Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96858 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2180 on: December 27, 2011, 11:25:59 »

το σωστότερο που έχει να κάνει είναι να παραδώσει την ομάδα καθαρή και πληρωμένη και να παει να γαμηθεί.

Αυτό προσπαθεί να κάνει... αλλά για αν καλύψεις την τρύπα χρειάζονται λεφτά... => Πωλήσεις... αλλά αυτός χαρίζει... γιατί φοβάται μην μεγαλώσει η τρύπα...  ποιος αυτός που είχε τα περισσότερα έσοδα και στήριξη από τον καθένα... δλδ έλεος....

thomas  το Μπαλάφα να τον αφήσεις ήσυχο... μέρες που είναι :P
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2181 on: December 27, 2011, 11:53:18 »
χμ, πιστεύω ότι πιστεύουν (Sic!) ότι ποδοσφαιρικά δε θα μας λείψει ο Κοντρερας...
πέρα από το αν συμφωνώ ή όχι δε ξέρω πως το συμπέραναν αυτό. ίσως χρήζει διερεύνησης πάντως για το σχέδιο CB στον ΠΑΟΚ.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2182 on: December 27, 2011, 17:12:46 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ

ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ :cwm23: :kapnos: :daxtylo:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2183 on: December 27, 2011, 17:47:49 »
re εδω ο ο χομεινι των ζαρζαβατικων βγηκε φορα παρτιδα και σου ειπε

σε 4 χρονια εχω εσοδα 80 μυρια

ο βιολιδης μου φαγε 3,5 μυρια

δεν ξερω ποσο ειναι το ανοιγμα

πρεπει να διαλυσω την ομαδα γιατι με τοσα που χρωσταω δεν μπορω να την πληρωσω

δεν σου ειπε ο χομεινι

ποσα εφαγε ο ιδιος

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ

ρε γαμω τους 8 και τους 58 γραφικους και ολους οσους γραφουν σε ενα φορουμ

ρε μαλακες τα λεφτα μας φαγανε...και ακομα να τους παρουμε με τις πετρες

για να μην μιλησω για τα τρυπηματα γιατι το 95% του λαου μας εχει μνημη χρυσοψαρου και στην προσωπικη του ζωη κατα τα φαινομενα

και γιατι δεν καθεται καποιος πουστης να μας πει γιατι γυρισε πισω ο ζαγορακης ο τρυπιος;

γιατι εκεινη την χρονια εσκυψε το κεφαλι στην ζελα και στον κατσαρη και γιατι ο πουστης ο βιολιδης ηθελε να φαει τον βρυζα(οπως αφησαν να εννοηθει γιατι εμεις δεν εχουμε ποτε αποδειξεις παντα στον αερα μιλαμε...) που πηγαινε τρενο την ομαδα και γιατι ο πουστης ο βρυζας ξαναγυρισε;

και γιατι παντα μα παντα-γαμω τα παντα του-βγαινει αλωβητος ο κυρ θανασσης;και τελικα ο πουστης ο βιολιδης παραιτηθηκε απο αντιπροεδρος στον ερασιτεχνη(μιας και μετα απο 1,5 χρονο περιπου ξαναβγαλε προχθες ανακοινωση για να μας θυμισει πως παραιτειται ακομα);

ρε μαλακες δεν χρειαζεται επιγνωση καμιας καταστασης στην ομαδα...ολα ειναι φως φαναρι πλεον σε οσους μια ζωη θυμουνται να τρωνε σκατα

οσοι ειναι σημερα εδω κι αυριο παραλια δεν σκιζουν τον πουτσο τους αλλα χρησιμοποιουνται σαν φερεφωνα απο τους υπαλληλους της εκαστοτε διοικησης.τοσο μπουφοι ειναι και καθε φορα θα πανηγυριζουν για τον τιτανομεγιστο προεδρο που διοικει και καθε φορα θα μας πρηζουν τα αρχιδια με κλισε του στυλ κανετε κακο στον ΠΑΟΚ κουτραδοροι,μετα τον χ ποιος κτλ κτλ

στο θεμα του τοπικ

ποιο αγωνιστικο ρε πλακα μου κανετε;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2184 on: December 27, 2011, 19:13:40 »
για να μην μιλησω για τα τρυπηματα γιατι το 95% του λαου μας εχει μνημη χρυσοψαρου και στην προσωπικη του ζωη κατα τα φαινομενα

