Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #800 on: May 03, 2010, 13:53:47 »
μεγαλο ματσ απο τον χιλιανο, δν πιστευα καθολου αυτο το πειραμα αλλα με κανε ρομπα κ ο σαντος κ ο παμπλο, εκοβε ανεβενε τριπλαρε τα παντα ολα, δν το δωσε κ το κορακι το καθαρο φαουλ εξω απο την περιοχη που τριπλαρε 2 ατομα, ο κορυφαιος για μενα χθες αλλα κ την τεταρτη με το αεκ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΜΠΛΟ..

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #801 on: May 03, 2010, 14:30:18 »
τετοιον παικτη με αυτα τα λεφτα που παιρνει δεν βρισκεις πουθενα στον πλανητη.ειναι τεραστιος,πολυ μεγαλος παικτης..
εσεις που με λεγατε εδω μεσα οτι δεν χαλιεστε αμα τον πουλησουμε και σιγα θα βρουμε αλλον, αναθεωρηστε οσο ειναι καιρος :P

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #802 on: May 03, 2010, 14:40:11 »
Δεν βαριέμαι ρε Πάμπλο να λέω πόσο τιτανοτεράστιος παιχταράς είσαι.

Και για να μη μπερδευόμαστε με δικαιώσεις κτλ, ο Πάμπλο είναι κεντρικός αμυντικός που μπορεί λόγω τεράστιας ποιότητας να παίξει από δεξί μπακ έως σέντερ φορ. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή μπορεί, αξίζει να χαραμίζεται εκεί.

Απλά με τα παλτά που έχουμε εκεί φέτος θα βγάλει δεξιά τα play off και του χρόνου θα πρέπει να έρθει ένας κανονικός μπακ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #803 on: May 03, 2010, 14:44:42 »
Σωστος..
Μην γινει καμια μαλακια και επαναπαυτουμε οτι παιζει καλα δεξια και δεν παρουμε ουτε το καλοκαιρι δεξι μπακ
Την τεχνικη του δεν την εχει κανενας αμυντικος στην ελλαδα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #804 on: May 03, 2010, 15:15:02 »
εγω παλι διαφωνω και μου φαινεται οτι θα χε κανει μεγαλη καριερα σα μπακ αν ειχε τη φυσικη κατασταση που χρειαζεται...ο σαντος μετα απο ενα χρονο το εντοπισε, τον εβαλε εκει το καλοκαιρι αλλα του τα χαλασε ο τραυματισμος.

ειναι απλα τελειος για 2ο ματς, ενω ως σεντερ μπακ παντα κανει λαθακια παρα τις πολλες φασεις που καθαριζει. λαθος τα τελευταια 2 ματς δεν εχω δει.

τεσπα, οπως ειπε κ ο τσιλτ, αυτα ειναι για το δον.

τι παιχτης....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #805 on: May 03, 2010, 15:34:28 »
Οντως ο Δον ξερει, αλλα εγω μαγκες οφειλω να πω οτι ειναι καταπληκτικος σαν δεξι μπακ! Δεν με πειραζει καθολου αν επαναπαυτουμε και δεν παρουμε δεξι μπακ, φτανει να καλυψουμε ομως την θεση του σαν στοπερ, γιατι με Τσιριλο, κακα τα ψεμματα δεν πας πουθενα! Ενω Σαβινι ειναι πολυ καλος!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #806 on: May 03, 2010, 15:39:15 »
αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι αυτή είναι η θέση που παίζει κ στη χώρα του.η Χιλή πάιζει με 3-5-2 κ αυτός είναι ο δεξιός στόπερ.Σε συνέντευξη του ο Σάντος το καλοκαίρι όταν τον δοκίμαζε δεξί μπακ είχε πει ότι θέλει να έχουμε 3 στόπερ πίσω για να μπορεί ο λίνο από αριστερά να ανεβαίνει πιο συχνά γιαυτό τον έβαζε εκεί.Βέβαια χτες δεν είχε κ κανέναν σοβαρό αντίπαλο από αριστερά γιαυτό ας μην τρελεναίμαστε.Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι η ταχύτητα του αλλά το καλύπτει με την εξυπνάδα του.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #807 on: May 03, 2010, 16:33:46 »
εγω παλι διαφωνω και μου φαινεται οτι θα χε κανει μεγαλη καριερα σα μπακ αν ειχε τη φυσικη κατασταση που χρειαζεται...

Είναι τεράστιο στόπερ φίλε. Χαραμίζεται για μένα σαν μπάκ γιατι έιναι πανέξυπνος. Οι τοποθετήσεις που παίρνει λόγο του μυαλου που έχει είναι πιο αναγκαίες στο κέντρο της άμυνας.

