Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Pablo Contreras
« Reply #1060 on: June 27, 2010, 13:02:32 »
κανεις δεν θελει να φυγει ο παμπλο.. και οι τυφλοι βλεπουν οτι ειναι κλασεις πανω απο σαβινι, τσιριλο κτλ

το προβλημα ειναι δυστυχως οτι ειναι απο τους λιγους που μπορουμε να πουλησουμε και να λυσουμε εν μερει το οικονομικο μας προβλημα.. για σαβινι και σια δεν σε πληρωνουν ουτε τα μεταφορικα, ειναι εντελως εκτος ποδοσφιαρικης λογικης το επιχειρημα πουλα αυτους, ενω δυστυχως ο παμπλο λογω αξιας (αν και δεν ειναι μικρος) θα τα πιασει τα ευρουλακια του

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1061 on: June 27, 2010, 13:12:06 »
Ε ρε κόλλημα με τον κοντό όλοι , τον κοντό τον πήρανε τελείωσε , τώρα τι κάνουμε..... Πω πω τι κόλλημα έχετε φάει όλοι .....

Nαι ρε φιλε συγνωμη που δεν θελω να πουληθει βασικος μας παιχτης, που συμβαλε τα μεγιστα για να ερθει η ομαδα εδω!
Συγνωμη που δεν μου αρεσει που τον πουλαμε για να εξοικονομησουμε λεφτα, ενω το μονο που χρειαζοταν ηταν να μην παρουμε τον ακριβο κοντο!
Συγνωμη που δεν μου αρεσει μια κινηση που εφερε διασπαση, και που οι πωλησεις (αμα γινουν) θα φερουν κι αλλη...

Ακου κολλημα...  Αφου εχει επακολουθα η κινηση αυτη, πουλαμε παιχτες κτλ, ας μην τον περναμε και ας κρατουσαμε ολο το περσινο ροστερ! Κανε και 2 μεταγραφες με 300k και τελος!
Αυτο θα το συμμεριζομουνα και θα βοηθουσα, αλλα αυτην την κινηση να γυρισει ντε και καλα ο βοηθος του γουμενου δεν την καταλαβαινω
και οσο εχει επακολουθα ΔΕΝ θα ξεκολλησω...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1062 on: June 27, 2010, 13:38:10 »
τι 3εκ ρε που ζειτε ? ποιος θα ρθει να δωσει 3εκ για παιχτη 31-32 χρονων ? τελειωσαν αυτα..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1063 on: June 27, 2010, 14:04:19 »
Ε ρε κόλλημα με τον κοντό όλοι , τον κοντό τον πήρανε τελείωσε , τώρα τι κάνουμε..... Πω πω τι κόλλημα έχετε φάει όλοι .....

Nαι ρε φιλε συγνωμη που δεν θελω να πουληθει βασικος μας παιχτης, που συμβαλε τα μεγιστα για να ερθει η ομαδα εδω!
Συγνωμη που δεν μου αρεσει που τον πουλαμε για να εξοικονομησουμε λεφτα, ενω το μονο που χρειαζοταν ηταν να μην παρουμε τον ακριβο κοντο!
Συγνωμη που δεν μου αρεσει μια κινηση που εφερε διασπαση, και που οι πωλησεις (αμα γινουν) θα φερουν κι αλλη...

Ακου κολλημα...  Αφου εχει επακολουθα η κινηση αυτη, πουλαμε παιχτες κτλ, ας μην τον περναμε και ας κρατουσαμε ολο το περσινο ροστερ! Κανε και 2 μεταγραφες με 300k και τελος!
Αυτο θα το συμμεριζομουνα και θα βοηθουσα, αλλα αυτην την κινηση να γυρισει ντε και καλα ο βοηθος του γουμενου δεν την καταλαβαινω

