Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August Spies

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1980 on: November 19, 2011, 13:22:15 »
άλλο η κριτική, άλλο η εσκεμμένη απαξίωση.
το ίδιο στορυ είναι με την ιστορια που πήγαν να σκαρώσουν με το "δεν πατάει περιοχή" στον έτερο Πάμπλο.
εκει υπήρξαν τα αντανακλαστικά της στηριξης του παίχτη.Τώρα;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1981 on: November 19, 2011, 13:27:52 »
Το θέμα του κοντρέρας έχει να κάνει με τα λεφτά που παίρνει, αν η απόδοσή του ήταν ανάλογη της αμοιβής του κανεις δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Το κακό όμως ποιο είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση, ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκουλικίζει βάζοντας κολητούς της δημοσιογράφους και παραγωγούς να αποδομούν τον κοντρέρας προκειμένου να τον διώξουν χωρίς να υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις. Προσωπικά εμένα δεν θα με πείραζε η διοίκηση του ΠΑΟΚ να έλεγε ευθύς εξαρχής ότι ο παίκτης παίρνει 700 χιλιάρικα αλλά με την απόδοσή του δεν μας ικανοποιεί για να τον πληρώνουμε τόσα λεφτά, έτσι λοιπόν του λέμε φίλε φεύγεις, βέβαια όλα αυτά για να γινόταν θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να είναι και συνεπής απέναντι στον παίκτη και όχι να τον έχει μέσα 10 μήνες. Το ιδιο και στην περίπτωση βιτόλο, καλός είσαι φίλε αλλά 700 δεν τα αξίζεις, έχεις συμβόλαιο σε βάζω τον όρο όπως ο νιόνιος με τον εστογιανόφ και πάνε στην ευχή του θεού, το ίδιο και με τον κοντρέρας. Αυτό που γίνεται τώρα έχει να κάνει με την κακοδιοίκηση και την θεωρία του ντόμινο που το ένα λάθος νομοτελιακά θα φέρει και δεύτερο από πίσω και τρίτο μετά και ούτω καθεξής. Θα πρέπει όμως και ο κόσμος να μην σκουλικίζει γιατί μπορεί να κάνουν οι διοικούντες ότι και οι επαγγελματιες οπαδοί της γειτονιάς, άμα και ο κόσμος θεωρεί ότι αν φύγει ο κοντρέρας θα διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, θα ξευτιλιστεί και θα γίνει πας γιάννενα αγωνιστικά τότε θα υπάρξουν συμβόλαια στον ΠΑΟΚ όπως των κόκε, των γκαρσία, των κάλβο του ρούλη που γίναν αργόμισθοι τσεπώναν τεράστια συμβόλαια και τους κυνηγούσαν στα καζίνα και στα μπαρ. Έτσι λοιπόν και ο κόσμς πιέζοντας να μείνει οποσδήποτε ένας παίκτης στην ομάδα αποδίδοντας δυσανάλογα λιγότερα της αξίας του μακροχρόνια χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ και σαφώς κερδισμένος ο παίκτης που θα έχει εκμεταλευτεί την πίεση αυτή προς όφελός του. Έτσι το βλέπω εγώ το θέμα κοντρέρας, σε αγαπάμε, σε εκτιμάμε, σε πιστεύουμε αλλά παίξε μπάλα και πάρε τα 700 χιλιάρικα, θέλεις όμως να κάνεις τον τουρίστα να είσαι αργόμισθος κάθε πρώτη του μήνα τα λεφτά και συ ντόλτσε βίτα με ταξίδια στην χιλή για φιλικά όχι ρε φίλε, δεν στα δίνω τα λεφτά, πάνε στην κόλο κόλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1982 on: November 19, 2011, 13:43:06 »
καλυτερα να φυγουν ΑΥΤΟΙ παρα ο μουντιαλικος ΠΑΜΠΛΟ

οσο για τους οικονομολογους υπερασπιστες, να τους πω οτι ο βιτολο ακομη εχει να παιρνει απο το μεγαλο ΠΑΟΚ...ο προδοτης

με πορδες αυγα δε βαφονται και οι παικτες φερνουν προκρισεις τιτλους και λεφτα...
με παναγιωτουδη πελκα μπαλαφα δε κερδιζεις ουτε τη καλλικρατεια

