Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #900 on: June 14, 2010, 22:50:29 »
Ντρέπομαι ρε σεις εκεί στην ΠΑΕ που βάζετε έναν καραγκιόζη αγράμματο να ξεφτιλίζει έτσι παίχτη μας. Αν θέλετε να τον πουλήσετε, άντε να το κάνετε θα πούμε έστω με βαριά καρδιά, για να καλύψετε τα ελλείμματα της... διαχείρισης Βιολίδη. Κάν΄τε το όμως κρυφά. Αλλά να βάζετε τον αγράμματο να ξεφτιλίζει έτσι δημόσια παίχτη μας για πολοστή φορά ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...  :tikitaka: είναι δείγμα του πόσο μαλάκες μας θεωρείτε.

Τι ότι φταίει που αποκλειστήκαμε από τα Γιάννενα, τι ότι είναι κωλόγερος, τι ότι θα πανηγυρίζουμε αν βρεθεί κανα κορόιδο να στάξει 500 χιλιάρικα, τι μαλακία θες; Κι όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή διαμάντι. Κι όλα αυτά λίγο πριν προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους, βγάζουμε στο σφυρί τον παιχταρά μας, για να παίζουμε με τον σέξι Μπρούνο. Να κάτσω να μπω στο τρυπάκι να βρίσω τον Χ κόλκα; Ε όχι ρε. Κάποιος του τα χώνει για να ξεφτιλίζει έτσι παίχτες μας, ατιμώρητος.

Μόνο κανονίστε να τον πουλήσετε στον βάζελο. Αι σιχτίρ ρε. Να πάτε να πουλήσετε διαρκείας στους ακροατές του κόλκα και τους παοκμάνια.

Και για όποιο τούβλο νομίζει πως έχω γνώμη για το αγωνιστικό και το ενδεχόμενο πώλησης Κοντρέρας, ας του ξεκαθαρίσω πως εμένα με ενοχλεί το τι γίνεται κι όχι αν πουληθεί ο κάθε Κοντρέρας. Η ταμπέλα που κρεμιέται "πωλείται όσο όσο" και το να ξεφτιλίζεται παίχτης μας για πολλοστή φορά χωρίς αντίδραση. Και κυρίως πως πρέπει να δεχτώ εγώ πως ο Χ κόλκας είναι μέλος της διοίκησης και μου μιλάει ως εκπρόσωπος τύπου. Κι αυτό γιατί τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚάρχης χωσάδας για να του κάνει αβάντα. Ξεφτίλα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #901 on: June 14, 2010, 23:40:18 »

Και για όποιο τούβλο νομίζει πως έχω γνώμη για το αγωνιστικό και το ενδεχόμενο πώλησης Κοντρέρας, ας του ξεκαθαρίσω πως εμένα με ενοχλεί το τι γίνεται κι όχι αν πουληθεί ο κάθε Κοντρέρας. Η ταμπέλα που κρεμιέται "πωλείται όσο όσο" και το να ξεφτιλίζεται παίχτης μας για πολλοστή φορά χωρίς αντίδραση. Και κυρίως πως πρέπει να δεχτώ εγώ πως ο Χ κόλκας είναι μέλος της διοίκησης και μου μιλάει ως εκπρόσωπος τύπου. Κι αυτό γιατί τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚάρχης χωσάδας για να του κάνει αβάντα. Ξεφτίλα

Πανε αυτες οι εποχες Κιουρ. Πλεον ειμαστε στο μοτο "Ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται" Τωρα πως αγοραζονται ολα χωρις σαλιο ειναι αλλη υποθεση... Το θεμα ειναι οτι ολα πουλιουνται.

Αν δω οπαδο του ΠΑΟΚ να χαιρεται απο αυτην την πωληση, πλεον δε θα μιλαμε για οπαδους, αλλα για παιδακια που οταν ηταν μικροι παιζαν Championship Manager...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #902 on: June 14, 2010, 23:42:11 »
darklord, εγω θα χαρω με οτιδηποτε γινει κ πιστευει ο βρυζας οτι μπορει να κανει καλυτερα τη δουλεια του..κ να οδηγησεισε καλυτερο ροστερ..
τσαμπιονς μανατζερ παντως δεν επαιξα ποτε.. ;D ;D

Callahan

• Guest
« Reply #903 on: June 14, 2010, 23:56:34 »
Καλά πουλήσαμε τον Κοντρέρας και δεν το έμαθα;   Καλά, ορισμένοι, πάτε καλά;  Πιαστήκατε από τις υποθέσεις - μαλακίες το Κόλκα και γράφετε ότι να 'ναι;  Ξεχάσατε πόσες μπούρδες άκυρες , έχει γράψει ο συγκεκριμένος κατά καιρούς, και τον βγάλατε τώρα φωνή της διοίκησης; Ηρεμήστε μάγκες...
ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Δείτε τι γίνεται γύρω σας. Δείτε ότι έχει γεμίσει ο κόσμος πιτσιρίκια με ασπρόμαυρες φανέλες. Δείτε που ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ξανά. Μη μιζεριάζετε χωρίς λόγο.  

υ.γ. Προχθές ήμουν με ένα ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ (καλά χωμένο στα πράγματα) και τον ρωτούσα για μεταγραφικά κλπ. Δεν ήξερε τίποτα. Τίποτα. Είχε μαύρα μεσάνυχτα. Επι λέξη με είπε: "Από Ζαγοράκη - Βρύζα δεν βγάζεις τίποτα. Σφίγγες. Μόνο από μάνατζερ ότι μαθαίνουμε, και από αυτά το 90% είναι μαλακίες."

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #904 on: June 15, 2010, 00:22:27 »
gagas επειδή έχεις πάρει εργολαβία την υπεράσπιση της πώλησης Κοντρέρας κι έχεις αραδιάσει δεκάδες επιχειρήματα, κούλαρε λίγο. Τα έχεις ψιλομπερδέψει ή ψάχνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Τι δέκατους μας πήραν λες, τι ότι δεν ακούστηκε τίποτα υποτιμητικό για τον Κοντρέρας, τι ότι θα μας ρίξουν αν ανοιχτούμε ενόψει τσου λου, τι ότι φταίει ο λαός που δεν αγοράζει διαρκείας...
Εγώ δύο επιχειρήματα θα σου πω για την άποψή μου πως το παραμύθι του "οικονομικού ανοίγματος" βρωμάει από παντού. Κουτσιανικούλης και Σαλπιγγίδης.
Αυτά τα δύο επιχειρήματα σου απαντούν σε όλα τα δικά σου. Όταν είσαι σφιχτός δεν πας να κάνεις εξυπηρέτηση στον κουμπάρο του γκαγκάτση για να χρυσοπληρώσεις ένα ταλέντο που αν σου βγει μετά 2 χρόνια. Κρατάς τα λεφτά σου και βγάζεις τη χρονιά. Δεν κοιτάς να πουλήσεις τον καλύτερο παίχτη σου και τον βασικό σου σέντερ φορ. Γιατί ότι γνώμη και να έχουν πολλοί για τον Ζλάταν, δεν παύει να είναι ο βασικός σου σέντερ φορ στις χρονιές που έκανες πορεία πρωταθλητισμού.
Όταν φτιάχνεις μία ομάδα που όπως τη λες και συμφωνώ ομαδάρα και δεν έχεις μία, γιατί στο ενδιάμεσο πλήρωσες τις μαλακίες μιας άλλης τραγικής σου επιλογής, του Κονσεϊσάο που μας έβαλε 1,5 εκατομμύριο μέσα για 2 παλτά, τότε κρατάς την ομάδα σου ίδια τουλάχιστον και αν μπορείς τη βελτιώνεις. Δεν θυσιάζεις 2-3 βασικούς για να φέρεις τον κοντό. Αυτό λέει η λογική.

