Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1140 on: July 13, 2010, 21:25:57 »
την τιμη του την ριχνει η αναγκη που εδειξε η παε οτι εχει απο χρημα
οταν δειχνεις οτι καιγεσαι και θελεις χρημα και οτι εισαι φτωχος και εχεις μεγαλη αναγκη ο αλλος θα σε πατησει στο παζαρι
ολα αυτα βεβαια σε περιπτωση που οντως θελανε να τον πουλησουνε  :P

euboia4

• Guest
« Reply #1141 on: July 13, 2010, 21:50:41 »
η τιμη παντα καθοριζεται απο την ζητηση

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1142 on: July 14, 2010, 02:02:25 »
Είναι κωμικό να μη θέλουν να καταλάβουν κάποιοι πως το ζήτημα δεν είναι αν είπαν ψέματα οι δημοσιογράφοι για τον Κοντρέρας και το φάγαμε εμείς (που δεν είπαν αλλά γάμα το αυτό γιατί θα πιάσουμε Νοέμβρη, εδώ ακόμα κάποιοι δεν κατάλαβαν τι έγινε με τον άλλο Πάμπλο), αλλά ότι δεν τρέχει τίποτα για τη διοίκηση και για πολλούς φιλάθλους να ξεφτιλίζεται δημοσίως παίχτης του ΠΑΟΚ για έναν ολόκληρο μήνα. Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι;
Όπως πλέον καλή ώρα ξεφτιλίζεται από παντού ο Κουτσιανικούλης, χωρίς αντίδραση. Φυσικά χωρίς να δοθεί γραμμή από την ΠΑΕ, αφού δεν υπάρχει λόγος. Όταν όμως σε κρατάνε από τ' αρχίδια, τουμπεκιάζεσαι. Κι όταν υπάρχουν άλλοι που δεν πιάσανε τ' αρχίδια σου ακόμη, σου ρίχνουν κάποιες προειδοποιητικές, για Ζήκους-προπονητικά-Κουτσιανικούληδες για να πιάσουν κάτι κι αυτοί. Αφού έμαθαν πως δίνεις αβέρτα αρχίδι, κορόιδο είναι να μη πιάσουν...
Τώρα το γιατί επιτρέπεις να σε κρατάνε από τ' αρχίδια δεν το πιάνουμε τώρα, γιατί είναι βαρύ σαν γαρδούμπα και είναι βράδυ. Τόσο αργά δεν λέει να τρώμε βαριά. Καμιά σουπίτσα, κανένα φρουτάκι, κανένα χορταρικό ή γενικά ζαρζαβατικό και πολύ είναι.

(Άντε γιατί τελευταία έγινε της μόδας η ειρωνία στο forum και δεν θέλω να είμαι ντεμοντέ).
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1143 on: July 14, 2010, 02:22:16 »
1926
λες ότι άμα θέλουν να στείλουν κανένα παίχτην τον βγάζουν σκάρτο...
μα δεν τον στέλνουν γιατί έχουν προσωπικά μαζί του, υποτίθεται άμα τον στείλουν θα το κάνουν γιατί έχουν ανάγκη τα χρήματα άρα θα προσπαθήσουν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν, πως θα το κάνουν αυτό όταν καταστρέφουν το προϊόν που πουλάνε..??
αλλα εγώ προς το παρόν δεν έχω δει καμια πώληση

σύμφωνο απόλυτα με τον CURE
το πρόβλημα για μένα δεν είναι το ότι οι ard περνούν γραμμή όπως υποστηρίζουν πολλοί...
το πρόβλημα είναι αφού γραφουν mlkies γιατί δεν τους κόβουν τον αέρα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1144 on: July 14, 2010, 02:29:32 »
Ποιος, η Μαρία της σιωπής; Εδώ δε βγαίνουν να αντικρύσουν τον κόσμο στα μάτια, θα κάνουν τον καμπόσο στους δημοσιογράφους;

