Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1640 on: March 17, 2011, 10:47:30 »
πρεπει να μεινει για να βοηθησει στη νεα ομαδα που πρεπει να "χτιστει" ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1641 on: March 17, 2011, 11:46:06 »
ξερεις 30 κανταρια μπαλα.. αν ο χαβος δεν σας κανει προπονηση στα στημενα μαζεψε τους και δουλεψτε μονοι σας, και οι πετρες ξερανε οτι η κουλα σε αυτο το ματς μονο απο στημενο θα βαλει γκολ και καταφερατε και το φαγατε

καλος χρυσος και εσυ και ο συνονοματος σου αλλα στο γκολ πεταγατε χαρταετο μαζι με το βοσνιακο παλτο

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1642 on: March 19, 2011, 00:33:38 »
http://www.sportdog.gr/article/18935/vomva-phuges-apo-top-paikte-tes-super-league

18.03.2011 - 21:03Share108.«Âüìâá öõãÞò» áðü ôïð ðáßêôç ôçò Super League!
ÐïäïóöáéñéóôÞò ôïð êëÜóçò ðïõ êïóìåß ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá êáé ìÜëéóôá ôç óåæüí ðïõ «ôñÝ÷åé» Þôáí Ýíáò áðü ôïõò 4-5 êïñõöáßïõò ôçò Super League, èÝëåé íá óçêùèåß íá öýãåé.

×ùñßò ôïí Óåñ ¢ëåî óôï ðÜãêï ôïõò ïé Êüêêéíïé ÄéÜâïëïé õðïäÝ÷ïíôáé ôç Ìðüëôïí. ÌÜí.ÃéïõíÜéôåíô-Ìðüëôïí: Ðáßîôï Live óôç Unibet ìå ìðüíïõò ìÝ÷ñé €250!.¼ðùò ôï äéáâÜæåôå! Åßíáé îÝíïò, Ý÷åé óõìâüëáéï ìå ôçí ïìÜäá ôïõ,áëëÜ äåí ãïõóôÜñåé íá èÝôåé óå êßíäõíï êÜèå ÊõñéáêÞ ôç óùìáôéêÞ ôïõ áêåñáéüôçôá.

¸÷åé îåíåñþóåé ôüóï ðïëý ðïõ ôï óêÝöôåôáé ðñáãìáôéêÜ íá æçôÞóåé áðü ôçí ïìÜäá ôïõ íá ëýóåé ôï óõìâüëáéü ôïõ êáé íá ðÜåé óå êÜðïéá ðéï ðïëéôéóìÝíç ÷þñá íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ. Ç «âüìâá» ðïõ åôïéìÜæåôáé íá... ðõñïäïôÞóåé ï åê ôùí êïñõöáßùí ôçò öåôéíÞò óåæüí,èá ðñïêáëÝóåé ðÜôáãï êáé óôçí ïìÜäá ôïõ êáé ãåíéêüôåñá óôï ðñùôÜèëçìÜ ìáò.

Ðïëëïß áðü åóÜò èá óêÝöôçêáí ôïí Ôæéìðñßë ÓéóÝ ùò «ðñùôáãùíéóôÞ» ôçò éóôïñßáò ìáò, üìùò äåí åßíáé áõôüò. ÅðáíáëáìâÜíïõìå üôé ï «äéêüò ìáò» èÝëåé íá óçêùèåß íá öýãåé ëüãù ôçò... æïýãêëáò ðïõ åðéêñáôåß óôá åëëçíéêÜ ãÞðåäá.

Ôá üóá Ýãéíáí óôçí Ôïýìðá óôï ðñüóöáôï ìáôò ÐÁÏÊ - ÁÅÊ Þôáí ç óôáãüíá ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé ãéá ôïí ðáéêôáñÜ. Ïé ðëçñïöïñßåò ôïõ Sportdog ëÝíå üôé Ý÷ïõí ðÝóåé áñêåôïß ðÜíù ôïõ ãéá íá ôïí êáëìÜñïõí êáé íá ôïõ áëëÜîïõí ìõáëÜ. Ôï ðüóï óïâáñü åßíáé ôï èÝìá áðïäåéêíýåôáé êáé áðü ôï ãåãïíüò üôé ôçí åðüìåíç åâäïìÜäá áíáìÝíåôáé óôçí ÁèÞíá ï ìÜíáôæÝñ ôïõ.