Κι αν φέρεις πάλι τη λέξη εμπιστοσύνη μπροστά, θα σου απαντήσω πως για να τους εμπιστευτώ πως είναι αγωνιστική επιλογή και όχι οικονομική θα πρέπει να με πείσουν. Για να με πείσουν εμένα που πληρώνω συνέχεια, σε αντίθεση με τα φυτά που ευαγγελίζονται πως για κάθε έναν που δεν θα ανανεώνει θα βρίσκονται 10 να παίρνουν το διαρκείας (και τους πιστεύουν κιόλας στην ΠΑΕ τους είμαι-ΠΑΟΚ-για-τη-τσέπη-μου!!!!), πρέπει να πάψουν να μου μιλάνε με στραβό το στόμα και μέσω παπαγάλων. Θέλω να μου πούνε τα λάθη τους. Κυρίως αυτά της διαχείρισης μέσα στην ΠΑΕ, που χάθηκε η μπάλα, όχι γιατί έφαγε κάποιος, αλλά γιατί ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν μπακάλικο εδώ και 1 χρόνο.

@Callahan έχεις χάσει πολλά επεισόδια ρε φίλε και βαριέμαι να τα ξαναζώ γράφωντάς τα. Πίστεψε εσύ πως τα βγάζουν από το μυαλό τους. Μόνο να μου εξηγήσεις όμως ένα πράγμα: γιατί επιτρέπουν να ξεφτιλιζεται έτσι δημόσια ένας εκ των αρχηγών σου και με κάλυψες.

Callahan

• Guest
« Reply #905 on: June 15, 2010, 00:44:12 »
Καλά ρε φίλε.. τι να πώ. Πέρσι τα ίδια δεν γινόταν με τον Γκαρσία; Δεν έλεγε ο κάθε δημοσιογράφος τη μαλακία του; Δεν τον διέσυραν; Δεν τον έδιωξαν 1.000.000 φορές; Ε και; Όλα εικασίες ήταν. Και γω θυμάμαι να κράζω τη διοίκηση, και να πιστεύω ότι τους έβαλε ο Ζαγοράκης τους αρδ να ξεσκίζουν τον Παυλάρα. Έξω έπεσα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να λέει στους δημοσιογράφους τι θα λένε; Ας λένε ότι θέλουν. Στην πράξη τι γίνεται, είναι αυτό που μετράει...

Και κάτι άλλο. Ο Βρύζας τί είπε σήμερα; Λίγες - ποιοτικές κινήσεις. Να ενισχύσουν προσπαθούν, όχι να αποδυναμώσουν.

chiltsid

• Guest
« Reply #906 on: June 15, 2010, 01:25:51 »
+απειρο cure,τα ειπες ολα!

ΚΟΛΚΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #907 on: June 15, 2010, 01:55:14 »
paokcure απο οτι καταλαβα μιλαμε για διαφορετικα πραγματα..εγω τοση ωρα λεω οτι τα εχουμε μπερδεψει ολα..δεν θελω να πεισω κανεναν για την πωληση ενος παικτη στυλοβατη..κ δεν εγραψα πουθενα οτι πρεπει να πωληθει..

εμενα παντως εδω κ καιρο δεν με ενδιαφερει ποιος θα παιζει..με ενδιαφερει να αποδιδει..
εσυ μπορεις να εχεις οποια αποψη θελεις..για εσενα μπορει ο κοντρερας να ναι ο καλυτερος στον κοσμο για τον αλλον οχι..για πολλους ειναι αχρηστος ο τσιριλο,εμενα μπορει να μου αρεσει..

επισης, το οτι πηραν τον κοντο δεν σημαινει οτι θα πουλησουν κοντρερας και δεν θα τον αντικαταστησουν.πηραν παικτη στη θεση που πονουσαμε περισσοτερο κ αυτο επρεπε να γινει(ασχετο εαν ο κοντος ειναι ο ικανος για να λυσει το προβλημα ή οχι)..εαν πωληθει ο κοντρερας πιστευω θα αντικατασταθει κ θα παρθει κ πολυ καλο δεξι μπακ..αυτο καταλαβαινω εγω κ μπορει να το προτιμαω.εσυ οχι..

εχω βαρεθει στον ΠΑΟΚ  να ειμαστε υπερ παικτων κ οχι υπερ προπονητων(γιατι μην ειμαστε χαζοι,εαν ο μπερετα τον θελει δεν θα τον πουλησουν)
κ διοικησης..αυτα..

τι εννοεις παραμυθι οικονομικου ανοιγματος? οτι υπαρχει χρημα κ δεν το δινουν για παικτες ή οτι θελουν να πουλησουν-αποδυναμωσουν την ομαδα - ντε κ καλα τον κοντρερας?δεν το καταλαβα αυτο..
υ.γ. παντως να ξερεις οτι δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να βρεθει ομαδα να αγορασει τον παμπλο.ειναι σε προχωρημενη ηλικια για να δωσει χρηματα καποια ομαδα σε καιρους κρισης..κ του χρονου στην ομαδα μας θα ειναι κ θα τον χαιρομαστε στο γηπεδο..

δεν ειπα οτι θα μας ριξουν..
δεν ειναι οτι φταιει ο κοσμος που δεν παιρνει διαρκειας..ειπα οτι τοσο μπορει τοσο γουσταρει τοσο δινει..
δεν ακουστηκε(ως φημη) τπτ υποτιμητικο για τον κοντρερας.ειπωθηκαν πραγματικα γεγονοτα..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #908 on: June 15, 2010, 08:38:59 »
Βάλε αύριο ένα αυτογκόλ ρε Παυλάρα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #909 on: June 15, 2010, 10:11:00 »
Καλά ρε φίλε.. τι να πώ. Πέρσι τα ίδια δεν γινόταν με τον Γκαρσία; Δεν έλεγε ο κάθε δημοσιογράφος τη μαλακία του; Δεν τον διέσυραν; Δεν τον έδιωξαν 1.000.000 φορές; Ε και; Όλα εικασίες ήταν. Και γω θυμάμαι να κράζω τη διοίκηση, και να πιστεύω ότι τους έβαλε ο Ζαγοράκης τους αρδ να ξεσκίζουν τον Παυλάρα. Έξω έπεσα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να λέει στους δημοσιογράφους τι θα λένε; Ας λένε ότι θέλουν. Στην πράξη τι γίνεται, είναι αυτό που μετράει...

Και κάτι άλλο. Ο Βρύζας τί είπε σήμερα; Λίγες - ποιοτικές κινήσεις. Να ενισχύσουν προσπαθούν, όχι να αποδυναμώσουν.

