Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2040 on: December 09, 2011, 11:16:56 »
Kανονίστε κουφάλες να τον φάτε κι αυτόν...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2041 on: December 09, 2011, 12:49:39 »
Μου φαινεται οτι ηδη τον εχουν φαει!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2042 on: December 09, 2011, 12:55:58 »
Απο τα ποιο μεγαλα εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ θα ειναι μια πιθανη πωληση του ηγετη της αμυνας....ισως ειναι καιρος οι συνδεσμοι να παρουν θεση!Το εχουν κανει πολλες φορες και μπορουν να το κανουν για το καλο της ομαδας αλλα αυτη την φορα ομως να υπολογιζουν και τα φυτα!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2043 on: December 09, 2011, 13:04:12 »
Οι σύνδεσμοι πήραν θέση, δεν διάβασες την τελευταία ανακοίνωση της 4; Μην δημιουργείς πρόβλημα!
άντε ρε και αυτός ο μαλάκας που θέλει και φράγκα; Δεν σκεφτεται ο αγνώμων οτι εμείς τον κάναμε άνθρωπο όταν τον πήραμε από τ αζήτητα;
Τον μπούλο ρε παρέα με τον Βιτόλο... ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2044 on: December 09, 2011, 14:12:29 »
Μεγάλη ξεφτίλα. Να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του, σε τρία χρόνια.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2045 on: December 09, 2011, 14:33:50 »
Απο τα ποιο μεγαλα εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ θα ειναι μια πιθανη πωληση του ηγετη της αμυνας....ισως ειναι καιρος οι συνδεσμοι να παρουν θεση!Το εχουν κανει πολλες φορες και μπορουν να το κανουν για το καλο της ομαδας αλλα αυτη την φορα ομως να υπολογιζουν και τα φυτα!!!

Ουτε καν πωληση,ελευθερος θα μεινει.Αλλο επιπεδο η παε..Δωρο-πακετο στον βαζελο μαζι με τον θερμοσιφωνα.

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #2046 on: December 09, 2011, 16:57:25 »
τα χρεη του ΠΑΟΚ εχουν ομοματεπωνυμο???
ζητειται αγοραστης η κακοδιαχειριστης???

ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑΛΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ Απο τοτε που σταματησε τις βιζιτες η αλλη δε θα μεινει ουτε κολυμπηθροξυλο μεσα στην παε.τυχαιο?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2047 on: December 10, 2011, 12:35:05 »
για να μη λερωσω τα ποστ μου στο αλλο το τοπικ

http://www.leoforos.gr/article/34039/senaria-me-salpi-kodreras

Μιλάμε για δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις στον παναθηναϊκό εάν κινηθεί για την απόκτησή τους και εάν φυσικά μείνουν ελεύθεροι και δώσει ο Φερέιρα το ΟΚ για να γίνει κουβέντα μαζί τους.

http://www.sportdog.gr/article/73583/vlepei-salpiggide-o-pao

για τον αλλον δεν εχω λογια, τωρα αν δω παμπλιτο στα πρασινα κριμα στα παιδια σας
δεν το πιστευω, αλλα να μενει στο αρχειο, τι συμπεριφορα ειχατε ρε στον παικτη. τα υπολοιπα μετα τις εξελιξεις, που ευχομαι να ναι θετικες για τον ΠΑΟΚ

Ενας να κανει μεταφραση http://www.ustream.tv/recorded/19014112

« Last Edit: December 10, 2011, 12:45:04 by daskalos-4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2048 on: December 10, 2011, 23:55:25 »

κρατα γερα παμπλο

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2049 on: December 13, 2011, 13:00:24 »
Σήμερα γράφουνε για φυγή σου από τον Γενάρη ήδη για την Κόλο Κόλο. Εγώ λέω να μείνεις, να πάμε Βουκουρέστι και μετά να πας όπου αγαπάς. Δυστυχώς, έμπλεξες με φαταούλες, που δεν αφήνουν ψίχουλο για εσάς που τα βγάζετε τα λεφτά. Αλλά κάντο για το ονόρε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2050 on: December 13, 2011, 13:15:53 »
Στην Κόλο Κόλο κατά 90% ο Κοντρέρας"

Η εφημερίδα "El mercurio" αποκαλύπτει τη νέα πρόταση που κατατεθεί στον αμυντικό του ΠΑΟΚ για επιστροφή στην πατρίδα του και καταγράφει την αισιοδοξία των ανθρώπων της χιλιανής ομάδας για συμφωνία μαζί του.

Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός Δημοσίευση: 13 Δεκ. 2011 11:53

Νέα πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει η Κόλο Κόλο στον Πάμπλο Κοντρέρας, όπως αναφέρει η χιλιανή εφημερίδα "el mercuriο".

Το νέο συμβόλαιο που προτείνεται στον αμυντικό του ΠΑΟΚ είναι διάρκειας δύο χρόνων με ετήσιες αποδοχές 400.000 δολάρια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Κόλο Κόλο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στην πατρίδα του και χαρακτηριστικά στέλεχος της διοίκησης της Κόλο Κόλο τονίζει ότι ο 33χρόνος παίκτης του "Δικεφάλου" κατά 90% θα αγωνίζεται σύντομα στο χιλιανό σύλλογο.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με αυτά που υποστήριζαν οι Χιλιανοί πριν τη νέα πρόταση στον Κοντρέρας είχε συζητηθεί από πλευράς Κόλο Κόλο μαζί του η προοπτική για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους στο οποίο πέρα από τα λεφτά του συμβολαίου του που είναι τα ίδια με αυτά που του προτείνουν τώρα συμπεριλαμβάνονταν και ένα ποσό περίπου 200.000 δολαρίων το οποίο, όπως έλεγαν, ήταν απαραίτητο για να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν ένα αυτό το ποσό υπολογίζεται και τώρα στη νέα διετή πρόταση από τους ανθρώπους της Κόλο Κόλο.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/sthn_kolo_kolo_kata_90_o_kontreras.1534766.html

Δηλαδή 400 χιλιάδες δολάρια τον δίνει η κώλο κώλο που σημαίνει 330 χιλιάδες ευρά. Εμείς δεν μπορούμε να τον δώσουμε τέτοιο συμβόλαιο δηλαδή διετές?? Γιατί πρέπει να χαθεί αυτός ο παικτης την στιγμή που φέτος ο τσιρίλο παίρνει 250 χιλιάρικα?? Το θέμα θα είναι μάλλον στα χρωστούμενα, άμα τον χρωστάμε καμιά 500αριά χιλιάρικα θα τον πουν οι φωστήρες χάρισε τα μισά, τα άλλα μισά σε 60 άτοκες δόσεις και πάνε όπου θες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2051 on: December 13, 2011, 13:28:46 »
Έτσι όπως τα λέει ο Τασούλης....Αβαβά θα περάσει και αυτό, όπως του Βιτόλο, θα το πλασάρουν στα προβατάκια χαλαρά, το βλέπω για καλοκαίρι, μεταξύ γεμιστών χωρίς κιμά, φρέντο στην χαλκιδική και καταιγισμό "απόψεων" εύκολα downloadable στην παραλία με τελευταίας λέξης 3G. Ρε ποιός Κοντρέρας ρε, έχω μπρούνο

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2052 on: December 13, 2011, 13:54:26 »
οχι σας παρακαλω ο κοντος κ ο καθε κοντος να μεινει! ο καλυτερος παιχτης της ομαδας να φυγει. κ οχι απλα τσιμουδια, ουτε καρφι δεν μας καιγεται. κ γιατι αλλωστε εχουμε υποχρεωση να χειροκροτησουμε τον κοντο κ τον καθε κοντο τωρα, δεν προλαβαινουμε. Μονο κ μονο απο αυτο καταλαβαινει καποιος σε τι καταντια εχουμε περιελθει.

κοντρερας μην ξανασωσεις τη μπαλα πανω στη γραμμη, παρατα μας στη μιζερια μας κ φυγε, δεν μας αξιζεις.

Uploaded with ImageShack.us
« Last Edit: December 13, 2011, 14:06:48 by maria-mtb »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2053 on: December 13, 2011, 15:24:37 »
ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΣΕΞΥ ΜΠΡΟΥΝΟ,ΧΑΛΚΙΑ,ΚΟΝΤΟ,ΙΒΙΤΣ κλπ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2054 on: December 13, 2011, 15:28:57 »
Γιατι αλλιως τι; Θα τους κανουμε ντα; Ο λαος μιλησε με σαλπιγιδι οεοε και ελληνικες σημαιες. Δε καταλαβαινετε μερικοι οτι γινεστε γραφικοι;

