Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2360 on: January 06, 2012, 20:58:06 »

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #2361 on: January 06, 2012, 23:54:50 »
Όπως καί άλλα αδέρφια,είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δακρύζω για ποδοσφαιριστή και αυτός είσαι εσύ Pablo.Να είσαι καλά ρε φίλε εσύ καί η οικογενειά σου,θα μας λείψεις πολύ,γιατί κάποιοι μ@ες έτσι αποφάσισαν οτι έπρεπε να φύγεις απο την ομάδα,σε ευχαριστούμε γιά όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα,δίδαξες πραγματικά πως παιζεται η θέση,δίδαξες πως φαίρεται ένας επαγγελματίας.Καί όπως έγραψαν κάποια αδέρφια πιο πάνω,κάποια μέρα να γίνει 1 φιλικό προς τιμήν σου να σε αποθεώσει πραγματικά όλος ο κόσμος μιας καί προχθές υπηρξε λίγος κόσμος στο γήπεδο.
PABLO CONTRERAS...............

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2362 on: January 14, 2012, 23:57:03 »
επιβαρυνε πολυ το μπατζετ τελικα......

http://olapaok.gr/podosfairo/o_kontreras_amoivetai_me_20_371_eyrw_to_mhna.1576295.html

...Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ θα αμείβεται με 13 εκ. πέσος (νόμισμα της Χιλής), δηλαδή με 20,371 ευρώ ανά μήνα. Αν κάνουμε την αναλογία σε ετήσια βάση τότε το ποσό φθάνει περίπου στις 245.000 χιλιάδες ευρώ (υπολογίζοντας 12 δόσεις, ωστόσο δεν διευκρινίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ αν μιλάμε για 12 ή 14 μισθούς)....

...Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της χιλιανής ιστοσελίδας ενισχύεται η αίσθηση που είχε μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ, ότι τα χρήματα που δίνει στον Κοντρέρας η Κόλο Κόλο μπορούσε να τα καλύψει και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Θυμίζουμε, όμως, ότι όταν αυτή η εύλογη απορία είχε τεθεί ως ερώτημα στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του έμπειρου αμυντικού, εκείνος προέταξε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του ως βασικό λόγο αποχώρησης του.

Εκτός από αυτό το πρόβλημα, είναι προφανές ότι το στοιχείο που δεν δημιουργούσε συνθήκες παραμονής του Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ ήταν τα χρήματα που του οφείλονταν βάσει του ηγεμονικού συμβολαίου που είχε ως παίκτης του "Δικεφάλου"......
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2363 on: January 15, 2012, 01:44:39 »
το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά που θα έπαιρνε αλλα τα λεφτά που είχε να πάρει και τα έσβησε ο αέρας....
αυτό δεν δικαιολογεί τους μαλακες στην διοίκηση
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2364 on: January 15, 2012, 03:12:28 »
Εκτός από αυτό το πρόβλημα, είναι προφανές ότι το στοιχείο που δεν δημιουργούσε συνθήκες παραμονής του Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ ήταν τα χρήματα που του οφείλονταν βάσει του ηγεμονικού συμβολαίου που είχε ως παίκτης του "Δικεφάλου"......

Ποιο ηγεμονικο συμβολαιο γαμω τα καντηλια μου βραδιατικα?? Του Σαλπιγιδη δηλαδη τι ειναι? Μονοθειστικο και πολυακορεστο?
Κριμα χασαμε τσαμπα τον καλυτερο αμυντικο που εχω δει με τα ματια μου ποτε στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2365 on: January 15, 2012, 10:37:26 »
Το τάισμα συνεχίζεται..........
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2366 on: January 15, 2012, 13:01:06 »
Τι φωνάζεται ρε παιδια, το όραμα της διοίκησης είναι κατσικάς, μπαλάφας και τσιρίλο για τα σέντερ μπάκ, είτε έπαιρνε 100 χιλιάρικα είτε 1 εκατομμύριο ο κοντρέρας δεν έκανε στις μπαλαδόφατσες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2367 on: January 15, 2012, 18:16:27 »
δεν λειπεις απο την ομαδα ακριβε,εχουμε τσιριλο και μπαλαφα.................!!!
ασε που δημιουργουσες και προβλημα στα αποδυτηρια.

