Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1680 on: May 26, 2011, 14:02:14 »
CLUB
και να μην θέλουν μπορεί να γίνει μαλακια...
αν σκάσουν τα 600.000 του τελευταίου έτους του συμβολαίου και συμφωνήσουν με τον παίχτη τον περνούν ότι ώρα θέλουν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1681 on: May 26, 2011, 14:27:07 »
Spino εγω δε θα φάω γλαρόσουπα. Ιδίως με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι το ποιοτικότερο stopper που έχει περάσει ever και τυχόν απώλειά του ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ δίχως μα μου σου του. Να του προτείνουν 600 για νέο 3ετές και ν αφήσουν τα πούστικα, κόβοντας 250 χιλιάρικα τον χρόνο απο τον παίκτη, ντεμεκ για να ψήσουν τα ΖΩΑ οτι τον θέλουν, αλλά κατα βάθος τον σουτάρουν. Ο Χιλιανός δεν είναι κουτσιανικούλης, δεν είναι γίδης, δεν είναι μουσλίμοβιτς για να παίζεις με τόσες τραγικές μειώσεις ή να του βάζεις εκβιαστικά διλήμματα. Βρίσκεις καλύτερο με 600? 'Η μήπως είναι πολλά?

Ρε μας μάθανε με μελίσηδες κ μαλεζάδες και απο την πλύση τους κόβαμε κ παικταράδες κ δεν θέλαμε να φύγουνε και θα αφήσουμε αυτήν την τεράστια περιουσία για τον Σύλλογο να τζάσει?

ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (με σχεδόν μισά λεφτά) ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΠΙ24.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1682 on: May 26, 2011, 14:31:42 »
+1974

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1683 on: May 26, 2011, 14:33:32 »
+1983

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1684 on: May 26, 2011, 14:38:33 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΨΩΛΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1685 on: May 26, 2011, 14:38:58 »
έγώ θα συμφωνήσω σε κάτι και θα διαφωνήσω σε κάτι άλλο

οκ είναι ντροπή όντως να πουλάς Contreras ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. Δεν το συζητώ ότι είναι καλός παίκτης και πρέπει να μείνει.

από την άλλη Sorry αλλά 600κ για άλλα 3 χρόνια είναι πολλά. Για παίκτη CB, 33 ετών στον ΠΑΟΚ των συγκυριών του σήμερα. Μπορεί να θεωρείς Club χαζό το να το συζητάμε αλλά άκου και την άλλη άποψη. Ο Κοντρερας δικαιούται να έχει συμβόλαιο τοπ-3 μέσα στην παρούσα ομάδα. καμία αντίρρηση. Το θέμα έρχεται ξανά (δεδομένων των συνθηκών) στο τι εξασφαλίζω δίνοντας 600κ στον κοντρέρας. Από ότι είδα φέτος τίποτα... μια άμυνα οκ που αν την απάρτιζαν 2 άλλοι παίκτες (διαλέξτε εσείς) πάλι τα ίδια ίσως και καλύτερα αποτελέσματα να είχε. Ο Κοντρερας είναι καλή μονάδα, προφανώς μεσα στους 5 καλύτερους στην Ελλάδα και αξίζει να μείνει γιατί σίγουρα είναι το καλύτερο back που είχες τα τελευταία χρόνια. με 600κ όμως εγώ θέλω να αγοράσω μέλλον και όχι απλά μια εφήμερη καύλα.

ΥΓ. μην αρχίσουμε όμως τα να διώξουν το γίδη να τα δώσουν εκεί γιατί πέραν του ότι είναι προφανές ότι συμφωνώ, ας μη μιλάμε ουτοπικά. Σε κάθε πιθανή μεταγραφή που δε μας αρέσει όλοι (και εγώ) θα πετάμε το επιχείρημα με τον κοντό. νταξ κάτι τρέχει στα γύφτικα.
ΥΓ επίσης η λογική ποιον καλύτερο θα βρεί ο ανίκανος τεχ Δντής μας δε με αφορά. ΟΦΕΙΛΕΙ να βρει καλύτερο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1686 on: May 26, 2011, 14:49:56 »
33 χρόνων για cb είναι μια χαρά ηλικία και έχει ακόμα 2 γεμάτα χρόνια ποδοσφαίρου να δώσει. Και ποιόν ακριβώς καλύτερον θα βρει  αυτός που τον έψησαν να πάρει το σαπάκι απο τα αζήτητα της Λίβερπουλ και τον γκιοζάκο τον Ετό, τον σαλτιμπάγκο του Ρίο, εξήγησέ μας. Πού να τον βρει, απο τα dvd? (γτ απο κει θα ψωνίζουμε πλέον ελλείψει τεχνικού διευθυντή, αν δεν το χεις καταλάβει ακόμα).

