«Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του ΠΑΟΚ»
24 Ιουλ 2010 10:53, Από Σταύρος Κόλκας
Στην ιστοσελίδα της Χιλής
www.cooperativa.cl, φιλοξενούνται δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Μπρέσια για την απόκτησή του. Ο Χιλιανός παραδέχεται πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Ιταλούς, αλλά μέχρι εκεί.
«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Μπρέσια, το οποίο είναι υπαρκτό. Μέσω του Νικολάς Κόρντοβα (σ.σ., χιλιανός παίκτης της ιταλικής ομάδας), είχα κάποιες επαφές με τους ανθρώπους της Μπρέσια. Αυτό όμως που συμβαίνει στη πραγματικότητα, είναι πως έχω συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζω τις προθέσεις των ανθρώπων του. Αυτή τη στιγμή πλησιάζει ο αγώνας εναντίον του Άγιαξ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, ο Χιλιανός αμυντικός συμπλήρωσε, πως αν ο ΠΑΟΚ θέλει να τον παραχωρήσει για οικονομικούς λόγους, είναι διατεθειμένος να φύγει.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η Μπρέσια δεν βιάζεται για την απόκτηση του παίκτη ιδιαιτέρως και μέχρι να περάσουν οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κρατήσουν κλειστή την ατζέντα των πωλήσεων. Η οποία θα ανοίξει εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.
poytanas gie xontre!!!aron aron na ton poulisoume!!!