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #1145 on: July 14, 2010, 10:24:31 »
Είναι κωμικό να μη θέλουν να καταλάβουν κάποιοι πως το ζήτημα δεν είναι αν είπαν ψέματα οι δημοσιογράφοι για τον Κοντρέρας και το φάγαμε εμείς (που δεν είπαν αλλά γάμα το αυτό γιατί θα πιάσουμε Νοέμβρη, εδώ ακόμα κάποιοι δεν κατάλαβαν τι έγινε με τον άλλο Πάμπλο), αλλά ότι δεν τρέχει τίποτα για τη διοίκηση και για πολλούς φιλάθλους να ξεφτιλίζεται δημοσίως παίχτης του ΠΑΟΚ για έναν ολόκληρο μήνα. Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι;
Όπως πλέον καλή ώρα ξεφτιλίζεται από παντού ο Κουτσιανικούλης, χωρίς αντίδραση. Φυσικά χωρίς να δοθεί γραμμή από την ΠΑΕ, αφού δεν υπάρχει λόγος. Όταν όμως σε κρατάνε από τ' αρχίδια, τουμπεκιάζεσαι. Κι όταν υπάρχουν άλλοι που δεν πιάσανε τ' αρχίδια σου ακόμη, σου ρίχνουν κάποιες προειδοποιητικές, για Ζήκους-προπονητικά-Κουτσιανικούληδες για να πιάσουν κάτι κι αυτοί. Αφού έμαθαν πως δίνεις αβέρτα αρχίδι, κορόιδο είναι να μη πιάσουν...
Τώρα το γιατί επιτρέπεις να σε κρατάνε από τ' αρχίδια δεν το πιάνουμε τώρα, γιατί είναι βαρύ σαν γαρδούμπα και είναι βράδυ. Τόσο αργά δεν λέει να τρώμε βαριά. Καμιά σουπίτσα, κανένα φρουτάκι, κανένα χορταρικό ή γενικά ζαρζαβατικό και πολύ είναι.

(Άντε γιατί τελευταία έγινε της μόδας η ειρωνία στο forum και δεν θέλω να είμαι ντεμοντέ).

Ξέχασες και το πολυαγαπημένο και all time classic "μπεεΕε"...
Τελοσπάντων, το θέμα με τον Κοντρέρας είναι όντως μυστήριο και η διοίκηση όντως έχει κάνει αρκετά "φάουλ" το τελευταίο δίμηνο, προφανώς όχι ηθελημένα.. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τώρα που επιστρέφει ο Κοντρέρας, η μεγαλύτερη επιτυχία κατά την άποψή μου θα είναι να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του, να δεχτεί μικρή αναπροσαρμογή προς τα κάτω και να μας επιστρέψει δριμύτερος και δυνατότερος! (Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να παίξει στο 1ο ματς, στο 2ο πάντως σίγουρα ναι).
Και δεν πιστεύω ότι κανείς θα ήταν χαρούμενος αν έφευγε, καλώς ή κακώς ο ΠΑΟΚ πρέπει και αυτός να έχει την πολιτική του (που για μένα λειτούργησε και με το παραπάνω στην περίπτωση Γκαρσία).
Και μια ακόμα σκέψη που μου ήρθε τώρα, την άμυνά μας θα μπορέσουμε να την κρίνουμε όταν θα αρχίσει να παίζει και πάλι ο Χαλκιάς, από το τέρμα ξεκινάει η αμυντική λειτουργία.
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1146 on: July 14, 2010, 10:32:08 »
Και δεν πιστεύω ότι κανείς θα ήταν χαρούμενος αν έφευγε

:gruebel: ::)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1147 on: July 14, 2010, 19:31:55 »
Νέα αναβολή της άφιξής του

14 Ιουλ 2010 18:41, Από Σταύρος Κόλκας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ζήτησε από τον ΠΑΟΚ επιπλέον άδεια δύο ημερών και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο θα φτάσει στο Μπαντ Μπρούκενάου της Γερμανίας στις 18 Ιουλίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στη τελική της ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της.
Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως οι λόγοι που ο Κοντρέρας πήρε δύο ημέρες μεγαλύτερη άδεια είναι προσωπικοί του παίκτη και αρνούνται να μπούνε σε παραπάνω λεπτομέρειες.
Η αλήθεια είναι πως μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού, το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1041

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1148 on: July 14, 2010, 19:38:02 »
τη παραφιλολογια μλκ κολκα εσυ την εχεις αναπτυξει, αντε καραγκιοζη

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #1149 on: July 14, 2010, 20:06:03 »
μαζί με την παε να συμπληρώσω... (δεν τον έχω για τόσο έξυπνο ώστε να σκέφτεται μόνος του)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #1150 on: July 14, 2010, 20:12:15 »
Με την άδεια της ΠΑΕ για να είμαστε ποιο συγκεκριμένοι
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

kostas4

• Guest
« Reply #1151 on: July 14, 2010, 20:16:00 »
ετσι ειναι, αν η παε ηθελε εβγαζε μια ανακοινωση και ξεφτιλιζε τον κολκα.

ο κοντρερας και με δεκα μερες προετοιμασια ειναι δεκα φορες καλυτερος απο τον τσιριλο

zan

• Guest
« Reply #1152 on: July 14, 2010, 22:20:54 »
Το ερωτημα ειναι ο Κοντρερας ζητησε αδεια η εδωσε η ΠΑΕ παραταση στην αφιξη του?

