Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2320 on: January 04, 2012, 19:18:35 »
... Θα βλέπουμε κάθε εκπληκτική αμυντική κίνηση του Μαλεζά και θα σε θυμόμαστε αρχοντα της Χιλής γνωρίζοντας οτι είχες καταλητική επιρροή επάνω στο Στέλιο.

zagorakis

• Guest
« Reply #2321 on: January 04, 2012, 20:20:11 »
Αύριο στις 14.00 η συνέντευξη Τύπου Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δε μίλησε σήμερα καθόλου, για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Θα το πράξει αυτό, αύριο το μεσημερί, μια και θα βρεθεί στις 14.00 στην Τούμπα για να δώσει τη συνέντευξη Τύπου που υποσχέθηκε.

Ο Χιλιανός στόπερ θα έχει να πει πολλά τόσο για όσα πέρασε στον ΠΑΟΚ, όσο και για τη νέα πτυχή της καριέρας του, στην Κόλο Κόλο. Ο ίδιος θέλει να πει ένα τελευταίο αντίο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αναφέροντας όλα τα δεδομένα της υπόθεσής του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14972&t=1

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2322 on: January 04, 2012, 21:54:16 »
εδω και δυο μερες οταν μπαινω στο γουορλντ ψυχοπλακωνομαι δεν μπορω να πιστεψω με τιποτα οτι διωξανε οτι καλητερο διαθεταμε σαν ομαδα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2323 on: January 04, 2012, 22:05:58 »

Αυτες ειναι οι μοναδικες φωτο που μπορουν να γινουν αφισες απο τη σημερινη ομαδα.Να κοσμουν τα δωματια των παιδιών και να θυμιζουν τι εστι ΠΑΟΚ.Γιατι παει να ξεχαστεί.Το εχουμε ήδη ξεχάσει δηλαδή

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2324 on: January 04, 2012, 22:15:07 »
Μην τους χαρισεις τιποτα καπετανιε, κανε μας μια τελευταια χαρη να γελασει λιγο το χειλακι μας. Εξωδικο στα μουνια, παρτους τα σωβρακα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

zagorakis

• Guest
« Reply #2325 on: January 04, 2012, 22:58:07 »

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2326 on: January 05, 2012, 00:17:15 »
οτι και να πει κανεις για σενα ρε ΠΑΛΙΚΑΡΕ-ΠΑΙΧΤΑΡΑ λιγο θα ειναι

στο καλο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2327 on: January 05, 2012, 00:21:51 »
έχεις περάσει ήδη στην κορυφή των μύθων της Τούμπας τοσο σαν παίχτης όσο κ σαν άνθρωπος........δεν έχω λόγια για σένα..........απλά αισθάνομαι απίστευτη τύχη που σε είδα να φοράς τον δικέφαλο

Ο θεός να σε έχει πάντα καλά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2328 on: January 05, 2012, 01:01:28 »
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑΡΘΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ...
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

kp-83

• Guest
« Reply #2329 on: January 05, 2012, 01:03:25 »
Ευχαριστώ πολύ , καλή τύχη.......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2330 on: January 05, 2012, 01:10:34 »
σαν παιδιά του Κρόνου λίγο πριν τα κατασπαράξει ο πατέρας τους.

Ντροπή σου Ζαγοράκη.

----

Πάμπλο Κοντρέρας θα σε θυμούμαστε και θα μιλάμε στους μικρότερους για σένα πάντα.
Αυτό είναι σίγουρο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2331 on: January 05, 2012, 01:23:54 »
Ποτε δεν τον καναμε να νιωσει την πραγματικη αγαπη που του ειχαμε... δυστυχως
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2332 on: January 05, 2012, 01:57:18 »
Ποτε δεν τον καναμε να νιωσει την πραγματικη αγαπη που του ειχαμε... δυστυχως
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #2333 on: January 05, 2012, 02:20:10 »
Αισθανομαι υποχρεωμενος να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καλυτερο αμυντικο που ειδα να φοραει την ασπρομαυρη φανελα

Καλη συνεχεια Ινδιανε κ σου ευχομαι καθε επιτυχια!

