Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1920 on: November 15, 2011, 21:20:22 »
ρε μαγκες σε τι ακριβωw διαφωνουμε;
η διοικηση ειναι ανικανη και θα επρεπε ηδη να ειχε εξαφανιστει απο τον ΠΑΟΚ
παιχτες με συμπεριφορες σαν του κοντρερας θελουνε κρεμασμα το δελτιο στον τοιχο φταινε δεν φταινε
ναι του χρωστανε φραγκα...κι εμενα μου χρωστανε ισως και παραπανω καιρο...το να παω να δουλεψω απληρωτος δεν το βλεπω ως φιλοτιμο αλλα ως αναγκη επιβιωσης
οταν οι παιχτες που γινονται κι αρχηγοι δεν ξερουν που βρισκονται και τι αντιπροσωπευει μια ομαδα...τι πορεια περιμενουμε να εχει;
κι ολα ξεκινανε απο ψηλα...αποτυχανε και θα πρεπε ηδη να ειχαν φυγει.αντ'αυτου σημερα ανανεωθηκε η θητεια τους
κι εμεις τρελαινομαστε γιατι ολοι μας ξεφτιλιζουν σαν ομαδα και μας κοροιδευουν σαν λαο

Διαφωνω Γιαννωτη γιατι απο τοτε που θυμαμαι την υπαρξη μου θυμαμαι πεχτες μας να φευγουνε για οικονομικα προβληματα....Δεν το ειδα αυτο ή μαλλον σπανια απο το ΠΟΚ....τοσο πουστιλικι στην ομαδα μας δηλαδη....Τα πρωτα χρονια του Ζαγορακη εκεινο που διαπιστωσα ητανε οτι οι αθηναικες εφημεριδες και μιντια σταματησανε να κανουνε "πλιατσικο" "σεναρια" για καθοδο στην χαβουζα καθε πεχταρα μας...δεν το κανανε γιατι δεν μπορουσανε και υποθετικα υπηρχε μια ταξη και μια σοβαροτητα....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ....ΑΛΛΑ τον τελευτεο 1,5 χρονο....αρχισαμε παλι....μια ο βιερινια, μια ο κοντρερας, ΝΑ ΣΟΥ και ο βιτολο....παλι αρχισανε τα  ψωνια...Ε να πα να γαμηθουνε στην ΠΑΕ....και παρεπιπτοντως μην τρωτε ΠΑΠΑ απο τους δικους μας ΑΡΔ....Ο κονδορας ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ πεσμενος και το ξαναλεω Ε ΛΑ ΧΙ ΣΤΑ.....ποσα εβγαλε πανω στην γραμμη φετος? Εχτοσ απο 2 φασεις που εκανε λαθη εγω τον βλεπω μια χαρα και ολα τα αλλα ειναι παπαρια μεντολες...οι ΑΡΔ απο το πουθενα βγαλανε θεμα και καλα δεν παιζει φετος.....ΜΑΛΑΚΕΣ αφου το φαλακρο γιδι διπλα του ειναι για το πεουλο και μας εχει στοιχισει ουκ ολιγες φορες φετος. Και για την συμπεριφορα του μια χαρα ειναι....εαν εχεις καιρο να τα παρεις καλα κανει. Ο αθλητης εχει περιορισμενο χρονο εργασιας οποτε δεν μπορει να ασχολειτε με το βαριετε που εχουμε. Εαν χτηπησει μαγκες μου τι γινετε? Θα παρι τα κακαλα του και θα του κανουνε και διακανονισμο. ΓΙ'αυτο υπαρχουν συμβολαια, για κατι λαμογια σαν τις διοικησεις...και αφηστε τα ο κοσμος πειναι και αυτοι χρυσοπληρωνονται...αυτο ειναι ασχετο...εαν εχετε προβλημα με αυτο μην τους αποθεωνετε η μην πατε στο γηπεδο... και μην ξεχναμε και κατι...Ο βερον ητανε πεχτουρα και εβγαζε τρελες πασες στα φορ αλλα αρχισε να φαγωνετε σιγα σιγα χωρις λογο και μετα τον ξευτηλισανε...Κοινο σημειο συμπιριφορας με τον Σαβινι που και οι 2 ειπανε...πατα να γαμηθειτε δεν φευγουμε ετσι...μετα ο βιτολο κοθνησε μαντιλη εντελως ξαφνικα και αναιμακτα .ΤΥΧΑΙΑ ολα αυτα...δεν το νομιζω.......ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ Πια τους πεχτες....εαν εισαι σωστος απεναντι τους το ιδιο θα ειναι και αυτοι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1921 on: November 15, 2011, 21:28:48 »
γνωμες ειναι αυτες μαεστρο ολοι εχουμε απο μια

