Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1760 on: August 05, 2011, 14:02:14 »
«Με τον Μπόλονι θα γίνουμε καλύτεροι»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στον «Sport103.fm», τόνισε η παρουσία του Λάσλο Μπόλονι αποτελεί εγγύηση για τη βελτίωση της ομάδας. Τι ειπε για τον εαυτό του, τον Βιεϊρίνια αλλά και την επιστροφή του Ζήση Βρύζα.

Για την επιστροφή του στην Τούμπα:«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα. Πάντα ένας παίκτης είναι χαρούμενος όταν παίζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, μπροστά στους φανατικούς οπαδούς μας».

Για τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:«Δεν προτιμώ κάποιον, θεωρώ ότι για να βρίσκονται στο EuropaLeague, όλοι τους θα βρίσκονται σε ένα επίπεδο που αξίζουν την προσοχή μας. Ασχέτως αν χωρίζονται σε γκρουπ ισχυρών και αδυνάτων, κάθε ομάδα έχει καλούς και δυνατούς παίκτες και μπορεί να κάνει τη ζημιά, ανεξάρτητα από το ποιο γκρουπ προέρχεται».

Για τον Λάσλο Μπόλονι: «Θεωρώ σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος. Ο Μπόλονι είναι έμπειρος, μπορεί να χειρίζεται το υλικό του με... χειρουργική ακρίβεια, να προβλέπει καταστάσεις και να χειρίζεται το χρόνο. Αυτό που εννοώ είναι ότι ο Μπόλονι, έχοντας αυτή την άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, που του επέτρεψε εν λευκώ να πάρει τις αποφάσεις του για την ομάδα, μπορεί να κάνει τα πλάνα του και την κατάλληλη κίνηση για τον κάθε παίκτη».

Για το αν ο Μπόλονι θα είναι ο σταρ του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι σε κάθε ομάδα τα αστέρια είναι οι παίκτες. Ο προπονητής πρέπει να κάνει τα μαγικά του, για να κάνει αυτά τα αστέρια να λάμψουν».

Για το αν περίμενε να αγωνιστεί κόντρα στη Βαλερένγκα:«Όταν ήρθα, πίστευα ότι θα παρακολουθούσα το παιχνίδι από την κερκίδα. Μετά την προπόνηση, όμως, ο Μπόλονι μου είπε ότι με ήθελε στην αποστολή και χάρηκα πάρα πολύ. Τελικά, μου έδωσε και χρόνο, για να ξεκουράσει κάποιους συμπαίκτες μου».

Για την κούρασή του:«Αισθάνομαι κουρασμένος. Το Κόπα Αμέρικα είναι μία πολύ εξαντλητική διοργάνωση. Χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Είμαι εδώ και θέλω ο χρόνος που θα χρειαστεί για να είμαι έτοιμος να είναι ο μικρότερος δυνατός».

Για το θέμα του συμβόλαίου του:«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, δεν έχω μπει σε μία τέτοια διαδικασία από τη στιγμή που γύρισα. Έχω εκφράσει την επιθυμία του να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:«Έχω πει πολλές φορές, ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν έχω αισθανθεί πουθενά καλύτερα από ότι στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν ιδανικό να τελείωνα εδώ την καριέρα μου. Θα ήθελα να μείνω εδώ, γουστάρω πολύ αυτό που συμβαίνει, αλλά κάτι τέτοιο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εγώ πιστεύω ότι ανήκω εδώ».

Για την επιστροφή του Βρύζα:«Έχει πολύ μεγάλη αξία. Χάρηκα πολύ που επέστρεψε, είναι ένα άτομο που μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά».

Για τον Βιεϊρίνια:"Εκφράζω το σεβασμό μου γι αυτόν τον παίκτη. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι ακόμη καλύτερη η χρονιά του. Με αυτόν και με όλους τους παίκτες, θεωρώ ότι φέτος μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά.Σαν συμπαίκτης του, εύχομαι να παραμείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Σαν φίλος του, όμως, δεν μπορώ να μπω σε μία τέτοια διαδικασία και να τον προτρέψω να υπογράψει ή να μην υπογράψει. Εύχομαι να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10538

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1761 on: August 05, 2011, 15:35:16 »
άιντε τι περιμένετε κλείστε τον άλλα δυο χρόνια
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
« Reply #1762 on: August 18, 2011, 23:45:37 »
Πάει κι ο Κοντρέρας...

Η αλλαγή του Πάμπλο Κοντρέρας στο ημίχρονο, ήταν αναγκαστική. Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που πέρασε ένα παράξενο καλοκαίρι, χωρίς ξεκούραση και με πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης, ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και έδωσε τη θέση του στον Μαλεζά...

