Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1700 on: May 27, 2011, 10:42:20 »
Δεν ειναι απλα παιχτης 33 χρονων, ειναι με διαφορα ο καλυτερος αμυντικος που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Ασε που στην θεση που παιζει, για ενα ποιοτικο παιχτη το 33 ειναι νηπιακη ηλικια. Τα παραδειγματα αμυντικων που σαρανταρισαν παιζοντας βασικοι σε μεγαλες ομαδες ειναι παρα πολλα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1701 on: May 27, 2011, 12:39:12 »
ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΡΕ ! ! ! ! !
skyclad  :thumbok:
.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1702 on: May 27, 2011, 12:44:20 »
Ρε παιδια δεν διαφωνουμε καπου. Απλα καποιοι λεμε περα απο το "να μεινει οπωςδηποτε" οτι δεν βλεπουμε τον λογο να ΜΗΝ μεινει και να πει οχι σε προταση 1.2 εκ. ευρω για 3 χρονια απο τα 33 του μεχρι τα 36 του!!!
Αν ισχυει αυτη η προταση οντως και πει οχι, δεν μπορω να κατηγορησω τον Ζαγορακη  παντως.

Πιστευω οτι το θεμα θα ληξει αμεσα και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1703 on: May 28, 2011, 15:35:28 »
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/325499.html

Ικανοποιημένος από την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "Cooperativa".

"Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά. Παλέψαμε σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχαμε και τώρα πάλι μπορούμε να είμαστε σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

giannis80

• Guest
« Reply #1704 on: May 28, 2011, 20:35:04 »
Oι παίκτες πρέπει να καταλάβουν οτι σε διεθνές επίπεδο, συμβαίνει αυτό που προτάθηκε σε αυτούς.Μειώσεις μισθών ,συγκράτηση, συμμάζεμα. Είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό, ο κοντρέρας και κάθε ποδοσφαιριστής να θέλει το καλύτερο από πλευράς απολαβών.Ο Γκαρσία δέχτηκε μείωση αποδοχών, ο τσιρίλο τα ίδια, σε όλους θα προταθεί το ίδιο. Είναι τεράστιος παίκτης, και θέλω να πιστεύω οτι με αμοιβαίες αποχωρήσεις, λίγο να ανέβει ο ΠΑΟΚ,λίγο να πέσει ο ίδιος, θα γίνει συμφωνία αφού και η διοίκηση τον θέλει, ο κόσμος τον θέλει και κάθε λογικός προπονητής στον κόσμο τον θέλει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1705 on: June 02, 2011, 13:24:22 »
Κόψτε ρε μπαλαδόφατσες από τον Πάμπλο για να σώσετε οικονομικά τον ΠΑΟΚ. Αν τσινίσει διώξτε τον κιόλας. Γέρασε άλλωστε αφού είναι 33 χρονών και παίζει στο πολύ υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα του γιουνανιστάν. Σε όλο τον κόσμο τα σέντερ μπακ μέχρι τα 29-30 παίζουν, τόσο άσχετοι είστε και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας; Ξυπνήστε και τα πρόβατα που αντιδρούν και δεν βλέπουν ότι το καλό του ΠΑΟΚ είναι να προτείνεις μείωση αποδοχών στον καλύτερό σου παίχτη, να πουλήσεις τον Βιερίνια και να διαπραγματευτείς με τον Βιτόλο για να κόψεις κι από κει ή να τον σουτάρεις. Με τέτοια φορολογία και το ΔΝΤ που πας να ανοιχτείς ως νοικοκύρης...

Και τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν θα πάνε όλα στον ΠΑΟΚ έτσι; Μην πει κανένας κακοπροαίρετος καμιά μαλακία, θα μαλώσουμε.

Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια με συμβόλαια 100 χιλιάδων και ένα ηγεμονικό έξτρα που είναι εκτός περικοπών και με μάγο-προπονητή που και το σκατό του θα το κάνει χρυσό. Με τεχνικό διευθυντή τον βλέπω-πολλά-dvd-και-μπερδεύτηκα-γι' αυτό-έκανα-πρόταση-στον Ράσελ Κρόου. Φτάνει να συνεχίσει να τα σκάνε και οι άρρωστοι και κυρίως να μη μιλάνε και χαλάνε το κλίμα τα γκαντεμόσκυλα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1706 on: June 02, 2011, 13:34:28 »
Τον καναν προταση για αλλα 2 χρονια ομως...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1707 on: June 02, 2011, 13:46:00 »
Toν κανανε ή τους έκανε? Για ψάξου.... ;)

