Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #940 on: June 15, 2010, 20:11:04 »
υπάρχουν και διχασμένες προσωπικότητες.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #941 on: June 16, 2010, 09:29:21 »
Φερεφωνο ειναι ο χοντρος ρε γκαγκα.. Ετσι του λενε, ετσι κανει. Το προβλημα ειναι οτι μας βλεπουν σαν προβατα και οτι θελουν να κανουν, βαζουν τον μαλακα τους για να μας πεισει. ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ. Αυτες τις υπουλες τακτικες θα τις βρουν μπροστα τους.

Ρε king.Δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα. Ο Κολκας εχει προσβασεις στην διοικηση και μαθαινει πραγματα καθε μερα.Αυτη ειναι η δουλεια του και την κανει καλα στο κομματι της πληροφοριας άλλα και αυτης που ελεγχει ο ιδιος και βγαζει προς τα εξω.Θυμισου την αποψη του?? για τον Παμπλο???.Την επεβαλε?Προφανως οχι.Η πραγματικοτητα για μενα ειναι καπου στην μεση και προσωπικα δεν μου αρεσουν τα σεναρια συνομωσιας που τα βλεπω και στον cure.Ολοι μας εδω μεσα παιρνουμε πληροφορηση απο πηγες συγκερκιμενων site (αρα απο δημοσιογραφους) ή καποιοι απο τους συνδεσμους όταν συναντανε την διοικηση.Οι δημοσιογραφοι πρεπει καθημερινα να στελνουν ρεπορταζ των ομαδων, πρεπει καθημερινα να εχουν νεα και πρεπει καθημερινα να διατυπωνουν αποψη για να συντηρουν το "κοινο τους".Ετσι βγαζουν το ψωμι τους.Ο ΠΑΟΚ ειναι η δουλεια τους.Αυτο σημαινει οτι καθε μερα θα παρουν τηλεφωνα στα γραφεια, στον Καπετανοπουλο, στον Βρυζα τον Ζαγορ, τον Βιολιδη και παει λεγοντας.Αλλα πραγματικα καθε μερα και μπορει και τρεις και τεσσερεις φορες την ημερα.Προφανως στα πλαισια των ανθρωπινων σχεσεων και της αξιοπιστιας και εχεμυθειας που επιδεικνυει ο καθενας καποιοι εχουν την πρωτη πληροφορηση καποιοι αλλοι οχι.Ε αυτος εχτισε σχεσεις καλυτερες με καποιους απο την διοικηση μαθαινει πρωτος καποια πραγματα.Εγω δεν πιστευω ειλικρινα οτι ουτε μπορει να τα επιβαλλει αλλα και ουτε χρησιμοποιειται απο την διοικηση βασει σχεδιου.Στο κατω κατω ποιο ειναι το σχεδιο ρε μαγκες.Το οτι δεν εχουμε λεφτα και πρεπει να τα βρουμε με καποιο τροπο σε τετοια περιοδο κρισης? Οι χορηγιες ειναι προφανες οτι δεν μπορουν να ειναι παρα ανυπαρκτες.Τα τηλεοπτικα συμβολαια θα ειναι πιεσμενα.Επενδυτες στον ΠΑΟΚ ειναι πιο αστειο απο αλβανος τουριστας.Το κρατος γαμιετε πατοκορφα.Ε απο καπου πρεπει να τα βρει τα κολοφραγκα τι πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας? Και δεν ειναι για μενα επιχειρημα το να μην παρει τον κοντο.Αυτοι σχεδιαζουν την ομαδα και ναι αυτοι αγωνιστικα τον θεωρουν πιο χρησιμο.Στο ηθικο κομματι δεν υπαρχει αντεπιχειρημα.Ενα κομματι του κοσμου ηθικα δεν προκυται ποτε να τον δεχτει.Αυτοι ομως ειναι υποχρεωμενοι να παιρνουν τις αποφασεις και με αγωνιστικα και με οικονομικα κριτηρια βασει αυτου που δηλωσαν.Καλυτερη ομαδα με λιγοτερα χρηματα.Και σε ενα καραβι τοσο μεγαλο οι αποφασεις θα ειναι παντα δυσκολες και καποιες φορες μπορει και λανθασμενες.Ομως κανανε καλο στον ΠΑΟΚ και το δικαιωμα στο λαθος το κερδισανε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #942 on: June 16, 2010, 09:38:53 »
PABLO CONTRERAS ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ! ! !