Ετσι ειναι, χρυσοψαρο δεν ειναι ο ελληναρας μονο οταν ασχολειται με τον ΠΑΟΚ. Τα ιδια λαχανα που λενε μπραβο ζαγορακη που παντελονιασες τα λεφτα μας και εκανες τον ΠΑΟΚ εργοτελη, ειναι οι ιδιοι που στις εκλογες θα ψηφισουν νουδου για να φυγει το κακο πασοκ και στις επομενες εκλογες πασοκ για να φυγει η κακια νουδου. Ειναι οι ιδιοι που απαιτουν και καντηλιαζουν τους εργαζομενους δεξια και αριστερα και αυτοι στη θεσουλα που τους καβατζωσε ο χ-ψ 'αρμοδιος' τα ξυνουν προκλητικοτατα με υφος 'κλασε μου τα μυδια'. Ειναι οι ιδιοι που 'αγανακτουν' μερικες μερες οταν τα κρατικα γουρουνια δολοφονησουν εν ψυχρο κανενα παιδακι, αλλα ενα μηνα μετα στον βασιλακη της κυρα-δεσποινας απεναντι που εγινε ματατζης θα δωσουν και τσουρεκακι το πασχα. Εξαλλου αυτος ειναι καλο παιδι, δε κανει τετοια. Δεν εβρισκε δουλια το παιδι και εγινε χωροφυλακας.
Αυτος ειναι ο μεσος γρεκος, εδω και αιωνες. Δουλοπρεπης, κουτοπονηρος και κλεφτοκοτας. Οι αντιφρονουντες ειναι πρεζακια, χουλιγκανς, και κωλοπαιδα που δε κοιτανε τη δουλια τους.

ΥΓ και on-topic. Παυλαρα ριξτους ξηγα αλα γιουνισταν, ετσι για να λες οτι κατι εμαθες στο ελλαντα. Πες τους οτι ντεμεκ δε θες τα δεδουλευμενα και no problemo, σηκω φυγε και μολις προσγειωθεις στη χιλη, στειλτους μια προσφυγη ξεγυρισμενη μεσω της ουεφα, πραγματικα θα σε παραδεχτω. Στο καλο καπετανιε και καλη συνεχεια, θα σε θυμομαστε για παντα. Γιατι καποιοι γραφικοι αντι να ξημερωνονται στα ραδια και στο blog του προδοτη, εβλεπαν μπαλα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2185 on: December 27, 2011, 19:34:27 »
εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι θα φυγει αυτος ο παιχτης (το ινδαλμα μου) χωρις να μου δωθει η ευκαιρια να τον χειροκροτησω εστω μια τελευταια φορα.  
 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
μεχρι κ αυτο μας στερουν κ υστερα λετε να μη βριζουμε μαναδες κ να μην ριχνουμε καταρες.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2186 on: December 27, 2011, 19:52:41 »

Υμνούμεν σε
ευλογούμεν σε
δοξολογούμεν σε.

Θρηνούμεν σε.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2187 on: December 27, 2011, 20:59:49 »
εχω γ@μηθει να ψαχνω τα ξενα σαιτς με γκουγκλ  μεταφραση
..
του χρωσταμε μονο 4μηνες?
εχουμε δικαιωμα μονομερους ανανεωσης για αλλα 2 χρονια?
υπαρχουν προσφορες και απο αλλες ομαδες ?
πηγαινοερχοταν στην Χιλη για εκβιασμο και επαιζε καλα μονο στην Ευρωπη ?

αν δεν βγει ξεκαθαρα η διοικηση να πει τι γινεται και αν αφεθει ελευθερος για 150.000 ενω ο "αντιπροεδρος" χρωσταει 350.000
θα πρεπει να σκεφτειτε σοβαρα ( εγω δυστυχως ειμαι νοτια )αποκλεισμο των γραφειων και μηνυσεις κακοδιαχειρισης