εχουμε κοουτς που θελει στοπερ το μπαλαφα και οχι το κοντρερας? να βγει και να το πει...η αληθεια ΔΕ βλαπτει ΠΟΤΕ
εμεις στηριζουμε κοουτς αλλα απαιτουμε αληθεια διαφανεια...ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ειναι σκουληκι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1983 on: November 19, 2011, 15:39:24 »
ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ειναι σκουληκι

Κανε υπομονη κανενα χρονο ακομα και θα γινει. Το δυσκολο ηταν να κανουν τον ΠΑΟΚση να μην ειναι ΠΑΟΚσης. Απο τη στιγμη που το πετυχαν, τα υπολοιπα ειναι ευκολα. Αυτο σημαινει τελικα το Revolution.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1984 on: November 19, 2011, 16:09:03 »
εγω πιστευω οτι ο παικτης την εχει παρει πλεον την αποφαση του και θελει να την κανει,πιστευω πως τους το εχει πει και επειδη και αυτοι ειναι χεσμενοι στα βρακια τους απο ολες τις προηγουμενες μαλακιες τους προσπαθουν με την ιδια πετυχημενη αλλωστε συνταγη να τον απομακρυνουν και στα ματια του κοσμου να φταει αυτος.
ποιος απο την διοικηση θα βγει και θα πει οτι δεν μπορουν να κρατησουν εναν παικτη κεφαλαιο στην ομαδα??
εδω δε βγαινουν να μας πουνε αλλα κι αλλα και βαζουν τα μουνοπανα τους αρδ να καθαρισουν για παρτη τους.
η φαση με τον χιλιανο εφτασε ως εδω με τον θεμελιωδη νομο της φυσικης οτι η δραση φερνει την αντιδραση.
θυμαται κανεις τον κοντρερας να εχει αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα οσο πληρωνοτανε κανονικα??
πιστευω οχι.
θελει να πληρωνεται στην ωρα του και βεβαια θελει να παιρνει ολα τα λεφτα του,οχι να του λενε μειωση να λεει ναι και μετα να πηγαινει καποιος και να του λεει θα κανεις τη μειωση στο συμβολαιο αλλα δε θα παρεις και ολα οσα σου χρωσταμε.
εδω που φτασαμε απο την διοικηση ετσι κι αλλιως δεν περιμενω πολλα και πανω κατω τις αποφασεις της τις ξερουμε,απο αυτον περιμενω να βγει και να πει τι παιζει και οχι με διαρροες απο μανατζερ σε ραδιοφωνα και παπαριες,απο αυτον.
απο τον κοσμο δεν περιμενω και πολλα,οσο δικαιολογουμε ανοιγματα και νομιζει η μαζα του ιδιου σου λαου οτι ειναι στο dna της ομαδας να χρωσταει τοσο θα ακουμε με απαθεια οτι αλλος ενας μπορει να φυγει γιατι και αυτον του χρωσταμε τα παπουτσια που φοραει.
αλλα και παλι στο τελος να φταει αυτος.
« Last Edit: November 19, 2011, 16:18:45 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

giannis80

• Guest
« Reply #1985 on: November 19, 2011, 18:48:22 »
Μαλιστα τ ακούσαμε κι αυτο.
Επείδη δεν παίζει -αλλο- απλήρωτος και επειδή δεν τσακίζεται να παίξει με τον πατέρα του νεκρό, ο μαλάκας φταίει και οχι η Διοικηση.
Ε το μαλάκα τον Κοντρέρας, δεν γίνεται θυσία για τη ΠΑΟΚάρα μας, δεν κάνει εκδούλευση στον Ζαγοράκη γιατι ακου να δεις ρε είναι απλήρωτος...
Σιγα τον παίχτη ρε, τι επειδή ειναι ο αρχηγός της ομάδας; επειδη εχει βγαλει 2-3 γκολακια στη γραμμη ακόμη κ στη χειρότερη χρονιά του; επειδη είναι ο καλυτερος αμυντικός που είχαμε αυτη τη δεκαετία τουλαχιστον; επειδη ειναι ο καλύτερος αμυντικος του πρωταθλήματος; επειδη είναι στα 34 βασικότατο στελεχος της εθνικης Χιλης;

ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ εχω δεξι μπακ τον πουστη τον κοντο και ξεμπέρδεψα και με την άμυνα.......