ØÜîôå êáé èá ôï âñåßôå ôï üíïìá. Ìçí ôá èÝëåôå üëá óôï ðéÜôï...

Åëðéæù íá ìçí ëååé åóåíá ðáé÷ôáñá ìïõ!!
Äõï ðáé÷ôåò èåëù íá ìåéíïõí êáé ôïõ ÷ñïíïõ óôçí ïìáäá êáé ï åíáò åéóáé åóõ,ï áëëïò åéíáé ï åôåñïò Pablo
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1643 on: March 19, 2011, 01:09:10 »
μη τσιμπας..........στην αθηνα λεει ο μανατζερ του
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1644 on: March 19, 2011, 02:27:25 »
Η περίοδος που βγαίνουν οι φήμες είναι τουλαχιστον ύποπτη. από την αλλη, θα' θελα να' ξερα ποιοι ξύπνιοι του την έπεσαν. Τι σκεφτονταν εκείνη την ώρα;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1645 on: March 19, 2011, 05:06:39 »
Μπουκαλια στα επισημα...σκασμος στους αφεντες των ΜΜΕ. Ομαδα μπουρδελο λαος για κλαμματα.

καληνυχτα μεταλλαγμενε λαε του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1646 on: March 19, 2011, 12:47:28 »
εγω δε νομιζω να αναφερονταν σε δικο μας παιχτη..

το συμβολαιο πουαναφερουν και μας εχουν πρηξει τα @@ ειναι πιθανως του  σκοκο...

zagorakis

• Guest
« Reply #1647 on: April 04, 2011, 15:05:10 »
"Οι αποκλεισμοί έφεραν κούραση και κακό θέαμα"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε με ξεκάθαρα λόγια για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, για τις νίκες με σκορ 1-0, αλλά, ανέφερε ότι ο "Δικέφαλος" θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός στα πλέι οφ

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε με ρεαλισμό την Δευτέρα (4/4) στο "Αθλητικό Metropolis" για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, εξήγησε γιατί ο "Δικέφαλος" παρουσιάζει αυτό το κακό θέαμα, αλλά, ανέφερε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοντρέρας:

Για τη νίκη με τη Λάρισα: Για εμάς υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά, πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσουμε και θα φτάσουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λάρισα"

Για τις μέχρι τώρα δυσκολίες:  "Το κακό θέαμα άρχισε να φαίνεται μετά από τους αποκλεισμούς από το Europa League και το Κύπελλο. Εγώ πιστεύω ότι η πνευματική κούραση είναι που μας έχει φέρει σε αυτό το επίπεδο. Είναι επιχειρήματα που έχουν βάση. Υπάρχουν παίκτες συναίσθημα και μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών που δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε οι ίδιοι να έχουν προετοιμαστεί για να είναι καλύτεροι, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτης μπαίνουν στο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη".

Για τη δήλωση του Γκαρσία ότι η ομάδα χρειάζεται ανανέωση: "Αν ο Πάμπλο έχει μία τέτοια γνώμη όλο και κάποιο δίκιο έχει από τη μέχρι τώρα εμπειρία του. Από εκεί και πέρα ξέρει η διοίκηση και ο προπονητής αν χρειάζεται ανανέωση η ομάδα".

Για το αν έχει κουράσει τους παίκτες η νίκη με σκορ 1-0: "Αυτό το 1-0 το είχαμε συνηθίσει από την περσινή σεζόν. Η ομάδα έχει δεχθεί λίγα γκολ και προτιμά να κουράζεται με το να κερδίζει με 1-0 από το να βάζει περισσότερα γκολ, αλλά, να μην παίρνει τους τρεις βαθμούς".

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς: " Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με πέρσι. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η ομάδα δεν είναι το ίδιο δυνατή στην Τούμπα. Το μεγάλο ζήτημα είναι τα γκολ που δεν μπήκαν και δεν πήρε η ομάδα βαθμούς που έπρεπε".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει στα πλέι οφ: "Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την πρώτη θέση των πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για το αν βοηθάει τον ΠΑΟΚ η διακοπή: "Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ θα υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε και μακάρι να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής".