υγ: Χρονια πολλα DarkLord!
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2334 on: January 05, 2012, 02:37:09 »
Αντιο μεγαλε ινδιανε. Ποτε δεν πουλησες ΠΑΟΚσηδιλικη, ποτε δεν σκαρφαλωσες καγκελα, ποτε δεν εκανες 'πιπες' και δηλωσεις για τον υπεροχο λαο του ΠΑΟΚ, και γι αυτο δεν ακουστηκες ποτε. Τελικα δεν ξερω αν αυτος ο κοσμος ειναι αχαριστος και λατρευει μπλα μπλα ή αν το μπλα μπλα και η αχαριστια γουσταρουνε εμας.

Καλη τυχη. Διδαξες απλα πως παιζεται αυτη η θεση.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2335 on: January 05, 2012, 03:32:19 »
Τι να πω και εγω...οπως το ειπε ο νταρκλορντ σαν να μην του δειξαμε ποτε την πραγματικη αγαπη και αυτο με χαλαει πιο πολυ απ' ολα. τον εβλεπα και καβλωνα στοπερ να εχει τετοια τεχνικη και τοση εξυπναδα. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

axilleas4

• Guest
« Reply #2336 on: January 05, 2012, 11:40:12 »
δεν χωράει στο μυαλό μου πως χάσαμε τέτοιο παίκτη(μαζι με το Βιε'ι'ρίνια)για μερικές χιλιάδες ευρω που αδυνατούσαν να πληρώσουν.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2337 on: January 05, 2012, 11:54:22 »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2338 on: January 05, 2012, 13:08:38 »
Γεια σου ρε Capri αρχοντα
Στον κοσμο αλλος κανενας

zagorakis

• Guest
« Reply #2339 on: January 05, 2012, 14:33:29 »
«Πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Κοντρέρας ολοκληρώθηκε και ο Χιλιανός αμυντικός εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και αύριο θα ταξιδέψει στην Χιλή προκειμένου να ενσωματωθεί στην Κόλο Κόλο. Ο Κοντρέρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χιλιανός, πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν (όπως έχει δηλώσει σε ΜΜΕ της πατρίδας του) της Κόλο Κόλο, έφθασε πριν ορισμένα λεπτά στην Τούμπα και αποθεώθηκε από φιλάθλους του «Δικεφάλου» που τον περίμεναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Βγήκαν μαζί του φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα και η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Χιλιανός στόπερ μπήκε στην αίθουσα Τύπου, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
«Είναι μια απο τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα μου. Ηθελα να αναφερθώ στις εμπειρίες μου, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Τον ΠΑΟΚ τον γνώριζα μόνο από τον κ. Βρύζα, πάντα μου έλεγε ότι ήταν μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Και όταν έφθασα εδώ, κατάλαβα και μετά την προπόνηση με 15.000 φιλάθλους στο γήπεδο, ότι ήταν μια τρέλα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Ο ΠΑΟΚ έγινε μια μεγάλη ομάδα, όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα παλεύαμε για να διατηρήσουμε το καλό όνομα του ΠΑΟΚ. Είχαμε τη βοήθεια του 12ου παίκτη, των φιλάθλων μας. Η λύπη μου είναι ότι δεν κατάφερα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, έχοντας κάποιον τίτλο. Φεύγω, όμως γεμάτος αγάπη, που μου έδωσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι ήταν μαζί μας στην Κωνσταντινούπολη, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, γνωρίζαμε ότι γι΄ αυτούς ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά τότε».