φουκαρά ΠΑΟΚ................

εύχομαι να βγούμε Ευρώπη.

Εκτός τόπου και χρόνου είσαι αδερφέ.Η αλλαγή στη συμπεριφορά του κοντρέρας μπορεί να προκύπτει 100 διαφορετικούς λόγους. Και μάλιστα ανθρώπινους.Δεν καταφέρθηκα ενάντια στον Κοντρέρας.Κατέγραψα γεγονότα.Το οτι θα ήταν πίσω στις πληρωμές και φέτος (πολύ κακώς φυσικά), το ήξερε.Αν θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, είναι ανθρώπινο. Αλλά μην με εκνευρίζεσαι στο μάτς με τον βάζελο και πετάς την μπάλα στα πουλιά....αδιαφορία
.Και εκφράσεις του τύπου ''έχω δεξί μπακ τον κοντό'' και ''ο φουκαράς ο ΠΑΟΚ να βγει ευρώπη'',  κουράσανε φίλε. Τα ίδια και τα ίδια.Να βρούμε καμιά άλλη καραμελίτσα.

giannis80

• Guest
« Reply #1986 on: November 19, 2011, 18:55:13 »
Το θέμα του κοντρέρας έχει να κάνει με τα λεφτά που παίρνει, αν η απόδοσή του ήταν ανάλογη της αμοιβής του κανεις δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Το κακό όμως ποιο είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση, ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκουλικίζει βάζοντας κολητούς της δημοσιογράφους και παραγωγούς να αποδομούν τον κοντρέρας προκειμένου να τον διώξουν χωρίς να υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις. Προσωπικά εμένα δεν θα με πείραζε η διοίκηση του ΠΑΟΚ να έλεγε ευθύς εξαρχής ότι ο παίκτης παίρνει 700 χιλιάρικα αλλά με την απόδοσή του δεν μας ικανοποιεί για να τον πληρώνουμε τόσα λεφτά, έτσι λοιπόν του λέμε φίλε φεύγεις, βέβαια όλα αυτά για να γινόταν θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να είναι και συνεπής απέναντι στον παίκτη και όχι να τον έχει μέσα 10 μήνες. Το ιδιο και στην περίπτωση βιτόλο, καλός είσαι φίλε αλλά 700 δεν τα αξίζεις, έχεις συμβόλαιο σε βάζω τον όρο όπως ο νιόνιος με τον εστογιανόφ και πάνε στην ευχή του θεού, το ίδιο και με τον κοντρέρας. Αυτό που γίνεται τώρα έχει να κάνει με την κακοδιοίκηση και την θεωρία του ντόμινο που το ένα λάθος νομοτελιακά θα φέρει και δεύτερο από πίσω και τρίτο μετά και ούτω καθεξής. Θα πρέπει όμως και ο κόσμος να μην σκουλικίζει γιατί μπορεί να κάνουν οι διοικούντες ότι και οι επαγγελματιες οπαδοί της γειτονιάς, άμα και ο κόσμος θεωρεί ότι αν φύγει ο κοντρέρας θα διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, θα ξευτιλιστεί και θα γίνει πας γιάννενα αγωνιστικά τότε θα υπάρξουν συμβόλαια στον ΠΑΟΚ όπως των κόκε, των γκαρσία, των κάλβο του ρούλη που γίναν αργόμισθοι τσεπώναν τεράστια συμβόλαια και τους κυνηγούσαν στα καζίνα και στα μπαρ. Έτσι λοιπόν και ο κόσμς πιέζοντας να μείνει οποσδήποτε ένας παίκτης στην ομάδα αποδίδοντας δυσανάλογα λιγότερα της αξίας του μακροχρόνια χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ και σαφώς κερδισμένος ο παίκτης που θα έχει εκμεταλευτεί την πίεση αυτή προς όφελός του. Έτσι το βλέπω εγώ το θέμα κοντρέρας, σε αγαπάμε, σε εκτιμάμε, σε πιστεύουμε αλλά παίξε μπάλα και πάρε τα 700 χιλιάρικα, θέλεις όμως να κάνεις τον τουρίστα να είσαι αργόμισθος κάθε πρώτη του μήνα τα λεφτά και συ ντόλτσε βίτα με ταξίδια στην χιλή για φιλικά όχι ρε φίλε, δεν στα δίνω τα λεφτά, πάνε στην κόλο κόλο.