Συνεχίστε την κουβέντα ρε παιδιά είτε στα topic των ΑΡΔ
είτε στο topic της διοίκησης αφού κάνετε και παράθεση.
σας ευχαριστώ πολύ.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #943 on: June 16, 2010, 13:35:39 »
Ας γινει καμια μαλακια και να ''σκοτωσουν'' τον Παμπλιτο στα πλαισια της οικονομικης στενουρας.

Εγω προσωπικα θα ριξω πολυ κραξιμο!Περισσοτερο και απο του Σαλπιγιδη γιατι θα ειναι αμεσα συνδεδεμενα τα 2 θεματα οσον αφορα την οικονομικη τους παραμετρο.

Αν το δωσουν 1,5 μυριο και φερουν καλυτερο παιχταρα με 1 παω πασο, αλλα νουμερα που θα βγουν απο φερεφωνα προς τα εξω δεν προκειται να πιστεψω.

Μονο αν ερθει καλυτερος παικτης ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (και μουντιαλικος) τοτε θα σωπασω.
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #944 on: June 16, 2010, 13:38:39 »
Μπορει να παρουν το μουν δανεικο για κανα χρονο ακομα ρε και αυτος σαν μουντιαλικος δεν ηρθε?

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #945 on: June 16, 2010, 13:39:09 »
Ας γινει καμια μαλακια και να ''σκοτωσουν'' τον Παμπλιτο στα πλαισια της οικονομικης στενουρας.

Εγω προσωπικα θα ριξω πολυ κραξιμο!Περισσοτερο και απο του Σαλπιγιδη γιατι θα ειναι αμεσα συνδεδεμενα τα 2 θεματα οσον αφορα την οικονομικη τους παραμετρο.

Αν το δωσουν 1,5 μυριο και φερουν καλυτερο παιχταρα με 1 παω πασο, αλλα νουμερα που θα βγουν απο φερεφωνα προς τα εξω δεν προκειται να πιστεψω.

Μονο αν ερθει καλυτερος παικτης ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (και μουντιαλικος) τοτε θα σωπασω.

απολυτα σωστος

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #946 on: June 16, 2010, 14:29:09 »
Μπορει να παρουν το μουν δανεικο για κανα χρονο ακομα ρε και αυτος σαν μουντιαλικος δεν ηρθε?

Ναι αδερφε, αλλα παιχτηκε πουστια τελευταια στιγμη και εχασε ο βαζελος το bonus συμμετοχης του.

Τον εφαγε ο Τσαμπαλαλα - τσικαμπαλα στην στροφη...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #947 on: June 16, 2010, 14:31:53 »
Βαλτε βασικο τον Παμπλο ρε γατια!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #948 on: June 16, 2010, 14:55:47 »
Η πραγματικοτητα για μενα ειναι καπου στην μεση και προσωπικα δεν μου αρεσουν τα σεναρια συνομωσιας που τα βλεπω και στον cure.
Εγώ ρε φίλε δεν είπα κανένα σενάριο συνωμοσίας. Διαβάζω τον κόλκα εδώ και 2 μήνες να πάει να περάσει πούστικα ότι έχουμε ανάγκη στο κέντρο της άμυνας. Τα παρέθεσα πιο πάνω ένα προς ένα. Τον ακούω προχθές στην εκπομπή του, μαζί με τους στημένους βλάκες που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί στα ραδιόφωνα να λένε και να επικροτεί και να επαυξάνει ο χοντρός πως η ΠΑΕ τον πουλάει και θα πανηγυρίσει αν βγάλει 500 χιλιάρικα και με τα Γιάννινα αυτός φταίει και γέρος είναι και και και... Αυτά όλα είναι γεγονότα, όχι σενάρια.
Και εγώ λέω το πιο απλό. Ή η ΠΑΕ θέλει να τον πουλήσει κι έβγαλε τον ντελάλη να πείσει τα βόδια πως ο Κοντρέρας είναι άχρηστος όπως έχει κάνει δεκάδες φορές πριν ή ο βλάκας λέει μαλακίες από το κεφάλι του και μειώνει έναν παιχταρά σου κι εσύ ως ΠΑΕ είσαι συνένοχη γιατί είσαι ανάξια να τον προστατεύσεις. Ακόμα και να θέλουν να τον πουλήσουν του ρίχνει ο άλλος την τιμή.