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
«Ηθελα να μιλήσω ειδικά για έναν παίκτη, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να τον ευχαριστεί. Με όλο το σεβασμό που έχω σε όλους τους παίκτες. Θέλω επίσης να γνωρίζουν οι φίλαθλοι ότι αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη αγωνιστικά τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Πάντα ήμουν παρών όταν με χρειαζόταν η ομάδα. Υπήρξε μια αμφιβολία για μένα και την ομάδα, όταν κάποια ΜΜΕ είπαν ότι δεν ήμουν έτοιμος να παίξω στον Αστέρα Τρίπολης και είμαι διαθέσιμος για την Εθνική Χιλής. Δυστυχώς σε κάποια ματς δεν μπορούσα να ήμουν παρών στην ομάδα, όμως δεν ήταν αληθές ότι υπέγραψα συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Ξέρω ότι η ομάδα περνάει οικονομικές δυσκολίες, δε θέλω να νομίζετε ότι φεύγω για το οικονομικό. Βρήκαμε έναν τρόπο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για τους τελευταίους έξι μήνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ζήση Βρύζα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοικούντες, τον κόσμο που με έκαναν να νιώσω σαν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, όλους τους προπονητές που πέρασαν από αυτήν την ομάδα και το σεβασμό που είχαν απέναντί μου και τέλος ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που κάναμε ανγνωρίσιμο τον ΠΑΟΚ σε όλη την Ευρώπη, αλλά και τους δημοσιογράφους».

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
«Θέλω να καταλάβετε την απόφαση που πήρα μαζί με τη διοίκηση. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Δε θα ήθελα να μιλήσω για το οικονομικό θέμα, γιατί δε θα ήταν καλό για τον εαυτό μου. Ενα οικογενειακό πρόβλημα που έχω με αναγκάζει να γυρίσω στην πατρίδα μου. Πάντως πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αισθάνθηκα πολύ τυχερός που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πάντα σεβόμουν τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι με στάθηκαν και στο θάνατο του πατέρα μου. Οσο μακριά κι αν είμαι θα σκέφθομαι τον ΠΑΟΚ».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ
«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω τον κόσμο, παίζοντας σε ένα παιχνίδι. Γι΄ αυτό και έκανα αυτό, μαζί με τον Βιεϊρίνια, πριν το ματς με τον Λεβαδειακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ζήση Βρύζα που το δέχθηκε».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ
«Δυστυχώς αυτός ήταν ο αποχαιρετισμός μου στον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς έγινε κάτι ιστορικό, σε εκείνο το ματς για τον ΠΑΟΚ.  Φεύγω με την ηρεμία ότι πήραμε μια μεγάλη πρόκριση στο Λονδίνο».

ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
«Καλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα. Δε θα μιλήσω καλά για τον εαυτό μου, αν αναφερόμουν σε κάτι οικονομικό. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Επίσης φεύγω εξαιτίας της αρρώστιας της μητέρας μου».

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ
«Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές. Ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα πριν λίγο καιρό και επειδή δε θέλω να γίνει ξανά το ίδιο, σε ό, τι αφορά την οικογένειά μου, επιστρέφω στην πατρίδα μου και δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ
«Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και συμφωνήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο για να βοηθήσουμε το σύλλογο».

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
«Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, το είπα και στον Ζήση Βρύζα. Θα τέλειωνα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αν δεν υπήρχαν όλα τα παραπάνω που ανέφερα».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ
«Μακάρι να είχα την τύχη και την πιθανότητα να δουλέψω σε άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ, όπως ο Ζήσης Βρύζας, αλλά και οι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης, Μακάρι να γίνει αυτό στο μέλλον». Επίσης είπε ότι μπορεί να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι, όσο είναι ο Ζήσης Βρύζας στον ΠΑΟΚ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ
«Πάντα πίστευα στον Μαλεζά, αυτός είναι ο αντικαταστάτης μου. Είναι ο μεγάλος αρχηγός».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
«Δύσκολίες σίγουρα θα υπάρχουν, μετά τις αποχωρήσεις. Ομως υπάρχει ένας μεγάλος προπονητής και μια μεγάλη ομάδα. Μακάρι να διατηρηθούν εδώ, στον ΠΑΟΚ, αυτά που κάναμε τα τελευταία 4 χρόνια. Οπως έχω πει, αυτόν που χάνει ο ΠΑΟΚ σαν μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι ο Βιεϊρίνια».

