Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #760 on: March 06, 2010, 23:12:49 »
Χάρηκα για την κίνηση με τα μπλουζάκια και είμαι βέβαιος πως θα ήθελε να σκοράρει για να βγάλει από κάτω ένα δικό του. Φορτισμένος από όλα όσα γίνανε στη πατρίδα του, αλλά χωρίς να τον επηρρεάζει αγωνιστικά. Εκπληκτική απόδοση και πάλι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #761 on: March 08, 2010, 09:10:12 »
M V P

Τι εμφανιση ηταν αυτη ρε Παυλαρα... Τα εκανε ολα και κατι παραπανω. Αψογος!!!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #762 on: March 15, 2010, 20:36:57 »
Aς επαιζε και σε κανενα ντερμπυ καλα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #763 on: March 16, 2010, 18:08:10 »
ειλικρινα παντως η συγκεκριμενη (χαλια) εμφανιση δεν ξερω αν πρεπει να αποδωθει στο γεγονος οτι απλα δεν ηταν καλος ή ειναι τοσο εξυπνος που καταλαβε αμεσως τι παιζει κ σου λεει, ασε να παιξω τον ψοφιο κοριο κ να γλυτωσω την κοκκινη, αφου το ματς ειναι χαμενο απο το αποδυτηρια.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #764 on: March 16, 2010, 18:52:16 »
απλά για να υπερασπιστώ τον Παμπλό να πω και γω την ποδοσφαιρική αποψάρα μου
το πρώτο γκολ είναι ο ορισμός της σφαγής με το γάντι, έχοντας φάει την πρώτη κίτρινη εντελώς άδικα, πέναλντι ήταν, είναι αναγκασμένος να παίξει άμυνα στον κάμπορα που και πιο γρήγορος είναι και πιο εκρηκτικός είναι από το ένα μέτρο για να προφυλαχθει από μια πιθανή ντρίμπλα και ίσως μία δεύτερη κίτρινη. Ο άλλος το εκμεταλεύεται αυτό και γυρνά γρήγορα και σκοράρει
Δεν πιστεύω ότι σε περίπτωση που δεν είχε την πρώτη κίτρινη να άφηνε τέτοια απόσταση από το σκουλήκι. Ο Κοντρέρας εξάλλου αυτό έχει σαν ατού οτι κολλάει στον αμυντικό και πάντα προσπαθει να βγει πρωτος στην μπάλα, αλλά με μια κίτρινη τόσο νωρις και έχοντας τσακουλευτεί την ευκολία του πουτάνας γιου να μας βγάζει αναγκάζεται να παίξει άμυνα με μια απόσταση

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #765 on: March 16, 2010, 19:21:39 »
Δεν ξέρω τι να πω για τον Κοντρέρας. Πολλά σάιτ και δημοσιογράφοι ακόμη και "ασπρόμαυροι" έχουν αφήσει σκιές για την παρουσία του στο ντέρμπι.
Δεν ξέρω τι ευσταθεί και τι όχι, αλλά δε μ'αρέσουν τα μισόλογα. Αν μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει για κάτι ας το πει. Εδώ και δύο χρόνια ακούω ότι κλείνει στον ΠΑΟ και ΠΑΟ δε βλέπω. Έχει κουράσει το θέμα γιατί ακόμη και οι μεγαλύτεροι παίκτες έχουν δικαίωμα σε μία μέτρια βραδιά...
Ή ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #766 on: March 16, 2010, 20:22:03 »
Αν εξαιρέσεις πέρσι όλη την σεζόν που κλαίγαν επειδή δεν τον πήραν για τον μαλακα τον αντωνίου που ήθελε ψιλό cb, δεν θυμάμαι φέτος να άκουσα κάτι για μεταγραφή του κάτω... Το λέω γιατί πρώτη φορα το ακούω και μου κανε εντύπωση. :gruebel:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #767 on: March 16, 2010, 21:02:20 »
petrovgr αδερφε μου εγω δεν εχω ακουσει κατι αλλα επειδη εγινε και νυξη περυσι να σου θυμισω οτι σχεδον σε κανενα ντερμπυ δεν πηγε καλα. φετος πηγε καλα σε ολα εκτος απο προχθες. παντως μια αδυναμια την εχει δεν ξερω γιατι στα μεγαλα ματς. αυτο εχω παρατηρησει εγωθα συμφωνησω με τον geros για το γκολ . τον εχει απο αποσταση και στο 2ο ημιχρ. αλλαξανε τον καμπορα με τον μαλεζα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #768 on: March 16, 2010, 21:04:41 »
Απαξ και κανει μια μαλακια την ωρα του ματς ο Κοντρερας τον περνει απο κατω και στην συνεχεια ειναι χειροτερος.. αυτο εγινε και προχτες... μετα το πεναλτυ δεν υπηρχε στο γηπεδο.. ισως η χειροτετη εμφανιση του με την φανελα του ΠΑΟΚ.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι παιχταρας.. αλλωστε φετος ειδικα στα ντερμπυ εχει κανει σπουδαια παιχνιδια!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #769 on: March 16, 2010, 23:46:34 »
Ρε αδέρφια δε διαφωνώ,αλλά ο άνθρωπος πήρε κάρτα στο πέναλτυ...κάρτα..για ποιό λόγο???γι'αυτό στο 1ο γκόλ του Κάμπορα τον μάρκαρε με τα μάτια...ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ..δεν ήξεραν τι να κάνουν....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #770 on: March 17, 2010, 01:08:20 »
δλδ στα παιχνιδια με τον βαζελο ηταν καλος?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #771 on: March 17, 2010, 01:39:06 »
φετος  αδερφε στην τουμπα ο κορυφαιος του ΠΑΟΚ....αν κολησει καποιος στην φαση με τον σισε σορρυ για μενα ειναι εμπαθεια(ασε που δεν φταιει τοσο)...και στο τηγανι μεσα κατευθυνε αψογα τις γραμμες και την εβγαλε σχεδον αλανθαστος...μην τρελαθουμε...

