Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1580 on: February 23, 2011, 01:05:24 »
Μπα μεγαλωσε τωρα, περσυ που ηταν μικροτερος δεν εκανε καλη δουλεια ο Κολκας και για αυτον τον φορτωνομαστε και φετος...   :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1581 on: February 23, 2011, 01:13:24 »
Εμαθε μπαλα διπλα στον Μαλεζα  ::)
:extralaugh: :a1006:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1582 on: February 23, 2011, 02:08:27 »
Ηγετης.. δεν γινεται να μην σηκωσει μια κουπα με την φανελα του ΠΑΟΚ..απλα δεν γινεται!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1583 on: February 23, 2011, 08:42:25 »
Αυτό ακριβώς μπήκα τώρα να γράψω, biv. Παύλος 1, Παύλος 2, Ζλάνταν, Βλάνταν και Βιερίνια πρέπει να σηκώσουν ΚΟΥΠΑ.

Θα είναι κρίμα να θυμόμαστε αυτην την ομάδα, της τριετίας 2008-2011 χωρίς κανένα τρόπαιο. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1584 on: February 23, 2011, 10:02:54 »
Είδωλο. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα πιτσιρικάς, να γεμίσω το δωμάτιό μου με αφίσες του!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1585 on: February 23, 2011, 10:18:54 »
Αυτό ακριβώς μπήκα τώρα να γράψω, biv. Παύλος 1, Παύλος 2, Ζλάνταν, Βλάνταν και Βιερίνια πρέπει να σηκώσουν ΚΟΥΠΑ.

Θα είναι κρίμα να θυμόμαστε αυτην την ομάδα, της τριετίας 2008-2011 χωρίς κανένα τρόπαιο. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.

Αυτη ειναι η μοναδικη σκεψη που χρυσωνει καπως το χαπι... την πικρα του αποκλεισμου... προσπαθω για να αυτοπαρηγορηθω να λεω οτι προτιμω το κυπελλο απο προκριση στους 16. Αλλα μετα λες οτι ΠΑΟΚ εισαι και πας για ολα...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1586 on: February 23, 2011, 21:18:52 »
Κλείνεις καριέρα στον ΠΑΟΚ. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε. Είσαι ο μόνος παίχτης για τον οποίο έχω συμπτώματα προσωπολατρείας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1587 on: February 23, 2011, 22:55:36 »

Για σενα αρχηγε μου.

"Ασπρομαυρο το χρωμα, ο ΠΑΟΚ δυνατος, λαε που σου αξιζει αυτος ο αρχηγος..."

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1588 on: February 23, 2011, 23:12:35 »
 :thumbok:πολυ καλο Dark
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1589 on: February 24, 2011, 00:29:04 »
Εσενα τι να σου πουμε ρε...Πλακα μας κανεις??
Αντε ρε εχεις βαλθει να μας τρελανεις..
Πεστο ρε, πες οτι δεν εισαι σεντερ μπακ και πως μας κανεις πλακα τοσα χρονια..

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
και μετα τα 36.

zagorakis

• Guest
« Reply #1590 on: February 24, 2011, 14:08:38 »
«Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στο «Sport103.fm» τόνισε ότι θα ήθελε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι τα καλύτερα... έρχονται, αναφερόμενος στο Κύπελλο.

Για τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι με τη ΤΣΚΚΑ: «Αισθάνομαι θλίψη για τον αποκλεισμό, αλλά αισθάνομαι και μία ευχαρίστηση για την απόδοση και για αυτό που θα ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Για το αν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη στην Ευρώπη: «Το πιστέψαμε. Δώσαμε παραπάνω από το 100% και για αυτό αισθανόμαστε θλίψη. Θεωρώ ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω στην έδρα μας για να μιλάμε για πρόκριση σήμερα».

Για το αν χάθηκε η πρόκριση στην Τούμπα: «Το παιχνίδι που έγινε στη Μόσχα ήταν το καλύτερο του ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Επρεπε να γίνει καλύτερη προσπάθεια στην Τούμπα και ίσως να χάθηκε εκεί η πρόκριση».

Για το τι έλειψε και χάθηκε η πρόκριση: «Ελειψε το γκολ...»