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #2188 on: December 27, 2011, 22:08:16 »
  Να φύγουν απο την ομάδα γρήγορα τα παλτά(contreras+vieirinia+pablo garcia).
Έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν μπάλα τα παιδιά(Σαλπιγίδης-Χαλκιάς-cirrilo-Ivic).
Έτσι και λεφτά θα έχει η ομάδα και συμπαγές ρόστερ και προεδρο με αρχίδια.
Εγώ μάγκες ενα θα σας πώ.
Είμαι 32 και κουράστηκα καθε χρονο τα ίδια και τα ίδια.
Εχω αρχίσει και πιστεύω οτι μονο μπλα μπλα είμαστε πλεον.
δεν είναι αυτός ο λαος του ΠΑΟΚ που ήξερα κάποτε.
δεν αντιδραμε και χωρευουν τα γατακια.
αλλες εποχες αυτα δεν θα γινοντουσαν,οι πιο παλιοι ξερουν.
  Περικοπες λέει,δύσκολοι καιροί και πουτσες μπλε.
έχεις μπροστα σου, με λιγη τύχη τα φοντα να κανεις τη καλυτερη πορεια και να πας οσο πιο μακρια γίνεται στην ευρωπη
και με τα εσοδα ολης της χρονιας να κανεις μεταγραφες και αυτοι κανουν περικοπες................
τι αλλο να πω?

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2189 on: December 27, 2011, 22:58:58 »
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ?ΔΙΩΞΤΕ ΧΑΛΚΙΑ, ΔΙΩΞΤΕ ΙΒΙΤΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ, ΔΙΩΞΤΕ ΕΤΤΟ, ΔΙΩΞΤΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΗ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΟΣ!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2190 on: December 27, 2011, 23:06:37 »
εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι θα φυγει αυτος ο παιχτης (το ινδαλμα μου) χωρις να μου δωθει η ευκαιρια να τον χειροκροτησω εστω μια τελευταια φορα.  
 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
μεχρι κ αυτο μας στερουν κ υστερα λετε να μη βριζουμε μαναδες κ να μην ριχνουμε καταρες.

ΑΠΛΟ. θα τον καλεσουμε το καλοκαιρι μαζι με την ομαδα του για ενα φιλικουλι και κει μπορουν να παρουν φωτια τα χερια σου απαιτητικε οπαδε

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #2191 on: December 28, 2011, 00:05:32 »
Μπράβο στην διοίκηση που υλοποιεί αυτό που ζητάει το paokworld.. Οικονομική εξυγίανση..

Και μπράβο π θα βρεθεί κάποιος απο εδώ που μέχρι τώρα απείχε λόγο κοντού να δώσει τα 4 μύρια που χρειάζονται μέχρι τέλος Ιανουαρίου για να σωθεί ο ΠΑΟΚ

Μλκια που θα στερήσει η διοίκηση το τελευταίο χειροκρότημα.. Φιλικό με την προοδευτική αύριο ξερω γω κ ντάξει
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2192 on: December 28, 2011, 00:18:45 »
καλή η ειρωνεία.....να δινες κ καμμιά σοβαρή απάντηση....
« Last Edit: December 28, 2011, 06:57:34 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2193 on: December 28, 2011, 00:59:23 »
τα 4 μύρια να τα δώσουν οι κύριοι με τις τρύπιες τσέπες, να τα δώσουν τα φυτά που γουστάρουν να τους κλέβουν, να τα δώσουν οι μαλάκες που επί δύο ωρες τους λέει ο ανίκανος ότι είμαι ανίκανος και του λένε μπράβο πρόεδρε μας κάλυψες, καλά τα είπες, να τα δώσουν αυτοί που δέχονται να κάνουν αλλαξοκωλιές τα λεφτά του λαού για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους κάποιοι έξυπνοι, γιατί και αυτοί μάλλον το ίδιο θα έκαναν σαν σωστά λαμόγια, να τα δώσουν οι κουμπαροι, οι προδότες, οι πρώην συμπαίκτες, οι κολλητοί μάνατζερ, οι αυλικοί και όποιοι άλλοι θέλεις εσύ...
αυτοί που έκοψαν το γήπεδο για το κάθε πουτανογέννημα αλλά και αυτοί που έκαναν την καρδιά τους πέτρα και ανέχονται σαν μαλάκες αυτό το πουτανογέννημα, ΕΣΥ είσαι ένα τίποτα για να τους βάζεις στο στόμα σου.