Και στην τελικη για πιο λογο να μη ντροπιαζουν το ονομα του ΠΑΟΚ; Ειχαν και χθες φαγουρες για τον ΠΑΟΚ; Δουλιτσα να γινεται ρε Capri, οι εποχες ειναι δυσκολες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2055 on: December 14, 2011, 18:57:44 »

Δηλαδή 400 χιλιάδες δολάρια τον δίνει η κώλο κώλο που σημαίνει 330 χιλιάδες ευρά. Εμείς δεν μπορούμε να τον δώσουμε τέτοιο συμβόλαιο δηλαδή διετές?? Γιατί πρέπει να χαθεί αυτός ο παικτης την στιγμή που φέτος ο τσιρίλο παίρνει 250 χιλιάρικα?? Το θέμα θα είναι μάλλον στα χρωστούμενα, άμα τον χρωστάμε καμιά 500αριά χιλιάρικα θα τον πουν οι φωστήρες χάρισε τα μισά, τα άλλα μισά σε 60 άτοκες δόσεις και πάνε όπου θες.

Καπως ετσι ειναι τα πραγματα, δυστυχως. Παει ο Κοντρερας, αλλα ευτυχως που μενει ο καλυτερος ελληνας επιθετικος :P
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2056 on: December 14, 2011, 20:44:13 »
Σιγα τον παικτη μορε  η Μακεδονια να ναι καλα ο αστερας εξαρχειων και ο κοντος για ολα τα αλλα εχει ο θεος

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2057 on: December 16, 2011, 18:06:00 »
16.12.2011 - ΖΩΝΤΑΝΗ εκπομπή ΠΑΟΚ News με καλεσμένο τον Pablo Contreras

Παρακολουθήστε σήμερα (Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου) την καθημερινή, ζωντανή, ενημερωτική εκπομπή του ΠΑΟΚ WebTV "ΠΑΟΚ News", με όλη την επικαιρότητα και την ειδησεογραφία της ημέρας.

(...)

Επίσης, στη σημερινή εκπομπή θα φιλοξενηθεί στα studio του ΠΑΟΚ WebTV ο Pablo Contreras. Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους φιλάθλους και θα δώσει τις δικές του απαντήσεις για όλα.

http://www.paokwebtv.com/

August Spies

• Guest
« Reply #2058 on: December 16, 2011, 19:43:51 »
Πες τα όλα. Μόνο μη μας χαιρετήσεις αρχηγε.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2059 on: December 17, 2011, 04:19:54 »
Ανανεστε του το συμβολαιο να μεινει για παντα γαμω τα καντηλια μου βραδιατικα.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=114212

"Να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ"
16/12/2011 23:59

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν έχει διάθεση να φύγει από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αφού όπως δήλωσε στο PAOKwebtv, επιθυμία του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Διαβάστε τι είπε για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας και την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Για το μέταλλο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές έκαναν τον ΠΑΟΚ περήφανο τον λαό.

Δικαιούται ο ΠΑΟΚ να φοβάται κάποιον αντίπαλο;

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται, ποτέ δεν έδειξε φόβο, δείξαμε σεβασμό, με κεφάλι καθαρό θα πάμε να χτυπήσουμε και την Ουντινέζε.

Στην Ευρώπη δεν μπορείς να διορθώσεις λάθη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος;

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι παίκτες κάνουμε κάποια λάθη. Έχουμε διαφορετική προσέγγιση στην Ευρώπη, αλλά αυτό πρέπει να λειτουργήσει και μέσα στη Σούπερ Λίγκα γιατί έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Το μειονέκτημα στην Ελλάδα είναι πως έρχονται πολλά παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο και δεν προλαβαίνουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Ήσουν το πρώτο μεγάλο όνομα της εποχής Ζαγοράκη. Αισθάνεσαι πως αυτό το γκρουπ αυτή η ομάδα είναι αδικημένη;

Πάντα το σκέφτομαι αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια αξίζαμε έναν τίτλο. Είτε πρωτάθλημα, είτε κύπελλο. Αλλά έχουμε χρόνο.

Είσαι αρχηγός μίας ομάδας που έφτανε στη πηγή και δεν έπινε νερό. Τι δημιούργησε αυτό;

Τα τελευταία χρόνια μπορούμε να πούμε και πως η τύχη δεν μας βοήθησε κάποιες στιγμές. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε δύναμη, έχουμε τα στοιχεία έτσι ώστε το σχεδόν να το κάνουμε αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ το φαβορί στις επιτυχίες. Πάντα ήταν ο Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ. Θεωρείς πως έφτασε η ομάδα στο ταβάνι;

Ειλικρινά και με όλο το σεβασμό στον κόσμο, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έκανε πάρα πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε με ομάδες που είχαν τεράστια μπάτζετ, με παίκτες που είχαν τεράστια συμβόλαια. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό μας βγαίνει.