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ: " Θεωρώ ότι είναι αμυντικό το πρόβλημα της ομάδας. Σε κάθε ματς η ομάδα κάνει ευκαιρίες και αν δε δεχθεί η ομάδα γκολ το πιο φυσιολογικό είναι να κερδίζει το παιχνίδι".

Για το τι εξήγηση δίνει για το πρόβλημα της αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ: " Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα στην άμυνα είναι ότι χρειάζεται περισσότερος κόσμος ώστε να επικοινωνεί. Οι γραμμές να είναι πιο κοντά και να μην οπισθοχωρεί η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το αν έχει αντιληφθεί την εκτίμηση που του έχει ο κόσμος: " Είναι κάτι που το επιδιώκω και είμαι ευγνώμων στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το ρόστερ του "Δικεφάλου" δεν εξαρτάται από έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Είναι καλό να επανέλθει και ο Τσιρίλο, όπως και ο Μαλεζάς που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με τη Λάρισα".

Για τις κάρτες που δέχθηκε και την απουσία του από τα πλέι οφ: "Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πάνω από δύο μήνες που δεν έχω χάσει ούτε ένα λεπτό και ίσως είναι καλό για να γεμίσουν οι μπαταρίες μου".

Για την Εθνική Χιλής: " Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα ευκαιρία να αγωνιστώ στην Εθνική, αλλά, για να είμαι διεθνής πρέπει να κάνω καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν έχει σκεφτεί πως θα διαχειριστεί τις δυνάμεις του στα συνεχόμενα παιχνίδια: " Υπάρχει στο μυαλό μου τα πόσα παιχνίδια θα δώσω. Δεν μπορώ να παίζω στον ΠΑΟΚ και να έχω στο μυαλό μου και την Εθνική και το Κόπα Αμέρικα. Αν δεν μπορώ να προσφέρω στον "Δικέφαλο" δε θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και στην Εθνική Χιλής".

Για το αν νιώσει αδικία αν φύγει από την ομάδα χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο: " Αυτό είναι το όνειρό μου ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Φέτος φτάσαμε πολύ κοντά, όμως, δεν πρέπει να απαξιώνουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει με την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει καιρός να πάρω κάποιον τίτλο με τον "Δικέφαλο".

Για τον Αθανασιάδη: "Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Είναι νέος, χρειάζεται να ωριμάσει, δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Χρειάζεται περισσότερη ομαλότητα και να παίρνει παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει να έχει αυτό και στα πλέι οφ μεγάλη αποδοτικότητα"

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/oi_apokleismoi_eferan_kourash_kai_kako_theama.825048.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1648 on: May 13, 2011, 14:51:25 »
παλι καλα που εισαι κι εσυ και εκτος τον αλλον καλυπτεις και το τερμα γιατι ο χαζοχαλκιας πεταει χαρταετο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1649 on: May 13, 2011, 15:03:44 »
Οντως εκεινο το συρτο φαουλ του Μαρτιν που περασε κατω απο το τοιχος ο Χαλκιας θα το ετρωγε ορθιος.. μας εσωσε εκει ο Παμπλο.. και γενικα χτες εκανε καλο ματς.. μοναδικη μαλακια εκει προς το τελος που αντι να κανει βολε ο Χαλκιας του δινει την μπαλα και αυτος την παιρνει στην κατοχη του πριν βγει απο την μεγαλη περιοχη.. υποψην αυτο ειναι εμμεσο φαουλ για τον αντιπαλο.. δεν καταλαβα τι εδωσε ο Παμποριδης εκει περα αφου του εδειξε και την καρτα.. τεσπα καλυτερα για μας βεβαια.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1650 on: May 13, 2011, 15:12:05 »
Δεν είναι έμεσο μεν επίτηδες το κάνανε για να φάνε χρόνο, επανάληψη είναι και δίνεται κάρτα αυστηρή μεν και όχι πάντα ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1651 on: May 13, 2011, 15:20:19 »
οσες φορες εχω δει τετοια φαση δεν εχει δωθει καρτα τωρα μπορει να το ειδε σαν καθηστερηση που και αυτο με τσαντιζει αν ειναι ετσι. τι διαολο με την μπαρτσελονα παιζαμε και δεν μπορουσαμε να κρατησουμε λιγο μπαλα απο το πρεσινκ του βολου? και επρεπε να κανουμε καθυστερησεις σκετη απογοητευση.
παλευε με ολους ο παιχταρας ποσο να αντεξει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1652 on: May 15, 2011, 20:05:23 »
Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα ματς... Σήμερα εξευτελίστηκες... Άμα δεν γουστάρεις στον ΠΑΟΚ να πας στην Κόλο Κόλο να κάνεις τουρισμό..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1653 on: May 15, 2011, 20:59:03 »
Πολύ κακός σήμερα και αυτός

