Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #920 on: June 15, 2010, 13:01:05 »
Πικρες αλήθειες λέει ο PAOKCURE και θα σταθώ περισσότερο στο ότι από τότε που τελειωσε το πρωτάθλημα η μίρλα, η μιζέρια και η αρνητική ενέργεια εκπέμπεται από την ΠΑΕ διά μέσου των αχωνεύτων και από κανέναν άλλον.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #921 on: June 15, 2010, 13:06:04 »
Cure τον Κουτσιανικούλη τον αγοράσαμε 1.2
600 πέρυσι και 600 φέτος...
για αυτά που λες για το τμήμα marketing είναι απόλυτα σωστά...
εγώ σκέφτομαι ότι μήπως η παε περνάει προς τα έχω ηθελημένα ότι έχει οικονομικό πρόβλημα..??
αυτό θα την εξυπηρετούσε σε συζήτησις για μεταγραφές (να μην ζητάνε οι άλλοι παράλογα πράγματα) και σε συσπειρώσει του κόσμου για διαρκειας..
όσο για το θέμα Contreras, εγώ άκουσα τον Όρυζα εχτές να λέει ότι αν κάνουμε κάτι θα κάνουμε 1-2 ποιοτικές προσθήκες...
δεν γίνετε να προσπαθείς να κανεις ποιοτικές προσθήκες και να πουλάς το ποιοτικότερο σου back και σιγά τα λεφτά που παίρνει 600 χιλιάρικα
δηλαδή οι προθήκες οι ποιοτικές που θα κάνουμε γύρο στα 600 θα κινούνται και αυτές..
άρα η λογική λέει ότι όλα αυτά είναι παπαριές τον δημοσιογράφων που απλά θέλουν να έχουν στην τσίτα τον κόσμο για να βάζο το radio το μεσημέρι στον κόλκα για να δω αν έχει να μας πει τίποτα καινούργιο για το θέμα αυτό...
τώρα για το αν είναι θέμα την διοίκησης να τους τραβήξει τα αυτιά αυτό είναι άλλη συζήτηση...
εγώ ακούω όλα τα φερέφωνα αλλα αν είναι να σχηματίσω άποψη το κάνω μονο από τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα τις διοίκησις πχ αυτά που είπε ο Ζήσης εχτές...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #922 on: June 15, 2010, 13:12:28 »
δεν ηταν προσωπικη επιθεση αλλα μερικες ενστασεις περι των οσων εγραφες

1) για του κουτσια να πω οτι τον πηραμε 1.200.000 και οχι 2.. και παλι με βαση τις εμφανισεις ειναι πολλα συμφωνω αλλα αυτη ηταν η τιμη του.. κουμπαροι ειναι αλλα ετσι πως το γραφεις εννοεις αλλα πραγματα

2) αυξηση εσοδων ειχαμε φετος αλλα οχι και διπλασιασμο.. την νεα σεζον πολλα μας κανουν να ειμαστε πιο σφιχτοι, κριση, φπα, ανοιγμα, γηπεδο, κοψιμο του οπαπ κτλ δεν σε καταλαβαινω, ολες οι ομαδες μειωνουν το μπατζετ

3)εγω μιλαω εκ του αποτελεσματος και εσυ μιλας με το αν.. το τμημα ηταν πετυχημενο, εφερε εσοδα που ο ΠΑΟΚ δεν ειχε ξαναδει στην ζωη του και το ξαναγραφω το πιο επικερδες με τον βαζελο περυσι.. φετος παλι θα κριθει εκ του αποτελεσματος και οχι απο εσενα που 14 ιουνιου γραφεις οτι ειναι ανικανοι γιατι ακομη δεν κλεισαν εν μεσω κρισης καινουριους  και μεγαλους χορηγους
τωρα περι γυραδικων πες μου εσυ ποτε ο ΠΑΟΚ ειχε χορηγους την κοκα-κολα, την microsoft η αλλη μεγαλη εταιρεια; καποιες εταιρειες ηταν μεγαλες και καποιες μικροτερες, θα ηταν ασοβαρο το τμημα μαρκετινγκ να διωχνει εστω και μικρους χορηγους;
πανε εδω
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=10030701&extLang=
και πες μου που ειδες τα γυραδικα;