Ο Πάμπλο Κοντρέρας «πετάει» αύριο για την Χιλή και μέχρι το Σάββατο θα ενσωματωθεί στην Κόλο Κόλο, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Η οικογένειά του, λόγω των σχολείων, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα αναχωρήσει το καλοκαίρι για την Χιλή.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14987

"Στον ΠΑΟΚ ένιωθα ο καλύτερος του κόσμου"

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχαιρέτισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα χρόνια παρουσίας του στο "Δικέφαλο", ενώ εξήγησε τους λόγους που έφυγε από τους "ασπρόμαυρους"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε στις 13:40 στην Τούμπα. Στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου υπήρχαν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, που χαιρέτισαν τον Χιλιανό, φωτογραφήθηκαν μαζί του και ζήτησαν αυτόγραφα.

http://www.dailymotion.com/video/xngk7m_contreras-sthn-toympa_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Στη συνέχεια ο Κοντρέρας κατευθύνθηκε στα γραφεία της Τούμπας, προφανώς να χαιρετίσει τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, καθώς ακόμη δεν έχει εισέλθει στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Χιλιανού.

Μόλις μπήκε στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας ο Πάμπλο Κοντρέρας μαζί με τον μεταφραστή του "Δικεφάλου" Κώστα Λάπα, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα.

Να σημειωθεί πως έχει δοθεί και μία γραπτή δήλωση του Κοντρέρας.

Αρχίζει η συνέντευξη Τύπου:

"Αυτή η στιγμή είναι μία από τις δυσκολότερες στην καριέρα μου. Ήθελα να μιλήσω για την εμπειρία μου αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Τον ΠΑΟΚ τον γνώρισα μόνο από τον Βρύζα. Πάντα μου έλεγε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και το κατάλαβα όταν έφτασα εδώ και στη συνέχεια στην πρώτη προπόνηση με 15.000 κόσμο. Πίστευα ότι είναι μία τρέλλα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν.

Έγινε μία μεγάλη ομάδα, τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Πάντα δίναμε τα πάντα για να φτάσουμε ψηλά την ομάδα, είχαμε τη βοήθεια του κόσμου μας που ήταν πάντα ο 12ος παίκτης. Φεύγω με τη λύπη ότι δεν κατάφερα να πάρω κάποιον τίτλο και θέλω να πάρει στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" έναν τίτλο.

Φεύγω με την ευχαρίστηση που είδα στα μάτια του κόσμου όταν κερδίσαμε τη Φενέρ. Οι φίλαθλοι ήταν μαζί μας και ξέραμε την αντιπαλότητα που υπήρχε ανάμεσα στους φιλάθλους μας και σε αυτούς της Φενέρ. Ήταν ένα παιχνίδι θανάτου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και γνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της αποστολής όλα πήγαν καλά. Να ξέρετε ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και έχουν δώσει τα πάντα. Θέλω να μιλήσω εγώ προσωπικά για έναν παίκτη. Θα ήθελα ο κόσμος να συνεχίσει να ευχαριστεί τον Πάμπλο Γκαρσία με όλο το σεβασμό που έχω σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πάντα έχω πει ότι δε γνωρίζω που βγαίνει αυτή η ενέργεια στην Τούμπα. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμένα και για την οικογένεια μου. Πάντα ήμουν παρώβν όποτε με χρειαζόταν η ομάδα. Αναπτύχθηκε κάποια αμφιβολία σε εμένα και στην ομάδα που δεν ήταν αληθινή. Κάποια ΜΜΕ είπαν ότι δεν ήμουν έτοιμος να παίξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μετά είπαν ότι ήμουν διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα.

"Δυστυχώς σε κάποια παιχνίδια δεν μπορούσα να είμαι παρών και σίγουρα δεν ήταν αλήθεια ότι είχα υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Ξέρω τι δυσκολίες περνάει ο ΠΑΟΚ και το κράτος. Δε θέλω να νομίζετε ότι είναι το οικονομικό που φεύγω, αλλά είναι ένας τρόπος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους έξι μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βρύζα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτήν την ομάδα, αλλά και τη διοίκηση που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που με έκαναν να νιώθω ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και είχαν σεβασμό απέναντι μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου που κάναμε τον ΠΑΟΚ γνωστό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Να με δέχεστε με τα ελατώμματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους που ήταν πάντα παρών και στις δυσκολίες με την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι οι φανατικοί του ΠΑΟΚ. Θέλω να καταλάβετε την απόφαση που πήρα μαζί με τη διοίκηση. Δεν ήταν εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσα να τελειώσω το συμβόλαιο μου. Δε θέλω να μιλήσω για το οικονομικό, ξέρετε ότι έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα, αλλά θέλω να ξέρετε οτι έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ".

