Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2120 on: December 22, 2011, 14:08:06 »
Για τον κοντρέρας είναι πολλά......για τον κοντό κ τους ρομπεροτσιριλοχαλκιάδες είναι λίγα .... όπως και για μια σειρά άλλα παλτά που χρυσοπληρώνονται...αλλά δεν πειράζει........εις υγείαν των κορόιδων....

πάνω απ όλα....χαμηλά την μπάλα..

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2121 on: December 22, 2011, 14:23:53 »
Ο κοντρέρας στην χιλή λέει ότι θέλει να γυρίσει στην κόλο κόλο, στην ελλάδα λέει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ αλλά συζητάει και με τον βάζελο και μεις μαλώνουμε μεταξύ μας. Παικταράς ο κοντρέρας, άλλο επίπεδο η άμυνα της ομαδας με αυτόν μέσα, αλλά να μην παίζουμε και το παιχνίδι του κάθε παίκτη όπως και αν λέγεται αυτός. Πάντως πως γίνεται να ζητάει 600 χιλιάρικα από βάζελο, 400 χιλιάρικα σε δολάρια από κώλο κώλο και μεις για να μείνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς θέλει ή μάλλον δεν μας ενδιαφέρει να μείνει???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2122 on: December 22, 2011, 14:29:33 »
Όταν κάποιος παίζει στο άλλο ημισφαίριο, λογικό είναι να θέλει να πάρει και κάτι παραπάνω, απ' ότι όταν είναι στο σπίτι του. Νομίζω και 400 (δηλαδή 500 σε δολάρια) να του δώσουμε, θα μείνει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2123 on: December 22, 2011, 14:36:08 »
Δεν ενδιαφέρεται ή μήπως δεν ενδιαφέρει την παε....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2124 on: December 22, 2011, 14:47:21 »
Ο κοντρέρας στην χιλή λέει ότι θέλει να γυρίσει στην κόλο κόλο, στην ελλάδα λέει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ αλλά συζητάει και με τον βάζελο και μεις μαλώνουμε μεταξύ μας. Παικταράς ο κοντρέρας, άλλο επίπεδο η άμυνα της ομαδας με αυτόν μέσα, αλλά να μην παίζουμε και το παιχνίδι του κάθε παίκτη όπως και αν λέγεται αυτός. Πάντως πως γίνεται να ζητάει 600 χιλιάρικα από βάζελο, 400 χιλιάρικα σε δολάρια από κώλο κώλο και μεις για να μείνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς θέλει ή μάλλον δεν μας ενδιαφέρει να μείνει???

Γινεται φιλε, αν πιστευεις τους ΑΡΔ ολα γινονται.
Εγω ετσι οπως εχω ψυχολογισει τον Κοντρερας, αν τον πληρωνεις στην ωρα του κ του προτεινεις κ ανανεωση αλλα 2 χρονια με 400000 τον χρονο, θα υπογραψει κ με τα δυο χερια.
Δυστυχως ο παικτης χανεται κ υτο μπορει να ειναι φυσιολογικο για μια διοικηση που αφηνει ελευθερους παικτες οσους τολμανε να θελουν να πληρωνονται, αλλα δυστυχως σαν λαος κ εμεις κοιμομαστε. Χθες επρεπε 10 λεπτα να φωναζει ο κοσμος το ονομα του, οπως ειχε γινει με του Γκαρσια εκεινο το καλοκαιρι που θελαν να τον διωξουν, αλλα δεν εγινε αυτο... Και προσοχη, αυτο δεν ειναι προσωπολατρεια, αλλα τροπος να διασωθει ο ΠΑΟΚ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2125 on: December 22, 2011, 14:50:30 »
Οι μισθοι ειναι αναλογοι του πρωταθληματος και της ομαδας φυσικα. Ο ιδιος παιχτης αλλα θα παρει στην μποκα στην αργεντινη, αλλα στην ισπανια στη χεταφε, και αλλα στο γιουνανισταν στην αεκ.
Εμενα σαν οπαδο δε με ενδιαφερει το συμβολαιο του κοντρερας, με ενδιαφερει να κρεμασει τα παπουτσια του στην Τουμπα γιατι κοντρερας δε θα ξαναδω. Αν δε μπορουν να το καταφερουν αυτο οι κλεφτοκοταδες της διοικησης, θα τους γαμωσταυρισω για αλλη μια φορα. Απλα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