4 μήνες απλήρωτος έγραψε εφημερίδα της χιλής, προφανώς από λόγια του Κοντρέρας.Με τον τελευταίο 1,5 μήνα να μην υπάρχει διοίκηση, άρα όχι δικαίωμα υπογραφής της εταιρίας. Εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες απλήρωτοι είναι οι παίκτες.Έχω διαβάσει 4 μήνες, 8 μήνες, 10 μήνες. Αποφασίστε δημοσιογραφάκια και όσοι τα γράφουν.Τα γεγονότα δικαιώνουν πάντως την εφημερίδα της χιλής. 4 μήνες, από ιούλιο όταν έστειλε τα λεφτά ο Σάχπα (ντεμέκ οτι τα είχε στείλει ο Φλω).

baron

• Guest
« Reply #1987 on: November 19, 2011, 18:59:01 »
Τα γεγονότα δικαιώνουν πάντως την εφημερίδα της χιλής. 4 μήνες, από ιούλιο όταν έστειλε τα λεφτά ο Σάχπα (ντεμέκ οτι τα είχε στείλει ο Φλω).

και εμείς το ξέρουμε αυτό από που?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1988 on: November 19, 2011, 19:03:44 »
δεν ξέρω αν άλλαξε συμπεριφορά ο Κοντρέρας αλλά σίγουρα η διοικησάρα δεν άλλαξε σίγουρα... Εδώ και τρία χρόνια πίσω αρκετά στις πληρωμές. Αν δεν ήταν έτσι και χρωστούσαν κανένα μηνιάτικο δεν θα είχαμε απεργίες κτλ.

Όσο για τον μην επαγγελματία, ταξιδιώτη που τον κάναμε εμείς άνθρωπο....

Στην αποστολή ο Κοντρέρας!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (18/11) ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός επέστρεψε από την χώρα του και αμέσως στρώθηκε στην... δουλειά. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε, μάλιστα, το Σάββατο (19/11) στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Βάσει της συζήτησης που είχε γίνει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όταν ο Χιλιανός είχε ζητήσει άδεια, ο τελευταίος φυσιολογικά δεν θα βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο (20/11) ματς, αφού αυτό τού είχαν πει από τον "Δικέφαλο". Κάτι τέτοιο πάντως δεν συνέβη καθώς ο Χιλιανός συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Λάσλο Μπόλονι για το αυριανό (20/11) ματς. Εκτός αποστολής να σημειωθεί πως έχουν μείνει οι Τσιρίλο και Ετο.
Περισσότερα σε λίγο...
http://olapaok.gr/podosfairo/sthn_apostolh_o_kontreras.1503060.html

Ελπίζω αυτό το "περισσότερα σε λίγο" να μην καταλήξει πάλι σε διοικητική απόφαση μη παρουσίας του στον αγώνα και μετά οι αυλοκόλακες να μας λένε ότι το κωλόπαιδο δεν ήθελε να παίξει.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1989 on: November 20, 2011, 11:22:59 »
Πιστός στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Πάμπλο Κοντρέρας, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Κόλο Κόλο...

"Εμεινα έκπληκτος όταν διάβασα και εγώ τα δημοσιεύματα. Βέβαια, αυτά περί επιστροφής μου στην Κόλο Κόλο γράφονται συνέχεια. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το θέμα", είπε αρχικά στο "Goal" ο Χιλιανός αμυντικός και πρόσθεσε:

"Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Εχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις με κανέναν, αν δεν μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση της ομάδας μου για να δω και εγώ τι θα κάνω".

http://www.sportdog.gr/article/69353/emeina-ekplektos

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1990 on: November 20, 2011, 12:09:25 »
καλα μιλαμε για πολλες μαλακιες.....εχουμε τους πιο μπασταρδους δημοσιογραφους..........ποση λασπη ακομη....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1991 on: November 20, 2011, 12:21:00 »
οση χρειαζεται...