Είναι 100% λαθεμένο αυτό που λές "Το θέμα έρχεται ξανά (δεδομένων των συνθηκών) στο τι εξασφαλίζω δίνοντας 600κ στον κοντρέρας. Από ότι είδα φέτος τίποτα... μια άμυνα οκ που αν την απάρτιζαν 2 άλλοι παίκτες (διαλέξτε εσείς) πάλι τα ίδια "

Άλλος ο ΠΑΟΚ με Κοντρέρας κ Μάρκος Αντόνιο, άλλος ο ΠΑΟΚ με Κοντρέρας και 2 πουθενάδες, ο ένας πιο άχρηστος απο τον άλλο.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1687 on: May 26, 2011, 14:54:28 »
Δεν διαφωνω club, αλλα και ο Γκαρσια δεχτηκε μειωση. Δεν βλεπω τον λογο να μη δεχτει ο Κοντρερας την προταση του ΠΑΟΚ που του εξασφαλιζει 1,2 εκ. ευρω τα επομενα 3 χρονια καθαρα. Μην τρελαθουμε κιολας και χασουμε το μετρο.
Απο εκει και περα το να φυγει ο Κοντρερας με πωληση  θα ειναι εγκλημα, το χειροτερο σεναριο ειναι να μην δεχτει την προταση και απλα να μεινει κ του χρονου σε εμας μεχρι την ληξη του συμβολαιου του.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1688 on: May 26, 2011, 14:56:14 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΨΩΛΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

+1926
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1689 on: May 26, 2011, 15:03:27 »
Εγώ ένα θα πω, να μην αριανίζουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να φορτωθούμε συμβόλαια μεγάλα και πολυετή χωρίς την ανάλογη προσφορά.  Την πάτησαν οι ρούληδες με τους κόκε τους νάτσο γκαρσια, κάλβο να τους δίνουν έναν σκασμό λεφτά και αυτοί περισσότερο σύχναζαν στα καζίνα και στα beach bar, παρά παίζαν μπάλα.  Όλοκληρος πάμπλο γκαρσία δέχτηκε μείωση από 600 που έπαιρνε και πήγε σχεδόν στα μισά. Το να προσφέρεις τριετές συμβόλαιο σε 33 παίκτη όσο καλός και να είναι όπως και αν λέγεται είναι ρίσκο, οπότε για μένα τα 600άρια για τριετές στον κοντρέρας είναι πάρα πολά και πιο πολύ μοιάζει απονενοημένο διάβημα παρά για σωστή κίνηση, αντίθετα τέσσερα τεσσεράμισι κατοστάρικα είναι μια χαρά. Το ώφελος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάμε και όχι το ώφελος του κάθε παίκτη και το ώφελος κατά την γνώμη μου για μένα είναι να μείνει ο πάμπλο με λιγότερα λεφτά αλλά με κλειστό πολυετές συμβόλαιο. Ή μπορεί να μείνει άλλον έναν χρόνο που έχει συμβόλαιο με 600 και του χρόνου 34 χρονό΄να ψάχνει να βρει 3 κατοστάρικα με το ζόρι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1690 on: May 26, 2011, 15:10:29 »
Αν δεν δουμε τι χρηματα διαθετει ο συλλογος ποιες οι υποχρεωσεις του προς δημοσιο και τριτους, αν δεν δουμε ενα σοβαρο προυπολογισμο εσοδων, εξοδων αν δεν δουμε και ενα αγωνιστικο πλανο δεν καταλαβαινω την συζητηση για την παραμονη ή για αποχωριση.Και στο τελος τελος ο προπονητης ειναι αυτος που τυπικα πρεπει να συμφωνησει στους παικτες που θα διαθετει η ομαδα.Αυτα υποτιθεται οτι πρεπει να μας πει η Διοικηση και αυτα βασικα περιμενουμε.Αντε να δουμε ποτε......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1691 on: May 26, 2011, 15:15:39 »
Ευτυχώς που μερικοί δε γεννηθήκαμε μέσα στην γυάλα μιας μίζερης πόλης του Πανίκα και δεν είχαμε ποτέ πάρε δώσε με σκουλίκια......