August Spies

• Guest
« Reply #2126 on: December 22, 2011, 14:57:34 »
Σωστός.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2127 on: December 22, 2011, 18:31:40 »
θα εχουμε καποια αντιδραση σε κάποια κίνηση της παε η πλεον εχουμε παραδεχτοί κανονικα το ρόλο του πελατη? αλλα τη λεω...εδώ ο κόσμος μας δεν έχει αντίδραση που ο ζαγοράκης παραδέχτηκε ότι έχει δώσει δάνειο αγύριστο στον "βιολιδη" (φαντάζομαι να μαθαίναμε ότι έδωσε δάνειο στο σύνδεσμο Νεάπολης ,αυτοί να το έριχναν σε καμια δουλειά,μετά να το επέστρεφαν και να χρωστούσαν 235000,τότε βεβαια θα έσκιζε τα ρούχα του ο λαός ο περήφανος )...δεν έχει αντίδραση πρόσφατα σε πασα "βιτολο" σε βάζελο,θα αντίδραση στον κοντρέρας έτσι ξαφνικά...είπαμε καλά τον πηγαίνουν κατά εκεί,αλλα δεν έχει γινει και ρουβάς..άντε στεναχωρήθηκα πάλι, πάω να φάω λαχανοντολμάδες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2128 on: December 22, 2011, 23:51:20 »
íá áíôéäñÜóïõìå ãéáôß; ÅðåéäÞ ìåôÜ ôçí áíÜðôõîç ðåñÜóáìå óôçí öÜóç ôçò åîõãßáíóçò; Äåí ÷ïñôÜóáôå áíÜðôõîç ðéá;

ÐÜñå êáé ôçí ðëçñùìÝíç áðÜíôçóç óïõ êáêïðñïáßñåôå áðü ôïí áñä.

ÌÝóá óå ëßãåò ãñáììÝò ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ åßðå… «ÐÞñáìå ôïí ÐÁÏÊ ôïõ ÂáããåëÞ êáé ôþñá Ý÷ïõìå ôïí ÐÁÏÊ ôïõ Ãêáñóßá. ÐÞñáìå ôïí ðñüóöõãá ÐÁÏÊ, ôþñá Ý÷ïõìå ôçí ÌåóÞìâñéá… ÅéóðñÜîáìå 78,1 åê. åõñþ êáé îïäÝøáìå 80,8 åê. Ç áñíçôéêÞ èÝóç Þôáí 9,4 êáé ôþñá åßíáé 9 åêáôïììýñéá. ÐÞñáìå ôïí ÐÁÏÊ ðïõ äåí Ýâãáéíå Åõñþðç ãéáôß ôïí «êÜñöùíå» ï Óðáíüò êáé ôþñá èá åßìáóôå ãéá ðÝíôå ÷ñüíéá ìüíéìá óôïõò éó÷õñïýò. ÐñïóðáèÞóáìå íá áíáðôýîïõìå ôçí ïìÜäá, äåí ðåôý÷áìå ðïëëÜ óôçí åîõãßáíóç. Êáé ôá äýï ìáæß äåí ãßíïíôáé… Ôþñá åðåéäÞ Ý÷ïõìå ëçîéðñüèåóìá ðñÝðåé íá ìåéþóïõìå ôï ìðÜôæåô ìáò. Áêüìç êáé íá ðïõëÞóïõìå. Ìçí óôåíï÷ùñéÝóôå üìùò èá ðñïóðáèÞóïõìå íá Ý÷ïõìå áíôáãùíéóôéêÞ ïìÜäá…».