Πως βίωσε την εξέλιξη της ομάδας αλλά και την εξέλιξη μίας διοίκησης που ήταν ποδοσφαιριστές που μόλις αποσύρθηκαν από τη ποδοσφαιρική δράση;

Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που έκαναν οι άνθρωποι της διοίκησης. Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε αυτό που έκαναν, έχουν δώσει τη ψυχή τους, έκαναν προσπάθειες να φέρουν μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Έχουν επίσης πετύχει πολλά πράγματα.

Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου διοικητικό στο μέλλον;

Θα το ήθελα πάρα πολύ. Εύχομαι στο μέλλον να έχω τέτοιες θέσεις σε ομάδα.

Η ομάδα επένδυσε στη προσωπικότητα. Πιστεύει πως αυτό ήταν και το πλεονέκτημα της ομάδας;

Πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι, πως αυτό ήταν το κλειδί. Πολλές διαφορετικές νοοτροπίες, προσωπικότητες, έκαναν τη διαφορά

Ποια είναι η σχέση με Ζαγοράκη, Βρύζα, Κωνσταντινίδη;

Όπως ήταν πάντα. Πάντα είχα καλές σχέσεις, ιδιαίτερα με τον Ζήση που από την αρχή μιλούσαμε αρκετά.

Λέγεται πως υπάρχει μία διάσταση με την διοίκηση. Το επιβεβαιώνεις αυτό;

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει κόσμος που κάνει μυστήριες υποθέσεις. Εγώ ο ίδιος εμπιστεύομαι την καλή θέληση όλου του κόσμου και τη θετική ενέργεια.

Το σήριαλ τροφοδοτείται κυρίως από τη Χιλή, που εμφανίζει εσένα να έχεις συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο.

Κατά αρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι γίνεται με την εθνική ομάδα. Πρώτα απ όλα, δεν ήμουν έτοιμος να παίξω στη Τρίπολη, αλλά τρεις μέρες μετά ήμουν έτοιμος να παίξω με την εθνική. Δεν μπορεί να είμαι σίγουρο. Με ενοχλεί να αμφιβάλουν για εμένα. Ποτέ δεν αρνήθηκα, πάντα υπήρχε αυτή η επιθυμία της Κόλο Κόλο να επιστρέψω, εκεί γεννήθηκα ποδοσφαιρικά και ποτέ δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή τη πιθανότητα. Δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο. Σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ και της Χιλής, πολλές φορές αισθάνομαι διχασμένος.

Αν έπρεπε να αποφασίσεις τώρα, τι θα αποφάσιζες. Πως θα το σκεφτόσουν;

Εγώ θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πάρω μία τέτοια απόφαση. Θέλω να πάω μέχρι τέλος. Αν χρειαστεί να χωρίσουν οι δρόμοι, δεν θα ήθελα να γίνει άσχημα. Θα ήθελα να γίνουν τα πάντα σεβασμό απέναντι σε έναν σύλλογο που μου έχει προσφέρει πολλά.

Η διαίσθησή σου τι λέει. Πως έχει μέλλον η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ;

Μακάρι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον, κανείς δεν το ξέρει. Εγώ πάντα θα είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και θα τιμάω τη φανέλα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τι βρήκες εδώ που δεν περίμενες να βρεις;

Η αλήθεια είναι πως ότι είχα ακούσει για τον ΠΑΟΚ, ήταν από τον Ζήση όταν παίζαμε μαζί. Αυτό το χρωστάω στον Ζήση. Πριν έρθω είχα δει κάποια βίντεο. Εγώ φανταζόμουν και με ενδιέφερε να εξελιχθώ. Αυτό που συζητούσαμε είναι να κερδίσουμε κάτι σε αυτή την ομάδα. Το ίδιο σκέφτονται όλοι.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται από αύριο να βρίσκεται στη Χιλή. Να αγχωθεί ο κόσμος;

Ευχαριστώ για την πρόσκληση και ελπίζω να επιστρέψω σε αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό. Να μην αγχωθεί κανείς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=114212#ixzz1gkb9z4Yy
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