μαγκες αν τωρα εμεις γυρισουμε εναντιον των παικτων και αναπαραγουμε μαλακιες...τοτε καλυτερα να μην κατεβει η ομαδα στα επομενα 4...ουτε στα πλειοφφ...χαμενα ματς.

2 χρονια μας εχουν βαλει τα γυαλια οι παικτες και μας παρακαλανε να τους πιστεψουμε...απο μας θα παρει κουραγιο η ομαδα και δυναμη να συνεχισει...

αν δεν το βλεπει καποιος ετσι...αν ενα χαμενο ματς μετα απο 4 μηνες ειναι ικανο να του κλονησει την πιστη  στην ομαδα...αν η πρωτη ηττα εδω και 2 χρονια
απο ομαδα εκτος ποκ εχει τοση σημασια γι'αυτον...χοντρα και ωμα το λεω να μεινει μακρια απο τον ΠΑΟΚ αυτη την εποχη....τετοιου ειδους γκρινια μας γυρναει 3 χρονια πισω

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #772 on: March 17, 2010, 09:00:25 »
δλδ στα παιχνιδια με τον βαζελο ηταν καλος?
΄
Δεν ξέρω αν ήταν καλός ή όχι αδερφέ με κριτήρια αφηρημένα.Με αντικειμενικά κριτήρια,όταν είσαι το βασικό
κομμάτι της άμυνας η οποία έχει δεχτεί 10 γκολ σε 25 αγώνες ή 12 γκολ σε 26 είσαι γαμάτος....ή κάνω λάθος?
Δεν είναι δυνατόν να είναι αλάνθαστος και δεν είναι απίσης δυνατόν να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα με 0 γκολ παθητικό...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #773 on: March 17, 2010, 13:55:09 »
συμφωνώ με biv...
γενικά ο τύπος είναι μια κλάσση πάνω από ότι παίζει CB στα ελληνικά γήπεδα...είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ! δεν χρειάζεται να μειώνουμε την ποδοσφαιρική του αξία!
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

δε χρειάζεται σταύρωμα επειδή έκανε μια μαλακία...
ΚΑΚΟ ΤΙΜΙNG για αυτόν και τον Μαλεζά ήταν αυτό το ματς...κρίμα