δεν μιλαω για το αγωνιστικο παντως αλλα για το γεγονος που καποιοι καλομαθημενοι ποδοσφαιριστες και καποιοι καλομαθημενοι πρωην ποδοσφαιριστες

μας εχουν αγανακτησει με το να μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας.αυτο λεω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1922 on: November 15, 2011, 21:41:09 »
και οι 2 μεριές βρίσκουν και τα κάνουν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1923 on: November 15, 2011, 21:45:56 »
κλαιν μαιν ποσα χρονια θα παιζει ακομα. ηρθες, εδωσες, φυγε οσο σε σεβομαστε ακομα να τελειωνουμε.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1924 on: November 15, 2011, 21:56:39 »
από ότι φαίνεται νύχτα θα μας αφήσει και ο κοντρέρας...τώρα ποιος φτάει και ποιος δεν φταίει είναι άλλο θέμα...ας πούμε ότι γαμιούνται και οι 2 πλευρές...το θέμα για μένα πάντως είναι άλλο..ότι μάλλον αυτή η διοίκηση έχει βάλει στόχο να αφήσει μεγαλύτερο χρέος και χειρότερο υλικό από ότι όταν ανέλαβε...καλα τα παει...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1925 on: November 15, 2011, 22:21:34 »
θελω να επιστρεψει και να δηλωσει οτι ολα αυτα ειναι στημενα γιατι του χρωστανε απο περσι και να δω ποιον τηα παρει ο διαολος μετα. στημενα ρεπορταζ στημενα παπαγαλακια.

δηλαδη πηρε τηλεφωνο ο κοντρερας απο χιλη...μιλησε με καποιον στο τηλ...αυτος ο καποιος το μετεφερε στην διοικηση (στην ποια?) και η διοικηση αποφασισε να του πει γυρνα δευτερα μια κ καλη....και ταυτοχρονα αποφασισε να το κοινοποιησει και στα εντυπα μεσα....χαχαχα.....

ακουστε δημοσιογραφοι τι θα γραψετε...δελτιο τυπου....αυτο αυτο κ αυτο...οκ?
ο κακος ο παπλο....βρε ουστ κοπροσκυλα....στα τσακιδια ολοι σας....

με τις πετρες θα φυγετε ολοι
« Last Edit: November 15, 2011, 22:32:50 by PanicTaZ »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1926 on: November 15, 2011, 22:37:07 »
ρε προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην γράψω αλλα δεν τα καταφέρνω.δηλαδή επειδή η διοίκηση δεν τον πληρώνει τόσο καιρό όπως λένε και έτσι φαίνεται αυτός δεν ξέρει ότι τόσα χρονια πληρώνεται με δικά μας χρήματα?δηλαδή αξίζει όλος αυτός ο φτωχός λαός ο μεροκαματιάρης που δουλεύει gia600 "κολοευρο" και παίρνει διαρκειας για να πληρωθείς και να πάρεις 600000 χιλιάρικα είσαι εντάξει? έχεις την συνείδηση σου εντάξει?μας γραφεις στα παπάρια σου?δηλαδή ποιος έχασε λεφτά? ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ. και οποιος δεν με σέβεται ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ! δεν λέει κανένας για την αξια του,ούτε ότι δεν είναι ότι καλύτερο έχει περάσει ΑΛΛΑ δεν αξίζει κανέναν σεβασμό όταν δεν με sbese.as έπαιρνε μεταγραφεί στην barca να πληρώνεται απίκο.εδώ "οκοσμακις" υποφέρει και αυτός φοβάται μην pinasei.e ρε επίσκεψης που θέλουν διοικούντες και ποδοσφαιριστές στην προπόνηση αλλα από εκείνες τις παλιές για να τους δω εγώ μετά τι γράμματα θα σπικάρουν από κοντά και όχι μέσο εφημερίδων και "κολοραδιον"
« Last Edit: November 15, 2011, 22:38:30 by Capricorn »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1927 on: November 15, 2011, 22:40:15 »
thanks capri ..μετατροπέα γαμιέται η μάνα σου

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1928 on: November 15, 2011, 22:42:08 »
εγώ πιστεύω ότι όποιος παίχτης ρίχνει άδικο και από τις δύο πλευρές απλά χωρίς να το θέλει παίζει το παιχνίδι της παε. τέλος.
αν όλα ήταν καλά, οι παίχτες πληρώνονταν βάσει προθεσμιών, κι ας μην ήταν πάντα στην ώρα τους, αν βλέπαν μία σοβαρότητα από την διοίκηση που δεν αφήνει έναν υπερπολύτιμο παίχτη να πάει στον βασικό σου αντίπαλο επειδή αυτός το απίτησε με το έτσι θέλω, ε τότε θα έλεγα τα χειρότερα για τον κοντρέρας.
και τώρα τα πολυπιστεύω, αλλά σημασία έχει τι λέμε δημοσια για το λόγο ότι δεν πρέπει να δίνεται κανένα άλλοθι σε αυτήν την διοίκηση, γιατί αυτή είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για ότι συμβαίνει.
αυτή το προκάλεσε, αυτή το ξεκίνησε για να το πω παιδιάστικα. πώς να γίνει?