μέχρι τα 35 θα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ακούραστος δεν χρείαζεται να κάνει μπάνιο μετα είμαι σίγουρος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #808 on: May 04, 2010, 01:40:13 »
Το θεμα δεν ειναι αν ο Δον ξερει η αν δεν ξερει.. και αν ειναι μαγκας που τον εβαλε δεξια.. τα πραγματα ειναι απλα.. φανταζομαι οτι ο Σαντος εχει παρακολουθησει παιχνιδια της Χιλης στα οποια εχει συμμετασχει ο Κοντρερας.. ενα ματς να δειτε θα καταλαβετε.. στο 3-5-2 της Χιλης παιζει δεξια απο τους 3 στοπερ..νομιζω οτι συνηθως αυτη ειναι η θεση του στην εθνικη.. δεν ειμαι απολυτος γιατι τον εχω δει 2 φορες μονο.
Για αυτο στην αρχη της χρονιας στην προετοιμασια τον δοκιμαζε στα δεξια.. δεν επαιξε βεβαια σε επισημα παιχνιδια μεχρι τωρα στα πλευ οφ.. που στα πρωτα 2 παιχνιδια εχει κανει πολυ καλες εμφανισεις.. και νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ σε αυτα τα 2 ματς φερνει λιγο στο 3-5-2 της Χιλης.. Λινο ολη την πλευρα αριστερα το ιδιο Βιερινια δεξια.. Σορλεν σαν τριτος παιχτης στον αξονα διπλα απο Γκαρσια Βιτολο.. και ο Ιβιτς πιο κοντα στον Μουσλιμοβιτς σαν δευτερος επιθετικος.. δεν ειναι και ασχημο ;)

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #809 on: May 04, 2010, 03:21:02 »
biv παράθεση κάνεις το δικό μου δες δυο ποστ πιο πάνω  ;D ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #810 on: May 04, 2010, 03:27:16 »
Με χαζεψαν το κεφαλι τα ρεμπετικα..γαμησε τα.. ;D ;D Εν πας περιπτωση συμφωνω μαζι σου :D

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #811 on: May 09, 2010, 21:33:50 »
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #812 on: May 09, 2010, 21:46:39 »
Αμα ξερεις μπαλα παιζεις παντου τελικα, ειδικα οταν εχεις απεναντυ σου παιχτες μικρης ποιοτητας. Ο Pablo με θυμιζει Stevie G, οπου εχει κενο η ομαδα, τον βαζεις εκει και παιζει. Απλα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #813 on: May 09, 2010, 21:50:35 »

[/quote]

Είναι τεράστιο στόπερ φίλε. Χαραμίζεται για μένα σαν μπάκ γιατι έιναι πανέξυπνος. Οι τοποθετήσεις που παίρνει λόγο του μυαλου που έχει είναι πιο αναγκαίες στο κέντρο της άμυνας.

μέχρι τα 35 θα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ακούραστος δεν χρείαζεται να κάνει μπάνιο μετα είμαι σίγουρος.

[/quote]
Συμφωνω μαζι σου μακραν καλυτερος και πιο χρησιμος σαν στοπερ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #814 on: May 09, 2010, 22:06:34 »
μεγαλο μπαμπλο κοντρερας σου αξιζει γι ακομη μια φορα ενα τεραστιο ρεσπεκτ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #815 on: May 10, 2010, 00:43:04 »
Έχει πάρει από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον πάει champion's league

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #816 on: May 10, 2010, 00:45:22 »
υπερβολικό ρε cure!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #817 on: May 10, 2010, 01:00:09 »
Θα το ξανα πω, του παει το δεξι μπακ. Προωθειτε, απο πισω δεν περναει τπτ κ εχει κ την ελευθερια να μοιρασει σακουλες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #818 on: May 10, 2010, 01:30:55 »
υπερβολικό ρε cure!
Δίκιο έχεις πως είναι υπερβολή αλλά πλέον δεν έχω λόγια για τη πάρτη του. Έκανε 3 φανταστικά παιχνίδια-ντέρμπι στη σειρά και πάνω απ' όλα στέκομαι στη νοοτροπία του. Αυτή την απίστευτη προσωπικοτητα που βγάζει στα δύσκολα, όπως μετά το 60 που το πήρε πάνω του και με 3 εκπληκτικές ενέργειες πέρασε το μήνυμα στους συμπαίχτες του "άντε να τελειώνουμε με αυτή την κωλομάδα". Ακριβώς το ίδιο που κάνει κι ο άλλος Παυλάρας.
Ανεκτίμητο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #819 on: May 10, 2010, 01:36:37 »
Καθολου υπερβολη. Χωρις τους δυο Pablo ο ΠΑΟΚ θα ηταν 2 επιπεδα κατω. Μακραν οι καλυτεροι της φετινης χρονιας.
Στον κοσμο αλλος κανενας