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1153 on: July 14, 2010, 22:31:45 »
Τί να την κάνει ρε παιδιά την προετοιμασία ο Κοντρέρας; Μέχρι προχτές έπαιζε με αντίπαλο τον κακά και τον Ρομπίνιο.

Ή μήπως για να μάθει τους συμπαίκτες του; Δύο χρόνια είναι στην ομάδα μας.

Είναι παικταράς, οι άλλοι αμυντικοί μας είναι γατάκια μπροστά του. Αυτός τους κάνει να φαίνονται καλοί.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1154 on: July 15, 2010, 00:41:36 »
και με τζετ λαγκ παιζει αν ειναι ο ινδιανος...
το θεμα ειναι οτι του εχουν σκισει την ψυχολογια με αυτα που ακουει
και με το δικιο του
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1155 on: July 15, 2010, 02:57:05 »
ετσι ειναι, αν η παε ηθελε εβγαζε μια ανακοινωση και ξεφτιλιζε τον κολκα.

ο κοντρερας και με δεκα μερες προετοιμασια ειναι δεκα φορες καλυτερος απο τον τσιριλο

τι ανακοίνωση να βγάλει η παε..???
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1156 on: July 15, 2010, 09:50:12 »
Έχετε σκυλιάσει ρε μπασταρδοι αρδ με τον Κοντρέρας και τις προτάσεις για την πάρτη του. Να πάτε να γαμηθείτε όλοι ρε. Εδώ θα μείνει ο παιχταράς γαμώ τη φάρα σας και αυτούς που σας βάζουν να τα γράφετε αυτά!!!!  Λαϊκή αγορά τα έχετε κάνει τα εξώφυλλά σας ρε γελοίοι

Κόλκα άντε γαμήσου και συ ρε μουνόπανο. Ένα πιόνι είσαι και τίποτα άλλο. Βλάκα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest
« Reply #1157 on: July 15, 2010, 11:45:51 »
spinos οταν κατι αρδ επι ενα μηνα βγαζουν σεναρια απο το μυαλο τους για τον κοντρερας αποσυντονιζουν τον κοσμο,τον παιχτη και την ομαδα. αρα τα "σεναρια" αυτα βλαπτουν τα συμφεροντα της ομαδας και κανουν τον κοσμο νευρικο εν μεσω της διαθεσης των διαρκειας.

αρα εγω λεω οτι η διοικηση θα μπουρουσε να κανει δυο πραγματα για να προστατευσει την ομαδα:
1. να παρει ενα τηλεφωνο στον καθε κολκα και να τον ξεχεσει
2. αν συνεχισει ο καθε κολκας να βγαλει μια ανακοινωση ή να κανει ο ζησης μια δηλωση που να διαψευδει τα σεναρια. βεβαια ο ζαγορ ειχε πει και οτι δεν υπαρχει θεμα σαλπιγιδι αρα μαλλον εχουν χασει την φερεγγυοτητα τους

εμενα το γεγονος οτι ο κοντρερας θα ερθει ΜΕΤΑ την κληρωση μου λεει πολλα.

ρε agraf μιλας σοβαρα τωρα ή το λες ειρωνικά? δηλαδη ο κοντρερας δεν χρειαζεται προετοιμασια??

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1158 on: July 15, 2010, 14:06:50 »
μα δεν μπορεί να βγάλει ανακοίνωση να λέει ότι δεν polite ο παίχτης, αφού στην κατάλληλη τιμή όλοι πωλούνται...
το ότι έρχονται κάθε μέρα στα γραφεία προτάσεις για τους παίχτες μας δεν σημαίνει ότι θα τους πουλήσουμε κιόλας...
τώρα λέει ενδιαφέρεται η "βρεκια" από ιταλία... άμα στάξει τα λεφτά που θέλουμε θα πουληθεί και αυτός και ο καθένας, αλλα δεν σημαίνει ότι για κάθε παίχτη που έρχεται πρόταση ότι η ομάδα θέλει να τον ξεφορτωθεί...

όσο γιατί δεν γαμάνε του κόλκα ότι έχει αγαμιτο αυτό όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορώ να το καταλάβω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1159 on: July 15, 2010, 19:38:58 »

ρε agraf μιλας σοβαρα τωρα ή το λες ειρωνικά? δηλαδη ο κοντρερας δεν χρειαζεται προετοιμασια??

Προπονητής δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Πιο έτοιμος από όλους τους παίκτες μας. Σε μία εβδομάδα θα είναι 100%.