Τον "έδιωξαν" το Γκαρσία πέρσι, και τελικά έκανε την καλύτερη χρονιά που γινόταν και ανανέωσε και με 350 χιλιάρικα... Όσοι γνωρίζετε λιγάκι και από τα συμβόλαια θα ξέρετε και για τα 600.000 που παίρνουν οι 2 Κοντρέρας - Μούσλι όπως και ότι αν δε δεχτούν μείωση θα είναι προς πώληση.. Όλα αυτά λοιπον είναι μέρος του παιχνιδιού, μέρος της πολιτικής που πρέπει να παίξει 1 ΠΑΕ..

Και για να θυμήσω σε κάποιους, προτού με βάλετε σε αυτούς που ασχολούνται με οικονομικές παραμέτρους και "business plan", ουυ 666, ο ΠΑΟΚ άρχισε να πηγαίνει καλά και να έχει πλεόνασμα όταν πούλησε το Χριστοδουλόπουλο 4.000.000 και το Μελίσση άλλα 2.000.000... Τότε όμως ήταν καλά ε..;; Δυστυχώς τώρα πλέον φαίνεται ότι τόσο βαριά συμβόλαια πολύ δύσκολα θα μπορούμε να κρατάμε, χωρίς τουλάχιστον η ομάδα να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #910 on: June 15, 2010, 10:37:24 »
@gagas
Το αγωνιστικό το αφήνω ασχολίαστο, γιατί δεν με κατάλαβες και νομίζεις πως αντέδρασα από αγάπη στον Κοντρέρας. εγώ μιλάω για την εσκεμμένη απαξίωσή του για να το καταπιούμε πιο εύκολα.
Θα σου απαντήσω όμως σε κάτι πιο σημαντικό και το γράφω επίτηδες δημόσια κι όχι με pm που θα μπορούσα να σου στείλω. Στο τι εννοώ "παραμύθι οικονομικού ανοίγματος", εκτός του προφανούς που ήδη έγραψα, πως μία ομάδα με οικονομικό πρόβλημα δεν δίνει 2 εκατομμύρια για να πάρει ένα ταλέντο από τον κουμπάρο του κουμπάρου, ούτε φέρνει παίχτη που δεν αντέχει οικονομικά, όσο καλός και να είναι αυτός. Αφήνω στην άκρη τα διχαστικά. Δεν διαλύεις μία ομάδα που βγήκε 2η για να έρθει ένας παίχτης, όποιος και να είναι αυτός. Αν δεν έχεις λεφτά κρατάς την περσινή ομάδα και τέλος. Αν σου κάτσει και καμιά ευκαιρία όλα καλά.
Και μη νομίζει κανείς ότι το πρόβλημα είναι ο Σαλπιγγίδης. Το πρόβλημα είναι η ανακολουθία της ΠΑΕ την δική της πολιτική.
Δεν γίνεται πέρυσι με τα μισά έσοδα να είχες μία διοίκηση που ελαφρά τη καρδία έδιωχνε Μπαλάφα για να φέρει Αμπουμπακάρι, να επενδύει σε ένα ταλέντο σκιάζοντας ένα σκασμό λεφτά κτλ και φέτος λίγο πριν αλλάξουμε επίπεδο οριστικά το μόνο που βγαίνει από αυτή τη διοίκηση εδώ και μήνες να είναι "δεν έχω λεφτά για το ένα, δεν έχω λεφτά για το άλλο", όταν τα έσοδα φέτος ήταν διπλάσια και το προπονητικό έμεινε στάσιμο.

Εγώ πρόσεξε δεν λέω ότι έκανε λάθος πέρυσι. Πολύ καλά έκανε και ρίσκαρε και έστω κι αν δεν της βγήκαν όλα, έδειξε πως πάει για ψηλά και όντως έφτασε 4 ματς από την οριστική απελευθέρωση του ΠΑΟΚ.

Αυτό που λέω γαμώ τη πουτάνα μου είναι γιατί ενώ αυτή η πολιτική μας έστρωσε το δρόμο, να φτάνουμε τώρα λίγο πριν το τέλος σε αλλαγή πολιτικής και στη μίρλα. Σαν να μη θέλουν να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Μου αρέσει που ο tasoulis σε ένα άλλο topic κατηγορεί τον κόσμο για αρνητική ενέργεια και δεν βλέπει τη μίρλα και την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν από την ίδια την ΠΑΕ, από τη στιγμή που βγήκαμε 2οι. Σαν να θέλουν να μας πούνε με κάθε τρόπο "αράξτε ρε μαλάκες που ονειρεύεστε τσου λου".

Κι επειδή μόνο αγωνιστικοί δεν είναι οι λόγοι του ανοίγματος, δεν γίνεται να πουλάμε τον Κοντρέρας επειδή κάποιος δεν είναι άξιος να βρει χορηγό στη φανέλα μας και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να απλώνει το χέρι στο κράτος ή να βρίσκει καμία χορηγία "Τα πιτόγυρα Στάθης χορηγούν τις χαρτοπετσέτες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Δεν γίνεται να κάνουμε το Βρύζα κάθε φορά τον μάγο Χουντίνι των μεταγραφών επειδή η μπουτίκ μας υπολειτουργεί και δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο ελάχιστο το λαό μας. Δεν γίνεται εδώ και 3 χρόνια να μην υπάρχει ούτε μία ιδέα για να βρούμε έσοδα πέρα από τον κόσμο. Δεν γίνεται επιτέλους να μας διοικούν μπακαλίστικα. Ας πάρουν στην τελική 2 στελέχη να τρέξουν την ΠΑΕ και να φέρουν χρήμα και χορηγίες κι όχι να είμαστε τσιφλίκι του καθενός.

@Callahan
Δεν έκανες λάθος πέρυσι. Τώρα κάνεις λάθος αν νομίζεις πως ήταν φαντασίες δημοσιογράφων. Πέρυσι θέλανε να τον διώξουνε τον Γκαρσία και προτίμησαν να το περάσουν πούστικα μέσω των δημοσιογράφων πως είναι έτσι κι αλλιώς, ξεφτιλίζοντας τον παίχτη. Μόνος του έμεινε ο Γκαρσία τσαμπουκά και λόγω της επανάστασης του λαού στα φιλικά.
Ο Γκαρσία όμως είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Όλοι οι υπόλοιποι θα χαλαστούν που επιτρέπει η ΠΑΕ στο κάθε τσουτσέκι να ξεφτιλίζει δημόσια παίχτες της ατιμώρητα και θα φύγουν. Σε ποια άλλη ομάδα ρε θα άφηναν να λέγεται για παίχτη της δημόσια πως είναι μπεκρής και τζογαδόρος ή για τον Κοντρέρας πως είναι φραγκοφονιάς και τελειωμένος και ψάχνουμε κορόιδο να τον φορτώσουμε και δεν θα τους είχαν κλείσει; Σε ποια ομάδα θα έλεγαν όπως πέρυσι ατιμώρητοι πως παίχτης της είναι επικίνδυνος για τα ίδια τα παιδιά του και δεν θα τον είχαν σκίσει με μηνύσεις για να προστατεύσουν τον παίχτη τους; Ακόμα και τον προς πώληση δεν τον ξεφτιλίζεις ρε; Ούτε σε επαρχιακές ομάδες ρε δεν επιτρέπονται αυτά. Και αυτό θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους που θα ξέρουν πως όταν έρθει η σειρά τους θα ακούσουν από τα ράδια να λοιδορούνται από τον κάθε αγράμματο. Και όλα αυτά γιατί σε κάθε δύσκολη απόφαση της διοίκησης (βλ. κοντός) δεν έχουν τ' αρχίδια να βγούνε μπροστά και να πούνε εγώ θέλω αυτόν ρε γι' αυτό και γι' αυτό, εγώ είμαι διοίκηση, αλλά προτιμούν να κάνουν φίλους αυτούς που θα τους πουλήσουν στην πρώτη ευκαιρία και μας απέναντι ως πρόβατα.