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1929 on: November 15, 2011, 22:46:13 »
ολοι παιζουν το παιχνιδι της διοικησης παρτε το χαμπαρι. εκανε κανεισ σοβαρο ρεπορταζ να ρωτησει την πλευρα του παιχτη? οτι παπαρια τους πασαρουν απο την διοικηση την γραφουν? ειναι σοβαρη δημοσιογραφια αυτη? ξεκολληστε μερικοι. μονοπλευρα ρεπορταζ με ηθικα κερδισμενηπαντα την διοικηση? βρε ουστ...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1930 on: November 15, 2011, 23:02:11 »
έλα μωρέ το κωλόπαιδο. Στα τσακίδια μαζί με τον Βιτόλο. Ουστ άμπαλε αντιπαοκτση, κοπρόσκυλο, αγνώμων... ποιος έχει σειρά μετά ρε παιδιά;

ο βιερινια...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1931 on: November 16, 2011, 00:38:30 »
ρε μαγκες σε τι ακριβως διαφωνουμε;

η διοικηση ειναι ανικανη και θα επρεπε ηδη να ειχε εξαφανιστει απο τον ΠΑΟΚ

παιχτες με συμπεριφορες σαν του κοντρερας θελουνε κρεμασμα το δελτιο στον τοιχο φταινε δεν φταινε

ναι του χρωστανε φραγκα...κι εμενα μου χρωστανε ισως και παραπανω καιρο...το να παω να δουλεψω απληρωτος δεν το βλεπω ως φιλοτιμο αλλα ως αναγκη επιβιωσης

οταν οι παιχτες που γινονται κι αρχηγοι δεν ξερουν που βρισκονται και τι αντιπροσωπευει μια ομαδα...τι πορεια περιμενουμε να εχει;

κι ολα ξεκινανε απο ψηλα...αποτυχανε και θα πρεπε ηδη να ειχαν φυγει.αντ'αυτου σημερα ανανεωθηκε η θητεια τους

κι εμεις τρελαινομαστε γιατι ολοι μας ξεφτιλιζουν σαν ομαδα και μας κοροιδευουν σαν λαο

+ βαλτε κι αλλα πανε

εισαι παιχταρας ρε πουστη μου αλλα 35 εισαι..αργηγος οπως σου αρμοζει.. αλλα μην τρελαθουμε κιολας
αν εισαι απλερωτος κανε την προσφυγη σου να εισαι κυριος..οπως σου αρμοζει... και πανε στην πατριδα σου
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1932 on: November 16, 2011, 12:03:25 »
Το... μπαλάκι στον Μπόλονι πέταξε μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (19/11) ματς με τον Παναιτωλικό, όμως, γι΄αυτό θα αποφασίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε.

Ακόμη, επισήμανε ότι ήθελε να αγωνιστεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κοντρέρας:

"Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή (20/11) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου.

Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".

LINK....?
« Last Edit: November 16, 2011, 12:40:23 by Capricorn »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1933 on: November 16, 2011, 12:19:11 »
Αντε βρειτε τα με τον παικταρα-συμβολο. Αιντε θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε. Ναι ο ανθρωπος ειναι ερεθισμενος με τα λεφτα, αλλα τι να κανουμε, επαγγελματιας απο την Χιλη ειναι. Ειδαμε κ τα ΠΑΟΚτσακια τι κανουν...
Εναν Κοντρερας και Γκαρσια εφερε αυτη η διοικηση κ αξιζει 1000 μπραβο για αυτο, θα μας μαυρισετε την ψυχη κ για αυτους πια;
Πληρωστε τον να ηρεμισει ο παικταρας μπας κ προλαβουμε τα play offs κ σηκωσουμε κανα κυπελλο (λεμε τωρα)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1934 on: November 16, 2011, 12:25:34 »
Εγώ πάντως τον βλέπω δώρο στον βάζελο και οι δικοί μας να πανυγηρίζουν ότι γλύτωσαν τα 600 που θα έπαιρνε συν μέρος αυτών που του χρωστούσαμε. Μια επανάληψη δηλαδη του σήριαλ βιτόλο. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1935 on: November 16, 2011, 12:38:40 »

Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής".