4)για τον γκαρσια αφου τελικα την θυμηθηκες την δηλωση παλι καλα

5)http://blog.paok24.com/?p=39
απλα για γελια.. σαν να βγαινω εγω το πρωι στον καθρεπτη και να λεω: γιωργο εισαι φοβερος

6)για τα αρχιδια της υποθεσης σαλπι πες μου εσυ ποτε βγηκε μωρε ο προεδρος να κανει δηλωσεις για καθε παικτη; μια φορα τον χρονο και με το ζορι κανει συνεντευξη ο ανθρωπος, δεν μπορει.. πες μου οτι ειναι αντιδημοσιογραφικος ή αντιεπικοινωνιακος να το δεχτω, ειναι

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #923 on: June 15, 2010, 13:33:08 »
εγω παντως δεν βγαζω μιρλα, ουτε δεχομαι μιρλα απο εξω..ισως γιατι ειμαι ρεαλιστης κ δεν πετουσα στα συννεφα..
εαν καποιοι εχουν φορτιστει με αρνητικη ενεργεια απο δημοσιογραφους τοτε ειναι δικο τους προβλημα..κ δεν νομιζω οτι ευθυνεται η παε..

βλεπω οτι περισσοτερη αρνητικη ενεργεια εχουν συνηθως οπαδοι που εχουν συγκεκριμενη αρνητικη σταση απεναντι στους δημοσιογραφους(κ καλα κανουν). ειναι λιγο οξυμωρο ομως..

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #924 on: June 15, 2010, 13:39:21 »
 αυτο που χαλαει τους περισσοτερους που γκρινιαζουν σε ενδεχομενη πωληση οποιουδηποτε ποδοσφαιριστη ειναι οτι αυτη προερχεται μεσω δημοσιογραφων που εχουν καλυτερη πληροφορηση ή ετσι φαινοται τουλαχιστον οτι εχουν.Ωστοσο η διοικηση αυτο το χρεωνεται γιατι?Γιατι διαρρεει αυτες τις πληροφοριες και ψαχνει αντιδρασεις?Και αν απλα εμεις σκεφτομαστε ετσι γιαιτι ετσι μας μαθανε τοσοι αλλοι ολα αυτα τα χρονια?Αν απλα η διοικηση δεν μπαινει στην διαδικασια να απανταει σε καθε δημοσιογραφικη πληροφορια? Οσο για το θεμα Κοντρερας για μενα δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης που δεν πωλειται με το αναλογο τιμημα.Ειδικα ενας ξενος ποδοσφαιριστης ηλικιας 32 ετων ο οποιος επειδη ειναι εξαιρετικος μπορει να μας φερει και αυτο το τιμημα.Και δεν μπορω να καταλαβω πως κατηγορειται για πουστια ο ανθρωπος που τον βρηκε και τον εφερε οτι παει να τον πουλησει (αν πηγαινει).Και δεν μπορω να καταλαβω πως δεν βλεπουμε οτι ο βαζελος εχει βαλει λυτους και δεμενους να επιβαλουνε στον Γερμανο να βαλει τον Νινη μπας και πιασει κανα φραγκο και τον πουλησει και εμας μας ξυνιζει να παιξει καλα ο Κοντρερας και να μας φυγει με το καταλληλο τιμημα.ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Αυτο το τιμημα ειναι και απο τα απαιτουμενα για να χτιστει και η Τουμπα μας το οποιο το χασαμε μετα την πουστια του ΟΠΑΠ αλλα και τον παππα που φαγανε με τις φασαριες καποιοι δικοι μας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #925 on: June 15, 2010, 13:50:39 »
Ρε Μπαμπη εδω βγαινει ο χοντρος και λεει οτι με 500.000 τον πουλαμε και κανουμε και παρτυ!!! Ειναι δυνατον να τον μειωνεις ετσι ρε φιλε στα καλα καθουμενα?? ρε ο μελισης μας εφερε 2εκ, τι μαλακιες ειναι αυτες??