Τι σχέση έχει ο Κοντρέρας με τον Σαλπιγγίδη δν μπορώ να καταλάβω , εγώ έθεσα ένα άλλο θέμα εσύ πιάστηκες από κάτι άλλο και άρχισες να λες ιστορίες .... Πωλήσεις θα γινόταν ούτως ή άλλως , γιατί ούτε τα διαρκείας πουλάνε (πέρσι μέχρι στιγμής είχαμε δώσει γύρω στα 10000 ενώ φέτος κοντά στα 6000) ούτε με χορηγούς (πέρσι ΔΕΠΑ 1.4 εκ. φέτος μέχρι στιγμής κανένας δν ενδιαφέρεται για την φανέλα , και όλα αυτά περί συζητήσεων με μεγάλες εταιρίες τα ακούω τζάμπα )  οπότε μη λέτε για τον κοντό ότι έφερε πρόβλημα στην ομάδα οικονομικό . Και παρεπιπτόντως αν ήθελες καλό επιθετικό κάτω απο 600-700 χιλιάρικα δν βρίσκεις . Τι νομίζεις , ότι ο Τζιμπούρ θα ερχόταν σε εμάς με 300 -400 χιλιάρικα ? Γελιέστε. και επίσης παίκτες με 300-400 χιλιάρικα ξέρεις ποιοι είναι ? Βερόν , Σαβίνι κτλ κτλ κτλ ....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1064 on: June 27, 2010, 14:06:07 »
τι 3εκ ρε που ζειτε ? ποιος θα ρθει να δωσει 3εκ για παιχτη 31-32 χρονων ? τελειωσαν αυτα..

Μίλησα υποθετικά αδερφέ , ούτε ξέρω αν υπάρχουν προσφορές ούτε πόσα λεφτά είναι αυτές...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1065 on: June 27, 2010, 15:43:07 »

Τι σχέση έχει ο Κοντρέρας με τον Σαλπιγγίδη δν μπορώ να καταλάβω , εγώ έθεσα ένα άλλο θέμα εσύ πιάστηκες από κάτι άλλο και άρχισες να λες ιστορίες .... Πωλήσεις θα γινόταν ούτως ή άλλως , γιατί ούτε τα διαρκείας πουλάνε (πέρσι μέχρι στιγμής είχαμε δώσει γύρω στα 10000 ενώ φέτος κοντά στα 6000) ούτε με χορηγούς (πέρσι ΔΕΠΑ 1.4 εκ. φέτος μέχρι στιγμής κανένας δν ενδιαφέρεται για την φανέλα , και όλα αυτά περί συζητήσεων με μεγάλες εταιρίες τα ακούω τζάμπα )  οπότε μη λέτε για τον κοντό ότι έφερε πρόβλημα στην ομάδα οικονομικό . Και παρεπιπτόντως αν ήθελες καλό επιθετικό κάτω απο 600-700 χιλιάρικα δν βρίσκεις . Τι νομίζεις , ότι ο Τζιμπούρ θα ερχόταν σε εμάς με 300 -400 χιλιάρικα ? Γελιέστε. και επίσης παίκτες με 300-400 χιλιάρικα ξέρεις ποιοι είναι ? Βερόν , Σαβίνι κτλ κτλ κτλ ....

Δεν πιστευω να γινοταν πωλησεις αμα δεν περναμε τον ακριβο για τον ΠΑΟΚ κοντο, μειωσεις συμβολαιων και αποδεσμευσεις θα γινοταν πιθανοτατα!  ΔΕΝ θελω καλο επιθετικο, δηλαδη θελω ΑΛΛΑ δεν τον απαιτω...

Οπως ειπα παραπανω, λιγες μειωσεις, 1-2 αποδεσμευσεις και 1-2 φτηνες μεταγραφες και τελος! Αυτο το ασχημο πλανο θα το γουσταρα, απο το ωραιο πλανο του καλυτερου Ελληνα ποδοσφαιριστη αλλα με πωληση του στολιδιου κοντρερας...

Αλλα βασικα η διαφωνια μας ειναι οτι εσυ πιστευεις οτι αμα δεν περναμε τον κοντο ΠΑΛΙ θα πουλουσαμε, και εγω οτι δεν θα το καναμε...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

ive4

• Guest
« Reply #1066 on: June 27, 2010, 22:14:33 »
Αν το δούμε ψυχρά :

Από τη μία να σου σκάσουν 1, 2 ή 3 μύρια για έναν 32χρονο που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ακούγεται σαν λαχείο, οπότε πουλάς!

Από την άλλη σε μια χρονιά που πας να χτίσεις πάνω στην ομάδα που σε έβγαλε ασπροπρόσωπο πως να πουλήσεις τον έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας ;

