Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #220 on: December 14, 2008, 11:49:07 »
Πραγματικά μεγάλος παίχτης μας έκατσε όχι λαχείο άλλα Τζακ pot στο Τζόκερ πρωτοχρονιάτικο κιόλας, δεν εχω λογία να μιλήσω για αυτόν τον παίχτη το Μονό που εχω να πω είναι ένα PABLO ΜΕΊΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΆ KONTA ΜΑΣ

GeorgT

• Guest
« Reply #221 on: December 14, 2008, 12:04:52 »
Σε βλεπω να αλλάζεις το Nick name σου σε Contreras -4- αν μείνει μερικά χρόνια!  :P ;D

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: December 14, 2008, 12:34:05 »
"ÊïíôñÝñáò: Åý÷ïìáé íá ìåßíù ðïëëÜ ÷ñüíéá óôïí ÐÁÏÊ"

Óôá åõ÷Üñéóôá ôïõ ÷èåóéíïý ðáé÷íéäéïý Þôáí ç åðéóôñïöÞ ôïõ ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò óôçí áãùíéóôéêÞ äñÜóç ìåôÜ áðü ôÝóóåñéò áãþíåò. Ï 30÷ñïíïò Üóïò ìßëçóå ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ, áëëÜ êáé ãéá ôç íßêç ôïõ ÄéêåöÜëïõ. “Íéþèù ðÜñá ðïëý êáëÜ. Ðñéí ôï áãþíá åß÷á êÜðïéåò ìéêñïåíï÷ëÞóåéò, áëëÜ Þìïõí ìéá ÷áñÜ êáé Ýôñå÷á ìå Üíåóç. Åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò êõñßùò ãéá ôç íßêç. Ôï ãåãïíüò üôé ç åðéóôñïöÞ ìïõ óõíäõÜóôçêå êáé ìå ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ ÐÁÏÊ óôéò íßêåò, äåß÷íåé ðùò åßìáóôå ìéá áíôáãùíéóôéêÞ ïìÜäá”. Ôï ôåëåõôáßï êáéñü êõêëïöïñïýí äçìïóéåýìáôá ðïõ áíáöÝñïõí ðñïôÜóåéò ãéá ôïí ÊïíôñÝñáò áðü ïìÜäåò ôçò ÅëëÜäáò êáé ôïõ åîùôåñéêïý. Êëçèåßò íá ó÷ïëéÜóåé ôéò ðñïôÜóåéò ï ×éëéáíüò áìõíôéêü ôüíéóå: “¼ðùò Ý÷ù Þäç åðéóçìÜíåé êáé óôá ÌÌÅ ôçò ÷þñáò ìïõ, åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ðïõ ðáßæù óôïí ÐÁÏÊ, åßíáé ôéìÞ ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ íá ðáßæåé óôïí ÐÁÏÊ. Åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ðïõ æù óå áõôÞí ôçí ðüëç êáé åßìáé óå áõôÞí ôçí ïìÜäá, üðùò êáé ç ïéêïãÝíåéá ìïõ êáé èÝëù íá ìåßíù ðïëëÜ ÷ñüíéá óôïí ÐÁÏÊ”. Êëçèåßò íá ó÷ïëéÜóåé ôç öÜóç óôï 45′ üðïõ Ýðåóå ìÝóá óôç ìåãÜëç ðåñéï÷Þ áðü ìáñêÜñéóìá ôïõ Öëßóêá ï ËáôéíïáìåñéêÜíïò óôüðåñ äÞëùóå: “¸íéùóá Ýíá óðñþîéìï, áëëÜ ãéá ôï áí Þôáí ðÝíáëôé Þ ü÷é áõôü èá ôï êñßíåé ï äéáéôçôÞò. Åãþ åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò ðïõ ðÞñáìå ôïõò ôñåéò âáèìïýò ôçò íßêçò”.