Αν θες να τον πουλησεις, πουλα τον, αλλα μην ακουω μαλακιες του τυπου 500.000.... σιγα μην τους βαλουμε και τα μεταφορικα!!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #926 on: June 15, 2010, 13:56:22 »
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε κάποιος θέλει να γίνει ο κόντης του ΠΑΟΚ απλά του λείπει κάτι το οποίο δεν θα έχει ποτέ ο ΠΑΟΚ ...το σουπερ μάρκετ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #927 on: June 15, 2010, 13:58:08 »
βαλτε τα με τον χοντρο τοτε,οχι με τη διοικηση..
εμεις μαθαμε να τα χρεωνουμε ολα στη διοικηση.αυτο ειναι το προβλημα..
βριστε τον χοντρο οσο θελετε..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #928 on: June 15, 2010, 14:01:01 »
Φερεφωνο ειναι ο χοντρος ρε γκαγκα.. Ετσι του λενε, ετσι κανει. Το προβλημα ειναι οτι μας βλεπουν σαν προβατα και οτι θελουν να κανουν, βαζουν τον μαλακα τους για να μας πεισει. ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ. Αυτες τις υπουλες τακτικες θα τις βρουν μπροστα τους.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #929 on: June 15, 2010, 14:04:51 »
king εσυ πιστευεις οτι τον βαζουν να τα πει, εγω οχι..γιατι ο βασιλοπουλος που ειναι μεγαλυτερο φερεφωνο οπως λετε δεν βγαινει να πει τπτ..
γιατι αλλοι δεκαδημοσιογραφοι δεν βγαινουν να πουνε τπτ..
ο χοντρος τα κανει ολα αυτα,γιατι παντα προτρεχει, γιατι ειναι εγωιστης κ εξυπνακιας κ παντα θελει να τα "λεει" πρωτος με αποτελεσμα ναλεει μπουρδες..γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας του..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #930 on: June 15, 2010, 14:20:11 »
king εσυ πιστευεις οτι τον βαζουν να τα πει

Ναι.
Χρησιμοποιουν τον χοντρο για να παιρνουν κλιμα. Δεν ξερω κατι, αυτη ειναι η αισθηση μου μετα απο τοσα που εχουν γραφτει απο την αφεντια του.

chiltsid

• Guest
« Reply #931 on: June 15, 2010, 14:21:46 »
αμα ειναι ετσι γκαγκα και μακαρι να ειναι ετσι,να βγουνε και να τον ξεμπροστιασουν τον χοντρο,στραβοστομιαζοντας ομως,οπως κανουν σε αλλες περιπτωσεις!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ και να εννοω ολους,βρυζες,βιολιδιδες και ζαγορακηδες,ολοι εχουν ευθυνη σε αυτο!

Πικρες αλήθειες λέει ο PAOKCURE και θα σταθώ περισσότερο στο ότι από τότε που τελειωσε το πρωτάθλημα η μίρλα, η μιζέρια και η αρνητική ενέργεια εκπέμπεται από την ΠΑΕ διά μέσου των αχωνεύτων και από κανέναν άλλον.
ετσι ειναι,πραγματικα αγανακτεις και δεν θες να ασχοληθεις αλλο,δεν καταλαβαινουν πως φθειρουν ετσι τις αντοχες μας,που θα τις χρειαστουνε καπου αλλου,καποια στιγμη!