Κατά τα άλλα γίναμε κ manager παικτών κ τους προμοτάρουμε για το καλό τους και όχι για το καλό του ΠΑΟΚ.

Βέβαια η ασχετοσύνη δημοσιογραφίστικου τύπου "μάνια" πάει κ έρχεται. Τα 33χρονα cb είναι μεγάλα για να παίρνουν τρίχες, ενω στην υποανάπτυκτη Ευρώπη, κάποια cb κέρδιζαν χρυσά παπούτσια στα 36 τους....

Ο καθένας όσο του φτάνει, πάντως μερικοί μέχρι για sexy Bruno είμαστε και για κανέναν χαραλάμπους στην καλύτερη......
Το βρώμικο παιχνιδάκι καθημερινών εντυπώσεων για να φανούν "δίκαιοι" οι εγκληματίες που άφησαν την ομάδα άτιτλη φέτος λίγη θα το βλέπουν. Και αυτοί οι λίγοι θα θεωρούνται και γραφικοί. Έτσι ήταν στον ΠΑΟΚ, έτσι θα ναι μια ζωή...  

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1692 on: May 26, 2011, 15:32:50 »
για να καταλαβω, σε τι αντιδραμε ακριβως? διακρινουμε παλι συντονισμενη προσπαθεια αρδ-διοικησης για ξεπουλημα? οπως περυσι, οπως προπερσι, που δεν εγινε ποτε?

ακομα δε τελειωσε η χρονια και ειμαστε με το δακτυλο στη σκανδαλη μου φαινεται..θα μου πειτε και καλα κανουμε αφου ειδαμε οτι ειδαμε περυσι. μην υπερβαλλουμε ομως θα λεγα εγω, και το χαρακτηρισμο λαμογια δε το καλαταβαινω. τον εχω συνηθησει βεβαια να το βλεπω εδω μεσα ετσι για πλακα, αλλα τεσπα τι ψαχνω τωρα...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1693 on: May 26, 2011, 15:42:12 »
εγω συμφωνω με ραμπιτ.Νεο τριετες με 450 τον χρονο περιπου και τον εχεις μεχρι να τελειωσει και τον τιμας και εχεις παικταρα για αλλα 3 χρονια,φυσικα βεβαια αυτο να εγινε πραγματι και οχι να ειναι μουφα για να τον πουλησουν.

επισης το αυτονοητο θελω μου ειναι να φυγει ο κοντος ή να παιρνει τα μισα απο τον παικταρα.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1694 on: May 26, 2011, 17:02:21 »
για αυτο ολη η προηγμενη ευρωπη βαζει πριμ στοχων ή τιτλων . δωστου 400 αλλα και μπονους αλλα 300 αν θες σε κατακτησεις τιτλων ,εξοδου τσ.λ κλπ
εκει να δω ολα τα καμαρια αν θελουν την σιγουραντζα ή τις φιλοδοξιες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1695 on: May 26, 2011, 17:43:48 »
Αν δεν δουμε τι χρηματα διαθετει ο συλλογος ποιες οι υποχρεωσεις του προς δημοσιο και τριτους, αν δεν δουμε ενα σοβαρο προυπολογισμο εσοδων, εξοδων αν δεν δουμε και ενα αγωνιστικο πλανο δεν καταλαβαινω την συζητηση για την παραμονη ή για αποχωριση.Και στο τελος τελος ο προπονητης ειναι αυτος που τυπικα πρεπει να συμφωνησει στους παικτες που θα διαθετει η ομαδα.Αυτα υποτιθεται οτι πρεπει να μας πει η Διοικηση και αυτα βασικα περιμενουμε.Αντε να δουμε ποτε......