http://www.metropolisradio.gr/867
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #223 on: December 14, 2008, 13:46:25 »
υπαρχουν φασεις που στο μυαλο σου νομιζεις πως εχεις στοπερ τον κουλακιωτη,τον κατσιαμπη,τον αμπονσα,τον βοκολο,τον κνολ
και ποσους ακομα τσουρουκες που εχουν δει τα ματακια μας και τους εχω ξεχασει(ουτε να τους θυμηθω θελω...)
σ'αυτες τις φασεις φοβασαι οτι θα γινει καμια μαλακια και θα φας γκολ.
ε αυτες τις φασεις ολες μα ολες τις καθαριζει ο παιχταρας.δεν συγκρινω τπτ και με κανεναν.το μονο που συγκρινω ειναι οτι
σιγα σιγα η ψυχολογια η δικια μου εχει αλλαξει.παιζει την μπαλα ο αλλος κοντα στην περιοχη μας και εμενα
με νοιαζει μονο το συνθημα που ακουω...οτι και να πεις ειναι λιγο για τον ινδιανο...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #224 on: December 14, 2008, 13:51:01 »
τις προηγουμενες αγωνιστικες λεγαμε οτι η απουσια του δε μετραει τοσο πολυ αφου και ο μαρκος κ ο στελιος τα πανε καλα και γενικα η αμυνα ειναι δεμενη

χθες φανηκε τι προσφερει αυτος ο παιχταρας στο γηπεδο σε ολες τις γραμμες

επειγοντως να δουλετουν τα ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ facts

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #225 on: December 14, 2008, 17:58:17 »
Στο τακλιν που εκανε προς το τελος,με εστειλε.Μεγαλος παικτης και σχεδον σε οποιο ματς επαιξε,οι αντιπαλοι δεν κανανε φαση.Μπραβο ρε ΠΑΜΠΛΟ....
τακλιν με τακουνακι..παικταρας ρε πουστη μου..
Έτσι! Δεν υπάρχει αυτό το τάκλιν. Ο άνθρωπος είναι Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Σ. Για πάντα στον ΠΑΟΚ παιχταρά μου. Και μετά το τέλος της καριέρας σου το 2020  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: December 19, 2008, 13:15:55 »
 «Μόνο για τη Γιουβέντους»  19-12-2008

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην «Εξέδρα» για όλα όσα βιώνει στον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι που υπέγραψε στην ομάδα, για την αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα λόγο να φύγει, εκτός και αν έρθει πρόταση από την Γιουβέντους!

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που πήρα την απόφαση και ήρθα στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Ηταν μεγάλη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου να έρθουμε στην Ελλάδα, απόφαση που θα άλλαζε τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Χαίρομαι που πήρα αυτό το ρίσκο, γιατί δικαιώθηκα για την επιλογή που έκανα το καλοκαίρι», τόνισε αρχικά ο Χιλιανός σταρ και συμπλήρωσε:

«Ο,τι και να χρειαστώ το έχω. Η αντιμετώπιση της ομάδας στο πρόσωπό μου είναι κάτι παραπάνω από φιλική, νιώθω ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Και το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είναι καλά και ευχαριστημένοι η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου και πραγματικά αν δεν ήταν, θα ήμουν και εγώ στενοχωρημένος και δεν θα μπορούσα να αποδώσω.

Ολα κυλάνε ήρεμα και το κάθε μέλος της οικογένειας έχει βρει τους δικούς του ρυθμούς. Τα παιδιά στο σχολείο, η Λορέτο με διάφορες δουλειές και εγώ στην καθημερινότητά μου. Το παν είναι η ηρεμία για έναν ποδοσφαιριστή και εγώ το έχω αυτό εδώ. Είμαι καλά εδώ και το μόνο που με απασχολεί είναι να παίζω ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, τώρα ήρθα και δεν έχω κανέναν λόγο για να φύγω. Αν εξαρτάται μόνο από μένα λέω 'όχι' σε κάθε πρόταση».