August Spies

• Guest
« Reply #1992 on: November 21, 2011, 10:16:15 »
Γιάννη80 εσυ βλέπεις αδιαφορία και το αφήνεις εκει. Ουτε γιατι παρουσιάστηκε αυτή η "αδιαφορία" ούτε τι ευθυνες εχει η Διοίκηση ουτε τπτ άλλο.
Για μένα να ξέρεις που υπάρχει αδιαφορία; Απο τη πλευρά της Διοίκησης προς την ομάδα. Κι αυτό καραμέλα;

Η ουσία είναι μια:
Μπορεις να βρείς αντικαταστάτη ισαξιο για τη θέση αυτή;
Εδω λέγαμε πριν 2 καλοκαίρια να τον ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ με αντίστοιχο σεντερ μπακ, και τώρα συζητάμε να τον αφήσουμε να φύγει.
Ξεχνάς γρήγορα.

Τέλος ναι ρε φίλε όσο ο πίνακας λεει 5ος με 2 παιχνίδια περισσότερα ο ρεαλιστικός στοχος που δεν είναι καραμέλα ποιος είναι; το νταμπλ;

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #1993 on: November 22, 2011, 15:31:28 »
Οτι και να συμβαινει χρειαζεται ο παικτης,είναι βαρόμετρο μαζι με 2-3 ακομα.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1994 on: November 22, 2011, 17:26:05 »
O αρχηγος μιλησε. Τα παπαγαλακια να σιγησουν.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=13738

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της ομάδας στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε»

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έμεινε τόσο καιρό χωρίς νίκη;

«Συνέβησαν πολλά. Είχαμε αρκετούς σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς, ορισμένες φορές ήταν και ο αντίπαλος σε συγκεκριμένα ματς ανώτερος όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά από την Κυριακή πιστεύω ότι θα πάρουμε φόρα και θα έχουμε θετικό ρυθμό και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια».

Έχει εξήγηση για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Πράγματι έτσι είναι και φέτος. Έχουμε δύο πρόσωπα ειδικά μετά από μία καλή αρχή που είχαμε. Ίσως οι ίδιοι οι παίκτες χωρίς να το συνειδητοποιούν  ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη διότι εκεί κάθε ματς είναι σαν να μην υπάρχει άλλη ευκαιρία να διορθώσουν κάποιο λάθος. Ενώ στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση ότι είναι μία ολόκληρη σεζόν μπροστά... Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση από όλους και στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχει επιστρέψει η αυτοσυγκέντρωση στην ομάδα και για την Ελλάδα...»

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο στόχο του. Στο πρωτάθλημα είναι πίσω...

«Χάσαμε πολλούς βαθμούς φέτος από την αρχή της σεζόν και ειδικά κάποιους σημαντικούς βαθμούς εντός έδρας τελευταία. Ελπίζουμε με τη βελτίωση που ήδη υπάρχει να αλλάξει αυτό.Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακό είναι και φέτος καλοί, αλλά και εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Κυριακή με Κυριακή πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και βρεθούμε ψηλότερα».

Ο κόσμος αναρωτιέται τι έχει γίνει τελευταία και δεν παίζει στον ΠΑΟΚ...

«Την περασμένη Κυριακή ήταν απόφαση του προπονητή. Θεώρησε ότι οι παίκτες που έπαιξαν στη θέση μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

Για το ματς με την Τρίπολη; Που στον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ήταν τραυματίας, αλλά μετά πήγε και έπαιξε με την Εθνική Χιλής;

«Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν απόφαση του γιατρού. Εγώ πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω. Ο γιατρός μου είπε να μην παίξω για να μην πάθω ότι και ο Λίνο που έπαθε υποτροπή. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντιμετώπισα τόσο έντονο μυικό πρόβλημα. Μετά από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι τα παιχνίδια της Εθνικής μου μεσολάβησαν κι άλλες μέρες και είχα χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα. Είχα μικροπροβλήματα αλλά έβγαλα κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις τα ματς».