Μακάρι ο Ζαγοράκης να καταλάβει πως αρκεί να πουλήσει τον Κοντρέρας εν μία νυκτί και μετά να εξηγήσει ότι αυτός ως υπεύθυνος αποφάσισε και ξέρει καλύτερα τι κάνει, παρά να σέρνεται όλη αυτή η αρρώστια στα ραδιόφωνα και στις ιστοσελίδες, να ακούγονται για τον Χ Κοντρέρας ένα σωρό εμετικά πράγματα, για να καταλήξουμε στο να δούμε αν μας παίρνει να τον πουλήσουμε και πως πείσαμε τους μαλάκες πως το κάναμε για καλό. Όλο αυτό το πανηγύρι ξέρετε μόνο σε ποια περίπτωση χρειάζεται; Στην περίπτωση που θέλουν να τον πουλήσουν σε αντίπαλο. Τότε έχει λογική να τον απαξιώσεις στα μυαλά των φυτών-πελατών. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση
« Last Edit: June 15, 2010, 10:56:25 by PAOKCURE »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #911 on: June 15, 2010, 11:04:28 »
Ο Cure εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικιο. Το ποστ του δεν εχει να κανει τοσο με τον κοντρερας και την παιχτικη του αξια (τεραστια ετσι και αλλιως), αλλα με την πολιτικη που επιλεγει η διοικηση να περναει μηνυματα στον κοσμο μεσω του σκατοχοντρου πατσοκιλια, σε ρολο ποτιστιριου και ΠΑΟΚπαντογνωστη. Αυτα τα τραγικα του στιλ "πουλαω χαλι περσικο μπορντοροδοκοκκινο με κροσι, σε τιμη ευκαιριας" τα εκαναν περσι και με τον Garcia, αλλα για κακη τους τυχη επεσαν πανω στα μεγαλοπρεπεστατα παπαρια του παυλαρα και η ξεφτυλα τους ηταν εκοφαντικη. Φετος, λες και δεν πηραν χαμπαρι απο τα περσινα ξεφτυλικια, πανε να κανουν τα ιδια και στον αλλο Pablo. Ειναι δυνατον ρε να μην κραξεις?? Οχι κυριοι, οσο μας θεωρειτε φυτα και τσελιγκες απο βουνοπλαγιες, θα την ακουτε γιατι το αστειο παρατραβηξε.

Θες να τον πουλησεις ρε μαναρι μου?? πουλα τον, αλλα μην μειωνεις τον παιχτη βρε μαλακα σκατομυαλε για να πεισεις το καθε φυτομανια οτι ο παιχτης δεν κανει..!! 500.000 ρε μπαμπουινε πουλαω τον αραμπατζη γιατι ειμαι ΠΑΟΚ ρε μπασταρδε. Οχι το καλυτερο center back της μπουρδελοχωρας! Αιντε συνελθετε πριν ειναι αργα.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #912 on: June 15, 2010, 11:27:21 »
ρε παιδες εγω δεν πιστευω οτι ο Βρυζας και ο Ζαγορ θα κανουν τετοια παπαρια,δεν γινετε να συμβει κατι τετοιο,το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι για να φυγει ο pablo πρεπει να εχουν βρει κατι στην ιδια αξια η ακομα και καλυτερη,αυτα τα σκυλια που εχουμε μεσα το γνωριζουν το τοπι και ξερουν οτι πολυ δυσκολα θα βρουν αλλο στην αξια του pablo.

βεβαια ο cure εχει δικιο και κραζει,για αλλη μια φορα κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου,δεν πιστευω οτι η διοικηση εχει καποια σχεση με αυτα που γραφονται,οσο για το παπαρι τον κο(λ)κα κολα η αποψη μου ειναι γνωστη,ειναι μεγαλο λαμογιο,κολκα γαμιεσαι ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #913 on: June 15, 2010, 11:28:46 »
Επειδη ακριβως, ξερουν το τοπι και τους εμπιστευομαστε, ΔΕΝ θα πρεπε να βαζουν τον σκατοχοντρο να λεει παπαριες για να μας πεισουν. Αυτο λεμε.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #914 on: June 15, 2010, 11:29:11 »
σορυ κιολας αλλα το ποστ του κιουρ αποτελειται απο επιχειρηματα λανθασμενα, βασιζομενα το 80% σε φημες και σε τσουβαλιασμα και δειχνει συγχυση...

επιμενεις φιλε κιουρ και αλλοι να στηριζεστε σε φημες και ταυτοχρονα να ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην ελλαδα και σε ευρωπαικο επιπεδο.

απο το ποστ σου ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ για τη διοικηση της παε σε θεματα μαρκετινγκ, χορηγιων και μπακαλιας, γιατι στηριζονται στην πραγματικοτητα και οχι σε φημες και υποθεσεις.

εκει ειναι η ουσια, εκει πρεπει να εστιαζεται κ η κριτικη.

οταν η κριτικη στηριζεται σε μυθοπλασιες, και βολικες υποθεσεις γινεται κουραστικη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #915 on: June 15, 2010, 11:39:17 »
κιουρ πηγη της παραπληροφορησης εισαι φιλε

πως μία ομάδα με οικονομικό πρόβλημα δεν δίνει 2 εκατομμύρια για να πάρει ένα ταλέντο από τον κουμπάρο του κουμπάρου,
τον παικτη τον πηραμε γιατι τον πιστευε πολυ ο ζησης, ολα τα αλλα περι κουμπαρων ειναι απο την φαντασια σου

λίγο πριν αλλάξουμε επίπεδο οριστικά το μόνο που βγαίνει από αυτή τη διοίκηση εδώ και μήνες να είναι "δεν έχω λεφτά για το ένα, δεν έχω λεφτά για το άλλο", όταν τα έσοδα φέτος ήταν διπλάσια και το προπονητικό έμεινε στάσιμο.
μιλαμε για την ιδια ομαδα; διπλασια εσοδα; εεεεε;

κάποιος δεν είναι άξιος να βρει χορηγό στη φανέλα μας και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να απλώνει το χέρι στο κράτος ή να βρίσκει καμία χορηγία "Τα πιτόγυρα Στάθης χορηγούν τις χαρτοπετσέτες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
μιλας για την παε ΠΑΟΚ που εχει τους περισσοτερους χορηγους στην σουπερλιγκ τα τελευταια 2 χρονια, αυξημενα εσοδα απο χορηγιες κατα 4 φορες απο το καλοκαιρι που ανελαβε και την μοναδικη ομαδα μαζι με τον βαζελο που ειχε εστω και μικρη αυξηση φετος; αυτους λες ανικανους;