chiltsid

• Guest
« Reply #774 on: March 17, 2010, 14:00:17 »
 :thumbok: :thumbok: :thumbok: biv και rabbit!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #775 on: March 19, 2010, 12:13:49 »
Ο Πάμπλο είναι μακράν του δευτέρου (κι όταν λέμε μακράν μιλάμε για χιλιόμετρα) ο καλύτερος αμυντικός του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος. Αιώνες πίσω βρίσκονται κάτι παλικάρια από το Λάκκωμα και την Αριδαία, κάτι συνταξιούχοι σκανδιναβοί που παίζουν κατς αντί μπάλα, κάτι βάσκοι άμπαλοι με σκουλαρίκι στ' αυτί και γενικά όλοι οι κατακαημένοι που σου προκαλούν γέλιο. Ένας Ντουγκλάο αξίζει, αλλά κι αυτός δεν έχει ούτε τη μισή προσωπικότητα και κυρίως το μυαλό-κομπιούτερ του παιχταρά μας. Τώρα αν κάνει και κανένα κακό ματς, στ' αρχίδια μας. Ποιος δεν κάνει; Αλλά όποιος αφήνει υπόνοιες για την απόδοσή του πως και καλά "πουλήθηκε" ή δεν ξέρω τι είναι καθυστερημένος και μπάσταρδος
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
« Reply #776 on: March 22, 2010, 17:17:27 »
Κοντρέρας: «Υπάρχουν ελπίδες για πρωτάθλημα»

Μετά την ήττα από τον Αρη, ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε σε ένα ακόμη ντέρμπι, καθώς χθες (21/3) ηττήθηκε και από την ΑΕΚ στην Τούμπα με 0-1 για την 27η αγωνιστική.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (22/3) ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο «δικέφαλος» διατηρεί ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Φυσικά υπάρχουν οι ελπίδες, μέχρι τα μαθηματικά να πουν το αντίθετο. Σίγουρα είναι λίγες όμως ακόμα υπάρχουν. Αλλά ψυχολογικά έχουμε επηρεαστεί μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ μάθαμε την νίκη του Ολυμπιακού, δεν ήταν ότι καλύτερο για εμάς και την ψυχολογία μας αφού δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός στο «Αθλητικό Metropolis», ενώ πρόσθεσε: «Πάντα παίζουμε για το καλύτερο με την βοήθεια του κόσμου μας, οι ήττες εντός έδρας είναι ελάχιστες. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο και για να το πούμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες ως το τέλος της χρονιάς».

Εν συνεχεία, ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΚ: «Η νίκη ήταν η πρόθεση όλων των ποδοσφαιριστών για φέτος, δεν θέλαμε να μιλάμε πολύ, προτιμήσαμε την σωστή και καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο. Το ότι δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει ότι κάτι έχει λείψει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη χρονιά» ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Το σημαντικό δεν είναι τόσο το μήνυμα αλλά η ίδια η πράξη. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τους εκπληκτικούς φιλάθλους, η ίδια η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει κάτι υψηλό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλέψουμε για το καλύτερο στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της χρονιάς».

Οσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στα τα πλέι οφ, είπε: «Σήμερα ο στόχος είναι ακόμη το πρωτάθλημα. Για τα πλέι οφ θα τα σκεφτούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα» ενώ για την διαιτησία τόνισε: «Την διαιτησία κάποιος πρέπει να την κρίνει με... κρύο και καθαρό μυαλό. Στο παιχνίδι με τον Άρη η διαιτησία επηρέασε αρκετούς παράγοντες, όπως η κάρτα στον Γκαρσία. Ο Άρης ήταν καλύτερος για 90 λεπτά, εμείς αν μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με αυτήν την διαιτησία».

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Θέλω να δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο για την στήριξη του σε κάθε αγώνα, θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας να του δώσουμε χαρές με τίτλους και επιτυχίες».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=7502450

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #777 on: March 22, 2010, 17:31:23 »
καλα μετα τη ληξη μαθαν το σκορ του αλλου παιχνιδιου???? και αν ναι, γιατι????
παμπλο εισαι η αδυναμια μου, αλλα το "εχουμε ακομα ελπιδες για το πρωταθλημα" επρεπε να το ειχες δηλωσει κ κυριως να το πιστευατε, στις 21.00 το βραδυ εξω απο το σαπιο μηλο.
ειμαι πολυ απογοητευμενη ρε γμτ κ εχω πει το λογο. το οτι δεν ειδα πιστη στα ματια των παιχτων μετα την ηττα απο το ρουλη οτι χαθηκε ενας αγωνας, αλλα οχι η μαχη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #778 on: March 22, 2010, 17:33:13 »
λόγια....κι άλλα λόγια....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #779 on: March 22, 2010, 18:47:14 »
σημερα πρεπει να γυρισε απο καποιο παραλληλο συμπαν