ρε τι καθομαστε κ αναλυουμε τωρα δεν εχω καταλαβει ποσο ντεφορμε κ ποσες μαλακιες εχει κανει ο κοντρερας ? παμε καλα ? κ με ενα ποδι ειναι ο καλυτερος αμυντικος μας ακομα κ τωρα βασικος στη χιλη ειναι που εχει παιχταραδες δλδ δεν μας κανει κ αυτος ε ? ξεχασα εχουμε κατσικα..οπως δεν μας εκανε κ ο βιτολο γιατι ειχαμε αριας κ τσουκαλα, με αυτα τα μυαλα που εχουμε καλα τα παθαινουμε, προσωπικα οσο βλεπω τον ΠΑΟΚ δεν θυμαμαι καλυτερο αμυντικο αλλα κ γενικα αμα εξαιρεσεις χενρικσεν κ γκαμαρα που ρθε στα τελιωματα του δεν θυμαμαι κ αλλον τετοιο αμυντικο που να περασε απο ελλαδα, κ ακομη κ με βαζελο που ταν κακος στο πρωτο εφαγες το γκολ απο πνιξιμο του χαλκια στο φαουλ που εκανε κ στο δευτερο εφαγες αλλα 2 κ ανετα ετρωγες κ αλλα, εγω βλεπω πως οτι χτιστηκε με κοπο καταστρεφεται σιγα σιγα κ γκαρσα με κοντρερας δεν ειχαμε ξαναδει κ για την ομαδα που χτιζεται ειναι απαραιτητοι για την προσωπικοτητα που εχουν αλλα κ γιατι ειναι παιχταραδες, τωρα αν καποιοι ψηνονται να γυρισουν στην εποχη της σαρδελας μα τον διωξουμε κ να πεζουν οι μπρουνοι κ σια..
o πατέρας μου με έλεγε πως ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πωληθεί (ή έστω, απλά να φύγει) ένας παίκτης
αποδεδειγμένα καλός (κι όταν μιλάμε για τον Πάμπλο, τι καλός, τρίκαλος!!!) είναι μέσα από τα μέσα μαζικής
εξημέρωσης να απαξιωθεί πλήρως η εικόνα του..
ώστε, όταν έρθει εκείνη η πουτ@να η μέρα που θα πουλήσουμε τον Πάμπλο, να βγεί και να πει ο περιούσιος
λαός της ομάδας πως
έλα μωρε, ντεφορμέ ήταν, δεν έπαιζε, τον τραυματία έκανεκαι παρόμοιες φαιδρότητες.. το ίδιο φυσικά θα γίνει οσονούπω με τον Βιερίνια..
ΣΥΜΦΩΝΩ οριζοντίως και ευθέως με τον Μπατιγκόλ, ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ,
κάτι γατάκια σαν τον Τσιρίλο δεν κάνουν ούτε για να του φέρνουν τα παπούτσια..
αλλά ένεκα η στενότητα των διεθνών χρηματαγορών...
ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Κλάους..
Ζωή σε μας..
υγ: η μόνη μου διαφωνία με το ποστ που παραθέτω, είναι πως καλός κ ο γκαμάρα, καλός κ ο χένρικσεν,
αλλά αμυντικάρα σαν τον Πάμπλο, δεν έχει ματάξαναρθει στην Ελλάδα..
άντε μόνο ο Ντόλμπεργκ