Δεν γίνεται να κάνουμε το Βρύζα κάθε φορά τον μάγο Χουντίνι των μεταγραφών επειδή η μπουτίκ μας υπολειτουργεί και δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο ελάχιστο το λαό μας. Δεν γίνεται εδώ και 3 χρόνια να μην υπάρχει ούτε μία ιδέα για να βρούμε έσοδα πέρα από τον κόσμο. Δεν γίνεται επιτέλους να μας διοικούν μπακαλίστικα. Ας πάρουν στην τελική 2 στελέχη να τρέξουν την ΠΑΕ και να φέρουν χρήμα και χορηγίες κι όχι να είμαστε τσιφλίκι του καθενός.
αυτα φιλε ειναι για τα καφενεια.. ο μηδενισμος ειναι ευκολος και ο ελληνας τον εχει στο πετσι του.. ελα μωρε τι κανανε αυτοι, δεν μπορουνε, καντε με εμενα πρωθυπουργο/προεδρο μια μερα να δειτε τι θα κανω εγω

Πέρυσι θέλανε να τον διώξουνε τον Γκαρσία και προτίμησαν να το περάσουν πούστικα μέσω των δημοσιογράφων πως είναι έτσι κι αλλιώς, ξεφτιλίζοντας τον παίχτη. Μόνος του έμεινε ο Γκαρσία τσαμπουκά και λόγω της επανάστασης του λαού στα φιλικά.
για τον γκαρσια περυσι ειχαμε παλι δημοσιευματα απο διαφορους μαλακες αλλα υπηρξε δηλωση του ζαγορ οτι τον στηριζει και δεν τον δινει, αυτην δεν την θυμαται κανεις;

Και όλα αυτά γιατί σε κάθε δύσκολη απόφαση της διοίκησης (βλ. κοντός) δεν έχουν τ' αρχίδια να βγούνε μπροστά και να πούνε εγώ θέλω αυτόν ρε γι' αυτό και γι' αυτό, εγώ είμαι διοίκηση, αλλά προτιμούν να κάνουν φίλους αυτούς που θα τους πουλήσουν στην πρώτη ευκαιρία και μας απέναντι ως πρόβατα.
να το γραψω αυτο γιατι λετε οτι θελετε εδω μεσα.. εγω το θοδωρο (αντιδημοσιογραφικος τυπος σαν παικτης) τον ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια να διαψευδει κατηγορηματικα τα περι γραφεια τυπου με δημοσιογραφους και τα λοιπα που ισχυριζεστε καθε λιγο.. εμενα προσωπικα μου αρκει αυτο απο την φαντασια μερικων

Όλο αυτό το πανηγύρι ξέρετε μόνο σε ποια περίπτωση χρειάζεται; Στην περίπτωση που θέλουν να τον πουλήσουν σε αντίπαλο. Τότε έχει λογική να τον απαξιώσεις στα μυαλά των φυτών-πελατών. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση
παλι με τα ιδια μου τα αυτια τον ακουσα να λεει οτι δεν πουλαει βιερινια σε παο και ουτε αλλον παικτη.. ξεκολλατε

τελος για τα φυτα πελατες που γραφεις να πω να ξεκαβαλησετε μερικοι το καλαμι του υπερΠΑΟΚαρχη, του ξυπνιου, του ψαγμενου και του τσε γκεβαρα.. τα λαθη της διοικησης (και εχει κανει αρκετα) τα βλεπουμε ολοι αλλα υπαρχουν τα αλλοθι που εχουμε αναλυσει κατα καιρους

ψευτες, απατεωνες ή και μουλωχτουι που διαβασα εχτες και μου πονεσε το μυαλο δεν ειναι.. εχουμε δυο αρχιδατα παιδια του ΠΑΟΚ στην διοικηση που ξερουν οσοι λιγοι παραγοντες στο ελληνικο πρωταθλημα μπαλιτσα δειξτε λιγη εμπιστοσυνη, εχετε αφησει την εμπαθεια σας για τον σαλπι να σας επηρεασει και το βλεπουμε ολοι.. γκρινια γκρινια γκρινια

και τελος για να ειμαι εντος θεματος, εννοειται οτι κανεις δεν θελει να φυγει ο κοντρερας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #916 on: June 15, 2010, 12:41:54 »
¸íá Ýíá êáé ìå ôç óåéñÜ ãéáôß åãþ äåí ðáñáðëçñïöïñþ ðïôÝ. Ç áëÞèåéá åßíáé äýóêïëç ãéá ìåñéêïýò, áëëÜ äåí ðáýåé íá åßíáé áëÞèåéá. ¼óï ãéá ôïõò ÷áñáêôçñéóìïýò øáãìÝíïò, õðåñÐÁÏÊÜñ÷çò, îýðíéïò êáé ôóå ãêåâÜñá ìå ïëßãï áðü êáâÜëçìá êáëáìéïý êáé ðùò ðÜñôå åìÝíá óôçí ÐÁÅ, äåí ôï óõíå÷ßæù ãéá íá ìç ÷Üóù ôï äßêéï ìïõ. Ãéá íá ìïõ åðéôßèåóáé ðñïóùðéêÜ ðéèáíüí íá óïõ Ýèéîá ôïí îÜäåñöï ÆáãïñÜêç (áöïý Üêïõóåò ôüóá ìå ô' áõôéÜ óïõ ðñÝðåé ôïõëÜ÷éóôïí îÜäåñöïò íá åßóáé). Ìüíï íá îåêáèáñßóù üôé Ý÷ù ìßá ðïëý êáëÞ äïõëåéÜ êáé åßìáé ðïëý åðéôõ÷çìÝíïò óå áõôÞ êáé äåí èá ôçí Üëëáæá ãéá íá ãßíù õðÜëëçëïò ôïõ Âéïëßäç êáé ôïõ ÃêáãêÜôóç.