ive4

• Guest
« Reply #1708 on: June 04, 2011, 16:21:27 »
Κόψτε ρε μπαλαδόφατσες από τον Πάμπλο για να σώσετε οικονομικά τον ΠΑΟΚ. Αν τσινίσει διώξτε τον κιόλας. Γέρασε άλλωστε αφού είναι 33 χρονών και παίζει στο πολύ υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα του γιουνανιστάν. Σε όλο τον κόσμο τα σέντερ μπακ μέχρι τα 29-30 παίζουν, τόσο άσχετοι είστε και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας; Ξυπνήστε και τα πρόβατα που αντιδρούν και δεν βλέπουν ότι το καλό του ΠΑΟΚ είναι να προτείνεις μείωση αποδοχών στον καλύτερό σου παίχτη, να πουλήσεις τον Βιερίνια και να διαπραγματευτείς με τον Βιτόλο για να κόψεις κι από κει ή να τον σουτάρεις. Με τέτοια φορολογία και το ΔΝΤ που πας να ανοιχτείς ως νοικοκύρης...

Και τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν θα πάνε όλα στον ΠΑΟΚ έτσι; Μην πει κανένας κακοπροαίρετος καμιά μαλακία, θα μαλώσουμε.

Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια με συμβόλαια 100 χιλιάδων και ένα ηγεμονικό έξτρα που είναι εκτός περικοπών και με μάγο-προπονητή που και το σκατό του θα το κάνει χρυσό. Με τεχνικό διευθυντή τον βλέπω-πολλά-dvd-και-μπερδεύτηκα-γι' αυτό-έκανα-πρόταση-στον Ράσελ Κρόου. Φτάνει να συνεχίσει να τα σκάνε και οι άρρωστοι και κυρίως να μη μιλάνε και χαλάνε το κλίμα τα γκαντεμόσκυλα.

Αν ήσουν πρόεδρος να του έκανες αύξηση σε αυτή την εποχή. Να έδινες και 1.000.000 ευρώ συμβόλαιο τετραετές στον Βιερίνια. Άμα δε σου έφταναν τα έσοδα για να τους πληρώσεις δε τρέχει και τίποτα. Πρότυπό μας ο Μπατατούδης.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1709 on: June 04, 2011, 16:24:59 »
αν θες τα κόβεις και από άλλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1710 on: June 04, 2011, 21:34:36 »
Παντως σχολιο για το "Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά" δεν ακουσα.Αν το ειχε πει κανας Χαλκιας ξερω γω θα ακουγε τα σχολιανα του.

υγ: προφανως διαφωνω εγω με την αποψη Κοντρερας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #1711 on: June 05, 2011, 01:54:36 »
Γι αυτα τα σχόλια ειμαστε υπευθυνοι εμεις που κανουμε πανηγυρακια οπως στο ματς με Βολο,τα χειροκροτηματα στα κλαρινα και οι υποδοχες στο αεροδρομιο μετα απο μια ισοπαλια στην αθηνα.Αν εχουμε εμεις αυτη τη νοοτροπια τι περιμενουμε απο τους μισθοφορους της παε?Να ανεβασουν τον πηχυ?

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1712 on: June 05, 2011, 09:56:00 »
XXXXX

Σωστός. Ειδικά οι υποδοχές στο αεροδρόμιο μετά από κανα διπλό στο Καραϊσκάκη έχουν καταντήσει αηδία. Μαζεύεσαι να πανηγυρίσεις μια νίκη στο πρωτάθλημα επειδή είναι κατά γαυροβάζελων ;; Έλεος...
« Last Edit: June 05, 2011, 21:23:41 by Capricorn »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1713 on: June 05, 2011, 11:01:33 »
αλλο να πας αεροδρομια επηδη κερδισες το γαυρο :tikitaka: και αλλο να χειροκροτησεις την ομαδα στο τελευταιο ματσ για την συλογικη προσπαθεια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1714 on: June 08, 2011, 14:02:44 »
Αν ήσουν πρόεδρος να του έκανες αύξηση σε αυτή την εποχή. Να έδινες και 1.000.000 ευρώ συμβόλαιο τετραετές στον Βιερίνια. Άμα δε σου έφταναν τα έσοδα για να τους πληρώσεις δε τρέχει και τίποτα. Πρότυπό μας ο Μπατατούδης.
Με τόσο νοικοκύρηδες που τα σκέφτονται όλα ρε μεγάλε και να μπεις ένα ταληράκι τουλάχιστον μέσα πώς το εξηγείς;
Anyway αφού σε καλύπτουν εσένα όσα γίνονται, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1715 on: June 18, 2011, 17:24:38 »
Ç Áëå÷Üíôñá Íôßáæ äÞëùóå ôçí ïðáäéêÞ ôçò ðñïôßìçóç üóï áöïñÜ ôçí ïìÜäá ôçò ×éëÞò êáé äåí äßóôáóå íá ðáñáäå÷ôåß üôé Ý÷åé áäõíáìßá óôïí ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò, ðïõ åßíáé ìåãÜëç èáõìÜóôñéÜ ôïõ.