ÌåôÜ áðü üëá áõôÜ ìðïñåßôå íá ôïí êñßíåôÝ…  ¢ëëïò ðïëý èåôéêÜ, Üëëïò øõ÷ñÜ, Üëëïò êáëïðñïáßñåôá, Üëëïò íá ôïí… âñßóåé. Äåêôïß êáé áõôïß ðïõ èá æçôÞóïõí íá öýãåé. Áñêåß íá ôï êÜíïõí -åðéôÝëïõò- åðþíõìá.
http://blog.paok24.com/?p=1792

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2129 on: December 23, 2011, 11:10:51 »
Ρε παιδιά ο Contreras το έχει δηλώσει θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε και αγαπάει....
Προφανώς λόγο ηλικίας και επειδή τελειώνει το συμβόλαιο του θα το σεβαστεί και θα φύγει το καλοκαίρι....
Οι διαχειριστές προφανώς ψάχνουν καμία τρύπα να τον στείλουν από τώρα να γλιτώσουν κανα φράγκο.... αφού να πάρουν αποκλείεται...
Και οι διάφοροι εγχώριοι μνηστήρες σου λένε ίσα ίσα για ένα εξάμηνο θα μου στρώσει την άμυνα και μετά ας φύγει....

Το θέμα είναι κανένας δεν έχει ρωτήσει τον Pablo και δεν ξέρουμε την δική του πλευρά... Κάποτε είχαμε και κάτι τέτοιες ενημερώσεις από επισκέψεις συνδεσμιτών κτλ  γιατί πρέπει να ακούγονται και οι 2 πλευρές...
Ελπίζω αφού θέλει να φύγει να φύγει καλοκαίρι να παίξει και 1 χρόνο στην ομάδα του και να κλείσει την καριέρα του ...

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #2130 on: December 23, 2011, 16:42:22 »
íá áíôéäñÜóïõìå ãéáôß; ÅðåéäÞ ìåôÜ ôçí áíÜðôõîç ðåñÜóáìå óôçí öÜóç ôçò åîõãßáíóçò; Äåí ÷ïñôÜóáôå áíÜðôõîç ðéá;

ÐÜñå êáé ôçí ðëçñùìÝíç áðÜíôçóç óïõ êáêïðñïáßñåôå áðü ôïí áñä.

ÌÝóá óå ëßãåò ãñáììÝò ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ åßðå… «ÐÞñáìå ôïí ÐÁÏÊ ôïõ ÂáããåëÞ êáé ôþñá Ý÷ïõìå ôïí ÐÁÏÊ ôïõ Ãêáñóßá. ÐÞñáìå ôïí ðñüóöõãá ÐÁÏÊ, ôþñá Ý÷ïõìå ôçí ÌåóÞìâñéá… ÅéóðñÜîáìå 78,1 åê. åõñþ êáé îïäÝøáìå 80,8 åê. Ç áñíçôéêÞ èÝóç Þôáí 9,4 êáé ôþñá åßíáé 9 åêáôïììýñéá. ÐÞñáìå ôïí ÐÁÏÊ ðïõ äåí Ýâãáéíå Åõñþðç ãéáôß ôïí «êÜñöùíå» ï Óðáíüò êáé ôþñá èá åßìáóôå ãéá ðÝíôå ÷ñüíéá ìüíéìá óôïõò éó÷õñïýò. ÐñïóðáèÞóáìå íá áíáðôýîïõìå ôçí ïìÜäá, äåí ðåôý÷áìå ðïëëÜ óôçí åîõãßáíóç. Êáé ôá äýï ìáæß äåí ãßíïíôáé… Ôþñá åðåéäÞ Ý÷ïõìå ëçîéðñüèåóìá ðñÝðåé íá ìåéþóïõìå ôï ìðÜôæåô ìáò. Áêüìç êáé íá ðïõëÞóïõìå. Ìçí óôåíï÷ùñéÝóôå üìùò èá ðñïóðáèÞóïõìå íá Ý÷ïõìå áíôáãùíéóôéêÞ ïìÜäá…».