ÐÜìå óôçí ïõóßá ôùí "åðåé÷åéñçìÜôùí" óïõ (êáé ðáñÜëëçëá áðáíôþ êáé óôïí dave ðïõ áõôüò ôïõëÜ÷éóôïí ìå óôåíï÷þñçóå ãéáôß üôáí Ýìáèå ôé Ýãéíå ìå ôïí Ãêáñóßá êáé ôïí ÌðéæÝñá äåí õðÞñ÷å ïýôå õðüíïéá ãéá ôï ôé èá áêïëïõèÞóåé áëëÜ äåí ãáìåßò).
Ôá ãåãïíüôá åßíáé ëïéðüí óôç ìåôáãñáöÞ Êïõôóéáíéêïýëç. ÁãïñÜóáìå ôáëÝíôï ìå 2 åêáôïììýñéá êáé åßìáóôå ìÝóá ôþñá, áíáãêáæüìåíïé íá âãÜæïõìå ðáß÷ôåò óôï óöõñß. Ãéá ìÝíá êáëÜ êÜíáìå, áëëÜ ãéáôß ðÝñõóé Þìáóôáí ôüóï large êáé öÝôïò ìåôñÜìå êáé ôï åõñþ; Ãéá ôïí áðëïýóôáôï ëüãï ðùò ðÝñõóé åß÷áìå ãêáãêÜôóç ðáôÝñá êáé Ýêáíå äçìüóéåò ó÷Ýóåéò ôï ðáëéêÜñé ìå ôá ëåöôÜ ìáò. Ãéáôß ìç ìïõ ðåé êáíåßò ðùò Þôáí ôéìÞ åõêáéñßáò ôï ðïóü ðïõ äþóáìå. Ãéá ôçí êïõìðáñéÜ åãþ ëÝù ðùò ï ãêáãêÜôóçò åßíáé êïõìðÜñïò ôïõ ÆáãïñÜêç êáé ôïõ Ôæþñôæïãëïõ. Åóý ðåò ðùò äåí åßíáé. ÑùôÜù ëïéðüí áí ç ôéìÞ åßíáé ôéìÞ êïõìðáñéÜò. Ï Âñýæáò ôï ðÞñå ðÜíù ôïõ ãéá ôçí áîßá ôïõ ðáß÷ôç. ¼÷é ãéá ôï ðïóü. Ôé íá Ýêáíå; Íá ôá äéÝëõå üëá;

Ï ÐÁÏÊ óôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí áýîçóå êáôÜ 50% ðåñßðïõ ôéò ôéìÝò ôùí äéáñêåßáò êáé ðïýëçóå ðåñéóóüôåñá. Ï ÐÁÏÊ åðßóçò áðü ôïõ ÷ñüíïõ èá ðÜñåé Ýíá ðïóü áðü ôá ôçëåïðôéêÜ ðïõ ðñéí 2 ÷ñüíéá äåí ôï åß÷å ïýôå öáíôáóôåß. Ðùò ëïéðüí ìå ôüóá áõîçìÝíá Ýóïäá áðü åéóéôÞñéá äéáñêåßáò êáé ìå ôá ôçëåïðôéêÜ ôá áõîçìÝíá íá Ýñ÷ïíôáé, ðÝñõóé îïäåýáìå (ÏÑÈÁ) êáé öÝôïò óößããïõìå; Åóý ðåò ðùò ôá Ýóïäá áðü åéóéôÞñéá êáé ôçëåïðôéêÜ öÝôïò Þôáí ëéãüôåñá.

Åãþ ëÝù ðùò ìüëéò Ýëçîå ç êñáôéêÞ ÷ïñçãßá óôç öáíÝëá êé åíþ îÝñáìå ðùò èá ëÞîåé öÝôïò êáé äåí èá áíáíåùèåß, ôï ôìÞìá ìÜñêåôéíãê äåí Ý÷åé êáìßá óõìöùíßá ìå êáìßá åôáéñåßá ãéá öáíÝëá êáé èá Ýâáæå ôç ëÝîç ÏÐÁÐ ãéá Ýíá øùñïåêáôïììýñéï ðïõ êáé áõôü èá ðÞãáéíå ãéá Ýñãá áðü åðé÷ïñÞãçóç. Åóý åîáêïëïýèçóå íá èåùñåßò ôï ãõñÜäéêï ÌðÜìðçò ðïõ ðñïóöÝñåé äùñåÜí ôéò ÷áñôïðåôóÝôåò óïâáñü ÷ïñçãü êáé íá ìåôñÜò óå 40 ôïõò ÷ïñçãïýò. Óõìöùíþ áí âÜëåéò ìÝóá ôï ìðáêÜëéêï ôçò Ìáßñçò êáé ôçí êÜâá ôïõ Óßìïõ. Åðéôõ÷çìÝíï áí ìç ôé Üëëï ôï ôìÞìá. Ìüíï ôþñá ðïõ èá ôåëåéþóåé êáé ôïõ Âãåíüðïõëïõ, ìå äïýìå óôï óïñôóÜêé êáíÝíá ðéôüãõñï. Êáé ìçí ðåé êáíåßò áöåëÞò ðùò ðÞãå ï Âéïëßäçò êáé Ýöåñå ÷ïñçãü ôç vivartia. Ìüíïé ôïõò Þñèáí.

Åãþ ëÝù ðùò ìå 2 óôåëÝ÷ç óðïõäáãìÝíá ðïõ èá ôñÝ÷ïõí íá âñïýíå ÷ïñçãßåò êáé ôñüðïõò áýîçóçò ôùí åóüäùí äåí èá Ý÷ïõìå ùò ìüíéìç ðçãÞ ñåõóôïý ôïí êüóìï. Åóý ðåò ðùò áõôÜ ðïõ ëÝù åßíáé ãéá ôá êáöåíåßá êáé ðùò ï ÐÁÏÊ Ý÷åé êáé Üëëá Ýóïäá åêôüò áðü ôïõ êüóìïõ. Ìüíï ôï ôçëåïðôéêü, ðïõ åßíáé ôçò ïìÜäáò. Ôï ôìÞìá ìÜñêåôéíãê îýíåé ô´ áñ÷ßäéá ôïõ åäþ êáé 3 ÷ñüíéá. Ï ÐÁÏÊ åßóáé êé ü÷é êáíÝíá êùëï÷þñé íá ÷áßñåóáé ìå ÷ïñçãïýò óå åßäïò. Êáëïß êé áõôïß êáé ôéìÞ ìáò íá ìáò ðñïôéìïýí. ÁëëÜ êáé ìðáêßñé íá äïýìå

Ç éóôïñßá ç ðåñóéíÞ ìå ôïí Ãêáñóßá åßíáé ôüóï öáíåñÞ ðïõ áðïñþ ðïõ áêüìç ðåñíÜåé ùò öáíôáóßá äçìïóéïãñÜöùí. Êáé ï Ãêáñóßá ôï åßðå êáé ï ÓÜíôïò ôï åßðå êáé äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ôá ñß÷íïõìå óôïí Êüëêá ðïõ Ýêáíå ôç âñþìéêç äïõëåéÜ íá ðñïóðáèÞóåé íá ôïí öèåßñåé (master Ý÷åé ï ðïýóôçò óå áõôü). Åãþ ëÝù üôé ï ÆáãïñÜêçò Ýêáíå ôç äÞëùóç ðñéí Ýñèïõí ïé Ôïýñêïé êáé èá ôï áðïäåßîù áí ìïõ äþóåéò ÷ñüíï.