Ï ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò «êáßåé» êáñäéÝò óôçí Ôïýìðá, áëëÜ êáé óôçí ÷þñá ôïõ, ôçí ×éëÞ. Ìßá áðü ôéò ðéï êáõôÝò èáõìÜóôñéåò ôïõ «áóðñüìáõñïõ» ðïäïóöáéñéóôÞ åßíáé ç Áëå÷Üíôñá ÍôéÜæ, Ýíá áðü ôá ðéï äéÜóçìá êáé áíåñ÷üìåíá ìïíôÝëá ôçò ËáôéíéêÞò ÁìåñéêÞò.

«Ìïõ áñÝóåé ðïõ åßíáé Üãñéïò óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï», ôüíéóå ç íåáñÞ êáëëïíÞ ìéëþíôáò ãéá ôçí… áäõíáìßá ôçò, ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ôïõ ÐÁÏÊ áíáöåñüìåíç óôçí ÅèíéêÞ ×éëÞò ãéá ôçí ïðïßá äÞëùóå üôé åßíáé ïðáäüò ôçò êáé öõóéêÜ ôçí õðïóôçñßæåé óôï Êüðá ÁìÝñéêá
http://www.gazzetta.gr/article/item/202380-mou-aresei-o-agrios-kodreraspicsvid

õ.ãÁò èáõìáóïõìå êáé ìåéò ôçí äéò Álejandra Diaz
:o
http://www.youtube.com/watch?v=iiVBK6H01sI&NR=1 (Embedding disabled, limit reached) :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=gp8LbxGdVjw&feature=related (Embedding disabled, limit reached) :icon23: :icon23: :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=Io9zLI0dvDg&feature=related (Embedding disabled, limit reached)  8) :o :smiliedisco1: :prosk: :b191: :spray: :04a: ïõö ðéáóáí êáé ïé æåóôåò.Áíôå ãéá ôçí ×éëç åéìáóôå.
« Last Edit: June 18, 2011, 17:32:35 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1716 on: June 18, 2011, 17:51:43 »
Αντε καινα τελευταιο αφιερωμενο.Φατε ματια ψαρια!VAMOS COLO COLO!!
http://www.youtube.com/watch?v=VF8HvKNKgS0&feature=related (Embedding disabled, limit reached) ;)
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1717 on: June 18, 2011, 18:08:43 »
Ç Áëå÷Üíôñá Íôßáæ äÞëùóå ôçí ïðáäéêÞ ôçò ðñïôßìçóç üóï áöïñÜ ôçí ïìÜäá ôçò ×éëÞò êáé äåí äßóôáóå íá ðáñáäå÷ôåß üôé Ý÷åé áäõíáìßá óôïí ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò, ðïõ åßíáé ìåãÜëç èáõìÜóôñéÜ ôïõ.

Ï ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò «êáßåé» êáñäéÝò óôçí Ôïýìðá, áëëÜ êáé óôçí ÷þñá ôïõ, ôçí ×éëÞ. Ìßá áðü ôéò ðéï êáõôÝò èáõìÜóôñéåò ôïõ «áóðñüìáõñïõ» ðïäïóöáéñéóôÞ åßíáé ç Áëå÷Üíôñá ÍôéÜæ, Ýíá áðü ôá ðéï äéÜóçìá êáé áíåñ÷üìåíá ìïíôÝëá ôçò ËáôéíéêÞò ÁìåñéêÞò.

«Ìïõ áñÝóåé ðïõ åßíáé Üãñéïò óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï», ôüíéóå ç íåáñÞ êáëëïíÞ ìéëþíôáò ãéá ôçí… áäõíáìßá ôçò, ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ôïõ ÐÁÏÊ áíáöåñüìåíç óôçí ÅèíéêÞ ×éëÞò ãéá ôçí ïðïßá äÞëùóå üôé åßíáé ïðáäüò ôçò êáé öõóéêÜ ôçí õðïóôçñßæåé óôï Êüðá ÁìÝñéêá
http://www.gazzetta.gr/article/item/202380-mou-aresei-o-agrios-kodreraspicsvid

õ.ãÁò èáõìáóïõìå êáé ìåéò ôçí äéò Álejandra Diaz
http://www.youtube.com/watch?v=LtuyS4MiSmw :o
http://www.youtube.com/watch?v=iiVBK6H01sI&NR=1 :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=gp8LbxGdVjw&feature=related :icon23: :icon23: :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=Io9zLI0dvDg&feature=related  8) :o :smiliedisco1: :prosk: :b191: :spray: :04a: ïõö ðéáóáí êáé ïé æåóôåò.Áíôå ãéá ôçí ×éëç åéìáóôå.

