Η πιο δύσκολη να δουλευτεί γραμμή μιας ομάδας είναι η άμυνα. Γιατί θέλει εγκεφαλικό παιχνίδι, ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΜΥΑΛΟ. Επίσης είναι δύσκολη να δουλευτεί, γιατί μέχρι να τελειοποιηθεί, κοστίζει σε βαθμούς. Εκτός αυτού, καλά οκτάρια παίζει να βρεις, καλά 7αρια το ίδιο. ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΤΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΧΤΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ. Με τους Ιταλούς ξυλοκόπους που έχουμε πίσω, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ 1208 , ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΕΣ, με το συνεχές ψήσιμο ενός παίκτη που ναι μεν βρήκε τρομερή βελτίωση μαθαίνοντας δίπλα στον τεράστιο,παραμένει όμως δε ανέτοιμος να οδηγήσει το καράβι ΠΑΟΚ, Η ΦΥΓΗ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ, αφού και καλύτερος να έρθει (που στα λεφτά που -δεν - δινουμε ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ) μέχρι να δέσει και να μάθει περιστροφές, θα χουμε ήδη γίνει χωνί πίσω. Ιδίως αμα παίζουμε ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ Κο Μπρούνο Τσιρλιό (όποιος βλέπει γήπεδο ξέρω οτι συμφωνεί μαζί μου, για τους υπόλοιπους στα τέτοια μου, ας τρώνε ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΧΑΝΟΥΜΙΟΥ).
Στα αρχίδια μου αν ο Κόλκας είναι δουλικό και πληρώθηκε για το αίσχος του. Στα αρχίδια μου κ τι κάνει η διοίκηση. ΥΠΟΛΟΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΝΑΙ, ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΚΟΥΠΑ στα 32 του, ιδίως τώρα, ένα βήμα πριν τους ομίλους. Κ επαναλαμβάνω οτι οι παίκτες δεν είναι τίποτα φυτά σε γλάστρες μέσα (εν αντιθέσει με τους οπαδούς της κόκα κόλα που ούτε και χαμπαριάζουν πόσο τραγικό είναι να φύγει ο μοχλός ανάπτυξης της άμυνας). Έχουν και συνειδηση, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. ΞΕΝΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Sexy Bruno που μας έπηξε στο τσαφ και την μλκια...
Και άμα περνάτε κρίση, τα κοντά 400 του μαλακοκαραφλού κόψτε, η Τσιταντέλα ετοιμάζεται για άνοδο του χρόνου....