ÌåôÜ áðü üëá áõôÜ ìðïñåßôå íá ôïí êñßíåôÝ…  ¢ëëïò ðïëý èåôéêÜ, Üëëïò øõ÷ñÜ, Üëëïò êáëïðñïáßñåôá, Üëëïò íá ôïí… âñßóåé. Äåêôïß êáé áõôïß ðïõ èá æçôÞóïõí íá öýãåé.

ðïõôáíáò ãéïé åõ÷ïìáé ôï 2012 íá óáò öåñåé ðïíï êáé äõóôõ÷éá óáí áõôç ðïõ öåñíåôå ó åìáò ïôáí ãñáöåôå áõôá ôá ðñáãìáôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ.áõôïé ðïõ äåí åâãáéíáí åõñùðç äåí åâãáéíáí ëïãù óðáíïõ áëëá ëïãù äéïêçóçò ÐÁÏÊ ðïõ åðéôçäåò äå âãçêå ãéá íá áðáîéùèåé ç ïìáäá.ðåò ðåò êáôé èá ìåéíåé ðïõôáíáò ãéå ãéá ôïí ÐÁÏÊ ìéëáò ñå ãáìçìåíï áíèñùðïåéäåò ðïéïò äåí åâãáéíå åõñùðç?

Áñêåß íá ôï êÜíïõí -åðéôÝëïõò- åðþíõìá.
http://blog.paok24.com/?p=1792

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #2131 on: December 23, 2011, 17:02:14 »
και επειδη απ αυτο το παιδι της πουτανας εχασα αλλη μια τουφα ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ ειτε παιζει ο βαγγελης ειτε ο μπερντχολντ ειτε ο κολομπουρδας ειτε ο καπαγιαννιδης .δεν ειναι αλλος ΠΑΟΚ αυτος που πηρε ο λιλης.τον ΠΑΟΚ που πετουσε 4 στο καραισκακηπηρε και που ακομα και ο γουμενος τσιμπουσε τα τικετα με το χανουμι στο οακα πηρε.θα μικρυνεται την ομαδα για να χορεσει το βλαχακι και η παρεα του στη διοικηση???

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2132 on: December 24, 2011, 13:03:26 »
å÷ïõìå ðñïåäñï ìå áñ÷éäéá*

http://transfernews.gr/news/greece/pablo-contreras-metagrafi-paok.html

Áõôü ðïõ áðïêÜëõøå ôï transfernews ãñÜöïõí óÞìåñá êáé ôá ÌÌÅ ôçò ×éëÞò.

«Åßíáé ãåãïíüò üôé ç Êüëï Êüëï åîáóöÜëéóå ôçí õðïãñáöÞ ôïõ ÊïíôñÝñáò» ãñÜöåé óÞìåñá ç «noticias.123.cl» êáé ðëÝïí áðïìÝíåé åðéôÝëïõò ç åðßóçìç èÝóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá íá åíçìåñþóåé ôïí êüóìï ãéá ôï èÝìá ÊïíôñÝñáò…

Åêôüò áí… ðñïëÜâåé íá ôï êÜíåé ç Êüëï Êüëï!

*êïëêá, âáóéëïðïõëï, âéïëéäç êëð (äáíåéóìåíï áðï ìõèï LBC)
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2133 on: December 24, 2011, 22:36:06 »
Ρε παιδιά ο Contreras το έχει δηλώσει θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε και αγαπάει....
Προφανώς λόγο ηλικίας και επειδή τελειώνει το συμβόλαιο του θα το σεβαστεί και θα φύγει το καλοκαίρι....
Οι διαχειριστές προφανώς ψάχνουν καμία τρύπα να τον στείλουν από τώρα να γλιτώσουν κανα φράγκο.... αφού να πάρουν αποκλείεται...
Και οι διάφοροι εγχώριοι μνηστήρες σου λένε ίσα ίσα για ένα εξάμηνο θα μου στρώσει την άμυνα και μετά ας φύγει....

