Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #520 on: July 29, 2009, 23:30:58 »
Ούτε φυτό είμαι που μόλις ακούσει καμιά μαλακία στα ράδια τη χάφτει, ούτε κοιτάζω επιφανειακά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα διαλυθεί επειδή η αξία του Κοντρέρας είναι μεγάλη.

Η πώληση Κοντρέρας στον βάζελο θα διαλύσει τον ΠΑΟΚ γιατί θα σημαίνει χιλιάδες πράγματα που δεν θέλω ούτε να τα αναλύσω, ούτε να τα αναφέρω καν. Σκεφτείτε λίγο βαθύτερα την περίπτωση και σταματήστε να κρίνετε επιφανειακά, χωρίς να καταλαβαίνετε ούτε το 1/10 αυτών που εννοεί ο άλλος.

Αν θεωρείτε επίσης κάποιοι ότι αναπαράγονται μαλακίες των μμε εδώ μέσα και δεν γουστάρετε τότε απλά μη σχολιάζετε, γιατί μπαίνετε στο παιχνίδι. 

Αφήστε με όμως εμένα τον τρελό να το λέω μέχρι ο Πάμπλο να παίξει την άλλη εβδομάδα πως απαγορεύεται να συζητηθεί καν ενδεχόμενο πώλησης από τον ΠΑΟΚ. Αν θέλουν οι βάζελοι να καταθέσουν την ρήτρα και να πείσουν και τον παίχτη και να τελειώνουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται χρήματα περισσότερο από όσο χρειάζεται την αξιοπρέπεια του.
Προσοχή!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #521 on: July 29, 2009, 23:48:32 »
Ο βάζελος συνεχίζει να έχει αμυντικά προβλήματα. Δίνοντας του τον Κοντρέρας, τον ενδυναμώνεις σε θέση που πονάει και αποδυναμώνεσαι εσύ. Δηλαδή δημιουργείς αγωνιστική απόσταση με έναν εκ των ανταγωνιστών σου (αφού ο σάντος δήλωσε οτι πάνε 4 για τίτλο).Δεν νομίζω να κάνει τέτοιο πράμα η ΠΑΕ και να τρέχει ο Βρύζας να βρει τέταρτο στόπερ ισάξιο του Πάμπλο (αφού ο Ζαγοράκης δήλωσε οτι θα πουληθεί παίκτης μόνο αν είναι σίγουρος οτι θα αποκτηθεί κάπιος ισάξιος ή καλύτερος).Και ισάξιο στόπερ, τουλάχιστον, του Κοντρέρας τώρα δεν βρίσκεις.

kostas4

• Guest
« Reply #522 on: July 29, 2009, 23:50:54 »
και μονο που συζητατε τετοιο θεμα ειναι μλκια.

κανενας ζαγορακης και κανενας βρυζας δεν θα αφηναν να συμβει αυτο το ενδεχομενο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #523 on: July 30, 2009, 00:15:57 »
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΤΑΝΟΣ ΜΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ λεει μια παροιμια

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #524 on: July 30, 2009, 10:32:50 »
paokcure πες μου ενα απο αυτα τα χιλιαδες πραγματα που θα διαλυσουν τον ΠΑΟΚ αν πωληθει ο κοντρερας...μονο ενα γραψε μου και το εννοω

ελπιζω να μην το παιρνεις προσωπικα φιλε αλλα ειμαστε ο λαος της υπερβολης. Το να γραψεις οτι θα διαλυθει!!! η ομαδα ειναι τρομερα υπερβολικο οπως και να το κανουμε. ΔΕν στεκει απο μονο του..

για τα μμε που λες θελουμε δεν θελουμε θα σχολιαζουμε ειδικα τετοια περιοδο γιατι εκει γινεται το παιχνιδι

τελος να πω οτι ο κοντρερας και οι καθε κοντρερας ειναι περαστικοι απο τον ΠΑΟΚ..ο κιουρ, ο μπατιστουτα, ο κωστας4, ο γιαννης80 και ολοι εμεις θα μεινουμε μεχρι το τελος. Αν η διοικηση αποφασισει οτι τα χρηματα ειναι αρκετα τοτε το μοναστηρι να ειναι καλα. Απο παικτες δεν θα μεινουμε ποτε

ive4

• Guest
« Reply #525 on: July 30, 2009, 11:17:27 »
και μονο που συζητατε τετοιο θεμα ειναι μλκια.