Åãþ ëÝù üôé ç ÐÁÅ ÷ñçóéìïðïéåß ôïõò ñåðüñôåñ. Êáôáñ÷Þí äþóå âÜóç óôï "ç ÐÁÅ". ÊáôÜ äåýôåñïí, åóý ìðïñåß íá Üêïõóåò ôïí ÆáãïñÜêç, áëëÜ áí äåí óõíÝâáéíå áõôü ôüôå èá Ýðñåðå íá êëåßóåé ôï óôüìá üðïéïõ ìåéþíåé ðáß÷ôåò ôçò, êõñßùò ðïõ åßíáé ðñïò ðþëçóç ãéáôß ñß÷íïõí ôçí ôéìÞ êáé êáôÜ ôÝëïò:
http://blog.paok24.com/?p=39
28ÌÜé2010
ÊõñéáêÞ âñÜäõ ìåôÜ ôïí ðáíçãõñéêü áãþíá êüíôñá óôçí ÁÅÊ ãéá ôá ðëÝú ïö, ãýñù óôéò 02:30 äçëáäÞ, ìßá ðáñÝá äçìïóéïãñÜöùí (êáíïíéêþí) ðáñáìÝíåé óôçí Ôïýìðá. Ï ÆáãïñÜêçò åêåßíç ôçí þñá Ýöåõãå êáé êïíôïóôÜèçêå íá ìáò ðåé äýï ðñÜãìáôá. «ÐïëëÜ ïöåßëïíôáé óå åóÜò… Íá åßóôå êáëÜ».

Ãéá ôçí ðþëçóç ÊïíôñÝñáò óôïí âÜæåëï Ýêáíá üíôùò åéêáóßá êáé äåí ìðïñþ íá ôç óôçñßîù ðïõèåíÜ. ÁðëÜ ôá áêñáßá óåíÜñéá åîçãïýí ôá áíåîÞãçôá. ÅðåéäÞ ïìùò ç ÐÁÅ äåí Ý÷åé ðïõëÞóåé óå áíôáãùíéóôÞ êáíÝíáí óïâáñü ðáß÷ôç, ôï ðáñáäÝ÷ïìáé ðùò äåí ìïéÜæåé ðéèáíü. Óõããíþìç ãéá ôï óåíÜñéï áõôü áí óáò áíáóôÜôùóå.

¼óï ãéá ôá áñ÷ßäéá, èá ðñïôéìïýóá íá ôá Ýäåé÷íå óôçí ðåñßðôùóç Óáëðéããßäç, âãáßíïíôáò êáé ëÝãïíôáò ôçí áëÞèåéá êé ü÷é íá óÝñíåôáé ôï èÝìá ôüóï êáéñü êáé íá ìáò êïôóÜñåôáé óôï ðåñéïäéêü ðñéí áíáêïéíùèåß åðßóçìá, óôï èÝìá ôïõ áíïßãìáôïò íá Ýêáíå Ýêôáêôç óõíÝíôåõîç ôýðïõ êáé íá ìçí ôï ìáèáßíáìå áðü ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò, üðùò êáé ôï èÝìá ôïõ üôé äåí õðÜñ÷åé óÜëéï êáé ðñÝðåé íá ðïõëÞóïõìå ðáß÷ôåò.

Ãéá íá åßìáé êé åãþ åíôüò èÝìáôïò, áõôü ðïõ êáíåßò äåí êáôáëáâáßíåé åýêïëá åßíáé ðùò ôýðïé óáí êé åìÝíá åìðéóôåýïíôáé ðåñéóóüôåñï ôïõò 2 áõôïýò êõñßïõò óôçí ÐÁÅ ãéáôß åíþ ôïí ëáôñåýù ôïí ðáß÷ôç, äåí Ýâãáëá êé÷ ãéá ôç öõãÞ ôïõ. Åíþ åóý ðïõ ôïí õðïóôçñßæåéò ðáßñíåéò èÝóç ðùò äåí èÝëåéò íá öýãåé, åðåìâáßíïíôáò óôï Ýñãï ôïõò. Åãþ ìßëçóá îåêÜèáñá ãéá ôéò ìåèïäåýóåéò êáé ôéò óõììá÷ßåò ìå êÜðïéïõò ñåðüñôåñ (óôçí ôåëéêÞ áò ôïí ðñïóëÜâïõí ôïí êüëêá, åéëéêñéíÜ èåùñþ ðùò èá åßíáé êáëýôåñá ãéá ôïí ÐÁÏÊ). Ôßðïôå Üëëï. Áí ìïõ ðïýíå óôá ßóá ðùò èá ðïõëÞóïõí üëç ôçí ïìÜäá êáé èá ôç îáíá÷ôßóïõí, ìáæß ôïõò. Ðñüóåîå üìùò. Óôá ßóá

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #917 on: June 15, 2010, 12:54:55 »
Pablo Contreras
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #918 on: June 15, 2010, 12:58:56 »
Êáé ãéá ôåëåõôáßï ìÞíõìá óáò Ý÷ù ìáèÞìáôá äçìïóéïãñáößáò-ðëýóçò åãêåöÜëïõ, ãéá íá êáôáëáâáßíåôå ôé ãßíåôáé: ÂÜæù êáé ôá links ãéá íá ìç ìå ðïýíå ðÜëé ðáñáðëçñïöüñçóç. Ëßãá ó÷ïëéÜêéá äåí áðÝöõãá ôïí ðåéñáóìü íá ãñÜøù.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/80587-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
ÐÝìðôç, 29 Áðñéëßïõ 2010 00:29
Åß÷å öáãùèåß åäþ êáé êáéñü íá äïêéìÜæåé ôïí ÊïíôñÝñáò äåîéÜ óôçí Üìõíá êáé áõôü Ý÷åé íá êÜíåé ìå áñêåôïýò ëüãïõò. Ðñþôïí, óôá íôÝñìðé äåí ðÞãáéíå êáëÜ ùò êåíôñéêüò áìõíôéêüò êáé èá Þôáí ðïëõôÝëåéá íá ìåßíåé óôïí ðÜãêï.

Åíþ ï óÝîé Ìðñïýíï êáé ï Óáâßíé êåíôïýóáí êáé óôá íôÝñìðé êáé óôá Üëëá. Ðñïóï÷Þ ãéá üóïõò äåí êáôáëáâáßíïõí. Äåí óõæçôÜìå ôéò åðéëïãÝò ÓÜíôïò åäþ, áëëÜ ôï ðùò ðåñíÜåé êÜôé ðïýóôéêï áðü ôïí ôýðï, óéãÜ óéãÜ óáí äçëçôÞñéï.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/81062-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF
ÄåõôÝñá, 03 Ìáßïõ 2010 01:52
Óôï áãùíéóôéêü, ï ÓÜíôïò åðéìÝíåé óå ðáßêôåò ðïõ ãõáëßæåé ôï ìÜôé ôïõò. Ç åðéëïãÞ ôïõ íá ðáßîåé óôï êÝíôñï Üìõíáò ìå Ôóéñßëï – Óáâßíé, ðáñáåßíáé ëïãéêÞ êáé Ý÷åé êýñéï ÷áñáêôçñéóôéêü áõôü. Ôï ìáôÜêé ôïõò èõìßæåé ëßãï áðü Ã×.
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/83161-%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF
ÊõñéáêÞ, 16 Ìáßïõ 2010 00:07
Ãéá ðáñÜäåéãìá, ç åðßðåäç ðñïóÝããéóç ôçò õðüèåóçò ÌÜñêïò Áíôüíéï èá Þôáí ç åîÞò. «Ìá Ý÷ïõìå óôüðåñ, ôé íá ôïí êÜíïõìå». Óôçí åðï÷Þ ÓÜíôïò üìùò ôï ðñÜãìá ðÜåé áëëéþò. «Íá Ýñèåé ï ÌÜñêïò Áíôüíéï ãéáôß åßíáé Ýíáò ðáßêôçò ðïõ ìáò ëåßðïõí ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôïõ. ÄçëáäÞ ü üãêïò, ç äýíáìç êáé ç çñåìßá ôïõ».