Αν τελικά πουληθεί ο Κοντρέρας η παρτίδα θα σωθεί μόνο αν πετύχεις στις μεταγραφές έναν καινούριο φτηνότερο Κοντρέρας. Γιατί με Τσιρίλους και Λίνο αρίστερα πίσω δεν βγαίνει η χρονιά. Οπότε το ρίσκο είναι μεγάλο.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1067 on: June 27, 2010, 22:33:10 »
Απλά και ξάστερα, τα επιχειρήματα των διάφορων δημοσιογράφων σχετικά με την λιτότητα δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική.
Δηλαδή έχουμε πολύ κόσμο ο οποίος ακούει ότι θα βγουν στο σφυρί ποδοσφαιριστές, ακούει ότι απολύονται 6 άτομα από το τεχνικό επιτελείο υποδομών, και από την άλλη να γίνεται ένα "βαρύ" συμβόλαιο σε ένα παίκτη που είναι ναι μεν αποδεδειγμένα καλός, αλλά από ηθικής άποψης έφερε τον διχασμό κάτι που ήταν αναμενόμενο.
Ούτε πόλεμος είναι ούτε τζιχάντ. Με τον τρόπο που μας τα περιγράφουν οι δημοσιογράφοι (ευτυχώς ή δυστυχώς μέσω αυτών μαθαίνουμε προθέσεις και κινήσεις της ΠΑΕ) απλά έτσι όπως μας τα λένε δε βγαίνει λογική. Γιαυτό και υπάρχει μία δικαιολογημένη επιθυμία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα από επίσημα χείλη, να γίνει μία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συνέντευξη τύπου και όχι κάτι τυπικό.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1068 on: June 28, 2010, 01:27:36 »
χωρις να εχω διαβασει τα παραπανω μυνηματα και εχοντας ακουσει για την φημη περι πωλησης του Κοντρερας εχω να πω οτι ΕΑΝ πουληθει αυτος ο παικτης θα μιλαμε για απιστευτα μεγαλη μαλακια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1069 on: June 28, 2010, 14:16:04 »
Ξεκιναει βασικος σημερα. Γατακια βραζιλιανες θα σας φαει το λαρυγγι.   :headbang:
Στον κοσμο αλλος κανενας

thomas

• Guest
« Reply #1070 on: June 28, 2010, 14:44:12 »
εγώ ελπίζω να μην ξεκινήσει τελικά βασικός.να τελειώνουμε με το κωλοπαγκόσμιο σήμερα και να γυρίσει η παιχτούρα πίσω στην ομάδα χωρίς να έχουν δει τίποτα καλό οι μανατζαραίοι πάσης φύσεως

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1071 on: June 28, 2010, 14:44:23 »
Βαλτου 3 γκολ στην μαπα ρε μεγαλε Λουις Φαμπιανο να μεινει για παντα στον ΠΑΟΚ...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1072 on: June 28, 2010, 14:48:57 »
α δεν υπαρχει προβλημα πιστευω και να μην τον βαλει,μπορει να εχει στειλει ηδη ο κολκας στην μπουρσα αλλα και σε οποιον αλλο ενδιαφερεται για τον παικτη dvd με τις καλυτερες φασεις του.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

GeorgT

• Guest
« Reply #1073 on: June 28, 2010, 21:06:31 »
Αιντε παιχταρά μου μάθε τους λίγη μπαλίτσα!!!!

Επιτέλους να δω κ εγω που δεν παίζω στοίχημα ενα παιχνιδι με ενδιαφέρων!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1074 on: June 28, 2010, 21:18:26 »
Παμπλιτο, γ@μα τις βραζιλιανικες π@υτανες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest
« Reply #1075 on: June 28, 2010, 21:29:16 »
ψυχαρα παμπλο! γαμησε τους φλωρους φιγουρατζηδες βραζιλιανους! παρτους και τα πορτοφολια - και φερε και σε εμας κανενα για να σταματησουν τα σεναρια !

μας κανεις περηφανους αλανι

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1076 on: June 28, 2010, 21:35:20 »
Γειά σου ρε τεράστιε Κόνδορα...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1077 on: June 28, 2010, 21:43:43 »
πόσο όμορφα νοιώθω που βλέπω τον ΠΑΟΚ ν αγωνίζεται στο μουντιάλ μέσω του ινδιάνου!!!

κάνε 10 τσαφ να μείνεις στην ΠΑΟΚαρα παικταρα μου και να στραβώσει η δουλειά που ετοιμάζουν.
εμείς ξέρουμε τι παικταράς είσαι, δεν περιμένουμε επιβεβαίωση από ένα ματς στο μουντιάλ για να δούμε τι αξίζεις!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1078 on: June 28, 2010, 21:58:53 »
Κάρφωστο γαμώτο να βγω με τις κόρνες.... ;D

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1079 on: June 28, 2010, 22:01:13 »
Του την εκατσε καλα του Λουτσιο...Πεναλντακι ηταν... :P αλλα ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΣΑΙ.... :tsigaro:
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