Υπάρχει θέμα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ;

«Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντιλήφθηκα ότι κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ διάφορα. Ένιωσα άσχημα που υπήρξαν άνθρωποι που αμφέβαλλαν για μένα και αν θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ.

Αυτή η αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, μου αφήνει μία πίκρα με όσα έχω δείξει 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, που ήμουν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα».

Αυτά τα έχει πει στη διοίκηση;

«Αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν μπορώ να τις διαψεύδω. Έχω μία φιλική σχέση με το Ζήση Βρύζα και ξέρει πόσο άσχημα νιώθω με αυτά που ακούστηκαν. Αν χρειαστεί θα το μεταφέρω και στην υπόλοιπη διοίκηση».

Υπήρξε μία έντονη φήμη που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει για να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο... Τα ΜΜΕ στη Χιλή έγραψαν πολλά γι αυτό...

«Εγώ θεωρώ ότι είναι καλό που μιλάω και ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα. Για το ενδιαφέρον την Κόλο Κόλο δεν είναι ψέμα. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα μου έχουν πει ότι όποτε θέλω έχω ένα λευκό συμβόλαιο για να επιστρέψω εκεί...
Και τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο έδειξε ενδιαφέρον και δεν αποκλείω ότι μπορεί να επιστρέψω εκεί κάποια στιγμή. Τώρα όμως ανήκω στον ΠΑΟΚ. Δε θα έκανα άλλη συμφωνία με ομάδα αν δεν μου πει κάτι ο ΠΑΟΚ. Έχω συζητήσει με το Βρύζα και έχω ξεκαθαρίσει το θέμα...

Δεν είναι έκπληξη όμως για μένα ότι γράφθηκε στη Χιλή για την Κόλο Κόλο. Είναι λογικό να τραβάει το ενδιαφέρον ένα τέτοιο ζήτημα καθώς  ξέρουν καλά το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από την πλευρά μου...»

Στα τέλη Δεκεμβρίου θα ξαναπάει για φιλικό της Χιλής με την Παραγουάη και θα προσθέσει ακόμη περισσότερες συμμετοχές με Εθνική Χιλής.

«Νιώθω περήφανος που μπορώ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα τόσες συμμετοχές. Το κατάφερα με τις καλές σεζόν που είχα τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ...»

Τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Θέλω να πω ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ανέκαθεν μου φέρονταν καλά. Την περασμένη Κυριακή έτυχα μοναδικής υποδοχής παρότι δεν έπαιξα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το θέμα με τις φήμες πρέπει να τελειώνει. Αν για κάτι έχω να πω συγγνώμη, αυτό είναι επειδή δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα θα ήθελα μέχρι τώρα φέτος στον ΠΑΟΚ. Είμαι όμως παρών στην ομάδα και στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το πως μου έχει συμπεριφερθεί. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ...»

Εγω προσωπικα ειμαι 100% καλυμενος απο την πλευρα του. Αν φυγει θα ειναι ενα ακομα εγκλημα των ποδοσφαιρανθρωπων
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1995 on: November 22, 2011, 17:43:18 »
Έλα όμως που είπε κι αυτό:
Δε θα έκανα άλλη συμφωνία με ομάδα αν δεν μου πει κάτι ο ΠΑΟΚ.

φυτίλιας-4-  :P

August Spies

• Guest
« Reply #1996 on: November 24, 2011, 15:30:52 »
Σωστός ο Παμπλίτο.
Ανανέωση τωρα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1997 on: November 24, 2011, 16:44:13 »
Αντε ρε το τσουτσεκι που παει και παιζει με την εθνικη και του δινουμε τοσα λεφτα. Χαριστε τον ρε στο βαζελο να γλιτωσουμε το συμβολαιο. Εχουμε τρυπες λεμε, τα ποδια μεσα στο παπλωμα. Ασε που τα τελευταια χρονια σερνεται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1998 on: November 24, 2011, 22:13:19 »
το γαμησανε το παληκαρι οι διοικουντες....μηδεν στηριξη βλεπω.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

August Spies

• Guest
« Reply #1999 on: November 25, 2011, 00:37:33 »
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΕΜΕ.......