"Αισθάνθηκα τυχερός που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Με στήριξαν όλοι φωνάζοντας το όνομα του πατέρα μου όταν συγχωρέθηκε. Πάντα σεβόμουν τη διοίκηση και τον κόσμο. Πάντα θα σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ".

Ο Κοντρέρας κάνει τις δηλώσεις βουρκωμένος

Για τι στιγμή που αποχαιρέτισε τον κόσμο με τον Βιεϊρίνια: "Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω την ομάδα παίζοντας ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος είχε δεθεί μαζί του και αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω το Βρύζα που δέχθηκε να χαιρετήσω μαζί με τον Βιεϊρίνια".

Για το ότι η τελευταία στιγμή του στον ΠΑΟΚ ήταν ο τραυματισμός του με την Τότεναμ:"Δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο ήρθε ο απαχαιρετισμός μου στον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς ήταν κάτι ιστορικό η νίκη επί της Τότεναμ. Το ευχάριστο είναι ότι έφυγα σε ένα παιχνίδι που πήραμε ιστορική νίκη".

Για τον πραγματικό λόγο που έφυγε: "Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος. Σίγουρα, δε θα μιλούσα καλά για τον εαυτό μου αν μιλούσα για κάτι οικονομικό και είναι ξεκάθαρο ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και στο μέλλον χωρίς καμία δυσκολία. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με την υγεία της μητέρας μου και έτσι γύρισα στην πατρίδα μου".

Για το αν δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ πρόταση ανανέωσης με λιγότερα χρήματα: "Αυτό που ήθελα ήταν να τελειώσω το συμβόλαιο μου και μετά να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ήξερα πάντα ότι είμαι πάντα αποδεχτός στη χώρα μου και ξέροντας τις δυσκολίες που είχα περάσει πριν λίγο καιρό με την υγεία της μητέρας μου και δε θέλω να περάσω το ίδιο γι' αυτό πήρα αυτήν την απόφαση να επιστρέψω".

Για τη σχέση του με τον Βρύζα: "Για αυτό το λόγο βρίσκεται και ο Βρύζας εδώ και με αυτόν τον τρόπο θέλω να βοηθήσω το σύλλογο. Για αυτό και με συνοδεύει εδώ".

Για το αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟ: "Ναι, είναι αλήθεια. Εγώ ήθελα να συνεχίσω να παίζω εδώ στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και δεν πήγα σε άλλη ελληνική ομάδα".

Για το αν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο: "Μακάρι να είχα την τύχη και την πιθανότητα να δουλέψω σε άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ, όπως ο Ζήσης Βρύζας, αλλά και οι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης, Μακάρι να γίνει αυτό στο μέλλον. Επίσης είπε ότι μπορεί να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι, όσο είναι ο Ζήσης Βρύζας στον ΠΑΟΚ".

Για το αν πιστεύει ότι έχει αφήσει πίσω του αντικαταστάτη και ποιος είναι αυτός: "Όπως είπα πάντα πίστευα στον Μαλεζά. Ότι μπορεί να γίνει ένας αρχηγός και πιστεύω ότι είναι αυτός ο αντικαταστάτης".

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και την πώληση του Βιεϊρίνια: Δυσκολίες σίγουρα θα υπάρχουν. Σίγουρα υπάρχει ένας μεγάλος προπονητής, μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα κρατήσουν ότι έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι ο ΠΑΟΚ χάνει τον μεγαλύτερο του ποδοσφαιριστή τον Αντελίνο Βιεϊρίνια".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/ston_paok_eniwtha_o_kaluteros_toy_kosmoy.1563456.html