Για να είμαι κι εγώ εντός θέματος, αυτό που κανείς δεν καταλαβαίνει εύκολα είναι πως τύποι σαν κι εμένα εμπιστεύονται περισσότερο τους 2 αυτούς κυρίους στην ΠΑΕ γιατί ενώ τον λατρεύω τον παίχτη, δεν έβγαλα κιχ για τη φυγή του. Ενώ εσύ που τον υποστηρίζεις παίρνεις θέση πως δεν θέλεις να φύγει, επεμβαίνοντας στο έργο τους. Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για τις μεθοδεύσεις και τις συμμαχίες με κάποιους ρεπόρτερ (στην τελική ας τον προσλάβουν τον κόλκα, ειλικρινά θεωρώ πως θα είναι καλύτερα για τον ΠΑΟΚ). Τίποτε άλλο. Αν μου πούνε στα ίσα πως θα πουλήσουν όλη την ομάδα και θα τη ξαναχτίσουν, μαζί τους. Πρόσεξε όμως. Στα ίσα

ωραιος ρε cure ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #932 on: June 15, 2010, 14:43:10 »
το γαμησαμε το τοπικ του κοντρερας

king εσυ πιστευεις οτι τον βαζουν να τα πει, εγω οχι..γιατι ο βασιλοπουλος που ειναι μεγαλυτερο φερεφωνο οπως λετε δεν βγαινει να πει τπτ..
γιατι αλλοι δεκαδημοσιογραφοι δεν βγαινουν να πουνε τπτ..
ο χοντρος τα κανει ολα αυτα,γιατι παντα προτρεχει, γιατι ειναι εγωιστης κ εξυπνακιας κ παντα θελει να τα "λεει" πρωτος με αποτελεσμα ναλεει μπουρδες..γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας του..
συμφωνω για βασιλοπουλο, ειναι 100 φορες πιο κοντα στην παε απο τον κολκα που γραφει οτι του κατεβει

king εσυ πιστευεις οτι τον βαζουν να τα πει
Ναι.
Χρησιμοποιουν τον χοντρο για να παιρνουν κλιμα. Δεν ξερω κατι, αυτη ειναι η αισθηση μου μετα απο τοσα που εχουν γραφτει απο την αφεντια του.
αισθηση; με αυτο το επιχειρημα κατηγορεις αυτους τους 2 στην διοικηση οτι ειναι υπουλοι, ψευτες κτλ; επειδη εχεις την αισθηση;

Φερεφωνο ειναι ο χοντρος ρε γκαγκα.. Ετσι του λενε, ετσι κανει. Το προβλημα ειναι οτι μας βλεπουν σαν προβατα και οτι θελουν να κανουν, βαζουν τον μαλακα τους για να μας πεισει. ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ. Αυτες τις υπουλες τακτικες θα τις βρουν μπροστα τους.
δεν υπαρχει σχεση της παε με αυτον τον κολκα και εμενα μου αρκει η προσωπικη διαβεβαιωση του ζαγορακη απο την δικη σου αισθηση αδερφε.. πες με προβατο, ακους εκει μας βλεπουν σαν προβατα, ντροπη και αδικια να το λετε αυτο, απλα ντροπη

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #933 on: June 15, 2010, 14:55:55 »
king έχεις λάθος αίσθηση. Φυσικά και κανείς από την ΠΑΕ δεν του λέει κάνε αυτό και το άλλο. Απλά ο ρεπόρτερ-όνειρο έχει μία ξαδέρφη καφετζού από τις λίγες που του λέει από πριν ποιον έχει στη μπούκα η ΠΑΕ για πώληση και ξεκινάει το θάψιμο μόνος του. Γι' αυτό δεν έχει πέσει έξω ποτέ.