Συνέχισε εσύ το όνειρο της ανάπτυξης και τώρα της εξυγίανσης και άσε 8 γραφικούς να λένε ότι θέλουν. και στο φινάλε δεν μπορώ να σε καταλάβω, τι σε πειράζουν να υπάρχουν και 8 γραφικοί ανάμεσα στα μιλιούνια του Π.Α.Ο.Κ.τσηδικου κόσμου να λένε την μαλακία τους. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις σαν σωστό φυτό των μαριονετών του κύριου κατσαρή. Άσε λοιπόν την ειρωνεία ... και συνέχισε την φυτοζωή σου, τόσο πολύ σας πονάει που υπάρχει και κοπάδι με μαύρα πρόβατα;
Και αν θες να το γυρίσουμε στην ειρωνεία μανούλα είμαστε....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2194 on: December 28, 2011, 01:29:44 »

Μλκια που θα στερήσει η διοίκηση το τελευταίο χειροκρότημα..

το υπολοιπο ποστ δεν με αποσχολει δικαιωμα του καθενος να λεει την αποψη του.
Ναι μαλακια! Γιατι αυτο δεν χρειαζεται λεφτα κ δεν εξαργυρωνεται με ολα τα λεφτα του κοσμου. Αλλα δεν μου προκαλει εντυπωση πλεον. Εχει χαθει καθε ηθικη αξια μεσα μας, οποτε δεν πειραζει. ας ειναι καλα τα λεφτα που θα γλυτωσουμε να σωσουμε τον ΠΑΟΚ. Ως τοτε μπορουμε ελευθερα να χασουμε την αξιοπρεπεια μας.
« Last Edit: December 28, 2011, 01:34:59 by maria-mtb »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2195 on: December 28, 2011, 01:45:57 »
Αυτη η καθε ηθικη αξια γιατι δεν χαθηκε οταν ηρθε ο γκαγκατσης στον ΠΑΟΚ 'η κυριως οταν ο προεδρος που βριζετε-ουμε ειπε οτι θα συμμαχησει με τον διαβολο για να παρει ο ΠΑΟΚ κυπελλα? Στο βωμο των κυπελλων χανεται η ηθικη ε? Γιατι βλεπω και τοσους εδω μεσα να βριζουνε και να λενε οτι 'δεν πηρε κι ουτε ενα κυπελλο'. Δηλαδη αμα επαιρνε θα ισχυανε αλλα πραγματα?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2196 on: December 28, 2011, 02:15:06 »
Το τοπικ του γκαγκατση καπου εδω μεσα θα βοσκει αδερφε, αν θες το ψαχνεις. Η περηφανια, η ηθικη και η αξιοπρεπεια δεν σκεπαζονται με κυπελλα και κατσαρολες. Αν η μεγαλη μου φαγουρα ηταν τα κυπελλα με καθε τροπο, θα γινομουν γαυρος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2197 on: December 28, 2011, 03:46:55 »
Το θεμα ειναι οτι πηγα..και ξαναπηγα Sky...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #2198 on: December 28, 2011, 08:55:09 »
καλή η ειρωνεία.....να δινες κ καμμιά σοβαρή απάντηση....

Είναι που το τοπικ είναι γεμάτο σοβαρές απαντήσεις και γνώμες κ το χαλάω εγώ..

Όσο για τα φυτά που γουστάρουν να τους κλέβουν, όποιος οπαδός έχει αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη διοίκηση έκλεψε χρήματα και δεν το βγάζει παραέξω (οι αρδ στα @@ μου) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ και απο αυτόν που τα κλεψε..Φυτά και παλέμαχοι οπαδοί από τα 26

φυτό των μαριονετών του κύριου κατσαρή 4
 ;D ;D

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2199 on: December 28, 2011, 09:45:21 »
Καλύτερα γαύρος-4- ή βουλευτής-4-, αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κόκκαλης έστηνε και όποιος έχει κάτι ενάντια στους πολιτικούς ας πάει στον εισαγγελέα.
Ούτε είναι απόδειξη ότι ο Θοδωράκης ομολόγησε ο ίδιος ότι έκαναν με τον Βιολίδη σε μικρογραφία ό,τι έκανε ο Κοσκωτάς με την τράπεζα Κρήτης ή ο Λαυρεντιάδης πρόσφατα. Βέβαια η διαφορά είναι και πάλι τεράστια, αφού αυτοί ήταν τουλάχιστον μεγαλομέτοχοι στις τράπεζες και όχι απλοί διαχειριστές. Α, ο ένας πήγε και στο φρέσκο κάμποσα χρόνια...
Προσκυνημένος από κούνια, κλασσική περίπτωση που παίρνει αξία όσο ασχολούμαστε μαζί του.