Η πρώτη (κλινική) διάγνωση μετά το τέλος του αγώνα, έκανε λόγο για θλάση α βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Κοντρέρας θα περάσει αύριο από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του κι αν επιβεβαιωθεί η σημερινή αρχική διάγνωση, χάνει τη ρεβάνς στο Λβιβ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10921

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1763 on: August 19, 2011, 10:18:20 »
Χιλιανέ σκύλε, οι άνθρωποι τείνουν να αποδίδουν στο θεό ή στην τύχη ό,τι δεν καταλαβαίνουν. Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ένας παίχτης είναι τόσο έξυπνος ώστε να προβλέψει τη μαλακία του Κρέσιτς και να αποσοβήσει βέβαιο γκολ στη γραμμή. Το ίδιο έκανες και πέρσι μες στο Ζάγκρεμπ κάπου στο 40'. Πανέξυπνος ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός αμυντικός. "Βεβαίως το παιχνίδι δεν κρίνεται σε προσωπικές μονομαχίες" που έλεγαν και οι πουστόγαυροι στο γκέι - ΠΑΟΚ 1-1 πέρσι  :'(

Τυχερός που σε βλέπω με τη φανέλα μας, το ίδιο ισχύει και για τον άλλο Παύλο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

northeagle_4

• Guest
« Reply #1764 on: August 19, 2011, 10:47:28 »
Καμια σχεση με τον γνωστο κοντρερας παντως,φανερα ανετοιμος. Πολλες καταστασεις στην περιοχη μας ξεκινησαν απο αυτον.Θελει τον χρονο του να γινει ο Παμπλο που ξερουμε.

zagorakis

• Guest
« Reply #1765 on: August 19, 2011, 14:37:32 »
Και πάλι στην εθνική ο Κοντρέρας

Οι υποχρεώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας με την εθνική ομάδα της Χιλής δεν έχουν σταματημό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για δύο φιλικά που θα γίνουν στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η Χιλή θα αντιμετωπίσει στις 2 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη την Ισπανία και δύο μέρες αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μεξικό στη Βαρκελώνη.

Ο Κλαούντιο Μπόργκι συμπεριέλαβε κανονικά στις κλήσεις του τον Πάμπλο Κοντρέρας, σε δύο ημερομηνίες που έτσι και αλλιώς είναι «κλεισμένες» και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα.

Ο Κοντρέρας θα λείψει και πάλι και θα είναι διαθέσιμος για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10939

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1766 on: August 19, 2011, 14:41:06 »
Καμια σχεση με τον γνωστο κοντρερας παντως,φανερα ανετοιμος. Πολλες καταστασεις στην περιοχη μας ξεκινησαν απο αυτον.Θελει τον χρονο του να γινει ο Παμπλο που ξερουμε.

Ηταν πολυ μεγαλο το ρισκο και μονο που τον εβαλε να παιξει. Τελικα γαμηθηκε η φαση και τον χασαμε για τη ρεβανς. Αλλα και απο την αλλη τι να κανει και ο κακομοιρης ο Λαζος; Που να βρει 2 κεντρικους αμυντικους για ευρωπαικο παιχνιδι;
Στον κοσμο αλλος κανενας

jmjyiannis

• Guest
« Reply #1767 on: August 19, 2011, 14:52:31 »
Και πάλι στην εθνική ο Κοντρέρας

Οι υποχρεώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας με την εθνική ομάδα της Χιλής δεν έχουν σταματημό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για δύο φιλικά που θα γίνουν στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η Χιλή θα αντιμετωπίσει στις 2 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη την Ισπανία και δύο μέρες αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μεξικό στη Βαρκελώνη.

Ο Κλαούντιο Μπόργκι συμπεριέλαβε κανονικά στις κλήσεις του τον Πάμπλο Κοντρέρας, σε δύο ημερομηνίες που έτσι και αλλιώς είναι «κλεισμένες» και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα.

Ο Κοντρέρας θα λείψει και πάλι και θα είναι διαθέσιμος για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10939

Σε λίγο θα το λέμε αναποδα μου φαίνεται. "Κλήση στην ομάδα του έχει ο Κοντρέρας για τα παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εκείνες τις ημερομηνίες δεν έχει κάτι η Εθνική Χιλής, οπότε και ο παίκτης θα ταξιδεύψει στη Θεσσαλονίκη."
« Last Edit: August 19, 2011, 14:53:36 by biv »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1768 on: August 19, 2011, 15:06:01 »
Για μενα εχει σ΄αυτο ευθυνη και ο ιδιος. Οκ, ειπαμε Κοππα Αμερικα αλλα οχι και στα φιλικα που πανε σερι  μετα το Κοππα Αμερικα. Εκει πιανεις τον κουτς και του λες κοουτς παρε αλλον, εχω αναγκη ξεκουρασης αλλα και υποχρεωσεις με την ομαδα μου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1769 on: August 19, 2011, 15:06:13 »
 :'(

Όντως μας έχει γαμήσει αυτή η Χιλή. Πάλι καλά που δεν έφτασαν τελικό στο Κόπα Αμέρικα να λέμε... Κάθε καλοκαίρι τον τρέχουν.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

giannis80

• Guest
« Reply #1770 on: August 19, 2011, 17:41:01 »
O Κοντρέρας δεν κουβαλάει 2 αγωνιστικές τιμωρίας από πέρσι? Ο Γκαρσία σίγουρα,νομίζω και ο Κοντρέρας το ίδιο.

