδια μας κυριολεκτικα οποιος πληρωνετε για να προσφερει υπηρεσιες.

νιωστε , ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ-ενα συμβολο,μια ιστορια και χιλιαδες πιστοι, αυτο!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2495 on: August 14, 2012, 23:07:36 »
ποτε θα βγει ένα γαμημένο πανί για τον "τοντορι"??????????

ποτε θα ξυπνήσουμε και τα χαϊβάνια και να τους πείσουμε ότι ωραία η πρωτοβουλία του αλλα μετά τα σκάτωσε?

gmt το κέρατο μου που είναι η "σκατοδιπλωματια" μας?
« Last Edit: August 15, 2012, 01:19:30 by Capricorn »

amafoule

• Guest
« Reply #2496 on: August 14, 2012, 23:24:33 »
και να πεις πως χρειαζεται κ κοπος αδερφε.παιρνεις ενα παλιο πανι κ αλλαζεις μια λεξη.οπου μπατταουδης βαζεις ζαγορακης και εισαι ετοιμος.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2497 on: August 15, 2012, 00:01:06 »
Δεν θέλω να σας μπριζώσω νυχτιάτικα αλλά από ένα μίνι γκάλοπ που έχω κάνει προκύπτει το εξής τραγικό :
Είναι πάααρα πολλοί αυτοί που θα τον χειροκροτήσουν στο ΠΑΟΚ-γαύρος στην Τούμπα φέτος.

Εκεί που νόμιζα πως έχω δει την μεγαλύτερη ξεφτίλα, συνοπαδοί μου να χειροκροτούν παίχτη του βάζελου έρχεται σε μερικούς μήνες αυτό. Συνοπαδοί μου να χειροκροτήσουν παίχτη που φοράει τον πούστη στο στήθος!

Ένα γήπεδο μας έμεινε, αλλά η δουλειά πάει να μας το κόψουν κάποια «αδέρφια» κ αυτό!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2498 on: August 15, 2012, 00:25:13 »
το περίεργο που είναι δηλαδή ... εδώ ένα γήπεδο σχεδόν ζητωκραυγάζει Σαλπιγγίδης οε-οε-οε... τι θα τους σταματήσει να φωνάξουν Κοντρέρας ... γι'αυτούς είσαι περίεργος στα μάτια τους ... εσύ που θα τους κράξεις...

σήμερα δε ... καθόμουν αμέριμνος στο γήπεδο και είχαμε πιάσει κουβέντα με ένα φιλαράκι που είχα να δω καιρό... και για να πω την αμαρτία μου δεν πρόσεχα στο ματς την ώρα που φάγαμε το γκολ... αλλά άκουσα χειροκροτήματα απο την 5-6... γυρνώντας αμέριμνος να κοιτάξω ποιος παίκτης μας είχε σκοράρει... αντιλήφθηκα πως χειροκρόταγαν το γκολ της Ξάνθης...  :P

όλα αυτά ... Π.Α.Ο.Κ. - Ξάνθη... φιλικό γήπεδο Τούμπας ( Αύγουστος 2012 )...

amafoule

• Guest
« Reply #2499 on: August 15, 2012, 00:30:37 »
φιλε σημασια εχει παντα το πως φευγει καποιος το τι εχει προσφερει και γενικα τι συμβαινει.ο κοντρερας για μενα οπως κ ο γκαρσια ποτε δεν ηταν αυτο που προσπαθησαν οι εφημεριδες να κανουννα βγαλουν ντε κ καλα ενα παικτη που να πορωνει τα πιτσιρικια και ν αγοραζουν ολοι μπλουζες τους.οταν οι αλλοι μεγαλωναν με αφισες αναστοπουλου και σαραβακου εμεις ειχαμε τα  πορτοκαλι μπυφαν και στιγμες απ το λαο για να παιρνουμε οραμα.ειμασταν οπαδοι των οπαδων.οταν ο κορφας πηγε στο βαζελο για παραδειγμα αφ ενος παρακαλουσε να μεινει κ κατα δευτερον οταν πηγε στο βαζελο τους ειπε εγω στο αλεξανδρειο δε παιζω κ οταν βγηκε στο γηπεδο ως παικτης του βαζελου τον χειροκροτησε ολο το παλαι.αλλο το καποιος ειναι επαγλαμτιας και αλλο να γινεται οτιδηποτε με σχεδιο.η μεταγραφη κοντρερας ηταν σχεδιασμενη απο φετος απ αυτους που την εκαναν μ ελεφρα στο ματσ με τον ατρομητο περνωντας τα τελευταια μετρητα απ το ταμειο.γαμιεται κ ο κοντρερας κ ο καθε κοντρερας αλλα αν δε φτασουν σε σημειο να σφιξουν καποοι κωλοι ατομων που κατεστρεψαν τον ΠΑΟΚ και καποια ζωα δεν εχουν βγαλει ακομα ανακονωση να ζητησουν συγνωμη για λαθος τοποθετηση περι αρσενικων προεδρων αυτα θα γινουν πολλεσ φορεσ ακομα

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα η ψυχικη μου υγεια εχει διαταραχτει ασχημα με οσα βλεπω στον ΠΑΟΚ.

με τοργκελε με τοργκελε και με χαραλαμπιδη στ αρχιδια μας σε γραφουμε μαλακα σαλπιγγιδη
με γιωργο δωνη και αρχηγο το σαλπι το ρουφιανο  στ αρχιδια μας το γραφουμε εμεις τον ινδιανο