Author Topic: Pablo Contreras  (Read 99200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1420 on: December 13, 2010, 20:42:13 »
* Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ta_mats_poy_tha_leipsoyn_oi_kitrinismenoi.714665.html

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1421 on: December 15, 2010, 19:29:09 »
Μπες και φατους τα λαρυγγια υπερτιτανοτεραστιε ινδιανε. Μονος σου θα καθαρισεις τις πουτανιτσες των ναζι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1422 on: December 15, 2010, 22:00:31 »
Ό,τι και να πω θα είναι τόσο λίγο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1423 on: December 15, 2010, 22:13:16 »
τεράστιο ματς! απλά!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1424 on: December 15, 2010, 22:16:06 »
σημερα ο κορυφαίος. μπράβο ρε ινδιανε

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1425 on: December 15, 2010, 22:35:32 »
Χιλια ευχαριστουμε παμπλιτο.Για παντα στις καρδιες μας θα μεινεις και μακαρι μη φυγεις ποτε ακομα και μετα το τελος της καριερας σου
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1426 on: December 15, 2010, 23:11:17 »
Η φάση στο 80 φεύγα που στέλνεις το τόπι στη μάπα της μικρής λουλούς, δείχνουν έτσι απλά τον ορισμό της ποδοσφαιρικής μαγκιάς.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1427 on: December 15, 2010, 23:12:10 »
MVP που λενε και στο αμερικα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1428 on: December 15, 2010, 23:12:53 »
ινδιανε ποσα εχεις ακομα ρε    :prosk: :prosk:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1429 on: December 15, 2010, 23:13:40 »
Η φάση στο 80 φεύγα που στέλνεις το τόπι στη μάπα της μικρής λουλούς, δείχνουν έτσι απλά τον ορισμό της ποδοσφαιρικής μαγκιάς.
ειναι περιφανος ινδιανος και τουσ την φυλαγε απο τα κοροιδιστηκα φαουλακια που τους εδινε ο κορακας
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1430 on: December 15, 2010, 23:13:57 »
Χιλια ευχαριστουμε παμπλιτο.Για παντα στις καρδιες μας θα μεινεις και μακαρι μη φυγεις ποτε ακομα και μετα το τελος της καριερας σου
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #1431 on: December 15, 2010, 23:28:30 »
Είσαι μια τεράστια όαση στα πονεμένα ματάκια μας!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1432 on: December 16, 2010, 00:27:00 »
Υποκλιση για ακομα μια φορα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #1433 on: December 16, 2010, 00:34:13 »
Η μοναδική φανέλα με όνομα παίκτη που έχω πάρει (παραγγελιά στον ΝΑΙ ΡΕ τον κουμπάρο) και δεν νομίζω να ξαναγίνει. Αυτή αρκεί.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1434 on: December 16, 2010, 00:49:16 »
Τι να πω ρε συ Κόνδορα...τι να πω... :proskino: :proskino: :proskino: :proskino:

chiltsid

• Guest
« Reply #1435 on: December 16, 2010, 03:27:24 »
εισαι ο φυσικος αρχηγος αυτης της ομαδας,σταθηκες στο υψος σου.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1436 on: December 16, 2010, 03:53:08 »
Πολύ καλό παιχνίδι. Σε μεγάλη φόρμα ο ινδιάνος. Γίνεται μυθική μορφή της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κι αυτός. Χρειάζεται έναν τίτλο μόνο. Είναι αδικία να έχουν πάρει οι Βώκολος και Κατσιαμπής και όχι αυτός.

zagorakis

• Guest
« Reply #1437 on: December 16, 2010, 15:43:18 »
"Είμαι ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής από τη Χιλή..."

Ο Κοντρέρας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν -και- για τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ, ενώ δεν έκρυψε και το "δέσιμο" που έχει ήδη με τον "Δικέφαλο"

Ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 fm". Οι δηλώσεις του Χιλιανού αμυντικού:

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη και την επίθεση στους οπαδούς: "Μετά από τέτοια νίκη, η κούραση φεύγει εντελώς. Ως ποδοσφαιριστές είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια και ως εκ τούτου ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και την κούραση. Υπάρχει μεγάλη περηφάνια, ικανοποίηση προσωπική, για τους συμπαίκτες μου, για την ομάδα, το πώς σταθήκαμε στον αγώνα. Και φυσικά υπάρχει στην καρδιά μου και ένα ξεχωριστό συναίσθημα γι' αυτούς τους οπαδούς που μας ακολούθησαν και δέχτηκαν την επίθεση. ήταν κάτι που μας επηρέασε πάρα πολύ. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό θέαμα, μία ιστορική πρόκριση και αντ' αυτού κατέληξαν στο νοσοκομείο. Αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να παίξουμε γι' αυτούς".