¼ëá ôá ëåöôÜ óôï 1ï âßíôåï óôï 2:47!!!! ÷á÷á÷á÷á÷á Ýëéùóá!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #1718 on: June 30, 2011, 00:18:02 »
Ο τεράστιος Μπόλονι και το κεφάλαιο Βρύζας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας συμπλήρωσε τρία χρόνια από την έλευσή του στον ΠΑΟΚ και έδωσε συνέντευξη μιλώντας για τη σχέση του με τον "Δικέφαλο", τα όσα πληροφορήθηκε για την "πρώτη" της Δευτέρας, την έλευση του νέου προπονητή, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζήση Βρύζα στην ΠΑΕ. Ακόμη, αποκαλύπτει το παρατσούκλι που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του στην εθνική Χιλής

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του "Κόπα Αμέρικα", ο Πάμπλο Κοντρέρας έδωσε συνέντευξη στο "Αθλητικό Metropolis". Αφορμή αποτέλεσε η συμπλήρωση τριών χρόνων από τη μέρα που ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η ονομαστική εορτή του. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία που κάνει για το "Κόπα Αμέρικα", την "πρώτη" του ΠΑΟΚ που δεν του δημιούργησε έκπληξη, το ενδεχόμενο της επιστροφής Βρύζα και τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο". Αναλυτικά όσα είπε για:

Τη συμμετοχή του με την εθνική Χιλής στο "Κόπα Αμέρικα": "Είναι τιμή για μένα που ο προπονητής μου στην εθνική Χιλής μου δείχνει εμπιστοσύνη και μου παραχωρεί θέση βασικού στην ομάδα. Πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Κόπα Αμέρικα, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό, οι συμπαίκτες μου χιουμοριστικά με φωνάζουν «παππού» γιατί είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, αλλά και χιούμορ μεταξύ μας. Είναι μεγάλη η τιμή που με ψήφισαν ομόφωνα ως δεύτερο αρχηγό της ομάδας. Αναγνωρίζουν την αξία μου και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό".

Το ενδεχόμενο να βρει αντίπαλο την Ουρουγουάη του Πάμπλο Γκαρσία: "Ανταλλάσσουμε πολλά μηνύματα με τον Πάμπλο Γκαρσία για αυτό το θέμα, έχουμε άριστη σχέση μεταξύ μας για αυτό και πειράζουμε συνέχεια ο ένας τον άλλον. Από τότε που ήμασταν 17 ετών, παίζουμε συνέχεια ως αντίπαλοι. Σκοπεύω να του δώσω μεγάλη στενοχώρια στις 8 Ιουλίου".

Το νέο πρόσωπο, Λάζλο Μπόλονι: "Πήραμε έναν τεράστιο προπονητή και πιστεύω ότι η χρονιά αυτή θα έχει επιτυχίες. Περιμένω και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό επίπεδο να αποδώσουμε τα μέγιστα".

Την παρουσία 10.000 οπαδών στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι έκπληξη το ότι πήγε τόσος κόσμος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Λόγω της οικονομικής κρίσης θα ήταν περίεργο το πόσα πολλά εισιτήρια διαρκείας έχουν πουληθεί, αλλά όχι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τέτοια πράγματα περιμένεις από αυτούς και περισσότερα. Αυτό τους ξεχωρίζει και είμαι πολύ ευγνώμων προς αυτούς".

Την συμπλήρωση τριών χρόνων από τη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά: "Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα. Ανήκει στις μεγάλες αναμνήσεις της ζωής μου. Τόσος κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να με υποδεχθεί. Αυτό μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για την απόδοσή μου, αφού ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου".

Την διαφαινόμενη επιστροφή του Ζήση Βρύζα στα κοινά του Δικεφάλου: "Θεωρώ ότι ο Βρύζας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ καλό για την ομάδα να επιστρέψει. Έχει άριστη γνώση του ποδοσφαίρου. Θα είμαι πολύ πιο χαρούμενος εάν γυρίσει στον ΠΑΟΚ".

Για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: "Σκοπός μου είναι να τιμήσω το συμβόλαιο μου, δεν έχω μιλήσει πρόσφατα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ελπίζω το μέλλον να φέρει την καλύτερη λύση και για εμένα και για την ομάδα. Πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι πάντα ο ΠΑΟΚ".

Κλείνοντας έστειλε χαιρετισμούς στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ελληνικό λαό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

http://olapaok.gr/podosfairo/o_terastios_mpoloni_kai_to_kefalaio_vruzas.1129723.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1719 on: June 30, 2011, 00:37:26 »
α ρε παιχταρα πολυχρονος να εισαι και δυνατος... κι εμεις σε χουμε στην καρδια μας :bwflag:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