Εσύ πες πως η ΠΑΕ δεν χρησιμοποιεί δημοσιογράφους. Δεκτό! Γιατί τότε δε σε νοιάζει η δεύτερη περίπτωση που δεν είναι σενάριο; Ούτε στον Εθνικό Κάτω Ραχούλας δεν μπορεί το κάθε τσουτσέκι να ξεφτιλίζει περιουσιακά σου στοιχεία και να ρίχνει τη τιμή τους, αφού μιλάμε τόσο για "οικονομικά προβλήματα". Εδώ τον άλλον μπεκρή τον λένε στα ράδια γαμώ τη τρέλα μου και δεν τους έχει κλείσει κανείς το στόμα.
Εγώ λέω πως κανένας κόλκας δεν μπορεί να ξεφτιλίζει παίχτες του ΠΑΟΚ χωρίς φόβο, αν δεν εξυπηρετούσε κάτι. Αλλιώς θα του είχανε κόψει τις ειδήσεις εδώ και καιρό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #949 on: June 16, 2010, 15:17:24 »
Επειδή δεν διαβάζω Κόλκα δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει (καλώς κατά τη γνώμη μου)...αλλά όπως τα περιγράφει πιο πάνω ο Cure, μου ταιριάζει το δεύτερο σενάριο κατά το οποίο αυτό το αρχίδι μειώνει τον παίκτη και η Διοίκηση κατά την προσφιλή της τακτική απαξιεί να απαντήσει (καλώς ή κακώς είναι άλλο θέμα)....
Και για να μην μου ορμήξει ο Billy ότι είμαι εκτός topic...PABLO ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #950 on: June 16, 2010, 16:10:32 »
Μπαίνει ο Κοντρέρας  :05a:
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
« Reply #951 on: June 16, 2010, 16:49:18 »
μπραβο ρε παμπλο..και μονο που σε ειδα να μπαινεις αισθανθηκα ωραια.οποιος σε ακουμπησει ειναι τελειωμενος

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #952 on: June 16, 2010, 18:02:29 »
το παραδοξο της υποθεσης ειναι, οτι κραζουμε αυτους που τον εφεραν.
ΓΙΑΤΙ αν δεν ηταν αυτοι ο Παμπλο ουτε για αστεια δεν θα ερχονταν στην ομαδα....

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #953 on: June 16, 2010, 18:10:13 »
μπορεί να τους δίνουμε μερίδιο ευθύνης πάντως δεν τα καταστρέφουμε όλα!
Όπως λέμε τα + έτσι πρέπει να λέμε και τα - τώρα εσύ αν βλεπεις οράματα ότι τους διώξαμε κιόλας δικαίωμα σου!

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #954 on: June 16, 2010, 18:15:22 »
Πραγματικά σου προκαλεί θλίψη το να διαβάζεις τι λέγετε εδώ. Τι θέλετε ρε παλικάρια να κάνει η διοίκηση δηλαδή? Να βγάλει ανακοίνωση? να πει ΤΙ στην ανακοίνωση?
Ότι διαψεύδει την παράγραφου του μέγιστου κόλκα που ασχολούμαστε εδώ και 4 μέρες? Ότι δεν πουλιέται ο παίκτης αποκλείοντας μια προσφορά στα 2-3 μύρια ΑΝ έρθει μετά το μουντιάλ? ΤΙ?
oooooooo PAOKara exo trela...