Αν ισχύει, ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ φυτοπαοκ24

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1936 on: November 16, 2011, 13:19:48 »
Αντε βρειτε τα με τον παικταρα-συμβολο. Αιντε θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε. Ναι ο ανθρωπος ειναι ερεθισμενος με τα λεφτα, αλλα τι να κανουμε, επαγγελματιας απο την Χιλη ειναι. Ειδαμε κ τα ΠΑΟΚτσακια τι κανουν...
Εναν Κοντρερας και Γκαρσια εφερε αυτη η διοικηση κ αξιζει 1000 μπραβο για αυτο, θα μας μαυρισετε την ψυχη κ για αυτους πια;
Πληρωστε τον να ηρεμισει ο παικταρας μπας κ προλαβουμε τα play offs κ σηκωσουμε κανα κυπελλο (λεμε τωρα)

ΠΑΟΚτσακια, εννοω τους παικτες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1937 on: November 16, 2011, 14:13:36 »
Ο Κοντρέρας ζήτησε μία μέρα άδεια, ο ΠΑΟΚ του έδωσε ως τη Δευτέρα, αλλά ο Χιλιανός δήλωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα και θέλει να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός είναι σε κόντρα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ζήτησε μία μέρα επιπλέον άδεια, αλλά η απάντηση της ΠΑΕ ήταν να πάρει ως τη Δευτέρα.

Στο θέμα επανήρθε ο Κοντρέρας που δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport» ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, ενώ τόνισε ότι και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήθελε να παίξει, αλλά έμεινε εκτός αποστολής:  «Ζήτησα μια μέρα άδεια και θα έρθω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να παίξω την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από εμένα, αλλά και από τον προπονητή μου. Ότι πει ο κ. Μπόλονι. Εγώ ήθελα να παίξω και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έμεινα εκτός αποστολής».

Ο Κοντρέρας πέτυχε και γκολ στο τελευταίο ματς της Χιλής...

http://www.gazzetta.gr/article/item/241457-thelei-na-paixei-o-kodreras

Ότι ναναι....
Ο καθένας ότι του έρθει γράφει
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1938 on: November 16, 2011, 14:17:40 »

Αν ισχύει, ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ φυτοπαοκ24

Γιατί αναρωτιέσαι ρε φίλε; Φυσικά ωχριούν!! Το έγραψα στις 7 Νοεμβρίου όταν το άκουσα με τα αυτάκια μου από τον ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. που μάλλον ξέφυγε από την γραμμή ή δεν πρόλαβαν να τον βάλουν στην γραμμή.

paok24:''Για ακόμα μία φορά τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πάρα πολλά, καθώς ο παίκτης, μόλις χθες, δεν αγωνίστηκε αφού όπως ισχυρίστηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο, αλλά το ταξίδι για τη Χιλή το κάνει κανονικά και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα είναι και στην ενδεκάδα, την Παρασκευή.''
 Παυλίδης:συνεργάτης τους στο paok24 ...στην ραδιοφωνική του εκπομπή σήμερα το πρωί είπε πως ο Κοντρέρας ενημέρωσε την Παρασκευή ότι μπορεί να παίξει και το ιατρικό επιτελείο εκτίμησε ότι δεν είναι έτοιμος. Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια κατά την άποψη μου είναι ότι ο παίκτης είναι απλήρωτος και πρέπει να γίνει ο κακός της υπόθεσης μπας και ξεφορτωθούμε τα 650 χιλ. συμβόλαιο με κάθε τρόπο. Πως θα γίνει ο κακός σπάστου τα αρχίδια με κάθε τρόπο.
Αλήθεια αυτό που ξεχνάν εντέχνως να αναφέρουν είναι ότι και την προηγούμενη φορά που δεν αγωνίστηκε εδώ γιατί ήταν τραυματίας, δεν αγωνίστηκε και με την Χιλή παρότι έμεινε εκεί για 10 ημέρες και ήθελε να παίξει. Ο ιατρικό τιμ της Χιλής δεν τον άφησε αλλά έντεχνα το ξεχνάν, όπως ο κύριος Κόλκας που άφηνε υπονοούμενα σε τηλ συνομιλία του με ένα φυτομάνιο.

Γαμήστε όλοους τους παίκτες αξίας καντε τους σκατά και μετά φέρτε τους στον λαό για να τους σφάξουμε στο γόνατο.... ρε τους αλήτες μα μην αγπάνε τον Π.Α.Ο.Κ. και να παίζουν ότι και να συμβαίνει σ αυτό το καφενείο.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #1939 on: November 16, 2011, 18:15:31 »
ολοι παιζουν το παιχνιδι της διοικησης παρτε το χαμπαρι. εκανε κανεισ σοβαρο ρεπορταζ να ρωτησει την πλευρα του παιχτη? οτι παπαρια τους πασαρουν απο την διοικηση την γραφουν? ειναι σοβαρη δημοσιογραφια αυτη? ξεκολληστε μερικοι. μονοπλευρα ρεπορταζ με ηθικα κερδισμενηπαντα την διοικηση? βρε ουστ...