Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1400 on: November 16, 2010, 22:52:16 »
περιεργο μου φανηκε και εμενα,οχι πως τον εχουμε αναγκη με την πουτανα μας,αλλα συνηθως περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη!
τουλαχιστον θα παρει ανασες ο παμπλο!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1401 on: November 16, 2010, 22:54:38 »
Τι σόι αιμάτωμα είναι αυτό ρε παιδιά;  Μπας και είναι λίγο πιο κάτω από τη μέση εκατέρωθεν, εκεί, λίγο πιο πάνω από τους μηρούς; Στις τσέπες;

giannis80

• Guest
« Reply #1402 on: November 16, 2010, 23:40:07 »
Mόνο αυτός? Δεν θα είχαν πει τίποτα και οι υπόλοιποι?

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1403 on: November 17, 2010, 00:05:43 »
Τι σόι αιμάτωμα είναι αυτό ρε παιδιά;  Μπας και είναι λίγο πιο κάτω από τη μέση εκατέρωθεν, εκεί, λίγο πιο πάνω από τους μηρούς; Στις τσέπες;
Όχι αδερφέ,αιμάτωμα καρααιμάτωμα είναι...

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #1404 on: December 05, 2010, 20:36:20 »
Απο το να ασχολουμαστε με τις μλκιες του κοντου και τις τριπλες του
χουελα ξεχασαμε τον ΠΑΒΛΑΡΑ ρε αδερφια....
ΨΥΧΡΕΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΚΟΡΡΕΡ ΛΥΤΡΩΤΗΣ....
απλα αμυντικαρα

baron

• Guest
« Reply #1405 on: December 05, 2010, 20:38:37 »
και βάλε επιτέλους τον zouela διπλα του βόδι. Τεχνική και μυαλό ο ένας, ύψος και όγκο ο άλλος. Μα ποσο προπονητής πρέπει να είσαι για να το δοκιμάσεις τουλάχιστον >:(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1406 on: December 05, 2010, 20:45:11 »
ό,τι να πούμε για σένα ρε Πάμπλο......λίγο θα ναι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1407 on: December 05, 2010, 21:36:54 »
εγω παλι γιατι νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ στα καλα του?
Στο γκολ πηγε στο σημαιακι τελείως ανεκφραστος.Ειναι ηλιου φαεινότερο οτι εχει ξενερώσει με το
χαμηλό επίπεδο των υπολοίπων.Ομαδα χωρις στόχους σε σχέση 2 τελευταία χρόνια.Γι'αυτό και κατεβαίνει συχνότερο στην επίθεση.Βλέπει οτι τα παιδια δε μπορούν.Και δεν πιστεύω να εχει τετοιες οδηγιες.

Επειδη προκειται για αριστο επαγγελματία που σεβεται τον εαυτό του αρα εχει και στόχους

Πιο πολυ μου εχει καρφωθεί από τη διαψευση που εκανε για επιστροφή στη χιλη:"Για φετος οχι......"

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1408 on: December 05, 2010, 23:17:06 »
ό,τι να πούμε για σένα ρε Πάμπλο......λίγο θα ναι...

ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1409 on: December 05, 2010, 23:44:01 »
Αυτος και ο Γκαρσια, ο Γκαρσια και αυτος, ειναι 2 παικτες που δεν μπορεις παρα να μην τους σεβεσαι, οτι ομαδα και να υποστηριζεις. Τεραστιες προσωπικοτητες , τεραστια ποδοσφαιρικη αξια, τεραστιοι ανθρωποι. Μακαρι να μην ξεχαστουνς ποτε ουτε απο εμας ουτε απο τις μελλοντικες διοικησεις.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1410 on: December 05, 2010, 23:44:53 »
Μεγάλε Παύλε Β'. Εξαιρετικός.

ΥΓ Έρχεται η γκομενά σου τη Κυριακή. Είτε σαν επιθετικός, είτε σαν αμυντικός γάμα τις σατανόγριες ξανά.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1411 on: December 06, 2010, 01:27:40 »
Μας χάζεψες...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1412 on: December 06, 2010, 03:01:12 »
Αυτος και ο Γκαρσια, ο Γκαρσια και αυτος, ειναι 2 παικτες που δεν μπορεις παρα να μην τους σεβεσαι, οτι ομαδα και να υποστηριζεις. Τεραστιες προσωπικοτητες , τεραστια ποδοσφαιρικη αξια, τεραστιοι ανθρωποι. Μακαρι να μην ξεχαστουνς ποτε ουτε απο εμας ουτε απο τις μελλοντικες διοικησεις.
Αυτό ακριβώς.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1413 on: December 06, 2010, 10:12:09 »