zagorakis

• Guest
« Reply #1771 on: August 19, 2011, 18:33:55 »
Ο Σαβινι κουβαλαει απο το ματς με τον βολο που εφαγε κοκκινη καρτα την τελευταια αγωνιστικη

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1772 on: August 19, 2011, 19:51:25 »
αφου επαθε θλαση θα ειναι ετοιμος να παιξει στις 2 του σεμπτεμβρη στο φιλικο;
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #1773 on: August 22, 2011, 17:54:46 »
O Πάμπλο υπέστη θλάση Α' βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους 7-10 ημέρες.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #1774 on: August 22, 2011, 18:53:31 »
Ìéëþíôáò óôïí Libero 107,4 ï ê. ÃéãÞò áíáöÝñèçêå ðñþôá áð’ üëá óôçí õðüèåóç ôïõ ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò:

«Äåí Ý÷åé èëÜóç, Ý÷åé Ýíá ìéêñü ôñÜâçãìá, ðïõ äõóôõ÷þò äåí ôïõ åðéôñÝðåé íá áãùíéóôåß óôï ðáé÷íßäé ôçò ÐÝìðôçò, äåí åßíáé Ýôïéìïò áêüìç. Åßíáé êáëü üôé äåí Ý÷åé èëÜóç ðÜíôùò, èá ìðïñïýóå åíäå÷ïìÝíùò íá áãùíéóôåß ôçí ÐÝìðôç áëëÜ åßíáé ôÝôïéá ç æçìéÜ ðïõ Ý÷åé, ðïõ áí ðáßîåé ßóùò ÷ñåéáóôåß íá ãßíåé ðÜëé áëëáãÞ ìåôÜ áðü 10 ëåðôÜ áãþíá. ºäéï ðñüâëçìá åß÷å êáé ï ËáæÜñ üôáí åß÷å ðñùôïÝñèåé óôçí ïìÜäá êáé ïöåßëåôáé óôï üôé Þôáí áðñïðüíçôïò ãéá áñêåôü äéÜóôçìá»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11001&t=1

ÈëÜóç ï ÊïíôñÝñáò
Íïê Üïõô ãéá ôç ñåâÜíò ôçò ÐÝìðôçò ôÝèçêå ï ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò, êáèþò üðùò áðïäåß÷ôçêå óÞìåñá, Ýðáèå èëÜóç 1ïõ âáèìïý óôïí äéêÝöáëï...

Ï ×éëéáíüò ðïõ áðï÷þñçóå óôï çìß÷ñïíï ôïõ áãþíá ìå ôçí ÊáñðÜôé, Ýëåãå ìåôÜ ôï ðáé÷íßäé ðùò åßíáé êáëýôåñá êáé äåí íéþèåé íá Ý÷åé êÜôé óçìáíôéêü, ùóôüóï ç ìáãíçôéêÞ ôïìïãñáößá, óôçí ïðïßá õðïâëÞèçêå óÞìåñá åðéâåâáßùóå ôçí êëéíéêÞ äéÜãíùóç, ðïõ Ýãéíå ìåôÜ ôï ðáé÷íßäé.

Ç èëÜóç 1ïõ âáèìïý èá áöÞóåé ôïí ÊïíôñÝñáò ãýñù óôéò äýï åâäïìÜäåò åêôüò äñÜóçò, êÜôé ðïõ óçìáßíåé üôé åêôüò ôçò ñåâÜíò ôïõ Ëâéâ, ÷Üíåé êáé ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÎÜíèç ãéá ôçí ðñåìéÝñá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ôçí ÊõñéáêÞ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11010&t=1

ôçí éäéá ìåñá åãéíáí áõôá... Þ ï ãéáôñïò äåí å÷åé éäåá Þ ìáò äïõëåõïõí øéëï ãáæé

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1775 on: August 22, 2011, 18:56:52 »
δεν παιζει οι δηλωσεις να εγιναν πριν την μαγνητικη;

giannis80

• Guest
« Reply #1776 on: August 26, 2011, 11:32:04 »
Πόσο τεράστιος είσαι ακόμα και εν την απουσία σου....στην ευκαιρία των ουκρανών στο Α' ημίχρονο, ο Μαλεζάς από εσένα έμαθε να πάει κατευθείαν στη γραμμή.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1777 on: August 26, 2011, 11:35:36 »
Εκεινη η αποκρουση σου στο 7' της Τουμπας... ηταν τα παντα ολα αρχηγε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1778 on: September 02, 2011, 23:44:17 »
Κόκκινη έφαγε σήμερα στο φιλικό με την ισπανία στο 83.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1779 on: September 02, 2011, 23:56:55 »
Επιτελους, θα χασει και κανα ματς!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...