Για το αν η πορεία αυτή του δίνει το κίνητρο να μείνει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ: «Ο τρόπος που με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και η σχέση με τον πρόεδρο με κάνει να το σκέφτομαι. Κάτι τέτοιο θα είναι ιδανικό. Μακάρι να κάνω συζητήσεις με τον πρόεδρο να μείνω κάποια χρόνια παραπάνω στον ΠΑΟΚ και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Για το αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει έναν τίτλο φέτος: «Η λέξη «πρέπει» και «υποχρεωτικό» δεν ταιριάζει αλλά το «αξίζει». Για τη δουλειά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από όλους, η λέξη που ταιριάζει είναι το «αξίζει» για  έναν τίτλο».

Για το αν έχει ξαναδεθεί με ομάδα όπως με τον ΠΑΟΚ: «Το έχω ξαναπεί ότι τα συναισθήματα που έχω στον ΠΑΟΚ μου θυμίζουν πολύ την ομάδα μου στη Χιλή. Δε μπορώ να το συγκρίνω αλλά αισθάνομαι το ίδιο με τη χώρα μου. Σε αυτό με βοηθάει όλη αυτή η ανυπέρβλητη αγάπη του κόσμου».

Για την κορυφαία του στιγμή με τον ΠΑΟΚ: «Από εδώ και πέρα θα έρθει η πιο ξεχωριστή στιγμή με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι με τίμησε η εθνική Χιλής για την παρουσία μου στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Μόνο νίκη. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε μέσα στην Τούμπα και να μη χάνουμε. Να τα δώσουμε όλα για ψηλότερα στη βαθμολογία και φυσικά να σκεφτόμαστε και το Κύπελλο».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6264

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1591 on: February 24, 2011, 14:24:27 »
πως αλλοιως να σας το πει ρε εκει στην παε. αντε ρε ανακοινωστε την αναεωση συμβολαιου μαζι του. αντε να ησυχασουμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1592 on: February 24, 2011, 14:28:55 »
+15

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1593 on: February 24, 2011, 14:38:46 »
Ρε παιδια μην πανικοβαλεστε, εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο. Πιστευω οτι ολα θα ειναι θεμα χρονου!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1594 on: February 24, 2011, 16:59:23 »
ναι, προλαβαίνουμε να τον πουλήσουμε, συνέχισε έτσι και όλα είναι εφικτά.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1595 on: February 24, 2011, 17:01:19 »
ρε παιδιά καταντάει κουραστικό...
άμα πουληθεί κανεις να βγούμε να κράξουμε
αλλα 3 χρονια λέμε ότι τους πουλάνε όλους και δεν έχει φύγει κανεις..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1596 on: February 24, 2011, 17:04:07 »
εσύ βγες και πες ότι το καλοκαίρι δεν υπήρχε θέμα όταν τον είχαμε σε διακοπές και δεν τον είχαμε δηλώσει με τον Άγιαξ(έτσι δεν είναι δεν με απατάει η μνήμη μου;) και πήραμε ακόμη και πέμπτο στόπερ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1597 on: February 24, 2011, 17:26:38 »
αν θυμάμαι καλά τον είχαμε σε διακοπές γιατί είχε πάει στο μουντιάλ..
και επίσης τον θυμάμαι να παίζει στην Τούμπα με άγιαξ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1598 on: February 24, 2011, 19:52:22 »
όχι αδερφέ τον είχαμε για πούλημα και είχαν δώσει τη δουλειά στο μάνατζερ του Ζουέλα και του Μπουσαιντί που τους έφερε τζάμπα με συμφωνία να πουλήσει ΚΟντρέρας.(τα μανατζερικά δικά του)
ευτυχώς δεν έκανε τόσο καλό μουντιάλ και δεν τον ζητησε κανείς
για αυτό τους πήρε και έφυγαν από το ΠΑΟΚ μας.
6 μήνες τζάμπα έπαιξαν  και όταν κατάλαβε ότι δεν γινόταν η δουλειά, τους πήρε, και μετά έβγαλε και χολή στα ράδια.(στα αρχίδια μου τα ράδια αλλά καμιά φορά να καταλαβαίνουμε τι ακούμε )
έναν χρόνο από λάθος σε λάθος πάμε

ive4

• Guest
« Reply #1599 on: February 24, 2011, 21:18:59 »
Αλήθεια που τα ξέρετε όλα αυτά ; Ότι θα πουλούσαν τον Κοντρέρας και όλες τις ιστορίες που λέτε ; Γιατί εγώ στην πράξη δεν είδα καμία πώληση φέτος.