κανενας ζαγορακης και κανενας βρυζας δεν θα αφηναν να συμβει αυτο το ενδεχομενο

καλά μην είσαι απόλυτος. Ολοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους έχει πει ο Ζαγοράκης. Κι αν τους πιάσει κορόιδα όπως πέρσι εμένα δε θα με χάλαγε. Αν και προς το παρόν μιλάμε θεωρητικά μόνο. Κουβέντα να γίνεται

shaman4

• Guest
« Reply #526 on: July 30, 2009, 11:34:41 »
Θεωρητικα παντα, εαν υπαρχει ενδιαφερον του βαζελου, και σκασει πολλα λεφτα, δεν νομιζω οτι με χαλαει να φυγει  ο κοντρερας.

Δηλαδη ρε παιδια, αν δωσουν τα κοροιδα 4 εκατ. ευρω  η πχ 2.5 εκατ με δανεικο τον δαρλα μας χαλαει?

Ειναι κοροιδα οι βαζελες και δινουν πολλα παραπανω απο οσα αξιζουν οι παικτες. ειναι ευκαιρια να βγαλουμε τωρα καποια λεφτα και να χτισουμε το προπονητικο στην νεα μέσσημβρια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #527 on: July 30, 2009, 12:12:10 »
ειπαμε ειναι κοροιδα αλλα οχι και 4 εκατ ευρω..ειναι πολλα για τον κοντρερας

shaman4

• Guest
« Reply #528 on: July 30, 2009, 12:29:10 »
ξερω γω ρε φιλε, εδω ο οικοδομος πηρε τοσα... δηλαδη μιλαμε για τα κοροιδα...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #529 on: July 30, 2009, 13:01:22 »
ρε πατε καλα?? παλι πλειστηριασμους αρχισατε??

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #530 on: July 30, 2009, 13:02:59 »
Θεωρητικα παντα, εαν υπαρχει ενδιαφερον του βαζελου, και σκασει πολλα λεφτα, δεν νομιζω οτι με χαλαει να φυγει  ο κοντρερας.

Δηλαδη ρε παιδια, αν δωσουν τα κοροιδα 4 εκατ. ευρω  η πχ 2.5 εκατ με δανεικο τον δαρλα μας χαλαει?

Ειναι κοροιδα οι βαζελες και δινουν πολλα παραπανω απο οσα αξιζουν οι παικτες. ειναι ευκαιρια να βγαλουμε τωρα καποια λεφτα και να χτισουμε το προπονητικο στην νεα μέσσημβρια.

μου αρεσει shaman που θελεις και δανεικο δαρλα, ελευθερος ειναι too much για τους βαζελους ε;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Καθε πωληση παικτη της εποχης Βρυζα (δλδ απο περσυ κ μετα) στο ΠΟΚ παει τον ΠΑΟΚ πισω στην λιθηνη εποχη. Επειδη τους πιασαμε μαλακες με οικοδομο κ μελισση μια φορα, δεν θα το κανουμε κ συστημα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #531 on: July 30, 2009, 14:06:50 »
διαφωνω καθε παικτης εχει την τιμη του...

φιλε παοκκιουρ αυτα που μου εγραψες στο πμ περι ΟΦΗ γραψτα και εδω..αν ειναι ποτε δυνατον

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #532 on: July 30, 2009, 15:12:44 »
kai με 2.5 -3 μυρια δε με χαλαει να δωσω το κοντρερας....31 χρονων ειναι...τον πηρα τζαμπα περσυ...
πλακα κανετε?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #533 on: July 30, 2009, 16:09:17 »
Εντάξει, την κλείσατε την συμφωνία;

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #534 on: July 30, 2009, 16:14:44 »
+1926

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #535 on: July 30, 2009, 16:29:45 »
αντε Contreras, μπουλο. 31 χρονων εισαι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #536 on: July 30, 2009, 16:34:52 »
Η αληθεια ειναι οτι οι εχει βρομησει πολυ το θεμα.....
Επισης η αληθεια ειναι οτι 3 μυρια για τον κοντρερας ειναι πολλα.
Ας δουμε τις εξελιξεις πρωτα και μετα τα συζηταμε...
ΠΑΟΚ G4Α

JamaicaN

• Guest
« Reply #537 on: July 30, 2009, 20:44:12 »
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #538 on: July 30, 2009, 22:59:57 »
ο παίκτης είναι υπεραπαραίτητος στον ΠΑΟΚ, σεντερμπακάρα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
« Reply #539 on: July 30, 2009, 23:41:36 »
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά είστε οι μόνοι που συνεχίζετε να κουβεντιάζετε σχεδόν σοβαρά μια φήμη που βγήκε για μια μόνο μέρα στο μολυσμένο αέρα της πόλης, δεν έχει ξανακουστεί από κανέναν και δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού, ούτε στα πιο τραγικά φόρουμ στα οποία μπαίνω και τσεκάρω τι γίνεται, αν είναι δυνατόν δηλαδή...Πάτε καλά? Κόψτε αυτή τη γελοία συζήτηση τώρα, έλεος....