Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2340 on: January 05, 2012, 14:56:12 »
..............''αλλά θέλω να ξέρετε ότι έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ".
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΥΛΑΡΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2341 on: January 05, 2012, 15:03:04 »
Ας είναι αυτός ένας από τους λίγους παίκτες που θα υπάρχει κόσμος στο αεροδρόμιο όταν φεύγει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
« Reply #2342 on: January 05, 2012, 15:15:36 »
Η γραπτή δήλωση του Πάμπλο Κοντρέρας

Πριν από την έναρξη της συνέντευξης τύπου, μοιράστηκε η ακόλουθη δήλωση του Χιλιανού ποδοσφαιριστή την οποία ουσιαστικά ανέλυσε αργότερα με τα όσα είπε

Η δήλωση είναι η εξής:

"Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, αντίθετα ήταν δύσκολες, κάποιες φορές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και άλλες φορές σε προσωπικό και οικογενειακό.

θα ήθελα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να καταλάβουν και να γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια, kont;a 4, πάντα ήθελα και πάντα ήμουν στην διάθεση της ομάδα μου να αγωνιστώ.

Ήθελα να εξηγήσω έτσι, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για την σχέση μου με την ομάδα σε κάποια μέσα ενημέρωσης, την απουσία μου σε ορισμένα παιχνίδια, ειδικά σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την μετέπειτα ετοιμότητα μου στα παιχνίδια με την εθνική μου 10 ημέρες αργότερα. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης, αλλά ποτέ δεν έπαψα να είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω.

Το ότι ήδη είχα συμφωνήσει και υπογράψει σε άλλη ομάδα χωρίς να έχω  εξαντλήσει το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ , το διαψεύδω κατηγορηματικά, γιατί απλά σέβομαι τους οπαδούς του συλλόγου. Αλλά ναι, δεν θα αρνηθώ ότι έγιναν συζητήσεις με την Κόλο Κόλο.

Ευχαριστώ πρώτα από όλους τον Ζήση Βρύζα που μου προσέφερε αυτήν όμορφή και μεγάλη εμπειρία να παίξω σε αυτόν το πραγματικά υπέροχο σύλλογο. Φυσικά και τον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη και κάθε έναν ξεχωριστά από τους τεχνικούς διευθυντές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την ομάδα.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για τον σεβασμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες - φίλους μου  χάρη σε όλους, όλον αυτόν τον καιρό έγινε πιο μεγάλος ο ΠΑΟΚ, αυτοί που με δέχτηκαν με τις αρετές μου αλλά και με τα ελαττώματα μου.

Θέλω τέλος να ζητήσω από όλους τους φιλάθλους της ομάδας να κατανοήσουν και να αποδεχτούν την απόφαση που πήραμε από κοινού με την διοίκηση που δεν ήταν καθόλου εύκολη. Γνωρίζω τις περίπλοκες στιγμές που περνάει ο σύλλογος και ένας τρόπος για να βοηθήσω ήταν να τελειώσω το συμβόλαιο μου πιο νωρίς. Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου για το οικονομικό κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό από μέρος μου.

Πέρασα με την οικογένεια μου τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου, με έκαναν να αισθάνομαι τυχερός που από Κυριακή σε Κυριακή φορούσα αυτήν την ιστορική φανέλα αλλά και σε πολλές  ξεχωριστές περιπτώσεις που στην Τούμπα ακούστηκε το όνομα μου, μέχρι ακόμα και εκείνη την δύστυχη ημέρα που έχασα τον πατέρα μου.

Νιώθω και θα νιώθω για πάντα το μεγαλύτερο σεβασμό για πους οπαδούς της ομάδας , θα τους θυμάμαι για όλη  μου την ζωή όπως και αυτήν την πόλη αυτό το ζεστό και φιλόξενο μέρος.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξανε και την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Μετά τιμής,

PABLO ANDRES CONTRERAS FICA"

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_grapth_dhlwsh_toy_pamplo_kontreras.1563643.html

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2343 on: January 05, 2012, 15:31:04 »
Δεν υπαρχουν λογια τετοιες στιγμες..απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.. και σαν ποδοσφαιριστης και σαν ανθρωπος.. μακαρι καποια μερα να τον εχουμε κοντα μας απο αλλο ποστο.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2344 on: January 05, 2012, 15:54:17 »
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ολασαλπι: Αυτό που ήθελα ήταν να τελειώσω το συμβόλαιο μου και μετά να φύγω από τον ΠΑΟΚ.

σαλπι24: Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές

απο webtv, ο κοντρερας ειπε ξεκαθαρα για καριερα, οχι συμβολαιο και ειπε 2 φορες οτι εφυγε για να βοηθησει τον ΠΑΟΚ.

επισης ιδια τοποθετηση ειχε κανει κ στη συνεντευξη στο μετροπολις.

ο καλυτερος αμυντικος που ειδαμε ποτε στον ΠΑΟΚ εδιωχθη αφου δεν υπηρχε θεληση να τον κρατησουν.

στο καλο κονδορα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2345 on: January 05, 2012, 16:04:18 »
Ωωωχχχ.... :14:

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2346 on: January 05, 2012, 16:09:59 »
Αντιο μεγαλε Παμπλο, να εισαι γερος εσυ και η οικογενεια σου και καλη τυχη. Παικταρα και ψυχαρα, στιγματισες τον ΠΑΟΚ οπως και ο ΠΑΟΚ εσενα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2347 on: January 05, 2012, 16:15:40 »
θα περιμενω την στιγμη που θα κρεμασεις τα παπουτσια ενα φιλικο προς τιμην σου στην ΤΟΥΜΠΑ.....να σε τιμησω και γω και ολος ο λαος οπως σου αξιζει για ολα αυτα που εδωσες αλλα κυριως με τον τροπο που τα εδωσες....