Κι επειδή έχουμε πάρει μονότερμα τον Κόλκα και δεν είναι δίκιο, φυσικά και δεν τα βρωμάει μόνο αυτός. Απλά αυτός είναι άγαρμπος και πωρώνεται στη προσπάθειά του να "βοηθήσει" φτάνοντας σε υπερβολές, με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολος στόχος, ενώ κι άλλοι κάνουν την ίδια δουλειά αλλά πιο ύπουλα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #934 on: June 15, 2010, 15:29:25 »
αισθηση; με αυτο το επιχειρημα κατηγορεις αυτους τους 2 στην διοικηση οτι ειναι υπουλοι, ψευτες κτλ; επειδη εχεις την αισθηση;

Κοιτα blue, ο κολκας εχει γραψει τοσα αρθρα που επιβεβαιωνουν την αισθηση μου και καλιστα θα μπορουσα να σου κανω μια ιστορικη αναδρομη με παραθεσεις ωστε να δεις οτι δεν ειναι παιχνιδια του μυαλου μου, αλλα καθημερινη επιβεβαιωση των σκεψεων μου. Σορρυ ομως δεν θα το κανω γιατι πραγματικα βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω κολκα ολη μερα για να σου το αποδειξω.

Απο εκει και περα εγω δεν τους λεω ουτε ψευτες, ουτε οτι ειναι υπουλοι γιατι θελουν να κανουν ζημια στον ΠΑΟΚ κλπ... Αυτο που λεω ειναι οτι απο τον τροπο που προσπαθουν να περασουν τις κινησεις τους, καταλαβαινω οτι με θεωρουνε γιδι και αυτο εμενα τουλαχιστον με ενοχλει και με ξενερωνει.

δεν υπαρχει σχεση της παε με αυτον τον κολκα και εμενα μου αρκει η προσωπικη διαβεβαιωση του ζαγορακη απο την δικη σου αισθηση αδερφε.. πες με προβατο, ακους εκει μας βλεπουν σαν προβατα, ντροπη και αδικια να το λετε αυτο, απλα ντροπη

Ντροπη θα ηταν ΑΝ τυχον υποθεσουμε πως εχεις δικιο και ακομα δεν εχουν ΓΑΜΗΣΕΙ τον χοντρο ο ζαγορ και οι αλλοι.
Απο την στιγμη που οχι μονο δεν τον γαμανε, αλλα τον γουσταρουν και τον χαϊδεύουν, για μενα ειναι συνενοχοι στο παιχνιδι της τυφλομυγας που παιζει ο χοντρος με τον κοσμο.

Επισης αν εγω πρεπει να ντραπω που εχω την αισθηση οτι με θεωρουν γιδι και λαχανο, ποση ντροπη θα πρεπει να εχουν αυτοι που φερανε γκαγκατση και τωρα τον πουτανας γιο στον ΠΑΟΚ??... Αλλο θεμα εννοειτε, αλλα μιας και μιλας για ντροπες...

Και για να σε προλαβω, δεν ακυρωνω οσα εχουν κανει για τον ΠΑΟΚ, αλλα οταν κανουν μαλακιες καλο ειναι να τις λεμε, μπας και διορθωσουν μια μερα τα λαθη τους. Αν και απο οτι δειχνουν, ΔΕΝ προβλεπετε... Βλεπε γκαρσια περσι-κοντρερας φετος , γκαγκατσης περσι-πουτανας γιος φετος.
« Last Edit: June 15, 2010, 15:34:36 by king »

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #935 on: June 15, 2010, 15:59:10 »
ρε cure αδικεις τον εαυτο σου,καθεσαι και γραφεις ολοκληρα κειμενα,εδω 2 σειρες σου δεν μπορουνε να καταλαβουνε θα καταλαβουνε τα κατεβατα σου?
ασε που τα διαβαζουνε και λιγοι  :'( :'(

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #936 on: June 15, 2010, 16:31:00 »
λικ4 μας θεωρεις χαζους δηλαδη?

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #937 on: June 15, 2010, 16:35:43 »
οχι

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #938 on: June 15, 2010, 16:38:52 »
 ;)

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #939 on: June 15, 2010, 16:59:59 »
Όσο ο Ζαγόρ και ο Ζήσης μεταφέρουν τις σκέψεις τους μέσω του Κόλκα άλλο τόσο σκουλήκι είμαι κι'εγώ....