Åíþ áðü ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôïõ ÊïíôñÝñáò Ý÷ïõìå ðëçèþñá. Ï óÝîé Ìðñïýíï êáé ï Óáâßíé âãÜæïõí ôç ìðÜëá ôüóï óôñùôÜ. Áõôïß ðåôõ÷áßíïõí ìðïõêáëÜêé ôïõ íåñïý óôá 50 ìÝôñá. ¢óå óôï øçëü ðáé÷íßäé... Ìç ðïýìå êáé ãéá ìõáëü ååå... ¢óå ðïõ äåí ãõáëßæåé ôï ìÜôé ôïõ, áõôïý ðïõ Ýâãáæå öùôéÝò óôá play off

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/83850-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82
ÐÝìðôç, 20 Ìáßïõ 2010 01:27
Ôï êëåéäß êáôÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ åßíáé íá êëåßóåé Üìåóá ï Æüñæå Êüóôá êáé íá õðïóôçñé÷ôåß ç äïõëåéÜ ôïõ áðü ÐÁÏÊ êáé Ðüñôï – ðáéäß ôçò ãáñ – êáé áðü åêåß êáé ðÝñá ìå ôéò ðñïóèÞêåò åíüò ðáßêôç óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò ìå üãêï – ÌÜñêïò Áíôüíéï – Ýíá êáëü äåîß ìðáê êáé Ýíáí åðéèåôéêü ìå ôáëÝíôï óôï åýêïëï ãêïë, èá Ý÷åé íá ðáñïõóéÜóåé ìßá ßäéá ïìÜäá ìå ôçí ðñïóèÞêç êÜðïéùí ðïéïôéêþí ðéíåëéþí.

Ôï äéáâÜæåéò 20 ÌáÀïõ áíõðïøßáóôïò êáé áíáñùôéÝóáé ãéáôß Ý÷åéò áíÜãêç óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò. Öôù÷Ý ìïõ ÐÁÏÊôóÞ. ÁðëÜ óå ðñïåôïéìÜæåé ãé' áõôü ðïõ èá áêïýóåéò 2-3 åâäïìÜäåò ìåôÜ. Ïñãþíåé ðñþôá ôï ìõáëü óïõ ãéá íá Ýñèåé íá óðåßñåé ìåôÜ ôï óðüñï ôïõ "öñáãêïöïíéÜ, êëéêáäüñïõ êáé ãÝñïõ ÊïíôñÝñáò"

http://blog.paok24.com/?p=52
28ÌÜé2010
Ìå ôïí Ãêáñóßá íá ìåéþíåé ôéò áðïäï÷Ýò ôïõ, ôïõò ÌðéæÝñá, Âåñüí êáé ðïéïò îÝñåé ðïéïõò Üëëïõò íá áðï÷ùñïýí êáé ìå ìßá ìåßùóç áðïäï÷þí Þ ðþëçóç óå Ýíáí åê ôùí Ìïõóëßìïâéôò – ÊïíôñÝñáò, ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá åîïéêïíïìÞóåé Ýíá ðïóü ðïõ îåêéíÜåé áðü 1,5åêáô. åõñþ êáé öôÜíåé áí ãßíåé ðþëçóç åíüò åê ôùí äýï, ôá 3 åêáô. åõñþ.

Åäþ óïõ ðåñíÜåé üëïõò ôçò êëßêáò ôùí êáêþí Latin ðïõ äéÝëõóáí ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïõò îåìðñüóôéáóå áõôüò ìå ôç óåéñÜ, óïõ âÜæåé êáé ôïí ìðåêñïýëéáêá üðùò ôïí ðÝñáóáí üëïé áõôïß ïé ôõ÷Üñðáóôïé êáé íá óïõ êáé ôá 3 åêáôïììýñéá ðïõ èá öÝñïõí ôïõò ðáé÷ôáñÜäåò óôç èÝóç ôùí ðáëôþí ðïõ óå âãÜëáíå ìüíï äåýôåñï (áí äåí åß÷áí êáé ôï äÜóêáëï ìå ôï æüñé èá óùíüôáí, Ýôóé äåí óå Ýðåéóå ôüóï êáéñü ðùò ãßíåôáé;). ÂÝâáéá áí äåí ôñÝöåóáé ìå algoflash êÜíåéò ôçí áðëÞ áöáßñåóç 3 ìåßïí 1,5 ßóïí 1,5 êáé áíáñùôéÝóáé ðïõ óôïí ðïýôóï ìïõ èá ðïõëÞóåéò ìå 1,5 åêáôïììýñéï Ýíáí åê ôùí äýï, ôþñá ìÜëéóôá ðïõ áðÝëõóáí ôïí Áíôùíßïõ ïé Üëëïé!
Åêåß üìùò ðïõ åßíáé íá ÷áæÝøåéò åßíáé íá ôïí áêïýò êáðÜêé ÷èåò óôçí åêðïìðÞ ôïí ßäéï íá õðïóôçñßæåé ðùò áí ðïõëçèåß ï ÊïíôñÝñáò 500 ÷éëéÜñéêá óôïí ÐÁÏÊ èá ðáíçãõñßóïõí. Äåí ãáìåßò ôá ðñïçãïýìåíá åðé÷åéñÞìáôá ðïõ óôçñéæüôáí óôá ðïëëÜ ÷ñÞìáôá ðïõ èá åîïéêïíïìçèïýí. ¢ëëùóôå ï ÷áæüò äåí Ý÷åé ôçí éêáíüôçôá íá óêåöôåß. Ôá êáôáðßíåé áìÜóçôá, üðùò ôï üôé áí ãëéôþóïõìå ôá óõìâüëáéá ÌðéæÝñá, Âåñüí êáé ðñïóèÝóïõìå ôç ìåßùóç áðïäï÷þí ôïõ Ãêáñóßá, ìáò êÜíïõí üëá áõôÜ 1,5 åêáôïììýñéá.
ÌáèçìáôéêÜ åîåëéãìÝíá... óáí áõôÜ ôïõ åñáóéôÝ÷íç.

Êýñéå admin äåí óáò êáôáëáâáßíù. Åãþ ãéá ôïí ÊïíôñÝñáò äåí ìéëÜù ôüóç þñá;  :D

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #919 on: June 15, 2010, 13:00:24 »
εγω εξεφρασα αποψη για τον κοντρερας, και κρινοντας οτι δε μπορει να αντικατασταθει, κ σιγουρα οχι με λιγοτερα λεφτα, δε πρεπει να φυγει δε πρεπει δλδ να αποδυναμωθει η αμυνα για να ενισχυθει η επιθεση.

τις οικονομικες δυσκολιες της εποχης καλο ειναι να τις αναγνωριζουμε ομως, και να μη κανουμε την εικονα να φαινεται οπως ταιριαζει στις εικασιες μας.

οσο για τη παραφιλολογια, το κουτσομπολιο, και τις 'πουστιες' της διοικησης, κιουρ στελνω πμ