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1654 on: May 16, 2011, 00:56:51 »
Τραγικος, απειρες λαθος μεταβιβασεις, θωλο μυαλο σε ολο τον αγωνα μονιμα εκνευρισμενος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1655 on: May 16, 2011, 01:39:58 »
Υποτιθεται οτι ο ποδοσφαιριστης πρεπει να υπακουει τον προπονητη οποιος κι αν ειναι αυτος...
Αυτο δεν σημαινει οτι αν τον εκθετει,θα εχει και την ιδια ψυχολογια να παιξει..Ειμαι σιγουρος μολις εμαθε το συστημα και την ενδεκαδα ο κοντρερας,επαθε ενα σοκ..
3 αμυντικοι πισω απο την αρχη, ειναι σιγουρα η πρωτη φορα στην καριερα του στον ΠΑΟΚ
Και μαλιστα ο ενας απο τους 3 ο σναουτσνερ!!
Τον δικαιολογω που δεν μπορουσε να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1656 on: May 16, 2011, 01:49:30 »
οι παίκτες δεν ήξεραν ποιός μαρκάρει ποιόν.... τον πήρε και τον κοντρέρς η μπάλλα.... αν δεν ήταν και αυτός να μας σώσει πάνω στην γραμμή θα είχαμε και 2η 4άρα σήμερα....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1657 on: May 16, 2011, 02:44:28 »
Υποτιθεται οτι ο ποδοσφαιριστης πρεπει να υπακουει τον προπονητη οποιος κι αν ειναι αυτος...
3 αμυντικοι πισω απο την αρχη, ειναι σιγουρα η πρωτη φορα στην καριερα του στον ΠΑΟΚ

Δικαιολογια ειναι αυτο? Και η Χιλη με 3 επαιζε πισω.
Σημερα ειχε αδικαιολογητα νευρα και ασταθεια.
Οχι οτι φταιει αυτος φυσικα για την 3αρα..

Οτι θα δω και τον Τσιριλο αριστερο εξτρεμ παντως...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1658 on: May 16, 2011, 03:54:04 »
Για μενα ηταν απο τους θετικους σημερα.. οσο μπορεις να πεις οτι υπαρχουν τετοιοι.. ηταν πληρως εκτεθημενος μιας και στην ουσια επαιζε μονος του στο κεντρο της αμυνας με τον Τσιριλο καμια 20αρια μετρα αριστερα του σαν αριστερο μπακ και τον Σναουτσερ να μην τον πιανει καν το πλανο της καμερας προς τα δεξια.. λογω των υπολοιπων μυρωδιαδων αναγκαστηκε και σημερα να ανεβασει την ομαδα πολλα μετρα με την μπαλα.. σιγουρα δεν απεφυγε και τα αβιαστα λαθη αλλα αμα δεν υπαρχει ενας γαμημενος παιχτης να κανει αυτη τη δουλεια τι να σου κανει μετα και ο Κοντρερας..και σημερα ειχαμε τουλαχιστον 4 τετοιους(Γκαρσια-Βιτολο-Φωτακης-Τσουκαλας) που ηταν ολοι κατω του μετριου..

Στο 1ο γκολ τρεχει να προλαβει τον ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ Μπαχα που παιρνει την πρωτη κεφαλια σε σημειο που δεν υπαρχει ασπρομαυρη φανελα στα 10 μετρα..μετα Τσιριλο και Χαλκιας ολοκληρωνουν με ιδανικο τροπο το show.. τετοια γκολ δεν δεχονται ουτε στα τοπικα..

Επισης..μηπως ειμαι ο μονος που ειδα απευθειας κοκκινη καρτα στον Μπαχα στο τελος του 1ου ημιχρονου για αγκωνια στον Κοντρερας?

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1659 on: May 18, 2011, 23:10:43 »
κουράστηκες ινδιάνε μου... και ποιο πολύ το μυαλό σου...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...