chiltsid

• Guest
« Reply #955 on: June 16, 2010, 19:02:51 »
το χοντρο μουνακι,ειναι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ και οχι ελευθερος δημοσιογραφος!
ειναι υπεύθυνος να μεταφέρει τις ειδήσεις και το ρεπορταζ,με υπευθυνοτητα και ειλικρίνεια!
με ποιον επικοινωνεί ο παλιομαλακας για να επιβεβαιώσει κατι?απο τον κωλο του δεν γινεται να τα βγαζει ολα?καθημερινα μιλαει με ατομα απο την ΠΑΕ,που ξερουν τι γραφει και του λενε και νεα-ειδησεις-πληροφοριες!απλα πραματα!
τωρα πες μου,την ΠΑΕ,δεν πρεπει να την νοιαζει πως μεταφερονται οι ειδησεις της ομαδας και πως βγαινουν προς τα εξω?δεν πρεπει να την νοιαζει τι γραφει ενας ρεπορτερ της ομαδας?δεν πρεπει να την νοιαζει,τι διαβαζει ο απλος κοσμος?
γιατι ο τροπος που επικοινωνεί η ΠΑΕ μαζι μας,τον κοσμο της,ειναι μέσω των μμε!
δεν ειπα να βγαζει ανακοινωση για την καθε μαλακια που βγαζει,αλλα χερι μπορει ανετα να του βαλει,εκτος και αν θελει η ΠΑΕ να γραφει αυτα!

ειπαμε,επικοινωνιακα,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΗ,φανηκε και απο την υποθεση με τον κοντο!

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #956 on: June 16, 2010, 19:29:36 »
Ποιος ακριβώς τον έθεσε ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ? Τον προσέλαβε η ΠΑΕ ή του έδωσε κάποιο πιστοποιητικό? Ελεύθερος δημοσιογράφος είναι που γράφει για τον ΠΑΟΚ. ΜΟΝΟΣ του πείρε την πρωτοβουλεία γιατί υπάρχει η ελευθερεία του τύπου. Δεν είναι ούτε γραφείο της ΠΑΕ ούτε τίποτα.

Γιατί να λαμβάνετε σοβαρά ότι γύρισε ο τάδε "ανθρωπος" και έγραψε το τάδε? Γιατί να είναι σίγουρο ότι κάθε μια μαλακία που λέει ο κόλκας αλλά και ο κάθε κόλκας είναι μέσα από τα γρφεία της ΠΑΕ? Ποιος δεν μου λέει εμένα ότι μια μέρα εκεί που τράβαγε μαλακία δεν το σκέφτηκε και δεν λέει

"δεν γαμιέται, ας το γράψω γιατί θα ΠΟΥΛΗΣΩ, θα ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ με μένα και θα βγάλω ΛΕΦΤΑ"?

Καταρχήν αυτά που γράφει ο κόλκας αλλά και ο κάθε σχολιαστής δεν είναι ρεπορτάζ, είναι σχολιασμός. Και αυτά που γράφτηκαν για τον Κοντρέρας δεν ήταν σε ρεπορτάζ κάποιας εφημερίδας - site αλλά στο προσωπικό blog του κόλκα για το οποίο υπάρχει url στο gazzeta. Δηλαδή αν γυρίσω εγώ και γράψω μια μαλακία στο polman.blogspot.com θα πρέπει η ΠΑΕ να με διαψεύψει ή δεν θα το κάνει γιατί δεν είμαι γνωστός?! Πρακτικά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Και ποιος μας λέει ότι τα επιβεβαιώνει? Πραγματικά πείτε μου μια είδηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ που έχει γράψει ο Κόλκας και επιβαιώθηκε. Εκτός του κοντου που το ξέρανε όλοι. Πραγματικά τι έγραψε και βγήκε?

Επιπλέον βλέπετε σε άλλες ομάδες πόσα ονόματα - ειδήσεις γράφουν και δεν επιβεβαιώνετε τίποτα? Εκεί βλέπετε οι ΠΑΕ να βγάζουν 30 ανακοινώσεις την ημέρα με την κάθε μαλακία που γράφει ο καθένας?

Αγώνες δεν έχουμε να ασχοληθούμε και προσπαθούμε να βρούμε κάθε μια ηλίθια δικαιολογία να καταστροφολογούμε ότι πριν από ενα μηνα παίρναμε δια περιπάτου την πρόκριση στα play-off. Και τώρα διαβάζει κανείς και νομίζει ότι πέσαμε β εθνική...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #957 on: June 16, 2010, 20:18:33 »
Μεγάλη εμφάνιση ο κοντρέρας, mvp της Χιλής, έκοβε και έραβε στην άμυνα, αμυντικός μεγάλης κλάσης.