Τόσο απλά.

P.S. Τι θα γίνει με αυτό το 36 ρε φιλαράκι? ??? ??? ???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1696 on: May 27, 2011, 09:43:36 »
«Πρώτα θα κοιτάξω τον ΠΑΟΚ και μετά το οικονομικό. Λειτουργώ έτσι χάρη σε αυτά που μου έχει δώσει η ομάδα και σε όσα έχει κάνει ο κόσμος για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός του «Δικεφάλου» του βορρά, Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Εξέδρα»:

Για το αν θα επιστρέψει από τη Χιλή: «Ναι σίγουρα. Θα επιστρέψω για να πάρω και τις υπόλοιπες βαλίτσες για να φύγω!».

Για το αν ισχύει η πρόταση από την Αραβία: «Έχω περίπου ένα μήνα για να μιλήσω με τον πρόεδρο και με τον εκπρόσωπο μου. Όταν κουβεντιάσουμε θα δούμε τι θα γίνει και αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει και σε αυτό επικεντρώνομαι. Από εκεί και πέρα ότι ακούγεται δεν έχει καμία σημασία».

Για το αν είναι όλα ανοικτά από τη στιγμή που δεν έκανε συζήτηση με τον Ζαγοράκη: «Ναι, κάπως έτσι. Για την ώρα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ξέρω μόνο τι θέλω εγώ».

Για την πρόθεση του: «Να παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ενοχλήθηκε από κάτι που είπαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Όχι, άλλωστε δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα ακόμη με τον πρόεδρο. Περισσότερο έχω μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Όταν μιλήσω και με τον κύριο Ζαγοράκη, πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε μια συμφωνία και θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μένει για οικονομικούς ή συναισθηματικούς λόγους: «Πρώτα θα κοιτάξω τον ΠΑΟΚ και μετά το οικονομικό. Λειτουργώ έτσι χάρη σε αυτά που μου έχει δώσει η ομάδα και σε όσα έχει κάνει ο κόσμος για εμένα».

Για το αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έχει ακόμη έναν χρόνο ισχύ: «Ναι, ακόμη τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρώσω την καριέρα μου και να βγω στη σύνταξη».

Για το πώς κρίνει την φετινή χρονιά: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν πετύχαμε κάποιο στόχο, όμως ήταν μια θετική χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=264381

Με λιγα λογια, ο Κοντρερας θελει να μεινει, αναξαρτητως οικονομικου, αλλα η ιερη αγελαδα το παιζει cool. Κανονιστε να κανετε καμια χοντραδα και να φυγει ο ινδιανος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1697 on: May 27, 2011, 09:50:34 »
πολύ ωραία! μακάρι να μείνει λοιπόν.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1698 on: May 27, 2011, 10:30:50 »
Εντάξει, αφού το θέλει καιο ίδιος και από όσο καταλαβαίνω θα δεχτεί και μείωση συμβολαίου... ποιο το πρόβλημα;
3ετές συμβόλαιο πάντως σε παίκτη 33 ετών είναι ρίσκο...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
« Reply #1699 on: May 27, 2011, 10:40:29 »
τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.

ο παντελης πηγε και προτεινε στον κοντρερας μειωση αποδοχων και ψαλιδι σε αυτα που ηδη του χρωσταμε! και ειναι επιβεβαιωμενο πλεον πως την μερα του ματς στο οακα με τον βαζελο του ειπανε ή δεχεσαι ή φευγεις.

κανονιστε να συνεχισετε τις μαλακιες σας

μειωση αποδοχων σε παιχτη που εχει συμβολαιο με την παλια φορολογια ειναι σχεδον ανεφικτη. δεν εχει νοημα να ριξεις το συμβολαιο πχ απο 650Κ σε 500Κ γιατι το μονο που θα γινει θα ειναι αντι να τα παρει ο παιχτης να τα παρει η εφορια.
απο την αλλη δεν μπορεις να πεις σε εναν που παιρνει 650Κ να πεσει στα 400Κ και να σου κανει και δωρο μερος αυτων που του χρωστας.