Το θέμα είναι κανένας δεν έχει ρωτήσει τον Pablo και δεν ξέρουμε την δική του πλευρά... Κάποτε είχαμε και κάτι τέτοιες ενημερώσεις από επισκέψεις συνδεσμιτών κτλ  γιατί πρέπει να ακούγονται και οι 2 πλευρές...
Ελπίζω αφού θέλει να φύγει να φύγει καλοκαίρι να παίξει και 1 χρόνο στην ομάδα του και να κλείσει την καριέρα του ...

Ο Κοντρέρας αν θες να ξέρεις έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και αφού τελειώσει την καριέρα του εδω στον ΠΑΟΚ. Γιατί και πως το ξέρω αυτό μη με ρωτάς, εγώ αν μη τι άλλο δεν έχω οικονομικό όφελος αν με πιστέψεις ή όχι όπως οι ΑΡΔ που λένε αυτά που γράφει και συ.

Μετά το φιάσκο Βιτόλο άλλο ένα έγκλημα ο τρόπος που αδειάζεται αυτός ο παίχτης από τη διοίκηση και το πως θα φύγει τελικά απ'την ομάδα ως άλλη μια περήφανη αποδέσμευση. Όλα στο βωμό της "σε τιμή ευκαιρίας αρπαγή πρωτοκλασσάτου παίχτη απ' το βάζελο" που να καρκινιάσετε οικογενειακώς και αυτός, και εσείς που τον φέρατε και αποδυναμώνετε την ομάδα για πάρτη του και όσοι σας στηρίζουν, γαμώ τις ψυχές σας...

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΈΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2134 on: December 24, 2011, 23:46:08 »
Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις απλά δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν έφευγε και έπαιζε ΜΙΑ χρονιά τιμής ένεκεν στην κόλο κόλο... από το καλοκαίρι και μετά...
Και όπως βλέπεις εννοείτε δεν είμαι υπέρ καμίας δωρεάς πόσο μάλλον στην βαζέλα... απλά οι διαχειριστές ψάχνουν να κλείσουν την τρύπα που έχουν κάνει και ξεπουλάνε η μάλλον χαρίζουν συμβόλαια και παίκτες....

"Ελπίζω αφού θέλει να φύγει  ..."
Άκυρο... δεν ξέρω καν γιατί το έγραψα μάλλον ήθελα να γράψω αφού θέλουν να φύγει... ???

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #2135 on: December 25, 2011, 01:04:35 »
Παμπλο ψυχαρα!

Οτι καλυτερο και ποιοτικοτερο εχω δει στην αμυνα μας οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο.

Τουλαχιστον ελπιζω αυτη η ιδια Διοικηση που τον εφερε να μη  ξεφτιλιστει και παλι (εχει και το βαρελι πατο ρε πουστη μου...) και να τον αφησουν να ολοκληρωσει το συμβολαιο του μεχρι το καλοκαιρι στην ομαδα και να αποχωρησει με ψηλα το κεφαλι και τιμες αναλογες οπως αξιζουν σε μια πραγματικη παιχτουρα και εναν ποδοσφαιριστη που προσεφερε οσο λιγοι και μας εδειξε τι σημαινει συγχρονος και ολοκληρωμενος αμυντικος.

Η σκαρια απο το γελοιο παικτακι της Τοτεναμ και η αυτοθυσια του Ινδιανου να διωξει την μπαλα σε δευτερο χρονο αφου την ειχε ηδη αποκρουσει πανω στη γραμμη ειναι ενα απο τα τελευταια δειγματα της ποιοτητας του Παμπλιτο.