Η δήλωση του Κοντρέρας επιβεβαιώνεται και από την πρόταση που έγινε από τη Ρετζίνα, την οποία ο ίδιος απέρριψε, κάτι που θα γινόταν και από τη Λάτσιο, αν το ενδιαφέρον της ήταν πραγματικό. «Ακούστηκαν πολλά για το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για μένα. Είναι κάτι που με τιμάει ως ποδοσφαιριστή καθώς αναγνωρίζεται η αξία μου. Από εκεί και πέρα, όμως δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Εντάξει, αν ερχόταν μια πρόταση, για παράδειγμα, από τη Γιουβέντους, θα το σκεφτόμουν διαφορετικά. Τώρα, όμως, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω να το σπάσω», ολοκλήρωσε ο Κοντρέρας την τοποθέτησή του στην «Εξέδρα».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=15110&catid=24

MetroStar

• Guest
« Reply #227 on: December 19, 2008, 14:02:22 »
Ντάξει αντρίκια ξηγιέται. Είναι σωστός αλλά δεν πουλάει οπαδηλίκι.Λέει το αυτονόητο που θα έκανε ο καθένας.Αν έρθει μια πρόταση από Γιουβέντους,Ρεαλ κτλ το βλέπεις διαφορετικά.

giannis80

• Guest
« Reply #228 on: December 19, 2008, 22:31:35 »
Mόνο για πολύ μεγάλη ευρωπαϊκη ομάδα αφήνει τον ΠΑΟΚ ο βασιλιάς Πάμπλο.Τ'ακούτε κύριοι?

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #229 on: December 19, 2008, 22:34:25 »
αν ερθει μια προταση απο τη γιουβε η τη ρεαλ 10-15εκ ευρω και μεις θα το δουμε διαφορετικα...... ;D ;D ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #230 on: December 20, 2008, 01:00:47 »
+1
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

MetroStar

• Guest
« Reply #231 on: December 20, 2008, 01:04:47 »
αν ερθει μια προταση απο τη γιουβε η τη ρεαλ 10-15εκ ευρω και μεις θα το δουμε διαφορετικα...... ;D ;D ;D ;D

Kαι 5 να έρθει ρε φίλε εμένα με τιμάει να δω τον παίχτη μου να φοράει την φανέλα της Ρεαλ.

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: December 20, 2008, 05:29:21 »
οχι και της real φιλος.αν ειναι να φυγει να φυγει καπου καλυτερα...juve ειπε το αλανι
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #233 on: December 20, 2008, 05:30:45 »
Plastic ωραιο αβαταρ εχεις ρε φιλε! Και εννοειται οτι συμφωνω...βασιλισσα σου λενε μετα....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

giannis80

• Guest
« Reply #234 on: December 20, 2008, 21:48:37 »
Mόνο για πολύ μεγάλη ευρωπαϊκη ομάδα αφήνει τον ΠΑΟΚ ο βασιλιάς Πάμπλο.Τ'ακούτε κύριοι?

Πόσες φορές σκέφτεσαι να το γράψεις;
« Last Edit: December 20, 2008, 21:51:47 by tsakalaki »

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: December 20, 2008, 22:55:47 »

Εύστοχο....αλλα...  δεν κανουμε ειρωνικά σχόλια σε άλλα μέλη
Η κοινή πλάκα επιτρέπεται στο φόρουμ?  :) ;D
« Last Edit: December 20, 2008, 23:06:41 by wivenhoe »

giannis80

• Guest
« Reply #236 on: December 20, 2008, 22:59:16 »

Me περνάς για χαζό?Σε συγκεκριμένους κυρίους αναφέρομαι......

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #237 on: December 21, 2008, 09:59:37 »
wivenhoe
ούτε ειρωνικό σχόλιο είναι, ούτε κάνω πλάκα ιδίως σε άτομα που δεν γνωρίζω.

giannis80

Δε σε περνάω για χαζό δεν γνωριζόμαστε άλλωστε για να έχω άποψη για εσένα , η τροποποίηση έγινε γιατί σε διάστημα 2 λεπτών ποστάρισες 3 φορές το ίδιο ακριβώς στο ίδιο θέμα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

giannis80

• Guest
« Reply #238 on: December 21, 2008, 16:06:34 »
Οκ, no problem.Απλά, έπρεπε να σκεφτείς οτι έχω λόγο που το πόσταρα 3 φορές (αυτό εννοούσα όταν σου λέω ''με περνάς για χαζό'').

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #239 on: December 21, 2008, 17:10:33 »
Ας το κλείσουμε εδώ, απλά οι κανόνες λένε πως τα πόστ που μπαίνουν δεύτερη φορά διαγράφονται.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