Για τις δηλώσεις Χαλίλχοτζιτς: "Φυσικά ήταν μία πολύ καλή απάντηση στον προπονητή τους και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι δεν πρέπει να μιλάς πριν τους αγώνες. Στην πραγματικότητα εμείς ήμασταν οι νικητές".

Για τις αντίξοες συνθήκες στο "Μάξιμιρ": "Ήταν εντελώς ακατάλληλες συνθήκες, δεν μπορούσαν να είναι χειρότερες. Από τη στιγμή, όμως, που η UEFA έκρινε ότι έπρεπε να παίξουμε, δε γινόταν να κάνουμε κάτι άλλο. Το κρύο ήταν τσουχτερό, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όσο μπορούσαμε χωρίς να μας επηρεάζουν αυτές οι συνθήκες. Με αυτόν τον πάγο δε γινόταν να παίξουμε ποδόσφαιρο τακτικής. Οι αντίπαλοί μας είχαν και άλλους τρόπους για να πατήσουν καλύτερα στο γήπεδο, είχαν και τους φιλάθλους στο πλευρό τους, αλλά παρ' όλα αυτά την υπεροχή στον αγώνα την είχαμε εμείς".

Για το πού υπερτέρησε ο ΠΑΟΚ έναντι της Ντιναμό: "Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ υπήρχε πριν τον αγώνα, γιατί είχαμε ένα βαθμό παραπάνω και περνούσαμε και με την ισοπαλία, οπότε είχαμε πιο καθαρό μυαλό. Έτσι, καταφέραμε να φτάσουμε ακόμη και στην κατάκτηση της νίκης".

Για τη σύγκριση των επιτυχιών σε Ζάγκρεμπ και Κωνσταντινούπολη: "Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε αυτές τις επιτυχίες. Αν μιλήσω ως οπαδός, νομίζω ότι ήταν πιο σημαντική εκείνη στην Κωνσταντινούπολη, λόγω της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Αν μιλήσω διαφορετικά, ίσως αυτή η νίκη να είναι πιο σημαντική, για τη φάση που βρισκόμαστε".

Για το αν αισθάνεται οπαδός: "Είναι σίγουρο αυτό. Έχω ζήσω δύο υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να μην αισθάνομαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Είμαι ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής από τη Χιλή και έχω πει ότι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πιο δημοφιλή ομάδα της χώρας μου".

Για την επόμενη μέρα: "Δε μου αρέσει να κοιτάω μακροπρόθεσμα, αλλά να βλέπω τους άμεσους στόχους και να τους εκπληρώνω. Προέχει το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα και αυτό του Κυπέλλου. Και φυσικά στη συνέχεια να πραγματοποιήσουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία".

Για τη συμβολή του στην αμυντική θωράκιση του ΠΑΟΚ: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και όσους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εμένα, αλλά δεν πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από την άμυνα. Όλοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση".

Για την αυτοθυσία του Βιτόλο και των συμπαικτών του: "Ιδιαίτερη αναφορά μπορούμε να κάνουμε και στον Βιτόλο, που έπαιξε παρά το πρόβλημά του. Δεν είναι μόνο αυτός... Όταν είδα τον Βιτόλο να αγωνίζεται και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και χθες, όταν βλέπουμε τον Πάμπλο Γκαρσία να αγωνίζεται μετά τον πυρετό, τον Σνάουτσνερ να παίζει μετά τα προβλήματά του, είναι αντιληπτή η ατμόσφαιρα σε αυτήν την ομάδα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/eimai_enas_gnhsios_paoktshs_apo_th_xilh.719209.html

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1438 on: December 18, 2010, 10:26:39 »
Η περιπτωση αυτου του παικτη πρεπει να αποτελεσει παραδειγμα στους απειρους διοικητικα και οικονομικα φωστηρες μας.Η παρουσια αυτου του παικτη κυριοι μας εφερε εδω τωρα,γεμισε με λεφτα τα ταμεια σας και περηφανια τους οπαδους.

Φτιαξτε μεγαλη ομαδα με μεγαλους παικτες και αφηστε τις υπερηφανες πωλησεις στην ακρη
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1439 on: December 19, 2010, 17:17:41 »
Η ομαδα χανει και mvp της ειναι ο Κοντρερας... Τι να πεις...
Μπραβο στον σκυλο και ας χασαμαμε.