εισαι μακραν ο καλυτερος αμυντικος που εχω δει με τον ΠΑΟΚ και μακραν ο καλυτερος επαγγελματιας.....

Στιγματισες μια εποχη για την ομαδα που ενω δεν ειχε αποκορυφωμα προσεφερε στιγμες ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ.....

(προτεινω τους διαχειρηστες μια εκτυπωση ολων των μυνηματων του μεταφραση και αποστολη στο σπιτι του)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2348 on: January 05, 2012, 17:30:58 »
Δεν υπαρχουν λογια τετοιες στιγμες..απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.. και σαν ποδοσφαιριστης και σαν ανθρωπος.. μακαρι καποια μερα να τον εχουμε κοντα μας απο αλλο ποστο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2349 on: January 05, 2012, 18:17:57 »
Αντίο μεγάλε Αρχηγέ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2350 on: January 05, 2012, 18:41:28 »
έλα ρε υπερβολές να πούμε

Πάμπλο Γκαρσία κομαντάτε χενεράλ ρεβολουσιόν τσε γκε βάρα χέφε επιτρέπεται να χέσεις επιβάλλεται να σκουπιστείς

Μεγάλη ντροπή για το σύλλογο που αυτός ο παίχτης δεν έκλεισε πανηγυρικά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πολύ μεγαλύτεηρη απο Βιτόλο και Βιερίνια.

Το μουνί της μάνας όσων συνηγόρησαν στον ερχομό του ακατονόμαστου και βάλανε το δικό τους λιθαράκι στο συνολικό σημερινό ξεβράκωμα. Φάτε τα στη μάπα. Καλό ξυδάκι.

Πλησιάζει η ώρα...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #2351 on: January 05, 2012, 20:24:58 »
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δακρύζω για ποδοσφαιριστή και αυτός είσαι εσύ Pablo. Ποτέ δεν ήμουν προσωπολάτρης και ως τώρα είχα συγκινηθεί μόνο για τα 4 γράμματα και για κανέναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Εύχομαι όταν σταματήσεις την καριέρα σου, να είμαστε καλά εδώ και να σε φωνάξουμε για να κάνουμε 1 φιλικό με την Κόλο -Κόλο προς τιμή σου.

Αν κάποιου πιάνουν τα χέρια του ας κάνει ένα ΓΑΜΑΤΟ βίντεο στο youtube με τις στιγμές του. Εμείς τα είδαμε live. Πρέπει όμως αυτά τα μείνουν ανεξίτηλα στην ιστορία.

Δε πρόκειται ποτέ να ερχόμουν να σε αποχαιρετήσω από κοντά γιατί σιχαίνομαι τους αποχαιρετισμούς. Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στην όμορφη πατρίδα σου. Χτες μάλιστα για πρώτη φορά μετά από χρόνια δε κατάφερα να είμαι στο γήπεδο 1 ώρα και παραπάνω νωρίτερα, λες και θα ήξερα ότι θα μας αποχαιρετήσεις και το απέφυγα. Καλύτερα έτσι.

Με τις καλύτερες ευχές μας. Στο καλό παιχταρά μου.

ΥΓ. Θα ήθελα να τους είχες κάνει εξώδικο και να τους ξεβρακώσεις, όμως ακόμα και την ύστατη στιγμή απέδειξες το μεγαλείο της ψυχής σου.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #2352 on: January 05, 2012, 21:02:21 »
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ-ΠΑΜΠΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2353 on: January 05, 2012, 21:58:51 »
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δακρύζω για ποδοσφαιριστή και αυτός είσαι εσύ Pablo.

Τωρα που το καλοσκεφτομαι, αυτο το γαμημενο το σφυξιμο στο στομαχι για ποδοσφαιριστη εχω να το νιωσω απο τοτε που εφυγε ο Μαγκντι. Και αντε τοτε ειμουν παιδακι, τωρα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2354 on: January 05, 2012, 22:46:40 »
Αντίο μεγάλε Αρχηγέ

giannis80

• Guest
« Reply #2355 on: January 05, 2012, 23:11:06 »
Από το πρώτο επίσημο παιχνίδι που σε είδα με τον οφη, ήσουν ο ''ερωτάς'' μου.
Θεωρώ οτι πάντα θα έχουμε έναν πραγματικό φίλο εκεί μακριά στη Χιλή. Κόσμος πολύς δεν υπήρχε χθες για να σε αποθεώσει πραγματικά, αλλά ελπίζουμε σε ένα μελλοντικό φιλικό ΠΑΟΚ-κολο κολο.
Α, κι αν σταμπάρεις τίποτε, στείλε μας τον επόμενο Αλέξις Σάντσεζ ;) ;)

Εις το επανιδείν Πάμπλο...Στην πόλη και σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2356 on: January 05, 2012, 23:14:41 »
Αντίο μεγάλε Αρχηγέ

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2357 on: January 06, 2012, 01:01:31 »
Αντίο μεγάλε Αρχηγέ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #2358 on: January 06, 2012, 01:05:02 »
Αντίο μεγάλε Αρχηγέ

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...