Κόλκα κρίμα που δεν ακούν οι σκάουτερ ραδιόφωνα και θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω δηλαδή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #958 on: June 16, 2010, 21:53:44 »
Ποιος ακριβώς τον έθεσε ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ? Τον προσέλαβε η ΠΑΕ ή του έδωσε κάποιο πιστοποιητικό? Ελεύθερος δημοσιογράφος είναι που γράφει για τον ΠΑΟΚ. ΜΟΝΟΣ του πείρε την πρωτοβουλεία γιατί υπάρχει η ελευθερεία του τύπου. Δεν είναι ούτε γραφείο της ΠΑΕ ούτε τίποτα.

Γιατί να λαμβάνετε σοβαρά ότι γύρισε ο τάδε "ανθρωπος" και έγραψε το τάδε? Γιατί να είναι σίγουρο ότι κάθε μια μαλακία που λέει ο κόλκας αλλά και ο κάθε κόλκας είναι μέσα από τα γρφεία της ΠΑΕ? Ποιος δεν μου λέει εμένα ότι μια μέρα εκεί που τράβαγε μαλακία δεν το σκέφτηκε και δεν λέει

"δεν γαμιέται, ας το γράψω γιατί θα ΠΟΥΛΗΣΩ, θα ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ με μένα και θα βγάλω ΛΕΦΤΑ"?

Καταρχήν αυτά που γράφει ο κόλκας αλλά και ο κάθε σχολιαστής δεν είναι ρεπορτάζ, είναι σχολιασμός. Και αυτά που γράφτηκαν για τον Κοντρέρας δεν ήταν σε ρεπορτάζ κάποιας εφημερίδας - site αλλά στο προσωπικό blog του κόλκα για το οποίο υπάρχει url στο gazzeta. Δηλαδή αν γυρίσω εγώ και γράψω μια μαλακία στο polman.blogspot.com θα πρέπει η ΠΑΕ να με διαψεύψει ή δεν θα το κάνει γιατί δεν είμαι γνωστός?! Πρακτικά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Και ποιος μας λέει ότι τα επιβεβαιώνει? Πραγματικά πείτε μου μια είδηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ που έχει γράψει ο Κόλκας και επιβαιώθηκε. Εκτός του κοντου που το ξέρανε όλοι. Πραγματικά τι έγραψε και βγήκε?

Επιπλέον βλέπετε σε άλλες ομάδες πόσα ονόματα - ειδήσεις γράφουν και δεν επιβεβαιώνετε τίποτα? Εκεί βλέπετε οι ΠΑΕ να βγάζουν 30 ανακοινώσεις την ημέρα με την κάθε μαλακία που γράφει ο καθένας?

Αγώνες δεν έχουμε να ασχοληθούμε και προσπαθούμε να βρούμε κάθε μια ηλίθια δικαιολογία να καταστροφολογούμε ότι πριν από ενα μηνα παίρναμε δια περιπάτου την πρόκριση στα play-off. Και τώρα διαβάζει κανείς και νομίζει ότι πέσαμε β εθνική...

Ποιος Κολκας και πιπες ρε φιλε?Ποιος ασχολειται με τον Κολκα και τους γελοιους?

Κοντρερας (προτεραιοτητα λογω μουντιαλ) ή/και Μουσλιμοβιτς εχουν βγει στο σφυρι.Εσυ αν θες βγες και πες τις ιστοριες σου και τις θεωριες σου. Οι διοικουντες της ΠΑΕ Θεσ/νικη ζουνε - δεν ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις καμια πληροφορια και δε χρειαζεται να εισαι Κολκας.

Κοντος (οχι -πουτανος) ψαλμος αλληλουια..

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #959 on: June 16, 2010, 21:59:40 »
το παραδοξο της υποθεσης ειναι, οτι κραζουμε αυτους που τον εφεραν.
ΓΙΑΤΙ αν δεν ηταν αυτοι ο Παμπλο ουτε για αστεια δεν θα ερχονταν στην ομαδα....

Εγινε αδερφε sorry για την απειλη κραξιματος.
Ας φερουν τον κοντο και ας πουλησουν οποιον νομιζουν και οσο νομιζουν.
Εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε!

P.S. Οι ιδιοι φερανε και το Μουν δανεικο απο τους σιχαμενους - μπορω να το σχολιασω αυτο ή θα θυμωσει κανεις?