Για μενα προσωπικα ειναι το πουλεν μου και ισως λογω ιδιοσυγκρασιας και ψυχρου καποιες φορες επαγγελματισμου να εχει μεινει πισω στις προτιμησεις σε σχεση με Γκαρσια-Βιερινια.

Respect...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΑΤΣΑ!

Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2136 on: December 25, 2011, 02:01:11 »
τοσο απλα

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2137 on: December 25, 2011, 12:33:50 »
+1985 maman!

Αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να σηκώσει ένα τρόπαιο μέχρι το καλοκαίρι και στην παε κοιτούν να διώξουν και να ξεπουλήσουν τους καλύτερούς

μας παίκτες!Ποιος δε θα θέλε να χει αφίσα Κοντρέρας να σηκώνει μαστραπά;Πόσα ακόμα ΠΑΟΚσάκια θα γεννιούνταν μ' αυτή την εικόνα..!

Κάποτε φέρναν παίκτες σα τον Κοντρέρας,τον Γκαρσία και τον Κονσεισάο!Τώρα προτιμούν να φέρνουν στα γραφεία κολλητούς,δημοσιογράφους και

γλάστρες και να παίζουν τις κουμπάρες(μη παρεξηγείσαι ρε Μάκη  :D ) με τα λεφτά της ομάδας..!

« Last Edit: December 25, 2011, 12:39:01 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #2138 on: December 25, 2011, 15:06:55 »
+1985 maman!

Αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να σηκώσει ένα τρόπαιο μέχρι το καλοκαίρι και στην παε κοιτούν να διώξουν και να ξεπουλήσουν τους καλύτερούς

μας παίκτες!Ποιος δε θα θέλε να χει αφίσα Κοντρέρας να σηκώνει μαστραπά;Πόσα ακόμα ΠΑΟΚσάκια θα γεννιούνταν μ' αυτή την εικόνα..!

Κάποτε φέρναν παίκτες σα τον Κοντρέρας,τον Γκαρσία και τον Κονσεισάο!Τώρα προτιμούν να φέρνουν στα γραφεία κολλητούς,δημοσιογράφους και

γλάστρες και να παίζουν τις κουμπάρες(μη παρεξηγείσαι ρε Μάκη  :D ) με τα λεφτά της ομάδας..!

+1926

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2139 on: December 25, 2011, 16:15:17 »
Παμπλο ψυχαρα!

Οτι καλυτερο και ποιοτικοτερο εχω δει στην αμυνα μας οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο.

Τουλαχιστον ελπιζω αυτη η ιδια Διοικηση που τον εφερε να μη  ξεφτιλιστει και παλι (εχει και το βαρελι πατο ρε πουστη μου...) και να τον αφησουν να ολοκληρωσει το συμβολαιο του μεχρι το καλοκαιρι στην ομαδα και να αποχωρησει με ψηλα το κεφαλι και τιμες αναλογες οπως αξιζουν σε μια πραγματικη παιχτουρα και εναν ποδοσφαιριστη που προσεφερε οσο λιγοι και μας εδειξε τι σημαινει συγχρονος και ολοκληρωμενος αμυντικος.

Η σκαρια απο το γελοιο παικτακι της Τοτεναμ και η αυτοθυσια του Ινδιανου να διωξει την μπαλα σε δευτερο χρονο αφου την ειχε ηδη αποκρουσει πανω στη γραμμη ειναι ενα απο τα τελευταια δειγματα της ποιοτητας του Παμπλιτο.

Για μενα προσωπικα ειναι το πουλεν μου και ισως λογω ιδιοσυγκρασιας και ψυχρου καποιες φορες επαγγελματισμου να εχει μεινει πισω στις προτιμησεις σε σχεση με Γκαρσια-Βιερινια.

Respect...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΑΤΣΑ!

Τα είπες όλα