Ξαναδείτε το τελείωμα να χαμπαριάσετε πόσο δύσκολο ήταν και που την έστειλε εν κινήσει τo καμάρι του Σαντιάγκο, ο παίκτης που στα 20 του πήγε σε Ευρωπαική ομάδα και χάζεψε κόσμο...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1414 on: December 06, 2010, 11:35:30 »
Βλέπω και ξαναβλέπω το γκολ και θέλω να τον βρώ να τον φιλήσω ρε σεις...τι έβαλες ρε Κόνδορα...σεντερμπακοδεξιμπακοσεντερφοράρα είσαι?Τι είσαι? :proskino: :proskino:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1415 on: December 06, 2010, 12:32:32 »
Στην καλύτερη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ όλων των εποχών ανήκεις για μένα, δίπλα σε παιχταράδες που λατρεύω.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1416 on: December 06, 2010, 12:41:11 »

+1926

zagorakis

• Guest
« Reply #1417 on: December 07, 2010, 14:35:38 »
«Ελπίζω να είναι η χρονιά μου»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στο «Libero 107,4», εξέφρασε τη δική του επιθυμία για τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στα παιχνίδια με Λάρισα αλλά και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς και για τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν.

Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης αγωνιστικής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που ψηφίστηκα, αλλά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λάρισας και τη γενικότερη βοήθεια του στην ανάπτυξη, φέτος: «Η πάσα του Βιεϊρίνια με βοήθησε πάρα πολύ για το γκολ. Εχω ξανασκοράρει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και είναι κάτι που μου δίνει χαρά».

Για το αν η νίκη επί της Λάρισα, βοήθησε και στον ψυχολογικό τομέα: «Οταν η ομάδα χάνει εντός έδρας αυτό μειώνει πολύ τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τα παιχνίδια όμως μπορείς να ανακάμψεις και η νίκη αυτή επί της Λάρισας ήταν πολύ σημαντική για εμάς στο σημείο που ήρθε».

Για την εικόνα της ομάδας μετά το γκολ της Λάρισας: «Η ψυχολογία της ομάδας πέφτει όταν μπαίνει γκολ και αντίστροφα ανεβαίνει όταν το πετυχαίνουμε. Σημασία έχει ότι αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια και για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Ολα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Η ομάδα προσπαθεί να είναι στο ύψος των περιστάσεων σε αυτόν τον αγώνα με τη Ντιναμό για να δώσουμε χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ με μία επιτυχία στο Ζάγκρεμπ».

Για τα προβλήματα τραυματισμών εν μέσω συνεχόμενων αγώνων: «Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι κρίμα όμως φέτος που έχουν έρθει πολλοί τραυματισμοί σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ να μην έχει μεγάλους παίκτες σε δύσκολα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε».

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη χρονιά του: «Ελπίζω να είναι η καλύτερή χρονιά. Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, Υπάρχουν και καλύτεροι από μένα. Εγώ προσπαθώ, δουλεύω για να βελτιώνομαι και θέλω αυτή να είναι η καλύτερη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4388

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1418 on: December 09, 2010, 16:51:42 »
Ç âñÜâåõóç ÊïíôñÝñáò

Ï ×éëéáíüò áìõíôéêüò ôïõ ÄéêåöÜëïõ áíáäåß÷èçêå ï ðïëõôéìüôåñïò ðïäïóöáéñéóôÞò ôçò ðåñáóìÝíçò áãùíéóôéêÞò. Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïßíùóå ôçí çìåñïìçíßá êáé þñá ôçò âñÜâåõóÞò ôïõ.

Ç óõãêåêñéìÝíç åêäÞëùóç èá ðñáãìáôïðïéçèåß ôçí ÐáñáóêåõÞ óôéò 16:00 óôçí ìðïõôßê ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ðïõ âñßóêåôáé óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò.

Ï ÊïíôñÝñáò èá ðÜñåé ôï âñáâåßï ôïõ êáé ãé’ áõôÞ ôçí óðïõäáßá åìöÜíéóç ðïõ ðñáãìáôïðïßçóå óôçí ËÜñéóá êáé óßãïõñá èá ó÷ïëéÜóåé ôçí ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4447&t=1

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1419 on: December 09, 2010, 23:13:55 »
γουσταρω μεταφραστρια :inlove:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