υγ=>θα πονεσουν τα ματια μας απο δω και περα.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2368 on: January 16, 2012, 00:05:52 »
Pablo λέω και κλαίω..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Free4

• Guest
« Reply #2369 on: January 16, 2012, 03:11:01 »
Και ειμαστε μονο στην αρχη!! :o

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2370 on: January 26, 2012, 00:31:17 »
ελα μωρε ποιος contreras? αυτος ο παππους? ουτε που θα μας λειψει.
 ξεχασα να αναφερω οτι στα προσοντα ενος ολοκληρωμενου αμυντικου ειναι κ να βγαζει σωστα την μπαλα μπροστα και να βαζει κανα γκολ οταν δεν μπορει κανεις αλλος.

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #2371 on: January 26, 2012, 00:40:54 »
και το διπλο στην τοτεναμ το βγαλαμε χωρις βιερινια.ξερουν οι μπαλαδοφατσες.αν θελετε να διοκησετε να πατε στο σουπερ 3

Free4

• Guest
« Reply #2372 on: January 26, 2012, 01:42:04 »
δεν λειπεις απο την ομαδα ακριβε,εχουμε τσιριλο και μπαλαφα.................!!!
ασε που δημιουργουσες και προβλημα στα αποδυτηρια.

υγ=>θα πονεσουν τα ματια μας απο δω και περα.

και δεν περασε ουτε μηνας!!! :o

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2373 on: January 26, 2012, 11:48:16 »
Και ειμαστε μονο στην αρχη!! :o

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2374 on: February 11, 2012, 12:10:55 »
Koντρέρας: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα»

O Πάμπλο Κοντρέρας έκανε λόγο για εξαιρετική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του και τόνισε η αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη τον στεναχώρησε.

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε «θύμα» του... ΔΝΤ της UEFA και έγινε «θυσία» προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πείσει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση για το Financial Fair Play. Ο ίδιος, με δηλώσεις του σε Μέσο της Χιλής, αναφέρθηκε στις συνθήκες που τον οδήγησαν στην έξοδο και ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα, θα έμενε στην ομάδα.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγα από μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, όπου η συμπεριφορά τόσο απέναντι σε μένα, όσο και απέναντι στην οικογένειά μου ήταν εξαιρετική. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα στο σύλλογο, σίγουρα θα έμενα περισσότερο εκεί. Μου είχαν προτείνει επέκταση συμβολαίου και να αποσυρθώ αγωνιζόμενος στην ομάδα», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός για να προσθέσει:

«Είμαι άνθρωπος που τηρεί το λόγο του και είχα συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες, αλλά οι περιστάσεις ήταν ειδικής και ήρθαμε σε μία συμφωνία που βοηθούσε και τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος κατάλαβε την κατάσταση και είχα την ευκαιρία να τους αποχαιρετήσω».

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/265172-kodreras-stenahoretheka-pou-ephuga

Και εγώ ρε Πάμπλο που νόμιζα ότι έφυγες γιατί ήταν άρρωστη η μητέρα σου!
Τελικά εγώ δεν σε κατάλαβα κ έπεσα θύμα παραπληροφόρησης, ο μπούφος!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2375 on: February 11, 2012, 17:02:43 »
Ψεύτη Pablo,λες κακές κουβέντες,τι θα πει τωρα ο πρώην προεδρας;ντροπή να του βγάζεις κακές.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2376 on: February 26, 2012, 12:57:51 »
http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/268806-mou-leipei-o-paok

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ»
Κυριακή, 26 Φεβ 2012 12:38

Ο Πάμπλο Κοντέρας τόνισε πως του λείπει ο ΠΑΟΚ, το μυαλό του θα είναι πάντα στην ομάδα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ ανέφερε πως ο «δικέφαλος» έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα play offs και να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»:

«Η σύζυγός μου και τα παιδιά μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όμως, είμαι κοντά στη μητέρα μου, την αδελφή μου και τα άλλα συγγενικά μου πρόσωπα. Είμαι σε οικείο περιβάλλον και αισθάνομαι καλά. Και φυσικά αγωνίζομαι στην Κόλο Κόλο, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα στη Χιλή. Αυτήν τη στιγμή η Κόλο Κόλο βρίσκεται στη 2η θέση στη βαθμολογία και έχουμε πολλές προοπτικές να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είχα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα επανέλθω σε δύο εβδομάδες. Πάντως, έχουμε πιθανότητες αρκετές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μου λείπει ο ΠΑΟΚ, η χώρα, η Θεσσαλονίκη, η ζωή, η ζεστασιά. Όμως είμαι στη Χιλή και πλέον η ζωή μου είναι εδώ. Το μυαλό μου θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

Για την επαφή που έχει με την πρώην ομάδα του: «Μιλάω συνεχώς με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Λίνο, και τον Έτο και μαθαίνω τα νέα της ομάδας μας. Πριν από μια εβδομάδα μάλιστα επικοινώνησε μαζί μου και ο Κώστας Ιωσηφίδης. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο Ιωσηφίδης για τον ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του Επίσης μιλάω με τον Βιεϊρίνια που βρίσκεται στη Γερμανία και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα δεδομένα του γερμανικού πρωταθλήματος που είναι πιο δύσκολο από το ελληνικό».

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε: «Δεν το είδα ζωντανά το παιχνίδι, διότι εκείνη την ώρα έκανα αποθεραπεία, όμως είδα το ματς σε βίντεο. Είχα ενημερωθεί για το 0-2 που έγινε νωρίς. Είναι άδικο γιατί η ομάδα είχε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία και θα μπορούσε να προκριθεί στη Θεσσαλονίκη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:: «Όταν έμαθα για την εκδρομή των 6.000 ΠΑΟΚτσήδων, δεν παραξενεύτηκα. Είναι κάτι που το έχω ζήσει ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ξέρω την αγάπη των οπαδών για την ομάδα. Θυμάμαι πολύ καλά πως και στον αγώνα με τον Αγιαξ στο Άμστερνταμ, είχαμε χιλιάδες οπαδούς μαζί μας. Και τότε ο επιθετικός του Αγιαξ, ο Σουάρες (σ.σ. τώρα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ) μου είχε πει πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν τρομερό πάθος που δεν έχω δει σε οπαδούς άλλων ομάδων. Του έκανε τρομερή εντύπωση του Σουάρες και σχολίαζε το γεγονός γιατί πίστευε πως δεν υπάρχουν τόσο φανατικοί οπαδοί στην Ευρώπη».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση των play offs. Έχει πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες του. Έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα play offs ο ΠΑΟΚ και εύχομαι του χρόνου να παίξει στο Champions League. Εύχομαι και ελπίζω ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του, γιατί όλα τα παιδιά θέλουν να τα καταφέρουν. Από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει».

Για το πότε θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη: «Θα έρθω σίγουρα τον Μάιο. Τότε τελειώνουν τα σχολεία των παιδιών μου και θα έρθω για να πάρω τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου για να επιστρέψουμε στη Χιλή. Όμως, θα παραμείνουμε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να βρεθώ ξανά στην Τούμπα, να περπατήσω στο γήπεδο, να δω καλούς μου φίλους, να θυμηθώ τα όμορφα χρόνια που έζησα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνιέται».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2377 on: February 26, 2012, 15:03:46 »
http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/268806-mou-leipei-o-paok

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ» (...)  να θυμηθώ τα όμορφα χρόνια που έζησα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνιέται».

Ούτε εσύ ξεχνιέσαι κόνδορα  :) 
Σε φάγανε πούστικα, και αυτό είναι που με τρελαίνει.

ναι ναι ξέρω είχες γεράσει ασε που δημιουργούσες συνεχώς προβλήματα, έπαιρνες και πολλά λεφτά . . . . 

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2378 on: February 26, 2012, 22:44:59 »
και σε μας λειπει ο ΠΑΟΚ με εσενα ρε φιλε
« Last Edit: February 26, 2012, 23:00:50 by T.manos4 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2379 on: May 12, 2012, 09:49:46 »